Incekum, Turkki

Pegasos Club


4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 15 v asti
Vieras­arvio
3.8 / 5
Vegan Friendly by Nazar
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 

Suosittu hotelli koko perheelle

Pegasos Club -hotelli sijaitsee suoraan rannan äärellä Incekumissa vieri vieressä sisarhotelleja, Pegasos Resort ja Pegasos Royal. Aitoon Pegasos-tyyliin on Pegasos Clubissa runsaasti puitteita, ruokaelämyksiä ja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Hotellien jakaessa ulkoalueensa naapurihotellien Pegasos Royalin ja Pegasos Resortin kanssa, voit käyttää kaikkia aktiviteetteja, puitteita, baareja ja uima-altaita kaikissa kolmessa hotellissa lukuun ottamatta seisovia pöytiä, joista nautitaan omassa hotellissa.

Kolmen hotellin yhteisiä alueita kutsutaan Pegasos Planetiksi. Lue lisää tästä kohdasta ”Pegasos Planet”.

Turkin paras wipeout-rata?

Hotellin rannalla meren äärellä on pitkä laituri veteen, ja laiturin vieressä on upea Wipeout-rata jännittävine esteineen, jotka ovat kaikkien Nazar-vieraiden käytettävissä maksutta.

Nazarin pohjoismaiset lastenkerhot

Pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme viihdyttävät lapsia omassa upeassa lastenkerhossa nimeltään Captain Nemon merirosvokerho. Vähän vanhemmat lapset voivat viettää aikaa nuortenklubissamme, Chill Out Clubissa - kaiken tämän sisältyen hintaan!

All Inclusive Pegasos Clubissa

Pegasos Clubissa on All Inclusive -tarjonta, joka koostuu seisovista pöydistä, välipaloista, baareista, teemaravintoloista sekä rajoittamattomasta määrästä jätskiä suurimman osan päivästä. Pegasos Clubissa on myös kasvisruokatarjontaa tämän seisovassa pöydässä, joka on osa Vegan Friendly by Nazar -satsausta

Vieraidemme suosikit:

 • Lapsihintoja jopa 15-vuotiaille asti
 • Vesiliukumäkiä Captain Nemos Castlelissa
 • Vauhdikas wipeout-rata seikkailijoille
 • Turkin kenties kaunein hiekkaranta – heti hotellin ulkopuolella
 • Täällä on omat pohjoismaiset oppaamme!
 • Jätski kuuluen hintaan – suurimman osan päivästä

Suosittelemme tätä hotellia lapsiperheille kaiken ikäisillä lapsilla, jotka haluavat aktiivisen hotellialueen monella puuhalla ja erityisen hyvällä lastenkerholla!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

Mikä on Pegasos Planet?

Pegasos Planet on suuri alue koostuen kolmesta hotellista ja näiden yhteisestä ympäristöstä. Majoittuessasi missä tahansa kolmessa suositussa All Inclusive -hotellissa, Pegasos Resortissa, Pegasos Clubissa tai Pegasos Royalissa, voit hyödyntää koko yhteistä aluetta hotellien ympärillä sekä näiden tarjoamia puitteita.

All Inclusive

Pegasos Planetissa on useita baareja niin uima-altailla kuin rannan tuntumassa. Nauti kylmä juoma Pegasos Royalissa tai mikset kokeilisi turkkilaista kahvia Pegasos Clubin uima-altaalla? Voit myös syödä missä tahansa teemaravintolassa kerran lisämaksutta. Suosittelemme turkkilaista ravintolaa, jossa on jännittäviä ruokia, jotka vievät sinut lomatunnelmiin. Missä tahansa kolmen hotellin baareissa, snackbaareissa, jätskikiskoissa ja teemaravintoloissa voit vierailla riippumatta missä majoitut. Pääateriat nautitaan kuitenkin oman hotellin buffetravintolassa.

Uima-allas ja ranta

Täällä on uima-altaita jokaiseen makuun! Jos pidät rauhasta, voit käyttää Pegasos Resortin rauhallista uima-allasta aikuisille. Jos haluat musiikkia, suuntaa Pegasos Clubin tai Royalin uima-altaalle. Jos haluat mennä vesiliukumäkeen, näitä on Pegasos Resortin ja Royalin välillä Captain Nemos Castlessa niin suuremmille kuin pienemmille lapsille soveltuvina. Jos tarvitset tauon auringosta, voit käyttää sisäuima-altaita, jotka sijaitsevat Pegasos Resortissa ja Pegasos Royalissa.

Pegasos Clubin ulkopuolella on pitkä laituri ja tämän vieressä jännittävä wipeout-rata. Voit käyttää tätä lisämaksusta ollessasi Nazarin vieras!

Aktiviteetit

Pidätkö urheilusta ja aktiviteeteista? Hyvä niin, täällä on nimittäin paljon erilaisia urheilulajeja! Kolme hotellia jakavat useita tenniskenttiä, jotka sijaitsevat Pegasos Royalin vieressä ja edessä. Rannalla on myös vesiurheilulajeja, kuntosali ja opastettuja aktiviteetteja, joista voit nauttia missä tahansa hotellissa. Vierailethan amfiteatterissa iltaisin, oli hotellisi mikä tahansa. Täällä on tanssia, esityksiä, musiikkia ja parasta kaikista: Nazarin lastenkerhojen minidisco!

Hyvä tietää

Tietyt baarit, ravintolat ja jäätelökioskit ovat lisämaksullisia

All Inclusive Pegasos Clubissa

Aamulla, päivällä ja illalla Pegasos Club tarjoaa seisovan pöydän, jossa on valikoima turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia. Tarjolla on alkupaloja, salaatteja, leipää, erilaisia ruokalajeja ja myös valikoima hedelmiä ja jälkiruokia. Buffet-ravintolassa voit valita istumapaikan sisällä tai ulkona terassilla. Sekä ulkona että sisällä ravintolassa on usein vilkas tunnelma ja paljon liikettä!

Baareja och snackbaareja Pegasos Clubissa

Koko Pegasos Planet -alueella on useita baareja, joista valita, ja voit vierailla kaikissa näissä majoittuessasi Pegasos Clubissa. Kaikilla kolmella Pegasos-hotellilla on baari uima-altaiden vieressä, ja baareja on myös rannalla, jotka kuuluvat All Inclusiveen, joten sinun ei tarvitse poistua rannalta virkistävän juoman vuoksi. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -tarjontaan, joista on selkeää tietoa hotellilla. Kaikilla kolmella Pegasos-hotellilla voit myös nauttia välipalasta aterioiden välissä.

Mitä teemaravintoloita on Pegasos Clubissa?

Pegasos Planetin yhteisellä hotellialueella on kolme teemaravintolaa, joihin Pegasos Clubin vieraat ovat tervetulleita: turkkilainen, italialainen ja aasialainen. Kerran viikossa voit nauttia illallisen yhdessä näistä ravintoloista lisämaksutta ja tilan niin salliessa.

Lasten All Inclusive

Pegasos Clubissa on lasten tykkäämää ruokatarjontaa tämän buffetravintolassa, että aterioiden välillä tarjottavissa välipaloissa. Lisäksi jäätelö sisältyy osana All Inclusive -tarjontaa osan päivästä!

Vegaaninen All Inclusive -tarjonta

Pegasos Club kuuluu Vegan Friendly by Nazar konseptiin tarjoten kasvisvaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle seisovassa pöydässä. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Tämä kuuluu Pegasos Clubin All Inclusive -tarjontaan:

 • All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella
 • Paikalliset alkoholijuomat sekä alkoholittomat juomat kello 10:00-01:00
 • Yksi vierailu yhdessä teemaravintolassa (yhden viikon loman aikana)
 • Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat rantabaarissa
 • Jätskiä suurimman osan päivästä
 • Välipaloja osan päivää

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin, mieluiten heti lomasi alussa

Pullotettu juoma, tuontijuomat, tuorepuristettu mehu, osa snackseistä ja vierailut teemaravintoloiden ulkopuolella eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan

Osa teemaravintoloista on ulkotiloissa, jonka takia aukioloajat riippuvat säästä ja sesongista

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkoalueilla

Perhehotelli uima-allasnäköalalla

Pegasos Club on perhehotelli, jossa on 417 huonetta. Kaikki huoneet ovat käytännöllisiä ja valoisasti sisustettuja, ja näistä on näkymät maalle, uima-allasalueelle tai osittain merelle. Huoneissa on laminaattilattia tai kokolattiamatto.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

 • Parveke
 • Keskusilmastointi
 • Minibaari, joka täytetään lisämaksua vastaan
 • Wifi lisämaksusta
 • TV, puhelin
 • Tallelokero lisämaksua vastaan
 • Suihkukaappi ja hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Ilmastointi on toiminnassa riippuen lämpötilasta ja vuodenajasta.

Jos varaat Comfort Classin, huoneessa oleva wifi sisältyy hintaan.

Huoneissa, jotka ovat mantereen puolella, saattaa esiintyä melua hotellin ulkopuoliselta tieltä. Huoneissa, jotka ovat uima-altaalle ja merelle päin, saattaa esiintyä melua hotellin iltaohjelmista.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, minibaarin täyttö.

Kahden hengen huoneet, 2 hengelle

Kahden hengen huoneet, 2 hengelle

Kahden hengen huone koostuu yhdestä 23 m² kokoisesta huoneesta ja siellä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä parveke. Huoneissa tulee olla kaksi täysihintaista ja aikuisia voi näissä enimmillään majoittua kaksi. Tämän huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huoneet, 2-4 hengelle

Deluxe-huoneet, 2-4 hengelle

Deluxe-huone koostuu yhdestä 25 m² kokoisesta parvekkeellisesta huoneesta osittaisella merinäköalalla. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvan muodossa, jotka ovat kooltaan 190x80 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi majoittua kolmen aikuisen lisäksi yksi lapsi. Kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone on kooltaan 38 m² ja koostuu kahdesta huoneesta osittaisella merinäköalalla. Useimmat huoneet ovat parvekkeellisia. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvan muodossa, jotka ovat kooltaan 190x80 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi majoittua neljä aikuista. Mahdollisuus kahteen lapsihintaan.

Allasleikkejä ja vesiliukumäkiä

Kaikissa kolmessa Pegasos-hotellissa on erilaisia uima-allasalueita, joilla jokaisella on oma tyylinsä. Tutustu näihin kaikkiin omassa tahdissasi ja valitse ne, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Pegasos Clubin naapurissa, Pegasos Resortissa, on hieman rauhallisempi uima-allas, jossa voit nauttia virkistävästä pulahduksesta. Jos taas haluat viihdettä, voit vierailla uima-altailla Pegasos Royalissa ja Pegasos Clubissa, joissa järjestetään aktiviteetteja ja soitetaan musiikkia.

Captain Nemos Castle Pegasos Planetissa

Kun me Nazarilla kysymme nuorimmilta vierailtamme, mikä lomalla oli parasta, vastaus on usein sama: Captain Nemos Castle! Vesiliukumäet ja lapsiystävälliset altaat, jotka ympäröivät tätä hauskaa pientä vesipuistoa, eivät koskaan ole tylsiä, ja täällä on usein paljon uusia leikkikavereita tutustuttavaksi.

Vauva-altaat, joissa on hyvin matala vesi, antavat pienimmille mahdollisuuden viilentyä pulahteluilla, vaikka he eivät osaisikaan vielä uida.

Pegasos Clubin ranta

Pegasos Club sijaitsee aivan hienohiekkaisen kultaisen rannan äärellä, mikä on lapsiystävällinen ja matala. Rannalla voi myös ihailla upeita auringonlaskuja meren yli.

Rannalla sijaitsee suuri ja toiminnantäyteinen Wipeout-rata, joka koostuu ilmatäytteisistä esteistä, jotka kelluvat vedessä. Tätä voi vapaasti käyttää kaikki Nazarin vieraat! Rata on avoinna sesongin aikana, lukuun ottamatta huonoja sääolosuhteita. 

Tuleeko minun ottaa oma rantapyyhe mukaan Pegasos-hotelleihin?

Ei. Rantapyyhkeitä saa lainata hotellin spasta niin altaalle kuin rannalle lisämaksutta. Pyyhkeen saa haettua pyyhekortilla, jonka saat hotelliin tulon yhteydessä. Pyyhkeen voi vaihtaa päivittäin vanhaa pyyhettä vastaan. Rantapyyhepalvelu on avoinna tiettyinä aikoina päivästä.

Nämä löytyvät Pegasos Clubin rannalta:

 • Vesiurheiluaktiviteetteja, joista osa on lisämaksua vastaan
 • Aurinkovuoteet ja varjot lisämaksutta
 • Rantabaari juomilla - kuuluen All Inclusiveen!

Hyvä tietää:

Rauhalliselle altaalle voi kuulua jonkin verran musiikkia aktiiviselta altaalta.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus/ikärajoituksia. Säännöistä voi lukea lisää kohdasta ”Tärkeää tietää ennen varaamista”.

Nazarin lasten- ja nuorten kerhot!

Captain Nemon merirosvokerho – Nazarin lastenkerho

Omassa Captain Nemon merirosvokerhossamme maalataan, leikitään ja pelataan! Lapset saavat kokeilla kasvomaalausta ja valmistautua viikon suureen tapahtumaan, joka on Captain Nemon syntymäpäivä! Täällä merirosvo-kapteenia juhlitaan syntymäpäiväkakulla ja lauluilla. Kaikilla Nazar-lapsilla on vapaapääsy merirosvokerhoon, jota johtavat omat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme.

Crazy Fun -teemapäivät!

Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challenge Dayn aikana voivat lapset saada kokemuksia haasteiden merkeissä kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

Chill Out Club – Nazarin nuorisoklubi

Nuorilla on aivan oma klubinsa, jossa he voivat chillata muiden pohjoismaalaisien nuorien ja ystävien kanssa. Chill Out Clubissamme voi urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta muiden seurassa.

Viihdettä lapsille

Pegasos Clubin lastenkerhojen lisäksi lapsille on paljon aktiviteetteja ja viihdettä. Jos pienet tarvitsevat tauon vesileikeistä, alueella on leikkipaikka sekä pieni pelihalli ulkotiloissa, jossa lapset voivat pelata lisämaksua vastaan.

Parasta kaikessa on oma lastenkerhomme minidisco, jossa lapset voivat tanssia yhdessä ja esitellä uusia liikkeitään iloisille vanhemmille!

Nämä löytyvät myös lasten Pegasos Clubista:

 • Lastenaltaita ja vesiliukumäkiä Captain Nemos Castlelissa
 • Lastenkerhon klubirakennus sisä- ja ulkoleikkeihin
 • Oma seisova pöytä pääravintolassa
 • Suuri haastava wipeout-rata rannan luona

Hyvä tietää Nazarin lasten- ja nuortenklubeista:

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Mitä tekemistä Pegasos Clubissa on?

Pegasos Club ja koko Pegasos Planet tarjoavat paljon aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille vierailijoille. Päivisin voit osallistua moniin aktiviteetteihin, jotka järjestetään uima-allasalueilla tai rannalla. Useimpina iltoina viikossa järjestetään esityksiä jossakin amfiteattereista, ja mikä olisikaan parempaa kuin päättää taas yksi lomapäivä nauttimalla virkistävästä juomasta ulkobaarissa Pegasos Clubilla?

Wifi

Aulassa wifi on saatavilla lisämaksutta, mutta huoneissa tämä on lisämaksullinen. Mikäli varaat Comfort Classin, wifi huoneessa sisältyy hintaan. Hotellin wifin nopeus vaihtelee käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan hotellissa.

Aktiviteettien tarjonta Pegasos Clubissa:

 • Rantalentopalloa, tennistä, tikanheittoa, pöytätennistä sekä paljon paljon muuta!

Aktiviteettien tarjonta Pegasos Clubissa:

 • Iltaesityksiä, tanssia ja viihdettä suuren amfiteatterin ulkotiloissa

Lue lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ” Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, tenniskenttä, tennisvarusteiden vuokra sekä wifi huoneissa ilman Comfort Classia.

Spatarjonta Pegasos Clubissa

Pegasos Clubissa voit varata ajan spahan! Spassa on tarjolla hierontaa ja eri hoitoja, kuten manikyyriä, pedikyyriä tai hamam, joka on turkkilaisten oma kylpy.

Varaa hamam-paketti

Pegasos Clubiin voit varata etukäteen hamam-paketin kotoa. Paketti sisältää perinteisen kuorinnan ja vaahtohieronnan sekä 30 minuutin rentouttavan öljyhieronnan. Valitse hamam-paketti lisävalintana matkaasi varatessasi! Lue lisää hamam-paketista täältä.

Fitness ja kuntosali Pegasos Clubissa

Pegasos Club tarjoaa paljon aktiviteetteja heille, jotka haluavat pitää kroppansa liikkeellä myös lomalla. Osallistu vesijumppaan tai aerobics- ja step-tunneille, joita vetävät kokeneet kansainväliset aktiviteettiohjaajat. Toisinaan järjestetään myös aamujumppaa ja venyttelyä. Pegasos Planet -alueen muissa hotelleissa on sekä kuntosali että sisäuima-allas, joita Pegasos Clubin vieraat voivat käyttää vapaasti.

Pegasos Clubin treenitarjonta:

 • Aamujumppaa ja venyttelyä
 • Vesijumppaa
 • Vesipooloa
 • Aerobicia ja Steppiä

Lisämaksua vastaan

Hoidot spassa, hamam ja sauna.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort, Pegasos Club ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja.Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoositon vaihtoehto. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin muuhun hotelliin, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin, Pegasos Royaliin tai Pegasos Clubiin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa  tästä.

Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Wifin nopeus hotellissa vaihtelee riippuen käyttäjien määrästä ja missäpäin hotellia on.

Upeiden perhepuitteiden ja suosittujen lastenkerhojemme vuoksi, on Nazar antanut tälle hotellille 4 n.

Ruoka ja juoma

Pääravintolassa on usein paljon vilskettä - ja sesongin huippuaikoina täällä saattaa olla ruuhkaista. Suosittelemme sovittamaan ravintolavierailusi ajankohta sellaiseksi, että et ruokaile pahimpana ruuhka-aikoina.

Pehmistä tarjoillaan vain tiettyinä aikoina kautta. Muina aikoina on ostettavana jätskiä.

Lastenkerhot

Pegasos-hotelleissamme järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 kertaa viikossa 4-11-vuotiaille lapsille 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisellä ajalla. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa.

Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään 1. kesäkuusta 31. elokuuhun sekä 1-31. lokakuuta 2-3 kertana viikossa.

Allas ja ranta

Ulkoaltaat eivät ole lämmitettyjä ja voivat olla melko viileitä juuri kauden alussa ja lopussa. Aktiivisien uima-altaiden ympäristössä on usein vilkas tunnelma, äänekästä musiikkia ja joskus hieman ruuhkaa.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 15. toukokuuta alkaen ja aina syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Tilaa lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tähän hotelliin voit ostaa lisänä Comfort Class -paketin, joka antaa lomaasi hopeareunuksen.

Tämä kuuluu Comfort Class -pakettiin:

 • Varatut aurinkotuolit rannalla
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotelliin
 • Maksuton wifi huoneissa (maks. 5 laitetta)
 • Lisäkäynti hotellin teemaravintoloissa
 • Myöhäinen uloskirjautuminen lähtöpäivänä kello 18 asti
 • 20 % alennusta kaikista hotellin spa-hoidoista
 • Täytetty minibaari 2 Colaa, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 kivennäisvettä (kerran tulon yhteydessä), 1 l vettä (päivittäin)
 • Kaksi aamutakkia ja kaksi paria aamutossuja
 • Rantapyyhkeet huoneessa tulon yhteydessä

Lue lisää Comfort Classista täältä.

Hyvä tietää:

Comfort Class -paketteja on myynnissä rajoitettu määrä eli teethän varauksesi ajoissa.

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class -paketin tulee varata kaikille matkustajille samassa huoneessa (niin lapsille kuin aikuisille) ja koko loman ajaksi. Poikkeavaisuuksia saattaa esiintyä hotellien välillä.

Kids Comfort – lisävalinta, joka helpottaa lapsiperheiden lomailua!

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että kaikki perheet voivat rentoutua lomallaan!

Pegasos Clubissa voit vara Kids Comfortin saadaksesi matkarattaat, syöttötuolin ja vedenkeittimen huoneeseen tuotuna. Jätä rattaat kotiin ja tee lomastasi vieläkin helpompi. Kids Comfort varataan lisävalintana kotisivuilta tai asiakaspalvelustamme ennen matkaasi.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme