Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos


Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
 
Keskusta
 

Yhdistä lomaasi Land of Legends Kingdom ja Rixos Premium Belek

Nauti parasta kahdessa eri ylellisessä maailmassa!

Mikäli varaat matkan, johon yhdistät Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premium Belekin, tulet saamaan ylellisen luksusloman, jossa lapset ovat keskipisteenä.

Land of Legends Kingdom on seikkailullinen ja vaikuttava, mutta voi pidemmän päälle olla liian mahtipontinen. Tämän takia on hyvä idea jakaa loma Land of Legends Kingdomiin ja johonkin toiseen hotelliin.

Lomailet kolme ensimmäistä yötä Land of Legends Kingdomissa, ja neljä viimeistä yötä Rixos Premium Belekissä.

Molemmat hotellit kuuluvat Premium Collectioniimme, joka sisältää ylellisimmät ja eleganteimmat hotellimme.

 
Kuljetus hotellien välillä

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premium Belekin välillä kestää noin 10 minuuttia ja tämä kuuluu matkan hintaan.

Yhdistä lomaasi Land of Legends Kingdom ja Rixos Premium Belek

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 38 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan190x100 cm.

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection on kooltaan 79 m² ja täällä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x100 cm. Kahden hengen connectionissa on kaksi televisiota ja kaksi kylpyhuonetta.

Huoneet Rixos Premium Belekissä

Rixos Premium Belekin huoneet ovat elegantteja ja tyylikkäästi sisustettuja vaalein, rauhallisin sävyin ja hienoin yksityiskohdin. Hotellin ylellinen olemus näkyy myös huoneissa, joissa on jopa tyynymenu, eli voit valita juuri itsellesi sopivan tyynyn.

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 37 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kaksi lisävuodetta, jotka ovat kooltaan 190x90 cm.

Näitä tiettyjä huonetyyppejä ei voi vaihtaa muihin huoneisiin.

Lentokenttäkuljetus näihin hotelleihin menopaluuna ei kuulu matkan hintaan.

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premiumin välillä puolestaan kuuluu hintaan. Tarkempaa tietoa kuljetuksesta saat lähempänä lähtöajankohtaa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme