Uutuus

Belek, Turkki

Rixos Park Belek

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km (Belek), 42 km (Antalya) 
Rixos Park Belek
Rixos Park Belek_1
Rixos Park Belek_2
Rixos Park Belek_3
Rixos Park Belek_4
Rixos Park Belek_5

Ylellinen Rixos-hotelli pääsyllä Land of Legendsiin

Tervetuloa Rixos Park Belekiin, joka on luksushotelli suurella kansainvälisellä lastenklubilla, monilla liikuntamahdollisuuksilla ja aktiviteeteilla unohtamatta vapaapääsyä hotellin vieraille upeaan huvi- ja vesipuistoon, Land of Legendsiin.

Tullessasi Rixos Park Belekiin, tunnet upeaa tyylikkyyttä, joka hohtaa koko hotellista. Täällä on kaksi tyylikästä, toisistaan erillistä aluetta, missä majoittua. Orient-osa sijaitsee kauniissa puutarhassa, johon on tuotu inspiraatiota marokkolaisesta tyylistä. Modernimmat huoneet ovat taas enemmän riisuttuja ja nykyaikaisia sisustukseltaan.

Monipuolinen All Inclusive Belekissä

Tässä hotellissa on kaikki, mitä tulisi olla erityisen tasokkaassa All Inclusive -hotellissa! Täällä on muun muassa kaksi à la carte -ravintolaa, useita baareja, terveellistä ruokaa, konditoria sekä paljon jätskiä. Lähes kaikki kuuluu All Inclusive -tarjontaan.

Hotelli altailla kaikkien makuun

Eläväistä rentoa allashengausta, allas lapsille tai uintia sisätiloissa? Tässä hotellissa ei tarvitse valita millaisen uintiloman haluat – täällä on lähes kaikkea. Hotellin sijaiten rannan äärellä, on täältä aina lyhyt matka pulahdukseen meressä.

Vieraidemme suosikit:

Vapaapääsy Land of Legends -seikkailupuistoon

Lastenklubi Rixy Kids Club

Runsaasti liikuntamahdollisuuksia ja korkealuokkaisia aktiviteetteja

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin, johon kuuluu hienoimmat ja ylellisimmät hotellimme.

All Inclusive Rixos Park Belekissä

Koe suurta gastronomista vaihtelua Rixos Park Belekissä! Hotellin buffetravintolassa, jossa nautit päivittäiset kolme pääateriaasi, voit herkutella monipuolisella valikoimalla herkkuja, alkupaloja, jälkiruokia ja pääruokia. Pienimmille vieraillemme tarjolla on myös erityisesti valmistettuja ruokia lasten buffetissa.

Rixos Park Belekin baarit ja snackbaarit

Hotellilla on viehättävä konditoria, joka tarjoilee erilaista makeaa. Useissa hotellin baareissa voit myös nauttia juomasta milloin tahansa päivästä. Kaksi snackbaaria tarjoavat kevyempiä ruokia, välipaloja ja juomia. Toinen näistä on avoinna tiettyinä aikoina päivästä, ja toinen ympäri vuorokauden! Rannalla tarjoillaan myös erilaisia tuoreita hedelmiä, ja erittäin viehättävä loungebaari, joka sijaitsee uima-altaan ja rannan välissä, tarjoaa mukavaa musiikkia ja rentouttavaa tunnelmaa.

Kuinka monta à la carte -ravintolaa Rixos Park Belekissä on?

Kaksi à la carte -ravintolaa. Toinen ravintola tarjoilee herkullisia liharuokia ja toinen on hieno kala- ja äyriäisravintola.

Lasten All Inclusive

Tämä hotelli tarjoaa runsaasti lapsiystävällisiä ruokia, välipaloja ja juomia. Olipa lasten mieltymys terveelliseen ruokaan tai lomaherkkuihin, vaihtoehtoja on saatavilla. Esimerkiksi pääravintolan buffetissa on erityisesti lapsille suunniteltuja ruokalajeja. Lisäksi tarjolla on yltäkylläisesti makeaa, välipaloja, juomia ja kevyitä ruokia, jotka sopivat täydellisesti pienten, nälkäisten lomailijoiden tarpeisiin! Tietenkin jäätelö sisältyy All Inclusive -konseptiin ja tätä tarjoillaan päivän eri aikoina.

Tämä sisältyy All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella

Paikalliset alkoholijuomat/alkoholittomat juomat ympäri vuorokauden

Yksi vierailu yhteen à la carte -ravintolaan (yhden viikon aikana)

Jäätelöä osan päivästä

Välipaloja suurimman osan päivästä

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Osa tuontijuomista ja käynneistä à la carte -ravintoloissa lomaan kuuluvien lisäksi, ovat lisämaksua vastaan

Tupakointia saattaa esiintyä yhteisissä ulkotiloissa

Kala- ja äyriäisravintolaa suositellaan yli 15-vuotiaille

Belekin tunnelmallisia hotellihuoneita

Tämän hotellin kodikkaat huoneet päärakennuksessa ovat suunniteltu pelkistetysti ja ovat vaaleansävyisiä yhdessä hienovaraisten puuyksityiskohtien kanssa. Comfort Club -huoneet vihreällä Orient-alueella ovat viihtyisällä marokkolaisella kosketuksella sekä lämpimissä väreissä ja mosaiikkiyksityiskohdissa. Nämä huoneet sijaitsevat kauniin puutarhan keskellä. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia.

Kaikissa huoneissa on:

Parveke, terassi tai ranskalainen parveke

Keskus- tai yksittäinen ilmastointi

Minibaari

Wifi

Vedenkeitin

Tee- ja kahvinkeittovälineet

Tv, puhelin, tallelokero

Suihkukaappi tai kylpyamme, hiustenkuivaaja

Aamutakki, tossut

Hyvä tietää:

Minibaari täytetään kerran päivässä limulla.

Päärakennus

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla, 2–3 hengelle

31 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa. Huoneessa on ranskalainen parveke ja täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, kun taas enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla päärakennuksessa, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla päärakennuksessa, 2–3 hengelle

28 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa. Huone sijaitsee päärakennuksessa, ja täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään kolme aikuista. Tänne voi saada lapsihinnan yhdelle lapselle. Kahden hengen huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti viidelle hengelle, 3–5 hengelle

Perhesviitti viidelle hengelle, 3–5 hengelle

61 m² perhesviitissä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode vuodesohvan muodossa. Huone sijaitsee päärakennuksessa ja täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista sekä enimmillään neljä aikuista. Lapsihinta on mahdollista saada kahdelle.

Orient-alue

Comfort Club puutarhanäköalalla, 2–3 hengelle

Comfort Club puutarhanäköalalla, 2–3 hengelle

28 m² huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa. Tänne vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista majoittujaa ja enimmillään täällä voi olla kolme aikuista. Huoneessa on mahdollista saada lapsihinta yhdelle lapselle. Tämä sijaitsee Orient-alueella.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2–4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2–4 hengelle

44 m² huoneessa on neljä kunnollista vuodepaikkaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista majoittujaa ja tänne mahtuu enintään neljä aikuista. Tässä huoneessa on mahdollista saada lapsihinta kahdelle lapselle. Huone sijaitsee Orient-alueella.

Mitä uima-altaita on Rixos Park Belekissä?

Tässä hotellissa on kaksi pääuima-allasta – isompi allas hotellin päärakennuksen luona upean tyylikkäässä ympäristössä, ja pienempi allas tunnelmallisessa Orient-alueella, jossa voi uida vehreissä maisemissa. Molemmissa on näihin kuuluvat lastenaltaat pienimmille vieraille.

Hotellin span luona on viihtyisä relax-allas hieman rauhallisemmille hetkille aurinkotuolissa. Myös Orient-osassa on tällainen, jossa voi nauttia pulahduksista rentouttavassa linnun laulussa, marokkolaiseen tyyliin ja lähellä luontoa.

Mikäli haluat uida sisätiloissa, on täällä tyylikäs sisäuima-allas span yhteydessä.

Suuri viheralue erottaa uima-allasalueen hotellin rannasta, jotka muuten ovat lähellä toisiaan ja tekeekin alueesta erityisen viihtyisän paikan viettää monen monta lomahetkeä.

Belekin hotelli rannan äärellät

150 metriä pitkällä kimaltelevalla rantakaistaleella heti hotellin vieressä, on helppo pulahtaa mereen. Ranta on upean hieno ja hiekka ihan valkoista. Hotellin rannalla on vieraille tarjolla tuoreita hedelmiä, kun taas rantabaarissa tarjoillaan viilentäviä erilaisia juomia.

Tämä löytyy Rixos Park Belekin rannalta:

Rantabaari juomilla.

Vapaapääsy seikkailupuistoon Land of Legendsiin!

Kun asut Rixos Park Belekissä, sinulla ja perheelläsi on vapaapääsy valtavaan seikkailupuistoon nimeltä Land of Legends. Täällä on suuri vesipuisto, hauskoja huvipuistolaitteita ja karuselleja, upea ostoskatu ja värikkäät iltaesitykset joka ilta. Päivittäin kulkee hotellin ja huvipuiston välillä maksuton bussikuljetus.

Rixos-hotellin oma lastenklubi

Hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa, Rixy Kids Clubissa, voivat 4–12-vuotiaat lapset leikkiä, hauskuutella ja tavata uusia kavereita suurimman osan päivää. Hotellin aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia askartelulla, lautapeleillä, leikeillä ja kilpailuilla. Iltaisin minidiscossa on tarjolla paljon hauskaa tanssia.

Näitä on myös tarjolla lasten Rixos Park Belekissä:

Lasten klubirakennus sisätilaleikeillä

Leikkipaikka

Kaksi lastenallasta

Lastenhoitoa lisämaksua vastaan

Lasten leffaesityksiä

Mitä tekemistä on Rixos Park Belekissä?

Rixos Park Belekissä koko seikkailumielinen perhe voi nauttia valtavasta seikkailupuistosta nimeltä Land of Legends lisämaksutta. Puistossa on aktiviteetteja ja viihdettä kaikenikäisille vesipuiston ja huvipuiston molemmilla puolilla. Päivittäin hotellin ja seikkailupuiston välillä kulkee bussikuljetus.

Hotellissa on laajoja viheralueita, ja ympäristö muistuttaa rauhallista puistoa. Tässä ympäristössä on paljon erilaisia aktiviteetteja, joita voit harrastaa, ja voit haastaa seurueesi erilaisiin peleihin ja joukkueurheilulajeihin. Jos haluat tehdä kunnollisen shoppailupäivän, hotelli sijaitsee noin 40 kilometrin päässä suurkaupungista Antalyasta.

Vill du shoppa loss ordentligt någon dag så ligger hotellet ungefär 40 kilometer från storstaden Antalya.

Wifi

Maksuton wifi on huoneissa ja koko hotellin alueella.

Rixos Park Belekin aktiviteettitarjonta:

Rantalentopallo, koripallo

Backgammon, shakki, korttipelit

Tikka, pöytätennis, tennis

Joitain vesiaktiviteetteja uima-altaassa

Viihdevalikoima Rixos Park Belekissä:

Livemusiikkia

Katso lisää aktiviteeteista lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Rauhaa ja rentoutumista viihtyisässä spassa

Koe sisäinen rauha nauttien rentoutumisesta lomallasi hotellin modernissa spassa. Spatiloissa on sauna, höyrysauna ja perinteinen turkkilainen sauna, hamam, lisämaksutta. Täällä on myös mahdollisuus tehdä kokemuksesta upeampi varaamalla jonkun hoidon, kuten jonkinlaisen hieronnan.

Fitness ja kuntosali Rixos Park Belekissä

Täällä on monenlaisia treenitunteja erilaisissa muodoissa. Hotellilla on myös hyvin varusteltu kuntosali hyvätasoiseen kuntoiluun loman aikana.

Rixos Park Belekin treenitarjonta:

Kuntosali

Nyrkkeilyä

Joogaa, pilatesta, tabataa

Vesijumppaa

Venyttelyä, crossfitiä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Ruoka ja juoma

Osa tuontijuomista ja käynnit à la carte -ravintoloissa lukuun ottamatta käyntiä, joka kuuluu lomaasi, ovat lisämaksullisia

Tupakointia saattaa esiintyä yhteisissä ulkotiloissa

Kala- ja äyriäisravintolaa suositellaan yli 15-vuotiaille

Huoneet

Minibaari täytetään kerran päivässä limulla

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme