Uutuus!

Belek, Turkki

Magic Life Belek


4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 v asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
12 km (Belek), 7 km (Kadriye) 

Paljon aktiviteetteja perheelle!

All Inclusive -hotelli Magic Life Belek sijaitsee aivan rannan äärellä, noin 10 kilometrin päässä Belekin kaupungista. Täällä tarjotaan erittäin monipuolinen ja poikkeuksellisen laaja valikoima urheilutoimintaa, joista useimmat sisältyvät All Inclusive -tarjontaan. Täältä löydät kaikkea tenniksestä ja jalkapallosta zumbaan ja joogaan. Tarjolla on myös useita perheaktiviteetteja, ja hotelli on suunnattu erityisesti sinulle, joka nautit aktiivisesta elämäntavasta!

Hotelli Belekissä monilla mukavuuksilla

Lisäksi hotellilla on useita uima-altaita, vesipuisto, spa ja peräti neljä teemaravintolaa. Hotelli muistuttaa pientä kylää mataline rakennuksineen, jotka sijaitsevat vihreässä puutarhassa, ja jossa lapsille on tarjolla kansainväliset lasten ja nuorten klubit.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, josta löydät 4- ja 5-tähden hotelleja, joissa on ruokaa ja puitteita sopien koko perheelle.

All Inclusive Magic Life Belekissä

Magic Life Belekissä on yhteensä viisi ravintolaa. Buffet-ravintolassa, jossa nautit päivän kolme pääateriaa, voit valita laajasta valikoimasta ruokia, jotka sopivat koko perheelle! Paikalliset juomat sisältyvät myös All Inclusive -tarjontaasi. Buffet-ravintolassa on oma alueensa terveellistä ruokaa varten ja toinen alue show-kokkaukselle sekä paljon muuta. Illan aikana järjestetään teemailtoja, joissa tarjoillaan ruokia eri maailman keittiöistä.

Baarit ja snackbaarit Magic Life Belekissä

Tässä hotellissa on peräti kahdeksan baaria. Täällä on esimerkiksi kätevä uima-allasbaari ja rantabaari lähellä uimamahdollisuuksia aurinkoisen päivän aikana. Hotellilla on myös hieman rauhallisempi baari, joka on suunnattu yli 16-vuotiaille, ja mukava kahvila, jossa tarjoillaan välipalaa tiettyinä päivän aikoina. Yksi baareista on avoinna ympäri vuorokauden, ja useimmat hotellin snackbaarit ovat auki iltapäivisin.

Kuinka monta teemaravintolaa Magic Life Belekissä on?

Tässä hotellissa on neljä teemaravintolaa, jotka erikoistuvat eri keittiöiden ruokiin. Kokeile esimerkiksi turkkilaista ravintolaa jännittävillä paikallisilla mauilla tai mikset toisi ylellisyyttä lomaasi kokeilemalla kala- ja grilliravintolaa, jotka ovat saatavilla lisämaksua vastaan.

Tämä kuuluu All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamaisella, lounaalla ja illallisella

Paikalliset alkoholilliset/alkoholittomat juomat kello 10:00-00:00

Yksi käynti jokaisessa teemaravintolassa kuuluu viikon matkan hintaan (lukuun ottamatta kala- ja grilliravintolaa)

Jätskiä osan päivästä

Välipaloja osan päivästä

Kahvia ja kakkuja koko iltapäivän

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintoloista hyvissä ajoin ja mielellään jo heti lomasi alussa

Tuontijuomat, juomat pulloissa, kala- ja grilliravintola sekä lisäkäynnit teemaravintoloissa eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Unelma kultaisilla sävyillä

Magic Life Belekin huoneet ovat yksinkertaisia, mutta hyvin suunniteltuja ja valoisia. Huoneiden värimaailma on täynnä kultaisia tai sinisiä sävyjä. Täällä voit rentoutua ja löytää rauhan lomallasi. Kaikissa huoneissa on laattalattia.

Kaikissa huoneissa on:

Parveke tai terassi

Keskusilmastointi

Minibaari

Wifi

TV, puhelin, tallelokero

Suihku, hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Minibaari täytetään kerran tulon yhteydessä vedellä ja virvoitusjuomilla. Muuna aikana täydennyksestä veloitetaan.

Kahden hengen huone Small, 2 hengelle

Kahden hengen huone Small, 2 hengelle

Tässä pienemmässä 23 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneissa tulee majoittua kaksi täysihintaista ja täällä voi majoittua enimmillään kaksi aikuista. Kahden hengen huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

28 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 85x175 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään voi huoneessa asua kolme aikuista. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle. Tämän kahden hengen huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone kerrossängyllä, 2–4 hengelle

Kahden hengen huone kerrossängyllä, 2–4 hengelle

Tässä 28 m² kahden hengen huone kerrossängyllä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode kerrossängyn muodossa, joka on kooltaan 90x190 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään voi huoneessa asua kaksi aikuista ja kaksi lasta. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle. Kahden hengen huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 2–4 hengelle

Perhesviitti, 2–4 hengelle

45 m² perhesviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 85x175 cm tai 85x180 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään voi huoneessa asua kolme aikuista. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle.

Miten monta uima-allasta Magic Life Belekissä on?

Viisi uima-allasta. Tässä hotellissa on lasten- ja vauvojen allas, suurempi aktiviteettiallas ja rauhallisempi aikuisten allas. Rohkeille on lisäksi peräti kymmenen vesiliukumäkeä jännittävässä ja värikkäässä vesipuistossa, joista neljä on suunnattu isoimmille lapsille ja aikuisille, kun taas kuusi näistä on tarkoitettu pienemmille lapsille.

Hotelli omalla rannalla Belekissä

Jos mieluummin uit meressä kuin altaassa tai kaipaat vaihtelua uimiseen, on ranta aivan hotellin alapuolella. Jos haluat tekemistä rannalla, voit kokeilla wakeboardia, katamaraanipurjehdusta, vesihiihtoa, monosuksia, Banana Boatia, kajakkimelontaa tai surffausta ilman lisäkustannuksia.

Näitä on Magic Life Belekin rannalla:

Aurinkotuoleja ja varjoja

Rantabaari juomilla ja yksinkertaisemmilla aterioilla

Runsaasti vesiurheiluaktiviteetteja

Hyvä tietää:

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on maksutta yhden tunnin ajan henkeä kohden päivässä tilan niin salliessa. Ikäraja on 16 vuotta.

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on lisämaksua vastaan ja/tai vaatii tunteja ja/tai lisenssin lisämaksua vastaan

Ranta koostuu pikkukivisestä hiekasta

Rantapyyhepalvelu

Rantapyyhkeitä altaalle ja rannalle saa lainaksi hotellilta. Pyyhkeen saa haettua pyyhekorttia vastaan. Pyyhepalvelu on avoinna osan ajan päivästä.

Tekemistä lapsille

Tässä hotellissa on paljon aktiviteetteja, mitkä sopivat lapsille ja koko perheelle. Osallistu ohjattuun treeniin yhdessä muiden lasten kanssa, kun jalat eivät enää pysy paikalla. Tai lähde mukaan seikkailulle hotellin omaan lastenklubiin, jossa toivotetaan 3–12-vuotiaat lapset tervetulleiksi. Magic Life Belekissä on myös lastenklubi 13–16-vuotiaille.

Mitä tekemistä Magic Life Belekissä on?

Tässä hotellissa on todella paljon hauskaa tekemistä mitä testata. Mikäli haluat puuhata rannalla, on täällä wakeboard, katamaraanipurjehdusta, vesihiihtoa, monoskia, Banana Boat sekä kanootin melomista ja surffausta lisämaksutta.

Jos olet enemmän kiinnostunut ympäristön tutkimisesta, voit vuokrata auton ja suunnata kohti yhtä Belekin monista kuuluisista golfkentistä tai tehdä ostoskierroksen Belekin keskustassa. Jos haluat matkustaa pidemmälle, on suurkaupunki Antalya täältä 30 kilometrin päässä.

Urheiluaktiviteettien, viihteen ja vesileikkien lisäksi hotellissa on myös kauppoja ja kampaamo. Ethän jätä hyödyntämättä aktiivista kuntosalia tai rentouttavaa spata.

Wifi

Huoneissa ja koko hotellissa on maksuton wifi.

Magic Life Belekin aktiviteettitarjonta:

Rantalentopalloa, vesijumppaa, venyttelyä

Jousiammuntaa, pöytätennistä, tikkaa, bocciaa

Tennistä, jalkapalloa, squashia

Osa vesiaktiviteeteista altaalla

Magic Life Belekin viihdetarjonta:

Iltaesityksiä ja ohjelmaa

Livemusiikkia

Hyvä tietää:

Vissa vattensportsaktiviteter utövas utan extra kostnad, en timme om dagen per person, vid tillgänglighet och har en åldersgräns på 16 år.

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on maksutta yhden tunnin ajan henkeä kohden päivässä tilan niin salliessa. Ikäraja on 16 vuotta.

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on lisämaksua vastaan ja/tai vaatii tunteja ja/tai lisenssin lisämaksua vastaan. Lue lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Onko Magic Life Belekissä kuntosali?

Kyllä! Hotellin oman kuntosalin lisäksi on täällä ohjaajien pitämiä treenejä sekä allasjumppaa. Kuntosalin ikäraja on 16 vuotta.

Viihtyisä hotellispa Belekissä

Hotellissa on myös rauhallinen ja rentouttava spa, jossa on sauna, höyrysauna ja hamam käytettävissä ilman lisämaksua. Jos haluat saada eniten irti lomastasi, voit ostaa rentouttavan hoidon, kuten turkkilaisen saunan kuorinnalla ja hieronnalla. Spassa on 16 vuoden ikäraja.

Magic Life Belekin treenitarjonta:

HIIT, tanssijooga

Pilates, Zumba

Vesijumppaa, vesipooloa

Opastettuja Mountainbike-retkiä

Yksityistanssitunteja

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot spassa, yksityiset tanssitunnit

Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Kuntosalissa ja spassa on 16 vuoden ikäraja

Minibaari täytetään kerran tulon yhteydessä vedellä ja limulla. Loppuviikon ajan tapahtuu tämä lisämaksua vastaan.

Ruoka ja juoma

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin. Mielellään heti lomasi alussa.

Tuontijuomat, juomat pulloissa, kala- ja grilliravintola sekä lisäkäynnit teemaravintoloissa, eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Uima-allas ja ranta

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on maksutta yhden tunnin ajan henkeä kohden päivässä tilan salliessa. Ikäraja on 16 vuotta.

Osa vesiurheiluaktiviteeteista on lisämaksua vastaan ja/tai vaatii tunteja ja/tai lisenssin lisämaksua vastaan.

Ranta koostuu pikkukivisestä hiekasta.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme