Turkin etelärannikko,

Lucky 3 Star


Lapsihinta jopa 1-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lucky 3 Star
Lucky 3 Star_1
Lucky 3 Star_2
Lucky 3 Star_3
Lucky 3 Star_4
Lucky 3 Star_5

Matkusta määrittelemättömästi Antalyan-alueelle!

Pakkaa matkalaukkusi ja virittäydy lomatunnelmaan - me päätämme matkakohteesi. Tarjoamme sinulle matkakohteen säännösten mukaisen 3 tähden All Inclusive -hotellin hieman tavallista edullisempaan hintaan.

Sinun pitää vain ottaa huomioon se, että majoitut todennäköisesti 3 tähden hotellissa, joka ei ole mukana tavallisessa ohjelmassamme. Hotelli, jonne päädyt, on yleensä oman kategoriansa edullisimpia.

Sinä päätät millon ja mihin haluat lentää ja me päätämme määränpään.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme