Incekum, Turkki

Pegasos Royal

Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 973 arvioon
Vegan Friendly by Nazar
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 973 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km/25 km 
Pegasos Royal
Pegasos Royal_1
Pegasos Royal_2
Pegasos Royal_3
Pegasos Royal_4
Pegasos Royal_5

Suosittu perhehotelli wipeout-radalla

Pegasos Royal on yksi Nazarin ehdottomasti parhaista ja suosituimmista perhehotelleista, mikä on erityisen hieno saavutus!

Hotelli jakaa ulkotilansa naapurihotellien Pegasos Resortin ja Pegasos Clubin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat yhdestä hotellista, mutta saat kolmen hotellin puitteet käyttöösi. Pegasos Royal on vieraidemme suuri suosikki ja oppaamme tekevätkin hotellilla kaikkensa varmistaakseen vieraillemme unohtumattomia lomia.

Tämä upea All Inclusive -hotelli sijaitsee Incekumissa, jonka nimi tarkoittaakin turkiksi ”hienohiekkaista rantaa”, joka antaa oikein osuvan kuvan Pegasos Royalin rannasta. Ranta on yli kilometrin pituinen, kullanvärinen, hyvin matalavetinen ja erittäin lapsiystävällinen. Täällä on runsaasti tilaa nauttia auringosta, leikkiä vesirajassa, ja rakentaa upeita hiekkalinnoja. Upealla rannalla on myös loistavan moderni wipeout-rata meressä useilla hauskoilla esteillä, jota Nazarin vieraat saavat käyttää maksutta.

Jos kaipaat vielä enemmän läiskettä ja hauskanpitoa, voit uida kaikkien hotellien yhteisissä altaissa, tai hurjastella laskemalla Captain Nemo's Castlen vesiliukumäkiä pitkin.

Nazarin omat, pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat, ottavat lapset avosylin mukaan merirosvokerhoomme ja nuorisoklubiin kaiken tämän sisältyessä hintaan! Tämän lisäksi matkustavat lapset jopa 15-vuotiaaksi asti alennettuun hintaan. Lue lisää lastenkerhoista Pegasos Planet-alueella kohdasta "Lapsille ja nuorille".

Perhehotellissa on kattava All Inclusive -tarjonta, jossa ruokaa on tarjolla suurissa seisovissa pöydissä sekä erinäisissä teemaravintoloissa, ja lapsille on vapaasti saatavilla jäätelöä.

Nyt on Pegasos Royalin seisovassa pöydässä sitä paitsi tarjolla erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja, jotka ovat osana uutta Vegan Friendly by Nazar -konseptia!

Tämä hotelli kuuluu Nazar Collectioniin, johon kuuluu perheystävällisimpiä hotellejamme omilla pohjoismaisilla lastenkerhoillamme.

Hienohiekkainen ranta ja loistava wipeout-rata

Vieraana Pegasos Royalissa sinua ja perhettäsi odottavat monet aurinkoiset kokemukset. Käytössäsi ovat kaikki Pegasos Royalin, Resortin ja Clubin altaat, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan allasalueen.

Hotellin suuri allas on kaiken tapahtuman keskipisteenä. Täällä on muun muassa puisia siltoja, jotka kaartuvat altaan ylle, ja korkeita varjoisia puita taustalla. Päiväsaikaan tunnelma altaalla on ihanan eläväinen, kun lapset juoksevat kilpaa tai kelluvat uimarenkaiden päällä. Jos haluat mieluummin rentoutua, voit siirtyä Pegasos Resortin hiljaiselle altaalle.

Pegasos Royalin vesipuisto, Captain Nemo's Castle, on rakennettu hienon merirosvolinnan tyyliin, missä yksi vesiliukumäki toisensa jälkeen laskee altaaseen. Täältä löytyy hurjia vesiliukumäkiä hieman rohkeammille ja pienempiä nuoremmille. Tämän lisäksi pikkulapsille on myös oma alueensa.

Hotellin ranta on aivan omaa luokkaansa ja yksi Turkin hienoimmista. Hiekka on hienoa ja kultaista ja rantavesi syvenee hitaasti. Tältä rannalta löydät jotain niin erityistä, kuin vauhtia täynnä olevan wipeout-radan, jota Nazarin vieraat voivat käyttää maksutta. Wipeout-rata on meressä, rannan läheisyydessä oleva alue, jossa on vedessä kelluvia isoja puhallettavia esteitä. Wipeout-rata on saanut inspiraatiota samannimisestä tv-ohjelmasta. Tällä radalla vesiaktiviteetit ovat omaa luokkaansa ja hurjapäät voivat ottaa mittaa toisistaan gladiaattorien tavoin. Lähde siis mukaan mittelöön hyppimään, pyörimään, läiskyttelemään ja pomppimaan. Tällaista aluetta ei todellakaan löydy joka hotellilta! Huomioithan, että rata saattaa olla myös suljettu sääolosuhteiden takia, kuten kovan tuulen tai laineiden vuoksi.

Voit katsoa videoita ja kuvia hurjasta Wipeout-radasta täältä.

Huomioithan, että pyyhkeet altaalle ja rannalle saa käyttöön maksutta. Voit vaihtaa pyyhkeen puhtaaseen joka päivä spa-keskuksessa.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

Lasku on maksettu kotoa käsin

Lomaillessasi Pegasos Royalissa voit jättää arkipäivän askareet ja ylimääräiset matkakassat kotiin, sillä All Inclusiven myötä hotellilasku on maksettu jo ennen lähtöä! Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan hotellin vilkkaassa ja herkuntäyteisessä pääravintolassa. Voit nauttia seisovan pöydän antimista joko sisätiloissa tai ulkona kotoisan terassin äärellä.

Seisova pöytä sisältävää laajan valikoiman sekä turkkilaisia erikoisuuksia, että kansainvälisiä ruokalajeja, joista osa valmistetaan paikan päällä toivomuksiesi mukaan. Aitona lastenhotellina Pegasos Royal tarjoaa myös lapsille erityisen lasten buffetin. Pääravintolassa on myös oma osio, jossa tarjoillaan ruokia erikoisruokavaliota noudattaville. Täällä on huomioitu erityisesti gluteenikot, pähkinäallergikot ja laktoosi-intolerantikot. Lue lisää erikoisruokavalioista ja allergiakaavakkeesta tämän sivun lopusta kohdasta "Matkustaminen allergikkona".

Kauden aikana tiettyinä ajankohtina tarjoillaan samettisen pehmeää pehmistä kahtena eri makuna. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja! Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Illalla voi ihanan lomapäivän päätteeksi nauttia virvokkeita Buddha Barissa, Pegasos Royalin tunnelmallisessa ulkoilmabaarissa. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -valikoimaan.

Pegasos Royalin vierailla on käytössä yhteensä kolme teemaravintolaa, jotka kaikki sijaitsevat naapurihotellien välisellä alueella.Voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen keittiön väliltä. Tilan salliessa voit ruokailla kerran viikossa yhdessä näistä ravintoloista maksutta. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Osa teemaravintoloista sijaitsee ulkotiloissa, minkä takia aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Nyt pääravintolan seisovassa pöydässä pääaterioilla on erityisen hyviä vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Pegasos Royal kuuluu konseptiin ”Vegan Friendly by Nazar”, ja tarjoaa vegaanivaihtoehtoja aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Nauti kasvisruoasta noin 3-4 lämpimän vaihtoehdon väliltä seisovassa pöydässä. Välillä saattaa hotellilla myös olla alkupaloja, välipaloja sekä leivonnaisia vegaanisena.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Pullojuomat, tuontijuomat, juomat discossa, vastapuristettu tuoremehu, turkkilainen kahvi sekä ruokailu teemaravintoloissa ensimmäisen maksuttoman käyntikerran jälkeen.

Omat pohjoismaiset lastenkerhomme

Nazarin loistavat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään pienimpiä vieraitamme lasten- sekä nuorten kerhoissa. Useana kertana viikossa on lastenkerhossa uusi teema eri päivinä. Muutu merirosvoksi yhtenä päivänä, kun on Pirate Day. Täällä etsitään aarteita ja käydään kunnon merirosvokoulua, tai mitä sanoisit vesileikeistä Splash Daynä, jossa lapset haastavat kavereitaan vesisodassa? Challenge Dayn aikana on lapsilla mahdollisuus kilpailla toisiaan vastaan, kun taas Crazy Daynä hellitämme sääntöjen kanssa, jolloin mitä tahansa voi tapahtua! Illan suuri kohokohta on itse minidisco, jossa kaikenikäiset lapset pääsevät tanssimaan parhaimpien lomahittien tahtiin! Minidisco järjestetään vähintään neljä kertaa viikon aikana.

 

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho järjestää kokoontumisiaan tunnelmallisissa, puisissa merirosvomajoissa, joissa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan. Tämä on Captain Nemon syntymäpäivä, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Kaikki Nazarin vieraat saavat vapaasti osallistua merirosvokerhon temmellyksiin, joita ohjaavat meidän omat, innokkaat, pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme.

Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa 15. toukokuuta ja 31. lokakuuta välisenä aikana ja se on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Ohjaajamme puhuvat suomea tai muita pohjoismaisia kieliä!

 

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta elokuuhun sekä lokakuussa.

 

Päästä sisäinen lapsenmielesi valloilleen

Arkena voi olla hankala löytää ylimääräistä energiaa ja aikaa uusille aktiviteeteille. Pegasos Royalissa sen sijaan tarjonta on niin kattavaa, että välillä voi olla vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Voit kokeilla rantapalloa ja tennistä, tai klassikkoja, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Täällä on myös pelihalli, joka houkuttelee hauskoilla pelikoneillaan. Iltaisin järjestetään kaikenlaisia esityksiä amfiteatterissa, ja juuri täällä voi osallistua minidiscoon, joka järjestetään viitenä kertana viikossa ja jossa lapset pääsevät näyttämään tanssikoulussa oppimia tanssiaskeleitaan.

Hotellin pohjatasossa ja vastaanoton läheisyydessä sijaitsee kojuja, joista voi ostaa nahkatuotteita, koruja sekä muita tuliaisia. Pohjakerroksessa on myös pikkukauppa, jossa on myynnissä snackseja, aurinkorasvaa, puhallettavia allasleluja ja muita mukavuuksia.

Urheilumielisille tarjolla on viihtyisä hotellia kiertävä 1.5 kilometriä pitkä juoksupolku. Pakkaa siis juoksukengät mukaasi ja kiirehdi ulos aamutunneilla nauttimaan laineiden kohinasta ja raikkaasta aamuilmasta samalla, kun muu hotellin väki vasta heräilee. Jos kaipaat lihaksillesi lisähaasteita, voit koetella fyysisiä voimavarojasi hotellin kuntosalissa tai sisäuima-altaassa, jonka läheisyydessä on myös rentouttava kylpylä.

Maksuton wifi on käytössä aulassa, ja lisämaksua vastaan voit käyttää yhteyttä myös huoneessasi.

 

Lisämaksua vastaan

Pelihalli, osa vesiliikunta-aktiviteeteista, tenniskenttä, tennisvälineiden vuokraus, wifi huoneissa ilman Comfort Classia.

Hienoja huoneita jopa kahdeksalle hengelle

Pegasos Royalin tarjoamat huoneet ovat raikkaita ja miellyttäviä. Huoneet ovat sisustettu vaaleilla kevyillä sävyillä ja kaikissa huoneissa on laminaattilattia. Tyyli on modernia ja ajatonta. Elävyyttä huoneeseen tuovat vaaleasta puusta tehdyt huonekalut sekä kultaisin värein värjätyt tekstiilit. Iso peili ja hieno valaistus luovat tilavan ja kotoisan tunnelman.

Kaikki huoneet ovat parvekkeellisia, ja niissä on keskusilmastointi, joka on toiminnassa lämpötilan ja sesongin mukaan, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, suihkukaappi, tallelokero ja minijääkaappi. Huoneisiin saa langattoman nettiyhteyden maksua vastaan tai varaamalla Comfort Classin, jolloin nettiyhteys sisältyy hintaan.

Mantereenpuoleisissa huoneissa saattaa kuulua melua suurelta päätieltä, joka kulkee hotellin edestä. Merenpuoleisissa huoneissa taas saattaa kuulua jonkin verran ääniä hotellin ilta-aktiviteeteista.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet kaikille seurueessasi. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä on mahdollista lisätä suurimpaan osaan huonetyyppejä. Lue lisää Side by side -lisävalinnasta täältä.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 28 m² kokoiset kahden hengen huoneet ovat merelle päin, ja näissä on upea näköala Välimerelle ja hotellialueelle. Näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja saat kirjoituspöydän sekä hyvin säilytystilaa laukuille ja vaatteille. Tilaa on kahdelle aikuiselle sekä yhdelle lapselle, joka nukkuu 190x90 cm -kokoisessa lisävuoteessa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista asukasta, ja huoneen voi varata myös yhdelle lisämaksusta.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Noin 31 m² kokoiset perhehuoneet voi jakaa liukuovella makuuhuoneeksi ja oleskeluhuoneeksi/ nukkumatilaksi. Lisätilassa on kaksi vuodesohvaa ja sohvapöytä, makuuhuoneen kalustus vastaa kahden hengen huoneen kalustusta. Oleskeluhuoneessa on kaksi 190x80 cm –kokoista vuodesohvaa. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Mahdollisuus jopa kahteen lapsihintaan. Huoneen voi lisämaksusta varata merinäköalalla ja myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Varatessasi kaksi samaa huonetyyppiä olevaa huonetta, voit taata huoneet korkeintaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan.

Perhehuone Connection, 4-8 hengelle

Perhehuone Connection, 4-8 hengelle

Tämä 62 m² kokoinen huonetyyppi tekee kahdeksan hengen majoittumisen yhdessä mahdolliseksi! Huoneeseen kuuluu kaksi väliovella yhdistettyä perhehuonetta. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista asukasta ja tilaa löytyy maksimissaan kahdeksalle, joista korkeintaan kuusi saa olla aikuisia. Enimmillään neljä lasta voi saada lapsihinnan. Merinäköala sisältyy hintaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Noin 39 m² kokoisessa perhesviitissä on kaksi erillistä huonetta, joissa kummassakin on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneen sijainti on merenpuoleinen, mutta näköala parvekkeelta vaihtelee huoneen sijainnista riippuen. Parvekkeella on kalusteet kahdelle hengelle. Perhesviitissä voi asua jopa neljä aikuista ja huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista asukasta.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Tämä on joko kahden hengen huone tai perhehuone mannernäköalalla (katso huonekuvaus ylhäältä). Täällä voi aikuinen asua yhdessä jopa kahden lapsen kanssa, jotka maksavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei voi itse valita. 

Nauti ihanasta hamam-kokonaisuudesta!

Oletko kokeillut perinteistä, turkkilaista kylpyä? Kuiva iho kuoritaan pois ja vartalosi rentoutuu kylvyn päättävässä, ihanassa vaahtohieronnassa, minkä jälkeen olet valmis nauttimaan auringosta ja hankkimaan itsellesi upean ja kestävän rusketuksen.

Ammattitaitoiset hoitajat odottavat sinua Pegasos Royalin spa-keskuksessa valmiina hemmottelemaan sinua hieronnalla ja erinäisillä kasvo- ja vartalokäsittelyillä, jotka saavat olosi tuntumaan uudelleensyntyneeltä. Kaikki käsittelyt ovat lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat, muut hoidot sekä spa-keskuksen tilojen käyttö.

Hienot huoneet liikuntarajoitteisille vieraille

Pegasos Royalissa on huoneita myös liikuntarajoitteisille vieraille. Huoneissa on kaksi huonetta, jotka on erotettu toisistaan lasisella liukuovella. Huonekoko on noin 31 m² ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Makuuhuone ja yhdistetty makuu/olohuone on sisustettu valoisilla väreillä, kokolattiamatoilla ja moderneilla kalusteilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyjakkara. Käsienpesualtaalla ja wc:ssä on myös kädensija, josta saa tukea sekä hiustenkuivaaja ja seinäpuhelin. Ovi aukeaa sisäänpäin, joten jos kuljet pyörätuolilla, täällä voi olla hiukan ahdasta kun laitat oven kiinni.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, puhelin, minibaari sekä parveke ja tallelokero. Huoneeseen saa wifin lisämaksua vastaan. Täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa ja neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm. Koska huoneet sijaitsevat tien puolella, saattaa liikenteen melu ajoittain kuulua huoneeseen.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kahden hotellin alueella. Muutamilla uima-altailla ei ole hissiä ja rannaille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomakohteissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Hanki lisämukavuutta lomallesi Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen wifin huoneisiin, myöhäisen uloskirjoittautumisen hotellilta lähtöpäivänä, Comfort Classille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class –paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!
 

Saat kaiken tämän Comfort Class-luokassa

 • Comfort Class -vieraille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Maksuton wifi huoneissa
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Comfort Class tulee varata viimeistään kolme päivää ennen lähtöä.

Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä. 

Lue lisää.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Incekum/Alanya

Hotelli sijaitsee Incekumissa Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Matkustaminen allergikkona

Erikoisruokavalioita, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle. Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Jäätelökioskeissa on saatavilla myös laktoositon vaihtoehto. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin näistä hotelleista, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, joka puolestaan voi käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi täällä olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta. Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina.

Wipeout-rata on avoinna päivittäin kello 10-18 välisenä aikana toukokuun lopusta syyskuun loppuun asti. Huomioithan, että rata saatetaan sulkea lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi riippuen tuulisesta säästä tai isoista aalloista, jotka voivat vaikuttaa koko wipeout-radan sesonkiin. Turvallisuussyistä on täällä vähimmäisikäraja ja pituusraja. Vähimmäispituus on 110 cm ja 6-10-vuotiaat lapset saavat olla radalla ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Nazarin oma Captain Nemon merirosvokerho on auki 5-6 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun ja on tarkoitettu kaikille 4-11-vuotiaille lapsille. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-17-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vesiliukumäet:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon vihreä vesiliukumäki

37 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon sininen vesiliukumäki

20 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon oranssi vesiliukumäki

47 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Captain Nemon keltainen vesiliukumäki

8,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin vihreä vesiliukumäki

35 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal avoin keltainen vesiliukumäki

6,5 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Royal valkoinen vesiliukumäki

4 m pitkä, altaan syvyys 1,20 m.

Lastenallas (sieni)

5 m pitkä, altaan syvyys 35 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Pegasos Resort

Iso keltainen vesiliukumäki

28,5 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Valkoinen tunneli

11,5 m, altaan syvyys 1,30 m.

Avoin allas

6,3 m pitkä, altaan syvyys 1,30 m.

Lastenallas Mickey Mouse 1

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 2

5,70 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

Lastenallas Mickey Mouse 3

5,77 m pitkä, altaan syvyys 50 cm. 3-8-vuotiaille lapsille.

 

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

 

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Pegasos Royalissa tehdään muun muassa seuraavaa:

 

Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesiautomaatista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. 

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme