Alanya, Turkki

Atak Apart

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 348 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 348 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
500 m 
Keskusta
2,5 km Alanya Bazar 
Atak Apart
Atak Apart_1
Atak Apart_2
Atak Apart_3
Atak Apart_4
Atak Apart_5

Viihtyisiä lomahuoneistoja lähellä Alanyaan keskustaa

Monille suomalaisille Alanya Turkin Rivieralla on ehdoton lomaparatiisi. Sekoitus kauniita hiekkarantoja, vilkasta satama-aluetta, runsaita ostosmahdollisuuksia, kaunista luontoa ja loistavaa historiaa on jo useiden vuosien ajan vanginnut tuhannet turistit luokseen. Atak Apart on huoneistohotelli sijaiten noin 2,5 kilometriä Alanyan keskustasta, ja antaen täydellisen mahdollisuuden Alanyaan omatoimisesti tutustumiseen.

Atak Apart on pieni viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lähellä Alanyan suosittua Kleopatra-rantaa ja keskustaa. Hotelli on remontoitu muutama vuosi sitten. Huoneet ja yhteiset tilat ovat käytännölliset ja toimivat. Atak on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat asua yksityisesti, mutta samalla hotellin palveluista nauttien. Näissä tilavissa asunnoissa voi enimmillään asua jopa kuusi henkeä.

Vaikka Atak sijaitseekin hieman sivussa rauhallisen kadun varrella, on tämä kuitenkin kaupunkihotelli ja melua saattaa näin esiintyä.

Ruoka ja juoma

Aamiainen tarjoillaan lisämaksua vastaan seisovan pöydän muodossa ravintolassa, jossa tarjolla on kananmunia, juustoa, mehua, leipää, marmeladia; lyhyesti ja ytimekkäästi kaikkea mitä tarvitset aloittaaksesi aamusi hyvältä pohjalta.

Tämän lisäksi lisämaksua vastaan on mahdollista ostaa snacksejä, jäätelöä ja juomia ulkobaarista. Alanyan keskustasta löytyy runsaasti eri kahviloita ja ravintoloita, johon on noin 2,5 kilometrin matka. Täällä sinulla on hyvä mahdollisuus kokeilla niin paikallisia, kuin kansainvälisiäkin suosikkiruokia lomasi aikana.

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja juoma.

Kulje Kleopatran jalanjälkiä pitkin rannalla

Atak on ainoastaan lyhyen kävelymatkan päässä Kleopatran rannalta, joka legendan mukaan on saanut nimensä itse Julius Ceasarilta, jonka mielestä ranta oli yhtä kaunis kuin nimeltä mainittu Egyptin kuningatar. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, sekä useita rantabaareja, joissa myydään jäätelöä, juomia ja snackseja. Pitkin Kleopatra-rantaa kulkee pitkä rantapromenaadi, joka tarjoaa mahdollisuuden kävelyille kauniiden auringonlaskujen aikaan, tai vain päivän askareiden merkeissä ohikulkevien ihmisten katseluun. Atakista löytyy pieni uima-allasalue erillisellä lastenaltaalla, sekä aurinkotuoleilla ja varjoilla.

Huomioithan, että rantapyyhkeet eivät sisälly hintaan, eikä huoneissa olevia pyyhkeitä voi viedä uima-allasalueelle tai rannalle, joten onkin hyvä idea ottaa omat rantapyyhkeet kotoa mukaan.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus, sekä ruoka ja juomat rannalla.

Tutustu Alanyaan

Sinulla on kaikki mahdollisuudet rentoutua lomasi aikana joko altaalla tai rannalla, sekä vastapainoksi tutustua hotellin ympäristöön, joka houkuttelee elämyksillään. Eksy pienille kiemuraisille kaduille ja näe turkkilaisia miehiä pelaamassa backgammonia paikallisissa kahviloissa, samalla kuin lapset pelaavat kaduilla jalkapalloa. Tai lähde ostoksille Alanyan useille kaduilla, jotka ovat täynnä erilaisia kauppoja, kuten nahkaliikkeitä, korukauppoja ja matkamuistoesineitä.

Tulet ehkä löytämään suosikkiravintolasi laajasta valikoimasta, tai tanssimaan aina auringon nousuun asti Alanyan monissa baareissa ja yökerhoissa. Mikäli pidät luonnosta ja historiasta, on ylhäällä kukkulan laella sijaitseva Alanyan vanha linna täydellinen retkikohde. Voit myös ottaa yhteyttä kohdeoppaisiimme, jotka järjestävät jännittäviä retkiä kaupungin ulkopuolelle.

Jos haluat viihdykettä hotellissa, voit heittää tikkaa tai pelaa pöytätennistä. Voit myös viettää muutaman tunnin hotellin hamamissa, jossa pääsee hemmottelemaan itseään ainutlaatuisella kokemuksella, turkkilaisella kylvyllä. Täällä koko vartalo kuoritaan ja olet näin valmis saamaan mahdollisimman tasaisen rusketuksen. Hotellilla on maksuton langaton nettiyhteys aulassa ja uima-altaalla.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, hamam ja kylpylähoidot.

Tilavia huoneistoja koko perheelle

Atak Apartin huoneistot ovat hyvin pidettyjä, toimivia ja koostuvat makuuhuoneesta sekä yhdistetystä makuu- ja olohuoneesta keittiön jatkeena. Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa, sekä jääkaappi ja vedenkeitin.

Huoneistosta paistaa kodikas tunnelma. Huoneistoissa on tv, hiustenkuivaaja, iso kylpyhuone suihkukaapilla, tallelokero sekä yksittäinen ilmastointi yhdistetyssä makuu- ja olohuoneessa. Kaikissa huoneistoissa on laattalattia sekä parveke. 

Kahden huoneen huoneisto, 2-6 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2-6 hengelle

Huoneistossa voi asua enimmillään kuusi henkeä, joista neljä voi olla aikuisia. Täältä on neljä kunnollista vuodepaikkaa sekä kaksi vuodesohvaa. Huoneisto on noin 30 m². Huonetyypin voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Huoneiston voi myös varata aamiaisella lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Ilmastointi ja tallelokero.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme