Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Aqua


7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 v asti
Vieras­arvio
3.8 / 5
100% Green Energy
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
100 m 
Keskusta
5 km/17 km 

Suosittu hotelli vesipuistolla lähellä Alanyaa

Perhehotelli Eftalia Aqua on ollut jo monien vuosien ajan yksi Nazarin suosituimmist vesipuistohotelleista ja ymmärrämmekin hyvin miksi - täällä käytössäsi on All Inclusive, suuret perhesviitit jopa seitsemälle hengelle sekä mahdollisuus lapsihintoihin jopa 17 vuotiaisiin asti.

Asuessasi Eftalia Aquassa, on sinulla hotellin oman vesipuiston lisäksi vapaa pääsy valtavaan Eftalia Island beach clubiin, jota myös Nazarin tarjoamien sisarhotellien Eftalia Oceanin ja Eftalia Villagen vieraat voivat käyttää. Täällä on muun muassa suuri vesipuisto, useita altaita, lastenklubi, ravintoloita sekä tietenkin hiekkaranta! Perhealueelta löydät laajan alueen merirosvolaivalla, vesiliukumäillä ja altailla, joissa koko perhe tulee viihtymään.

Eftalia Aqua sijaitsee Türklerissa lähellä pientä ja tunnelmallista Avsallarin kylää, josta löytyy valikoima viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä. Hotellilta on vain puolen tunnin automatka suosittuun Alanyan lomakohteeseen.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Tämä hotelli on yksi perheystävällisistä All Inclusive –hotelleistamme hyvällä tasolla, ja kuuluu Holiday Collectioniimme.

Vesipuistot ovat vuosikausia olleet Nazarin tunnusmerkki, ja Eftalia Aqua on yksi Nazarin suosituimmista vesipuistohotelleista eli varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin taataksesi paikat! 2014 avattiin myös suuri Beach club, josta löytyy useita vesiliukumäkiä ja altaita kaiken ikäisille. Itse hotelli koostuu päärakennuksesta sekä neljästä huoneistorakennuksesta, ja kaikki huoneet ovat modernisti sisustettuja sekä tilavia ja toimivia. Asut vain puolen tunnin matkan päässä Alanyasta ja voit ottaa mukaasi koko perheen, sillä lapsihinta on 17-ikävuoteen saakka!

Jos Eftalia-nimi vaikuttaa tutulta, johtuu se siitä, että valikoimassamme on myös viisi muuta Eftalia-hotellia, Eftalia Ocean, Eftalia Village, Eftalia Marin ja Eftalia Splash, jotka ovat lähellä Eftalia Aquaa.

Hotelli on lähellä pientä Avsallarin kylää, jossa on paikallisasutusta ja muutama kahvila, ravintoloita ja kauppoja.

Jättimäinen beach club

Asuessasi Eftalia Aquassa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Beach club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Täällä avautuu aivan oma vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma, unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille on monta erillistä allasta, joissa on muun muassa vaikuttava merirosvoalus pienemmillä vesiliukumäillä ja muita vesiaktiviteetteja, joista pienimmät tulevat takuulla pitämään. Yhden lastenaltaan ympärillä kiemurtelee pieni lazy river, jota pitkin perheen pienimmät voivat uida tai kulkea uimarenkaan kanssa. Hieman vanhemmille lapsille ja leikkimielisille aikuisille on tarjolla vauhtia beach clubin vesipuistossa. Täällä on nimittäin 12 todella hauskaa vesiliukumäkeä.

Beach clubilla on myös monia baareja ja ravintoloita. Täällä voit pitää taukoa auringosta ja nauttia kylmästä juomasta merta katsellen yhdellä mukavista sohvista.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Nämä kaikki kuuluvat hintaan sillä onhan kyseessä All Inclusive! Lisämaksua vastaan voit vuokrata rantapaviljongin päiväksi.

Beach clubissa voi vapaasti viettää aikaa Eftalia Aquan ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraana, joista myös Eftalia Ocean ja Eftalia Village ovat Nazarin tarjonnassa.

Eftalia Aquan hotellialueelta löytyy tämän lisäksi vesipuisto, jossa on 11 niin pienille kuin isoillekin sopivaa vesiliukumäkeä. Täällä on ihana suuri allas, jossa järjestetään päivän aikana eri aktiviteetteja sekä rauhallinen allas rentoutumiseen, joka on tarkoitettu vain yli 16-vuotiaille. Alueella on myös useita lastenaltaita, jotka on osittain suojattu auringolta pienimpiä ajatellen.

Hotelli tarjoaa panttimaksua vastaan pyyhepalvelun niin altaille kuin rannalle.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteita, joista voit lukea enemmän "tärkeää tietoa ennen lomaasi" -osiosta.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, rantapyyhkeiden vaihto sekä rantapaviljonkien vuokra.

Eftalia Island: Juomat olutta, viiniä, limuja ja vettä lukuun ottamatta. Ruoka ja juoma osassa teemaravintoloista, spa, kaikki juomat yökerhossa sekä rantapaviljonkien vuokraus.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, ruoka ja juoma osissa teemaravintoloita Beach Clubissa, juomat Eftalia Island-discossa, Beach Clubin wellness-keskus, rantapyyhkeiden vaihto.

All Inclusive - unohda odottamattomat kulut!

Jos et ole vielä kokenut All Inclusive -tarjonnan hyviä puolia, on siihen nyt korkea aika! Sinun ei tarvitse kantaa mukana käteistä tai suunnitella missä haluatte ruokailla seuraavaksi. 

2021-2022 täysin uudistetussa pääravintolassa tarjotaan aamiainen, lounas ja illallinen tämän seisovista pöydistä. Täällä on myös huomioitu lapset, joilla on ihan oma alue seisovalla pöydällä. Eikä lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä heille on oma buffettinsa. Tiettyinä päivinä ruokatarjonta noudattaa päivän ruokateemaa - esimerkiksi turkkilaista iltaa – mikä vaikuttaa ruokalajivalikoimaan sekä tarjoiluun. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

Hotellialueelta löydät snackbaareja ja ruokanurkkauksia, joista voit hakea esimerkiksi pizzaa, uuniperunoita, kebabia ja tuoreita hedelmiä. Vierailethan myös hotellin omassa Efes-pubissa, jossa tarjoillaan jääkylmää olutta, tai aulan pienessä kahvilassa, josta löydät herkullisia leivonnaisia sekä kahvia. Beach clubilla on tarjolla jäätelöä kaikille hotellin vieraille tiettyinä aikoina. Täällä on lisäksi useita ravintoloita ja baareja, niin altaalla kuin rannalla.

Pääaterioiden välillä hotellin Burger Land on avoinna ja tarjoaa kevyempiä ruokia kuten esimerkiksi pizzaa, hampurilaisia, salaatteja ja keittoa. Tämä on siis avoinna ympäri vuorokauden aina, kun hotellin pääravintola on suljettu. 

Beach clubilla ja hotellilla on yhteensä viisi teemaravintolaa. Beach clubilla on turkkilainen, italialainen, aasialainen ja grilliravintola, kun taas hotellilla on italialainen teemaravintola. Voit ruokailla yhdessä näistä ravintoloista lomasi aikana ilman lisämaksua tilan näin salliessa. Muistathan varata pöydän hyvissä ajoin!

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan:

Tuorepuristettu mehu, erityiscocktailit, juomat pulloissa, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi ja kaikki juomat Eftalia Islandin yökerhossa. Beach barissa tulee maksaa juomista, lukuun ottamatta olutta, viiniä, limuja ja vettä. Ruokailut teemaravintoloissa ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta.

Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Hemmottele itseäsi hoidoilla

Nauti rauhallisesta hetkestä lasten leikkiessä vesipuistossa. Wellness-keskus tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hieronnasta ja hoidoista sekä saunasta ja turkkilaisesta hamamista. Täällä on sauna ja turkkilainen kylpy, hamam, vapaassa käytössä. Myös beach clubista löytyy spa. Täällä tarjotaan myös hierontaa sekä eri kasvo- ja vartalohoitoja. Myös Beach Clubissa on spa, jossa voi vierailla lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Hoidot hotellin ja beach clubin spassa, käynti beach clubin spassa.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Mikäli lapset kaipaavat muuta tekemistä kuin vesipuistossa viihtymistä, järjestävät beach clubin kansainväliset aktiviteettioppaat runsaasti hauskuuksia kansainvälisen lastenklubin puolella.

Lastenklubi on todellinen leikkiparatiisi hotellin kaikille 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Illan kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmille.

Beach clubilla on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, joissa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Aktiviteetteja päivisin ja näytöksiä iltaisin!

Eftalia Aquassa on hyvät mahdollisuudet testata tennistä sekä pöytätennistä. Jos olet kilpailuviettinen, kannattaa seurata animaatiotiimiä, joka järjestää erilaisia turnauksia ja muuta tekemistä.

Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin beach clubin puolellakin, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Mikäli haluat kuntoilla, on hotellilla pieni kuntosali tätä varten. Rentoutumista varten löytyy hotellilta sekä beach clubilta spa.

Perheen huimapäille suosittelemme vierailua Eftalia Islandin Zipline-puistossa, josta löytyy kiipeilyseinä sekä erilaisia esteitä korkeuksissa.

Viihdytä itseäsi erilaisten aktiviteettien parissa päivisin. Kiinnostaako sinua kenties biljardi tai vaahtobileet? Hotellilla on ohjelma, josta näkee päivittäiset aktiviteetit lomasi aikana. Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä beach clubin amfiteatterilla, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan beach clubin valtavaan ulkoilmadiscoon ja perheen pienemmille järjestettävään minidiscoon.

Aulassa ja huoneissa on maksuton wifi, mutta yhteys saattaa välillä olla heikko.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä ja tennisvarusteet, Zipline-puisto sekä spa beach clubissa.

Lisämaksua vastaan

Tennisvarusteet ja valaistu tenniskenttä, zipline-puisto sekä beach clubin spa.

Tilavia perhesviittejä jopa seitsemälle hengelle

Älä huoli, vaikka sinulla olisi iso perhe tai lasten leikkikaverit haluaisivat matkustaa kanssanne, sillä yhdessä tilavassa perhesviitissä jopa seitsemän henkeä voi asua yhdessä. Huomioithan, että kolmikerroksisessa sivurakennuksissa ei ole hissejä, mutta hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään matkalaukkujen kanssa. Kaikki huoneet ovat uudistettu 2021.

Huoneet jakautuvat päärakennukseen ja neljään huoneistorakennukseen. Kaikissa rakennuksissa on sekä kahden hengen huoneita että perhesviittejä, joten huoneen varaaminen tiettyyn rakennukseen ei ole mahdollista. Huoneet ovat sisustettu harmain, valkoisin ja sinisin sävyin.

Kaikissa huoneissa on wifi, puhelin, laminaattilattia ja tv. Näiden lisäksi huoneissa on yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero sekä parveke. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiuestenkuivaaja.

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 hengelle

24 m² kahden hengen huoneessa on kolme kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

34 m² kahden hengen huoneessa on kolme kunnollista vuodepaikkaa ja neljäs henkilö nukkuu vuodesohvassa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi, tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti on noin 43 m², ja koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle on noin 60 m² ja koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Täällä on viisi kunnollista sänkypaikkaa. Muu seurue nukkuu vuodesohvilla. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kuusi aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Eftalia Aqua on suuri hotelli suurella beach clubilla, jossa on runsaasti ihmisiä, joten usein tunnelma saattaakin olla hyvin vilkas ja aktiivinen, ja tämä näkyy myös pääravintolan puolella ja erityisesti korkeasesongin aikaan buffettien luona saattaa olla tungosta. Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Rannalla vesi syvenee melko nopeasti, eli pikkulapsia on hyvä pitää tarkkaan silmällä heidän leikkiessään vedenrajassa. Beach club on Eftalia Aquan ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraiden vapaassa käytössä, ja perhehotellit Eftalia Oceanin ja Eftalia Villagen voi varata Nazarin kautta.

Huomioithan, että kolmikerroksisissa sivurakennuksissa ei ole hissiä.

Wifi-yhteys saattaa vaihdella paljonkin vuorokauden ajasta ja sijainnistasi riippuen. Hotellialue on hyvin suuri ja täällä on paljon vieraita, joten yhteys saattaa hidastua tiettyinä aikoina. Beach clubilla ei ole wifi-yhteyttä käytettävissä.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän suhteen.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

 

Wide Slide

30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall

32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole

89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East

69 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left

55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide

70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl

40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang

23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme