Incekum, Turkki

Pegasos Club

Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 201 arvioon
Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 201 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 
Pegasos Club
Pegasos Club_1
Pegasos Club_2
Pegasos Club_3
Pegasos Club_4
Pegasos Club_5

Suosittu hotelli koko perheelle

Pegasos Club -hotelli sijaitsee suoraan rannan äärellä Incekumissa vieri vieressä sisarhotelleja, Pegasos Resort ja Pegasos Royal. Aitoon Pegasos-tyyliin on Pegasos Clubissa runsaasti puitteita, ruokaelämyksiä ja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Hotellien jakaessa ulkoalueensa naapurihotellien Pegasos Royalin ja Pegasos Resortin kanssa, voit käyttää kaikkia aktiviteetteja, puitteita, baareja ja uima-altaita kaikissa kolmessa hotellissa lukuun ottamatta seisovia pöytiä, joista nautitaan omassa hotellissa.

Kolmen hotellin yhteisiä alueita kutsutaan Pegasos Planetiksi. Lue lisää tästä kohdasta ”Pegasos Planet”.

Turkin paras wipeout-rata?

Hotellin rannalla meren äärellä on pitkä laituri veteen, ja laiturin vieressä on upea Wipeout-rata jännittävine esteineen, jotka ovat kaikkien Nazar-vieraiden käytettävissä maksutta.

Nazarin pohjoismaiset lastenkerhot

Pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme viihdyttävät lapsia omassa upeassa lastenkerhossa nimeltään Captain Nemon merirosvokerho. Vähän vanhemmat lapset voivat viettää aikaa nuortenklubissamme, Chill Out Clubissa - kaiken tämän sisältyen hintaan!

All Inclusive Pegasos Clubissa

Pegasos Club har ett All Inclusive-program som består av bufféer, snacks, barer, temarestauranger och obegränsad tillgång till glass större delen av dagen. Pegasos Clubissa on myös kasvisruokatarjontaa tämän seisovassa pöydässä, joka on osa Vegan Friendly by Nazar -satsausta!

Vieraidemme suosikit:

Lapsihintoja jopa 15-vuotiaille asti

Vesiliukumäkiä Captain Nemos Castlelissa

Vauhdikas wipeout-rata seikkailijoille

Turkin kenties kaunein hiekkaranta – heti hotellin ulkopuolella

Täällä on omat pohjoismaiset oppaamme!

Jätski kuuluen hintaan – suurimman osan päivästä

Suosittelemme tätä hotellia lapsiperheille kaiken ikäisillä lapsilla, jotka haluavat aktiivisen hotellialueen monella puuhalla ja erityisen hyvällä lastenkerholla!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

All Inclusive Pegasos Clubissa

Aamulla, päivällä ja illalla Pegasos Club tarjoaa seisovan pöydän, jossa on valikoima turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia. Tarjolla on alkupaloja, salaatteja, leipää, erilaisia ruokalajeja ja myös valikoima hedelmiä ja jälkiruokia. Buffet-ravintolassa voit valita istumapaikan sisällä tai ulkona terassilla. Sekä ulkona että sisällä ravintolassa on usein vilkas tunnelma ja paljon liikettä!

Det finns även en särskild avdelning där det serveras en viss nivå av specialkost – läs mer om detta under fliken ”Att resa med allergi eller matintolerans”.

Baareja och snackbaareja Pegasos Clubissa

Koko Pegasos Planet -alueella on useita baareja, joista valita, ja voit vierailla kaikissa näissä majoittuessasi Pegasos Clubissa. Kaikilla kolmella Pegasos-hotellilla on baari uima-altaiden vieressä, ja baareja on myös rannalla, jotka kuuluvat All Inclusiveen, joten sinun ei tarvitse poistua rannalta virkistävän juoman vuoksi. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -tarjontaan, joista on selkeää tietoa hotellilla. Kaikilla kolmella Pegasos-hotellilla voit myös nauttia välipalasta aterioiden välissä.

Mitä teemaravintoloita on Pegasos Clubissa?

Pegasos Planetin yhteisellä hotellialueella on kolme teemaravintolaa, joihin Pegasos Clubin vieraat ovat tervetulleita: turkkilainen, italialainen ja aasialainen. Kerran viikossa voit nauttia illallisen yhdessä näistä ravintoloista lisämaksutta ja tilan niin salliessa.

Lasten All Inclusive

Pegasos Clubissa on lasten tykkäämää ruokatarjontaa tämän buffetravintolassa, että aterioiden välillä tarjottavissa välipaloissa. Lisäksi jäätelö sisältyy osana All Inclusive -tarjontaa osan päivästä!

Vegaaninen All Inclusive -tarjonta

Pegasos Club kuuluu Vegan Friendly by Nazar konseptiin tarjoten kasvisvaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle seisovassa pöydässä. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Tämä kuuluu Pegasos Clubin All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella

Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat kello 10:00-01:00

Yksi vierailu yhdessä teemaravintolassa (yhden viikon loman aikana)

Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat rantabaarissa

Jätskiä suurimman osan päivästä

Välipaloja osan päivää

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin, mieluiten heti lomasi alussa

Pullotettu juoma, tuontijuomat, tuorepuristettu mehu, osa snackseistä ja vierailut teemaravintoloiden ulkopuolella eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan

Osa teemaravintoloista on ulkotiloissa, jonka takia aukioloajat riippuvat säästä ja sesongista

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkoalueilla

Todellinen perhehotelli viihtyisillä huoneilla

Pegasos Club on todellinen perhehotelli tämän 417 viihtyisällä huoneella. Kaikki huoneet ovat hienoja ja käytännöllisesti sisustettuja keskusilmastoinnilla, puhelimella ja televisiolla. Suurimmassa osassa huoneita on parveke ja näköala joko puutarhaan, allasalueelle tai osittain merelle. Näissä on myös tallelokero ja wifi lisämaksua vastaan. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkukaapilla ja hiustenkuivaajalla sekä minibaari, jossa on maksutta vesipulloja.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Kahden hengen huoneet, 2 hengelle

Kahden hengen huoneet, 2 hengelle

Kahden hengen huone koostuu yhdestä 23 m² kokoisesta huoneesta ja siellä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä parveke. Huoneissa tulee olla kaksi täysihintaista ja aikuisia voi näissä enimmillään majoittua kaksi. Tämän huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huoneet, 2-4 hengelle

Deluxe-huoneet, 2-4 hengelle

Deluxe-huone koostuu yhdestä 25 m² kokoisesta parvekkeellisesta huoneesta osittaisella merinäköalalla. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvan muodossa, jotka ovat kooltaan 190x80 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi majoittua kolmen aikuisen lisäksi yksi lapsi. Kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone on kooltaan 38 m² ja koostuu kahdesta huoneesta osittaisella merinäköalalla. Useimmat huoneet ovat parvekkeellisia. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvan muodossa, jotka ovat kooltaan 190x80 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi majoittua neljä aikuista. Mahdollisuus kahteen lapsihintaan.

Wipeout-rata, rantaelämä ja vesiliukumäkiä

Kaikki lomailijat eivät viihdy rannalla, jolloin uima-altaan luona on ehkä mukavampaa viettää aikaa. Kaikissa kolmessa hotellissa on upea allasnäkymä, jonka vuoksi tästä voi tulla sinunkin suosikkipaikkasi. Rantaihmisille on kuitenkin ilo kertoa,  että Pegasos Club sijaitsee ihanan hienohiekkaisen rannan äärellä, joka on lapsiystävällinen ja matala. Merellä on myös iso wipeout-rata hauskoilla haastavilla esteillä. Kaikki rantatuolit, varjot, patjat ja pyyhkeet ovat maksutta vapaassa käytössä.

Pegasos Clubin vieraana voit nauttia monista aurinkoisista kokemuksista. Asut vain kivenheiton päässä Välimerestä, ja tämä yhden kilometrin pitkä kultainen hiekkaranta on houkutteleva tarjoten kauniita auringonlaskuja meren ylle.

Suurin osa lapsista unelmoi lomasta, jossa he voivat pitkät päivät läiskytellä altaan luona, rakentaa hiekkalinnoja ja pitää hauskaa muiden lasten kanssa. Kun me Nazarilla olemme kysyneet pikkulapsilta, mikä heidän mielestään on parasta lomassa, olemme aina saaneet saman vastauksen: Captain Nemon linna ja kaikki mitä sieltä löytyy! Vesiliukumäet ja lastenaltaat eivät koskaan tule tylsiksi, kun täällä on kokoajan leikkikavereita, joiden kanssa pitää hauskaa.

Lastenallas hyvin matalalla vedellä on ihana paikka viilennykseen pienimmille, vaikka he eivät vielä olisikaan oppineet uimaan.

Vanhemmat lapset löytää useimmiten isommasta altaasta tai vesiurheilun parista.

Allaspyyhkeet kuuluvat hintaan ja nämä voi vaihtaa päivittäin spa-osastolla.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit

Energiaa mielelle - rentoutusta keholle

Pegasos Planetissa on alueen yksi parhaista spa-keskuksista, jossa on tarjolla eri hierontoja sekä hoitoja, joista lähes kaikki pitävät. Ajattele mitä aurinko, lämpö ja pari tuntia spa-keskuksessa tekee mielellesi! Pegasos Clubin spassa on eri vaihtoehtoja, mutta hamam, turkkilainen kylpy, tulee ehdottomasti kokea! Lämmön, höyryn ja hieronnan yhdistelmä on täydellistä alkavan lomaviikon rusketukselle.

Kauneushoidot, kuten manikyyri ja pedikyyri, kuuluvat myös laajaan tarjontaan, ja voit yhdessä henkilökunnan kanssa suunnitella spa-ohjelman, joka sopii juuri sinulle.

Lisämaksua vastaan

Hoidot spassa, hamam ja sauna.

Hauskuutta ja leikkejä Captain Nemon linnassa

Lapset ovat turvallisissa käsissä Pegasos Clubissa. Ensiluokkaisissa puitteissa pohjoismaalaisten aktiviteettioppaiden kanssa tekee päivistä hauskoja uusilla kokemuksilla perheen pienimmille. Täällä he voivat viettää aikaa lastenaltaassa, leikkipaikalla tai rannalla.

Vanhempana ei sinun tarvitse huolehtia juomien ja välipalojen maksamisesta, koska Pegasos Clubissa on All Inclusive myös lapsia ajatellen. 

Captain Nemon merirosvokerho

Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challnge Dayn aikana pääsevät lapset kilpailemaan toisiaan vastaan, kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho järjestää kokoontumisiaan tunnelmallisissa, puisissa merirosvomajoissa, joissa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan. Tämä on Captain Nemon syntymäpäivä, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Kaikki Nazarin vieraat saavat vapaasti osallistua merirosvokerhon temmellyksiin, joita ohjaavat meidän omat, innokkaat, pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme.

Captain Nemon merirosvokerho järjestetään naapurihotelleissa Pegasos Resortissa ja Royalissa, ja on auki 5-6 kertaa viikossa 15. toukokuuta 31. lokakuuhun. Kerho on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Ohjaajamme puhuvat suomea tai muita pohjoismaisia kieliä, ja lastenkerhot ovat naapurihotellien, Pegasos Royalin ja resortin, luona.

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta elokuuhun sekä lokakuussa.

Puuhaa koko päivän vai löysiä päiviä auringon alla?

Pegasos Club ei ainoastaan ole lapsia ja lapsenmielisiä varten, vaan täällä on myös paljon tekemistä aikuisille vieraille. 

Päivän aikana voit osallistua moniin aktiviteetteihin, joita järjestetään allasalueella sekä rannalla. Nämä voivat olla kaikkea vaihdikkaista vesijumpista ja intensiivisista otteluista pöytätennisturnauksiin tai rentouttavaan tikanheittoon. Useampana kertana viikossa on amfiteatterissa ulkoilmaesityksiä, ja mikä ei olisikaan ihanampaa kuin mukava lomapäivä gin&tonicin parissa Pegasos Clubin ulkoilmabaarissa?

Planet-hotelleissa on oma fitness-keskus, ja tenniskenttien lisäksi pöytätennistä, keilausta ja rantapalloa. Rannan ja puutarhan välillä kulkee polku, jolla on mukava kävellä tai juosta. Sisäuima-altaat puolestaan ovat hyviä vedessä treenaamiseen.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, wifi huoneissa ilman Comfort Class -pakettia, tennis ja tennisvarusteet, valaistu tennisrata.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort, Pegasos Club ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoositon vaihtoehto. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin, Pegasos Royaliin tai Pegasos Clubiin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa  tästä.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi täällä olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta.

Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin kello 10-18 välisenä aikana toukokuun lopusta syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Vesiliukumäet:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen wifin huoneeseen, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!
 

Saat kaiken tämän Comfort Class -luokassa

  • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
  • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
  • Ilmainen nettiyhteys huoneissa
  • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
  • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
  • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
  • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
  • 2 aamutakkia ja 2 paria tohveleita
  • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme