Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Ocean

100% Green Energy
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 389 arvioon
100% Green Energy
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 389 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 17-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
100 m 
Keskusta
4 km/17 km 
Eftalia Ocean
Eftalia Ocean_1
Eftalia Ocean_2
Eftalia Ocean_3
Eftalia Ocean_4
Eftalia Ocean_5

Vesipuistohotelli, jossa tilaa myös suurille perheille

Eftalia Ocean on upea uudempi All Inclusive –hotelli sekä viimeisin lisäys Eftalia-perheeseen. Tämä on todellinen lomaparatiisi lapsiperheille suurilla perhesviiteillä, joissa on tilaa jopa kahdeksalle hengelle ja lapsihinnoilla jopa 17-vuotiaille asti.

Asuessasi Eftalia Oceanissa, on sinulla vapaa pääsy valtavaan beach clubiin, Eftalia Islandiin, joka on myös Nazarin tarjoamien Eftalia Aquan ja Eftalia Villagen vieraiden käytettävissä. Täällä on muun muassa suuri vesipuisto, uima-altaita, lastenklubi, ravintoloita ja tietenkin hiekkaranta! Hotellialueella on suuri alue merirosvoaluksella, vesiliukumäillä ja altailla, missä koko perhe tulee varmasti viihtymään.

Käytössäsi on kattava All Inclusive –tarjonta ihanilla seisovilla pöydillä, jotka ovat houkuttelevia niin isojen kuin pienien mielestä. Tämän lisäksi voit ruokailla Burger Landissa, syödä niin paljon jätskiä kuin haluat ja vierailla yhdessä teemaravintoloista.

Aivan kuten hotellinimestä saattaa päätellä, on meri ollut suuri inspiraation lähde, mikä näkyy selkeästi sisustuksessa, kuten tilavissa ja moderneissa huoneissa. Voit saada lomaasi hieman lisäylellisyyttä varaamalla swim up -huoneen suoralla käynnillä terassiltasi, jollaisia löytyy yhdestä hotellirakennuksesta.

Eftalia Ocean sijaitsee Türklerissa, lähellä pientä Avsallarin kylää, josta löydät joitain kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilta on vain puolen tunnin automatka suosittuun lomakohteeseen Alanyaan.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle.

Perheystävällinen beach club vesipuistolla

Asuessasi Eftalia Oceanissa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Beach club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Täällä avautuu aivan oma vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma, unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille on monta erillistä allasta, joissa on muun muassa vaikuttava merirosvoalus pienemmillä vesiliukumäillä ja muita vesiaktiviteetteja, joista pienimmät tulevat takuulla pitämään. Yhden lastenaltaan ympärillä kiemurtelee pieni lazy river, jota pitkin perheen pienimmät voivat uida tai kulkea uimarenkaan kanssa. Hieman vanhemmille lapsille ja leikkimielisille aikuisille on tarjolla vauhtia beach clubin vesipuistossa. Täällä on nimittäin 12 todella hauskaa vesiliukumäkeä.

Beach clubilla on myös monia baareja ja ravintoloita. Täällä voit pitää taukoa auringosta ja nauttia kylmästä juomasta katsellen merta yhdellä mukavista sohvista.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Nämä kaikki kuuluvat hintaan sillä onhan kyseessä All Inclusive! Lisämaksua vastaan voit vuokrata rantapaviljongin päiväksi.

Beach clubissa voi vapaasti viettää aikaa Eftalia Oceanin ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraana, joista myös Eftalia Aqua ja Eftalia Village ovat Nazarin tarjonnassa.

Itse Eftalia Oceanissa on myös hieno uima-allasalue yhdellä isolla uima-altaalla ja monilla vesiliukumäillä niin pienille kuin isoimmille. Täällä on myös sisäuima-allas sinulle, joka toivot taukoa auringosta.

Hotelli tarjoaa panttimaksua vastaan pyyhepalvelun niin altaille kuin rannalle.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteita, joista voit lukea enemmän ”tärkeää tietää ennen lomaasi” -osiosta.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, rantapyyhkeiden vaihto.

Eftalia Island: Juomat olutta, viiniä, limuja ja vettä lukuun ottamatta. Ruoka ja juoma osassa teemaravintoloista, spa, kaikki juomat yökerhossa sekä rantapaviljonkien vuokraus.

Laaja All Inclusive –tarjonta

Eftalia Oceanissa ei koskaan tarvitse olla nälkäinen tai stressata ruokailuajoista, koska tarjolla on runsaasti All Inclusive –ruokaa. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovien pöytien muodossa hotellin pääravintolassa. Täällä on myös ajateltu lapsia tarjoten heille aivan oman buffetin. Tiettyinä päivinä on juhlallisia teemaillallisia, kuten turkkilaisia iltoja, jotka antavat mukavaa vaihtelua tarjoiluun ja ruokalistan sisältöön.

Pääaterioiden välissä on hotellilla avoinna Burger Land amerikkalaiseen 50-luvun tyyliin ja täällä onkin tarjolla pizzaa, hampurilaisia, salaattia ja keittoja. Tämä on siis avoinna ympäri vuorokauden aina, kun hotellin pääravintola on suljettu. Myös myöhäinen aamiainen on saatavilla heille, jotka haluavat nukkua hieman pidempään.

Ethän jää paitsi käynnistä Eftalia Oceanin brittipubissa, jossa on tarjolla kylmää olutta, tai ranskalaisessa konditoriassa, jossa on maittavia leivonnaisia ja kahvia.

Beach clubilla on tarjolla jäätelöä kaikille hotellin vieraille tiettyinä aikoina. Täällä on lisäksi useita ravintoloita ja baareja, niin altaalla kuin rannalla.

Hotellilla on italialainen teemaravintola sekä grilliravintola. Beach clubilla on myös neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä grilliravintola. Voit ruokailla yhdessä näistä ravintoloista lomasi lopussa ilman lisämaksua tilan näin salliessa. Muistathan varata pöytäsi hyvissä ajoin!

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, erityiscocktailit, juomat pulloissa, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi ja kaikki juomat Eftalia Islandin yökerhossa. Beach barissa tulee maksaa juomista, lukuun ottamatta olutta, viiniä, limuja ja vettä. Ruokailut teemaravintoloissa ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Mikäli lapset toivovat muuta tekemistä kuin vesipuistossa viihtymistä, järjestävät beach clubin kansainväliset aktiviteettioppaat runsaasti hauskuuksia kansainvälisen lastenklubin puolesta. 

Lastenklubi on leikkiparatiisi hotellin kaikille 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Illan kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmilleen.

Beach clubilla on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, joissa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Aktiviteetteja päivisin ja esityksiä iltaisin

Asuessasi Eftalia Oceanissa on sinulla hyvät mahdollisuudet pelata pöytätennistä ja kokeilla monia muita aktiviteetteja. Mikäli sinulta löytyy kilpailuviettiä, voit osallistua hotellin aktiviteettioppaiden järjestämiin turnauksiin ja aktiviteetteihin beach clubin puolella.

Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin beach clubin puolellakin, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Mikäli haluat kuntoilla, on hotellilla pieni kuntosali tätä varten. Rentoutumista varten löytyy hotellilta sekä beach clubilta spa.

Perheen huimapäille suosittelemme vierailua Eftalia Islandin Zipline-puistossa, josta löytyy kiipeilyseinä sekä erilaisia esteitä korkeuksissa.

Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä beach clubin amfiteatterilla, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan beach clubin valtavaan ulkoilmadiscoon ja perheen pienimmille järjestettävään minidiscoon. Päivisin järjestetään eri aktiviteetteja, allasleikkejä, vaahtobileitä ja vaikka mitä. Hotellilta löydät ohjelman, josta näkyy lomasi aikana järjestettävät aktiviteetit.

Maksuton wifi on käytössäsi koko hotellialueella.

Lisämaksua vastaan

Zipline-puisto sekä beach clubin spa.

Tilavia huoneita jopa kahdeksalle hengelle

Eftalia Ocean sopii loistavasti lomailuun lasten kanssa ja erityisesti jos mukana on suuri perhe. Täällä on nimittäin huoneita jopa kahdeksalle hengelle ja huoneiden sisustus tekee näistä tilavan oloisia. Tämän lisäksi jopa 17-vuotiaat lapset voivat saada lapsihinnan! Huoneita on niin päärakennuksessa kuin erillisessä osassa, jossa on ihania allashuoneita suoralla pääsyllä uima-altaaseen.

Huoneet ovat uusia ja modernisti sisustettuja valkoisin ja sinisin sävyin. Kaikissa huoneissa on puhelin, tv, yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero ja parveke. Kylpyhuoneen ulkopuolella on pieni walk-in-closet. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Maksuton wifi on käytössä kaikissa huoneissa.

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kolmelle hengelle, 2-3 hengelle

45 m² kahden hengen huoneessa on kolme kunnollista vuodepaikkaa, ja neljäs henkilö nukkuu tarpeen tullen vuodesohvassa, joka on kooltaan 185x90 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone neljälle hengelle, 2-4 hengelle

45 m² kahden hengen huoneessa on kolme kunnollista vuodepaikkaa ja tarpeen tullen toimii vuodesohva neljäntenä vuodepaikkana, joka on kooltaan 185x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi, tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhehuone, 4-7 hengelle

Perhehuone, 4-7 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 91 m². Täällä on viisi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi vuodesohvaa mitoiltaan 185x90 cm.  Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, enimmillään täällä voi asua viisi aikuista sekä kaksi lasta. Mahdollisuus on jopa kolmeen lapsihintaan.

Duplex-sviitti A altaalla, 4-7 hengelle

Duplex-sviitti A altaalla, 4-7 hengelle

Tämä huonetyyppi on kahdessa kerroksessa ja tilaa on lähes 100 m² heille, jotka haluavat hemmotella itseään hieman enemmän. Täällä on kaksi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Sviitistä on suora pääsy uima-altaalle, joka sijaitsee aivan terassin ulkopuolella, ja joka on naapurihuoneiden yhteisessä käytössä. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettynä mitoiltaan 180x80 cm oleva nojatuoli. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään tilaa on viidelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle. Mahdollisuus on jopa kolmeen lapsihintaan.

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Tämä on suurin huonetyyppi, jonka tästä hotellista voi varata. Tilaa on jopa 113 m², ja sviitti on jaettu kahteen kerrokseen. Täällä on yhteensä kolme makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Täältä on suora käynti uima-altaalle, joka sijaitsee terassin ulkopuolella ja joka on ainoastaan sinun ja naapurihuoneiden yhteisessä käytössä. Sviitissä on kuusi kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettävä nojatuoli mitoiltaan 180x80cm, ja tarpeen vaatiessa huoneeseen tuodaan samankokoinen lisävuode. Täällä tulee vähintään olla viisi täysihintaista, ja tilaa on enimmillään kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Mahdollisuus on jopa kolmeen lapsihintaan.

Hemmottele itseäsi hoidoilla

Nauti rauhasta lasten leikkiessä lastenklubissa! Vieraile Eftalia Oceanin spassa ja unohda kaikki stressi samalla, kun ammattihieroja antaa sinulle ihanan hoidon. Täällä voit käydä saunassa ja hamamissa, joka on toisin sanoen turkkilainen kylpy. Lisämaksua vastaan voit nauttia hieronnoista sekä laajasta valikoimasta kasvo- ja kokovartalohoitoja. Myös beach clubissa on spa, jossa kaikki on lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot sekä käynti beach clubin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Rannalla vesi syvenee melko nopeasti, jonka vuoksi pikkulapsia on tärkeää pitää silmällä heidän leikkiessään vedenrajassa.

Beach clubissa voit vierailla vapaasti ollessasi jonkin neljän Eftalia-hotellin vieras. Näistä myös Eftalia Aquaan ja Eftalia Villageen voi matkustaa Nazarin kautta.

Tämä on suuri hotelli suurella beach clubilla, jossa on runsaasti ihmisiä, joten usein tunnelma saattaakin olla hyvin vilkas ja aktiivinen, ja tämä näkyy myös pääravintolan puolella ja erityisesti korkeasesongin aikaan buffettien luona saattaa olla tungosta.

Wifi-yhteys saattaa vaihdella paljonkin vuorokauden ajasta ja sijainnistasi riippuen. Hotellialue on hyvin suuri ja täällä on paljon vieraita, joten yhteys saattaa hidastua tiettyinä aikoina. Beach clubilla ei ole wifi-yhteyttä käytettävissä.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän suhteen.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

 

Wide Slide

30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall

32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole

89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East

69 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left

55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide

70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl

40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang

23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme