Uutuus!

Side, Turkki

Saygili Beach Hotel


Aamiainen sisältyy hintaan
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 v asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
50 m 
Keskusta
1,2 km (Side) 

Hotelli Sidessä lähellä rantaa

Saygili Beach Hotel on tunnelmallinen hotelli suositulla ja erittäin hyvällä sijainnilla Sidessä. Hotelli sopii kaikille, pareista ja eläkeläisistä aina kaveriporukkaan. Voit kävellä ihanaa rantabulevardia pitkin lyhyen matkan päässä olevaan Siden keskustaan.

Hotellin ravintola aamiaisella tai All Inclusivella

Pääravintola, joka on allasaluen vieressä, palvelee sekä aamiaisen varanneita matkailijoita kuin All Inclusivella matkustavia. Täältä löytyy myös hotellin allasbaari, josta saat viilentävän lomajuoman aurinkoon.

50 metriä suositulta rannalta!

Saygili Beach Hotellissa asut yksinkertaisissa ja käytännöllisissä huoneissa, joissa on kaikki mitä tarvitset mukavaan lomaan. Hotellilla on pieni uima-allas ja kaiken lisäksi yksi hauska vesiliukumäki! Vain 50 metrin päässä hotellilta sijaitsee erittäin suosittu ranta.

Vieraidemme suosikit:

 • Lähellä sekä rantaa että Siden keskustaa
 • Uima-allasalue sekä pieni vesiliukumäki
 • All Inclusiven mahdollisuus!

Suosittelemme hotellia sinulle, joka haluat majoittua hintatietoisesti ystävien tai kumppanin kanssa erittäin hyvällä sijainnilla. Tämä on oikea paikka, jos haluat lähteä tutustumaan lähialueeseen ja tehdä retkiä lomallasi!

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan edullisia hotelleja.

Aamiaisella vai All Inclusivella?

Matkustaessasi Saygili Beach Hotelliin voit valita All Inclusiven tai pelkän aamiaisen väliltä. Kaikki ruokailut nautitaan hotellin pääravintolassa, joka on allasalueen vieressä. Pääravintolasta voit valita eri vaihtoehdoista aina turkkilaisesta keittiöstä kansainväliseen keittiöön.

Allasbaari kylmillä ja lämpimillä juomilla

Pienen ravintolan vieressä on myös hotellin oma allasbaari. Täältä voit hakea päivän mittaan Välimeren lämmössä nautittavia juomia ja nauttia eri drinkeistä, jotka sopivat niin pienille kuin isoille.

Tee ja kahvi leivoksen kera iltapäivisin

Iltapäivän koittaessa on aika kahvipaussille! Hotelli tarjoaa teetä ja kahvia leivosten kera kaikille, jotka ovat makeannälässä ennen illallista.

Tämä kuuluu All Inclusive -konseptiin:

 • All Inclusive -buffetti aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle
 • Jotkut alkoholipitoiset/alkoholittomat juomat klo 10.00 – 22.00 välillä
 • Tee tai kahvi ja leivos 16.00-17.00 välillä

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tupakointia saattaa esiintyä yhteisissä ulkotiloissa.

Tietyt paikalliset ja tuontijuomat, tuorepuristettu mehu ja juomat pullossa eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Hotellihuone jännittävällä designilla

Saygili Beach Hotellin huoneet ovat vaaleasti sisustettuja valkoisilla huonekaluilla ja puusta tehdyillä yksityiskohdilla. Seinät ovat tummaa tapettia, jotka luovat terävän kontrastin vaaleaan väriin. Kaikissa huoneissa on parveke ja laattalattia.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

 • Parveke
 • Huonekohtainen ilmastointi
 • Minijääkaappi
 • Wifi, Tv, puhelin
 • Tallelokero lisämaksua vastaan
 • Suihkukaappi

Hyvä tietää:

Minijääkaappi on ilman juomia, mutta voit täyttää sen omalla ruoalla ja juomalla

Lisämaksusta

Tallelokero

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan 19 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode, joka on kooltaan 200x100 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään kaksi aikuista voi asua tässä huoneessa. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksusta. Kahden hengen huoneen perushintaan sisältyy aamiainen. Huoneen voi varata All Inclusivella lisämaksua vastaan.

Löytyykö Saygili Beach Hotellista uima-allasta?

Kyllä, Saygili Beach Hotellissa on kaunis uima-allas allasalueella, joka on hotellirakennuksen ja pääravintolan ympäröimänä. Altaan äärellä olevat aurinkotuolit ja varjot odottavat sinua auringossa. Ota pieni tauko auringonotosta ja hae allasbaarista viilentävää juotavaa. Suuntaa tämän jälkeen takaisin altaalle laskien mutkittelevaa vesiliukumäkeä, joka on avoimena pari tuntia päivässä.

Lähellä Siden suosituinta rantaa

Haluatko pulahtaa mereen lomallasi? Siinä tapauksessa olet vain 50 metrin kävelymatkan päässä lähimmältä rannalta. Tämä uimaranta, joka on kahviloiden ja ravintoloiden reunustama, on yksi Siden suosituimmista. Lämmin vesi ja matala ranta on täydellinen perheille, joilla on pieniä lapsia. Täällä on erilaisia vesiurheilulajeja kokeiltavana lisämaksusta.

Nämä ovat Saygili Beach Hotellin rannalla:

 • Aurinkotuoleja ja varjoja.
 • Tiettyjä vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksua vastaan

Hyvä tietää:

Ranta on pikkukivien ja hiekan sekoitusta ja matala

Rannalla tarjotaan aurinkotuoleja ja varjoja pienellä hotellin vieraille osoitetulla alueella

Pyyhepalvelu

Tässä hotellissa ei ole pyyhepalvelua. Voit ostaa oman allas- tai rantapyyhkeen hotellin vastaanotosta tai ottaa pyyhkeen mukaan kotoa.

Mitä tekemistä Saygili Beach Hotellissa on?

Tämä hotelli on täydellinen sinulle, joka haluat tutkia lähialueita lomasi aikana! Voit kävellä helposti rantabulevardia pitkin Siden keskustaan, joka on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Siden kaupungissa on kaikenlaisia kauppoja, ravintoloita ja baareja tutkittavana. Jos suuntaat antiikin Sideen, saat kokea Välimeren jännitävää historiaa kaupungin ainutlaatuisilla vanhoilla raunioilla.

Lähin bussipysäkki on noin 500 metriä hotellilta ja hotellin vastaanotosta on mahdollisuus tilata taxi. Hotellin läheisyydessä on ravintoloiden lisäksi myös pankkiautomaatti sekä apteekki.

Wifi

Huoneissa ja koko hotellialueella on maksuton wifi.

Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Osa suuremmista lentokenttäkuljetuksista hotellille pysähtyy 50 metrin päähän hotellilta, joka tarkoittaa, että hotellille tulee olemaan pieni kävelymatka.

Ruoka ja juoma

Tupakointia voi esiintyä yhteisissä ulkotiloissa.

Tietyt paikalliset ja tuontijuomat, tuorepuristettu mehu ja juomat pullossa eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Huoneet

Tallelokero on saatavilla lisämaksusta huoneeseen.

Minijääkaappi on ilman juomia, mutta voit täyttää sen omalla ruoalla ja juomalla.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme