Belek, Turkki

Land of Legends Kingdom


7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 v asti
Vieras­arvio
4.5 / 5
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
9 km 
Keskusta
5 km 

Ylellinen lastenhotelli keskellä teemapuistoa!

Näet jo pitkältä tämän suuren Land of Legends –teemapuiston, jossa valtavat vuoristoradat loistavat jylhinä, valkoisen linnan tornit kohoavat taivaalle ja valtavat patsaat ovat vaikuttavan kauniita. Kaikki näyttää upealta ja ylelliseltä, mutta päästessäsi hotellille, avautuu sinulle täysin uusi maailma täynnä fantasiaa, värejä, energiaa ja luovuutta!

Land of Legends Kingdom on ylellinen hotelli, joka sijaitsee aivan huvi- ja vesipuiston vieressä sekä suuren viihde- ja ostoskeskuksen luona. Tätä kaikkea on Land of Legends. Hotellin vieraana sinulla on vapaa pääsy kaikkialle tähän niin usein ja monta kertaa kuin haluat!

Me Nazarilla olemme nähneet monia hotelleja, mutta emme mitään tämän veroista! Land of Legends Kingdom on niin paljon enemmän kuin vain luksushotelli, ja onkin jo oma kokemuksensa vain kävellä ympäri hotellialuetta, missä näet hauskoja interaktiivisia näyttöjä, peilejä hauskoilla efekteillä sekä juhlallisia ja viihdyttäviä hahmoja aulassa. Tämän lisäksi tulevat lapset ja muut herkkusuut todennäköisesti hyppimään tasajalkaa nähdessään upean karkkibuffetin aulassa.

Perheet valitsevat tämän hotellin juuri lapsia ajatellen mielikuvituksellisen sisustuksen vuoksi, missä on otettu huomioon lasten ajatukset, toiveet, tarpeet ja unelmat. Tarkoituksena on ollut luoda maailma, joka yhdistää perheitä. Täällä on hauskaa, täällä voi tutkia eri paikkoja, leikkiä, hymyillä ja herättää sisäinen lapsenmielensä – juuri nämä ajatukset näkyvät tässä ainutlaatuisessa hotellissa!

Me Nazarilla emme koskaan aikaisemmin ole nähneet näin lapsiystävällisiä ja mielikuvituksellisia huoneita, jotka myös ovat aivan omaa luokkaansa! Asuessasi Land of Legends Kingdomissa, kuuluu matkaan All Inclusive, jonka vuoksi ruokailuista täällä ei tarvitse enää erikseen maksaa ja voit nauttia koko All Inclusiven monipuolisesta tarjonnasta. Osallistuthan upeisiin esityksiin, joita järjestetään aivan hotellin edessä iltaisin.

Land of Legends Kingdom on yksi Premiun Collection –hotelleistamme, johon kuuluu hienoimmat ja ylellisimmät hotellimme. Tämä hotelli on myös lapsiystävällisin ja seikkailumaisin, mitä Nazarilla on tarjota!

Teemapuisto on avoinna kaikille päivälipulla, mutta Land of Legends Kingdomin vieraana on sinulla useita etuja itse puistossa.

Land of Legends Kingdom sijaitsee Belekissä, ja voitkin jakaa lomasi niin, että asut tässä hotellissa kolme yötä ja neljä yötä joko lähellä olevassa ylellisessä Rixos Premium Belekissä tai suositussa perhehotellissamme Pegasos Worldissa.

Tekoranta ja runsaasti läiskettä!

Kun puhutaan altaista, uinnista ja läiskeestä, on Land of Legendsin valtava vesipuisto suurin vetonaula, joka on osa jättimäistä teemapuistoa aivan hotellin vieressä. Tänne on tietenkin myös vapaa pääsy vierailusi aikana Land of Legends Kingdomissa.

Vesipuistossa on upeita mahan pohjasta kutittavia vesiliukumäkiä, loistava crazy river, jossa voit kellua ympäriinsä puhallettavassa uimarenkaassa, aaltoallas, kylmäallas sekä monta hauskaa märkää kokemusta.

Teemapuistossa on useita altaita, ja kaksi näistä on rakennettu tekohiekkarannan äärelle, missä hiekka on valkoista ja pehmeää. Täällä voit tuntea hiekkaa varpaidesi välissä ja nauttia virkistävistä pulahduksista, vaikka et aivan merellä olisikaan.

Osa alueista uima-altaiden ympärillä vesipuistossa ovat varattuja Land of Legends Kingdomin vieraille, ja pääset näihin rajatuille aluille vain näyttämällä rannekettasi. Pääset myös hemmottelemaan itseäsi vuokraamalla paviljongin, jossa voit nauttia olkikaton alla ja tilaamalla jonkin eri paketeista, joihin kuuluu ruokaa ja juomaa.

Täällä on hieno sisäuima-allas itse Land of Legends Kingdomissa, johon on helppo pulahtaa. Mikäli haluat mereen uimaan ja käymään rannalla, pääsee tänne kätevästi ilmaisella bussilla, joka vie sinut ylelliseen Rixos Premium Belekin hotelliin, jossa voit nauttia ihanista altaista ja rannasta.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki eläintapahtumat, snorklaus, sukellus suuressa akvaariossa, paviljonkien vuokra sekä tietyt elämykset teemapuistossa, kuten surffaus.

Juomat, välipalat ja ruoka Rixos Premium Belekissä.

Tikkareita ja muffinseja aamiaisbuffetissa

Lomaillessasi Nazarin kanssa Land of Legends Kingdomissa voit nauttia monista eduista All Inclusive –lomallasi, kuten kolmesta pääateriasta, juomista baareissa ja karkeista karkkibuffetissa. Nämä kaikki kuuluvat hintaan ja ovat maksettu jo kotoa käsin.

Aamiainen ja illallinen tarjoillaan suurien houkuttelevien seisovien pöytien muodossa hotellin hienossa pääravintolassa, kun taas lounaan voi nauttia huvipuiston Fast & Good -ravintolassa. Seuraavissa paikoissa on taas puolestaan tarjolla ihania välipaloja päiväsaikaan: Qum Qumissa, Pizza Ekspressissä, The Farmissa ja Zippline Cafessa. Huvipuistossa on myös Reef’s à la carte -ravintola ja baarit, La Plancha sekä Tropical Bar, jotka kuuluvat All Inclusive -tarjontaasi.

Pääravintola sijaitsee suuressa valoisassa tilassa, jossa lapset ovat kaiken keskellä. Täällä on tämän vuoksi lasten kokoisia pöytiä ja tuoleja tavallisten paikkojen vieressä, ja suuri loistava buffetti useilla lasten herkuilla. Muffinsien ja värikkäiden tikkarien nähdessään saattaa suu loksahtaa auki!

Hotellilla on useita baareja ja erityisesti suuri mehubaari on suosittu alakerroksessa. Tämä on kehuttu monien mehujen ja lapsiystävällisten juomien ansiosta. Nazar-vieraana kuuluvat juomat The Legends pubissa, Nyssassa ja Vitamin Barissa All Inclusive –tarjontaan. Yksittäiset juomat saattavat tosin olla lisämaksua vastaan.

Land of Legends Kingdomiin kuuluu myös kolme à la carte –ravintolaa, joissa voi vierailla lisämaksua vastaan. Nämä ovat libanilainen, italialainen sekä sushi/asian fusion –ravintola nimeltään Nemo. Viimeksi mainittu sijaitsee maantasalla, ja täältä on valtavan hieno näkymä Land of Legendsin ikkunoihin, joista näkee suureen akvaarioon kaloineen ja haineen samalla, kun nautit upeista ruokalajeista. Varaathan pöydän etukäteen.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Kaikki ruokailut à la carte –ravintoloissa, välipalat ja osa juomista baareissa. Lukuun ottamatta yllä mainittuja lounas- ja välipalapaikkoja, ovat kaikki ruokapaikat, jätskikioskit ja kahvilat Land of Legendsin alueella omatoimisia, eivätkä tämän vuoksi kuulu All Inclusiveen.

Paratiisi leikistä pitäville lapsille!

Täältä voi olla vaikeaa saada lapset kotiin, ja loma täällä on luonnollista viettää täysin lasten ehdoilla. He tulevat varmasti pitämään kovasti näistä elämyksistä, mitä Land of Legends Kingdom todellakin on – suuren suuri elämys!

Koko pohjakerros on tehty jättimäisen ilmiömäiseksi leikkialueeksi, jossa on paljon hupia ja hauskanpitoa, mistä kaikki lapset pitävät! Täällä on suuri pelihalli, jossa kaikki kuuluu hintaan sekä PlayStation-huone, jossa voi istua ja pelata muita lomalaisia vastaan (huomioithan, että myös huoneissa on PlayStation 4).

Täällä on useita pelejä ja rajoittamattomia leikkimahdollisuuksia, joiden lisäksi hotellilla järjestetään myös useita luovia aktiviteetteja ja leikkejä päivisin ja iltaisin. Suosittuihin aktiviteetteihin kuuluu muun muassa kasvomaalausta, kynsien koristelua, ilmakiekkoa, sormimaalausta ja lasten Zumbaa.

Pohjakerroksessa on suuri baari, jossa lapset voivat viettää aikaa, ja ehkä haastaa toisensa PlayStationissa. Peliä voi pelata baarin valtavalla näytöllä, joka täyttää kokonaisen seinän!

Lapsille tämä kaikki tulee olemaan jännittävä kokemus ja lomalle pääsyn odottaminen voikin tuntua pitkälle!

Maailmanluokan aktiviteetteja heti oven ulkopuolella

Land of Legends Kingdomin vieressä on teemapuisto, johon kuuluu huvipuisto sekä vesipuisto, suuri ostosalue sekä monta jännittävää ruokapaikkaa. Tarkempaa tietoa teemapuistosta voit lukea täältä.

Hotellilla on kattava kuntosali useilla eri laitteilla ja painoilla sekä viihtyisä spa-osio ihanalla sisäuima-altaalla.

Huvi- ja vesipuisto

Vesi- ja huvipuisto Land of Legendsissä sijaitsee samalla alueella, ja täällä odottaakin useat elämykset, haasteet, läiskeet, leikit ja yhdessä vietetyt hetket.

Teemapuistossa on monia ihania uima-altaita sekä useita vettä suihkuavia vesiliukumäkiä, jotka yhdessä ovat houkuttelevia niin vesipedoille kuin vauhtihirmuille. Yritä pitää kieli keskellä suuta ja opi seisomaan surffilaudalla, tai lähde sukellusretkelle suureen akvaarioon. Voit myös vierailla 5D-leffassa, johon suosittelemme menemistä uima-asussa!

Jo pitkän matkan päästä näet Land of Legendsin giganttisen mahtavan ja hurjan vuoristoradan, joka on nimeltään Hypercoaster. Tämä on 1300 metriä pitkä ja liikkuu 115 kilometriä tunnissa korkeimman kohdan ollessa 61 metriä.

Voit myös testata Typhoon Coasteria, joka on aivan oma kokemuksensa! Näiden upeiden vuoristoratojen lisäksi täällä on monia hauskoja nähtävyyksiä niin pienille kuin isoille.

Lue lisää kaikista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, jotka odottavat sinua upeassa Land of Legendsissä täältä.

Mahtavia maailmanluokan esityksiä!

Osallistu upean vaikuttaviin esityksiin, joita näytetään aivan hotellin edessä ja joihin osallistuu ihmiset pitkienkin matkojen päästä nähdäkseen näitä. Esitysten takana on taiteilija Franco Dragone, joka myös on tehnyt koreografian useisiin Las Vegas -esityksiin, Cirque de Soleil -esityksiin ja isojen artistien lavanäytöksiin, kuten Celine Dionin. Nämä ovat taattuja elämyksiä, joita et ihan heti unohda!

Upeimmat ja seikkailumaisimmat huoneet

Wow! Ihan vaan wow! Näin reagoi suurin osa tullessaan hotellin huoneisiin. Nazarilla emme ainakaan ole koskaan aikaisemmin nähneet näin lapsiystävällisiä ja mielikuvituksellisia huoneita, ja olemmekin varmoja, että lapset voisivat viettää näissä vaikka koko lomansa!

Kaikki Land of Legend Kingdomin huoneet ovat sisustettu suloisesti piirrettyjen roomalaisten gladiaattoreiden ja sotilaiden hahmoilla. Joka puolella huoneita on hauskoja yksityiskohtia, jotka tyydyttävät lasten seikkailuhaluja.

Neljä viidestä kerroksesta on sisustettu sinisin värein, ja yksi vaaleanpunaiseksi. Väriä ei ikävä kyllä voi itse valita, mutta otamme tietenkin vastaan toiveita, vaikka emme näitä voikaan taata.

Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, tv, PlayStation 4 (pelejä voi lainata vastaanotosta panttia vastaan), LCD-projektori, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, keskusilmastointi, kahvi- ja teetarpeet, kirjoituspöytä tuolilla ja ilmainen wifi.

Jopa kylpyhuone on sisustettu lapsia ajatellen. Täällä on muun muassa pieni rappunen, jota pitkin on helppo ylettyä hanalle.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 38 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan190x100 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. 

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection on kooltaan 79 m² ja täällä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x100 cm. Kahden hengen connectionissa on kaksi televisiota ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneessa tulee olla vähintään neljä täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista sekä kolme lasta. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle. 

Nauti omasta ajasta kauniissa ympäristössä

Spa Land of Legends Kingdomissa on upea, ylellinen ja tyylikäs alue kaiken vauhdin keskellä. Täällä on miellyttävä tunnelma ja kaunis ympäristö. Osaava ystävällinen henkilökunta on valmiina hemmottelemaan sinua ihanilla rentouttavilla hoidoilla.

Täällä on sisäuima-allas monilla tunnelmallisilla nurkkauksilla ja kätköillä, joissa voi rentoutua hoitojen välissä. Saunaa, allasta ja turkkilaista kylpyä voi käyttää maksutta.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Asuessasi Land of Legends Kingdomissa saat erityisen rannekkeen, jotta voit kulkea vapaasti teemapuistoon.

Tullessasi teemapuistoon, voit ladata rahaa rannekkeeseesi, mikä on ainoa vaihtoehto maksaa ostoksia alueella. Lähtiessäsi täältä voit hakea tiskiltä takaisin rahat, mitä rannekkeessa on jäljellä.

Pyyhkeitä sisäuima-altaalle sekä muille altaille vesipuistossa saat hakemalla spasta tai itse vesipuistosta näyttämällä rannekettasi.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vaikka paljon kuuluukin hotellin suureen All Inclusive – tarjontaan, voivat tietyt juomat, välipalat, ruoka ja viihde teemapuistossa maksaa erikseen. Seuraavissa paikoissa kello 10-18 välillä voi nauttia lounasta osana All Inclusive –tarjontaa:

  • Fast & Good
  • Pizza Ekspress (pizzaa)

Seuraavissa paikoissa on tarjolla erikoisuuksia kello 12-22 välisenä aikana:

  • Qum Qum (snacksejä)
  • Pizza Ekspress (pizzaa)
  • The Farm (tuoreita hedelmiä, tuorepuristettua mehua ja smootheja, lemonadia ja milkshakeja)
  • Zippline Cafe (kahvia ja teetä)

Näiden lisäksi kuuluvat myös nämä baarit All Inclusive -tarjontaan:

  • The Legends Pub (juomat listalta ovat lisämaksua vastaan)
  • Nyssa Bar & Patisserie
  • Ayanna Bar

Monet ruokapaikoista, jäätelökioskit ja kahvilat itse Land of Legends –alueella ovat itsenäisiä, eivätkä kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Land of Legends Kingdomsin aktiviteettiohjelma voi vaihdella päivästä toiseen. Tulosi yhteydessä näet suunnilleen mitä aktiviteetteja on suunniteltu lomaviikollesi.

Hotellin koko seikkailumaisuus, mahtavuus ja mielikuvituksellisuus voi jonkin ajan jälkeen tuntua hieman mahtipontiselta, jonka takia suosittelemme lomailua Land of Lagends Kingdomissa niin, että yhdistät tähän toisen hotellin, asuessasi täällä kolme yötä ja neljä yötä Rixos Premium Belekissä tai Pegasos Worldissä.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme