Alanya, Turkki

Babaoglu Apart

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
500 m 
Keskusta
 
Babaoglu Apart
Babaoglu Apart_1
Babaoglu Apart_2
Babaoglu Apart_3
Babaoglu Apart_4
Babaoglu Apart_5

Mukavan matkan päässä Alanyan keskustasta

Babaoglu Apart on täydellinen valinta kaupunkilomallesi!

Tämä yksinkertainen, mutta mukava huoneistohotelli sijaitsee keskustassa rauhallisella sivukadulla. Kulman takaa löytyy runsaasti kauppoja, baareja ja ravintoloita sekä suuri ruokakauppa noin 200 metrin päästä. Lähellä sijaitsee upea Kleopatra-ranta ja Alanyan keskusta.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta hotelli on suhteellisen rauhallinen, mutta tänne saattaa ajoittain kuulua ääniä suuremmalta kadulta.

Hotelli lähellä Kleopatra-rantaa

Babaoglu Apartista on lyhyt, noin 10 minuutin kävelymatka upealle Kleopatra-rannalle, jossa virkistävät pulahdukset odottavat sinua! Kleopatra-rannan varrella on pitkä kävelykatu, joka houkuttelee useita kävelijöitä kauniilla maisemilla ja auringonlaskuilla.

Hotellilla on pieni allasalue, jossa aurinko paistaa tiettyinä aikoina päivästä. Pieni osa altaasta on aidattu pienemmille lapsille. Altaan ääreltä löytyy myös allasbaari, josta tarjoillaan drinkkejä ja heinäkuusta lähtien myös snackseja ja muuta naposteltavaa.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit ja -varjot, ruoat ja juomat rannalla

Tutustu Alanyan ravintoloihin

Babaoglu Apartissa ei ole mahdollista ostaa erillisiä ruokapaketteja, mutta hotellissa on allasbaari, jossa tarjoillaan juomia. Heinäkuun alusta lähtien tarjolla on myös kevyempiä ruokia ja snackseja.

Pienen keittiön ansiosta on sinulla mahdollista valmistaa yksinkertaisempia aterioita huoneessasi.

Aamiaisen, lounaan ja illallisen voit nauttia Alanyan kahviloissa tai ravintoloissa. Maistele kaupungin paikallisia herkkuja lomallasi!

Lisämaksua vastaan

Ruoat, snacksit ja juomat allasbaarilla

Tekemistä Alanyassa

Tekemisestä ei tule pulaa majoittuessasi Baboglu Apartissa. Alanyasta löytyy paljon tekemistä kuten shoppailua, retkiä, ravintolakokemuksia, baarikierroksia tai yökerhoilua. Koe Alanyan upea linna, matkusta kuuluisalla köysiradalla tai pulahda kauniin Kleopatra-rannan aaltoihin.

Hotelli sijaitsee noin 200 metriä suurelta vesipuistolta, mikäli haluat heittäytyä seikkailuun ja vesileikkeihin.

Jos haluat viettää lomapäiväsi hotellilla, voit haastaa matkaseurueesi biljardissa tai miksetpä vaikka pöytätenniksessä juoman kera?

Hotellin aulassa on maksuton wifi.

Lisämaksua vastaan

Pöytätennis, biljardi, snacksit ja juomat allasbaarissa sekä wifi huoneessa

Valoisat huoneet kaupungin hulinassa

Huoneistot Babaoglu Apartissa koostuvat kahdesta huoneesta ja pienestä keittiöstä. Huoneet ovat valoisia, sinivalkoisilla nyansseilla ja suurilla parvekkeilla varustettuja. Huoneistot ovat niiden alkuperäisessä kunnossa. Keittiöstä löydät jääkaapin, vedenkeittimen, astioita ja lieden.

Huoneistoista löytyy myös tv, kylpyhuone suihkukaapilla ja hiustenkuivaajalla, tallelokero ja ilmastointi. Lattiat ovat laatoitettu ja kaikissa huoneistoissa on parveke.

Lisämaksua vastaan

Ilmastointi ja tallelokero

Kaksio, 2-4 hengelle

Kaksio, 2-4 hengelle

Tässä 55 m² huoneistossa tulee majoittua vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa vierasta ja täällä voi majoittua korkeintaan neljä henkilöä. Huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta, jotka ovat vuodesohvia kooltaan 200x100 cm per vuode. Huoneisto on mahdollista varata lisämaksusta yhden hengen huoneena.

Hotellin keskeisestä sijainnista isossa kaupungissa johtuen saattaa huoneistoon kantautua ääniä päivä- ja yöaikaan.

Lähellä sijaitsevasta moskeijasta kantautuva ääni kuuluu enemmän tai vähemmän koko Alanyassa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme