Uutuus!

Side, Turkki

Megasaray Resort Side


4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 v asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
200 m 
Keskusta
3 km (Side), 80 km (Antalya) 

Värikäs All Inclusive -lomakeskus Sidessä

Tämä hotelli sijaitsee kauniissa ympäristössä Sidessä, vaikuttavan Titreyengöl-järven ollessa lähin naapuri. Täällä tarjoillaan All Inclusive -buffetteja nälkäisille lomailijoille, ja hotellilla on sopivan kokoinen, miellyttävä uima-allasalue. Yhdessä hotellin altaista on lisäksi kolme vesiliukumäkeä. Hiljattain remontoidut hotellihuoneet sopivat heille, jotka haluavat tuoda lomaansa hieman lisäväriä. Täällä on kuntosali ja viihtyisä spa.

Vieraidemme suosikit:

 • Misi Kids Club! Hauska lastenklubi nuorimmille vieraille.
 • Snackbaarit – pysähdy uima-altaan äärellä lounasaikaan.
 • Kauniit vihreät ympäristöt ja upea järvi!

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, josta löydät 4- ja 5-tähden hotelleja, joissa on ruokaa ja puitteita sopien koko perheelle.

All Inclusive Megasaray Resort Sidessä

Tämä hotelli tarjoaa aamiaisen, lounaan ja illallisen seisovana pöytänä monipuolisella valikoimallaan sisältäen kaikkia mahdollisia ruokalajeja. Buffetista löytyy alkuruokia, salaatteja, leipää, patoja sekä runsaasti hedelmiä ja jälkiruokia. Seisovassa pöydässä on myös lapsille paljon herkullisia vaihtoehtoja.

Baarit ja snackbaarit Megasaray Resort Sidessä

Tässä hotellissa on peräti seitsemän baaria! Osa baareista toimii kätevinä snackbaareina, joista voi napata jotain syötävää ilman pitkiä kävelymatkoja uima-altaiden luota. Allasalueella ja rannalla on käteviä snackbaareja, jotka tarjoavat muun muassa kevyitä aterioita, lämpimiä ja kylmiä juomia sekä makeisia. Aulassa on viihtyisä baari, jossa voi nauttia juoman, ja hotellilla on myös oma leipomo herkullisine makeisineen sekä pieni oluttupa erilaisilla oluilla.

Kuinka monta teemaravintolaa Megasaray Resort Sidessä on?

Megasaray Resort Sidestä löytyy neljä teemaravintolaa. Kiinalainen ravintola itämaisilla mausteilla, pihviravintola grillin ystäville, kalaa tarjoileva ravintola ja italialainen ravintola. Kaikki nämä ovat avoinna iltaisin ja näissä vieraillaan lisämaksusta.

Lasten All Inclusive

Megasaray Resort Sidessä on paljon lapsille sopivia ruokavaihtoehtoja! Buffetravintolassa lapset voivat ottaa rajattomasti juomaa, liharuokia, hedelmiä ja jälkiruokia, ja snackbaareissa ja aterioiden välissä he voivat tyydyttää nälkänsä hampurilaisilla, pastaruoilla tai pizzalla. Lisäksi All Inclusive -tarjontaan kuuluu jäätelöä osan päivästä!

Tämä sisältyy All Inclusive -tarjontaan:

 • All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella
 • Paikalliset alkoholipitoiset/alkoholittomat juomat ympäri vuorokauden
 • Snackbaarit uima-altaalla ja rannalla
 • Jäätelö osan päivästä
 • Snacksejä osan päivästä

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Hotellin teemaravintolat ovat lisämaksullisia

Huoneet voimakkaissa kontrastiväreissä

Megasaray Resort Siden värikkäät ja uusitut huoneet ovat lämpimissä oranssin, valkoisen ja beigen sävyissä. Sisustus koostuu pehmeistä, pyöreistä muodoista ja miellyttävistä puisista yksityiskohdista sekä kekseliäistä huonekaluista. Kaikissa hotellihuoneissa on laminaattilattia.

Kaikissa huoneissa on seuraavat:

 • Parveke tai terassi
 • Keskusilmastointi
 • Minibaari
 • Vedenkeitin
 • Vedenkeitin tee- ja kahvintekovälineillä
 • Wifi
 • Tv, puhelin, tallelokero
 • Suihku, hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Minibaari täytetään kerran päivässä oluella, vedellä ja virvoitusjuomilla.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

22 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja vuodesohva, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa on oltava vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi majoittua enintään kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Voit valita puutarhanäkymän sijaan merinäköalan lisämaksusta. Kahden hengen huoneen voi varata yhden hengen huoneena lisämaksusta.

Kahden hengen huone Large, 2–4 hengelle

Kahden hengen huone Large, 2–4 hengelle

27 m² hieman suuremmassa kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja lisävuode, joka on kooltaan 200x90 cm, sekä vuodesohva, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa on oltava vähintään kaksi täysihintaista, ja tässä voi majoittua enintään kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti, 3–4 hengelle

Perhesviitti, 3–4 hengelle

37 m² perhesviitissä on neljä kunnollista vuodepaikkaa. Huoneessa on oltava vähintään kolme täysihintaista, ja tässä voi majoittua enintään neljä aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti terassilla, 3–4 hengelle

Perhesviitti terassilla, 3–4 hengelle

45 m² perhesviitissä on neljä kunnollista vuodepaikkaa. Huoneessa on oltava vähintään kolme täysihintaista, ja tässä voi majoittua enintään neljä aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kuinka monta uima-allasta Megasaray Resort Sidessä on?

Neljä. Hotellilla on aktiivinen pääallas ja hieman rauhallisempi relax-allas. Lapsille on kaksi lastenallasta, joista toisessa on peräti kolme pientä ja hauskaa vesiliukumäkeä!

Hotelli omalla rannalla Sidessä

Lyhyen kävelymatkan päässä on hotellin lähin ranta. Tämä on viihtyisä hiekkaranta, jolle pääset ylittämällä kävelyväylän. Täällä on rantabaari, joten sinun ei tarvitse palata hotellille janon yllättäessä tai kun tarvitset jotain herkullista syötävää. Lisäksi rannalla on joitakin vesiurheilulajejen harrastusmahdollisuuksia lisämaksusta.

Aktiviteetteja lapsille

Tässä hotellissa on hauska lastenklubi kaikille 4–10-vuotiaille vieraille. Hotellin lastenklubi järjestää kaikkea uima-allasleikeistä ja luovista aktiviteeteista minidiscoon ja kilpailuihin. Lastenklubi on avoinna suurimman osan päivästä. Täällä on myös nuortenklubi 11–17-vuotiaille, joka on avoinna korkeasesongin aikana.

Lasten viihdettä

Iltaisin lapsia viihdytetään ajoittain esityksillä, jotka on suunnattu nuoremmalle yleisölle. Toisinaan tarjolla on myös elokuvia tai karaokea.

Nämä ovat myös lasten Megasaray Resort Sidessä:

 • Lasten klubitalo sisäleikkeihin
 • Leikkipaikka
 • Kaksi lastenallasta ja kolme vesiliukumäkeä
 • Lasten nurkkaus All Inclusive -buffetissa

Mitä tehdä Megasaray Resort Sidessä?

Tässä hotellissa on paljon tekemistä, jos kaipaat pientä taukoa altaan äärellä loikoilusta. Tee pieni ostoskierros hotellin omiin kauppoihin ja osta mukaasi kaunis matkamuisto kotiin vietäväksi. Voit myös vuokrata auton tai pyörän hotellilta ja tutkia ympäristöä omatoimisesti. Tai mikset hankkisi uutta lomakampausta hotellin omalla kampaajalla? Voit myös hyödyntää hotellin ympärillä olevaa avointa maisemaa tekemällä lenkin tai iltakävelyn upean järven ympäri.

Wifi

Ilmainen wifi on saatavilla huoneissa ja koko hotellialueella. Nopeus vaihtelee käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan.

Aktiviteettejen valikoima Megasaray Resort Sidessä:

 • Pöytätennis, tennis, tikanheitto
 • Seurapelit ja lautapelit
 • Vesipoolo, jooga, vesijumppa, Zumba

Viihdetarjontaa Megasaray Resort Sidessä:

 • Live-musiikkia
 • Iltaesityksiä ja viihdettä ulkotiloissa

Katso lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksua vastaan

Auton- tai pyöränvuokraus, kampaaja

Onko Megasaray Resort Sidessä kuntosalia ja spata?

Kyllä, hotellissa on pieni kuntosali, jossa on kaikki tarvittava lomakuntoiluun.

Jos kaipaat rauhaa ja rentoutumista lomalla, voit vierailla Megasaray Resort Siden ihanassa spassa. Täältä löydät sisäuima-altaan, saunan ja turkkilaisen hamamin. Voit myös kokeilla höyrysaunaa tai hemmotella itseäsi ihanalla hoidolla, kuten hieronnalla tai kauneushoidolla.

Lisämaksua vastaan

Höyrysauna, kaikki hoidot spassa

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Ulkoilma-altaat eivät ole lämmitettyjä ja saattavat tuntua melko viileiltä kauden alussa ja lopussa

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme