Uutuus

Belek, Turkki

Ela Excellence Resort

Vegan Friendly by Nazar
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Vegan Friendly by Nazar
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
5 km 
Ela Excellence Resort
Ela Excellence Resort_1
Ela Excellence Resort_2
Ela Excellence Resort_3
Ela Excellence Resort_4
Ela Excellence Resort_5

Elegantti luksushotelli Belekissä

Kun astut Belekissä sijaitsevan eksklusiivisen Ela Excellence Resort -hotellin porteista sisään, henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sillä juuri sellaista on asua täällä; kuin saapuisi upeaan, kauniin metsän ympäröimään kylään, joka tuntuu heti kodilta. Kaikki Ela Excellence Resortissa huokuu ylellisyyttä ja on sopusoinnussa luonnon kanssa samalla ollen täydellisen tasapainoista ja vaatimatonta ylellisyyttä. Tämä on ehdottomasti yksi hienoimmista ja ylellisimmistä hotelleistamme.

Lapsille on tarjolla Everland Kids World - innovatiivinen ja erittäin suuri lastenklubi, joka täyttää kaikenlaiset unelmat kaikenikäisille lapsille!

Ela Excellence Resortissa voit asua, syödä ja hemmotella itseäsi korkeimmalla tasolla. Täällä voit valita lukuisista eri huonetyypeistä, runsaasta All Inclusive -buffetista ja à la carte -ravintoloista, jotka kilpailevat suurkaupunkien fine dining -ravintoloiden kanssa. Ranta on hienohiekkaista ja aivan hotellin edessä.

Me Nazarilla suosittelemme Ela Excellence Resortia kaikenikäisille lapsiperheille, jotka haluavat kokea jotain erityistä sekä pariskunnille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja ylellisestä designista. Tervetuloa kotiin!

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin, joka koostuu ehdottomasti hienoimmista luksushotelleistamme.

Rantahotelli tyylikkäällä vesipuistolla

Hotellin uima-altaille pääsee kävellen kauniin, rauhallisen metsäosuuden läpi. Ensin tulee vastaan allas kuntouintiin, joka on turvallisen välimatkan päässä loiskeesta ja muista aktiviteeteista. Katsoessasi vasemmalle näet toisen altaan, jossa on kätevät portaat alas veteen. Suurimman altaan luona on taas runsaasti aurinkotuoleja, ja täällä sijaitsee myös suuri allasbaari. Tämän altaan päässä on lastenallas, joka on suojattu katoksella.

Pienemmille lapsille tarkoitetussa vesipuistossa on kolme lastenallasta, joista yksi on vauva-allas. Toista ympäröi runsaasti aurinkotuoleja, joten voit helposti pitää silmällä pienimpiäsi, ja kolmas on minivesipuistoon kuuluva allas. Päävesipuiston altaassa on kuusi tyylikästä vesiliukumäkeä, joita aikuiset ja vanhemmat lapset voivat kokeilla. Vain jos uskallat ja olet yli 120 cm pitkä!

Ela Excellence Resortissa on myös sisätiloissa uima-allas aikuisille ja yksi lapsille.

Aivan hotellin alapuolella olevalla rannalla voit rentoutua aurinkotuolissasi aaltojen hiljaista pauhua kuunnellessa, aurinkovarjojen varjossa ja varpaasi kullankeltaisen ruskeaan hienorakeiseen hiekkaan painautuneina. Laiturilla, joka ulottuu pitkälle veteen, voit nauttia drinkin baarissa aina, kun siltä tuntuu.

Rantapaviljongeissa voi taas nauttia merestä hienovaraisesti ja yksityisesti. Näissä on henkilökohtainen ruoka- ja juomapalvelu, yksityiset suihkut, jääkaappi ja ilmastointi. Täällä lisäät ainakin yhden vaihteen loman ylellisyystekijöihin.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, rantapaviljongit

Upea All Inclusive -buffetti ja maailmanluokan à la carte

Ela Excellence Resortin ruokakulttuuri on gastronominen matka uusien kulttuurien ja jännittävien paikkojen välillä. Pääravintola Hayatissa voit nauttia luovasti toteutettua aamiaista, lounasta, päivällistä ja myöhäisillan välipaloja. Täällä voit nauttia terassin vehreissä keitaissa, aaltoilevan lammen äärellä, jossa on japanilaisia väreiltään kimaltevia Koi-kaloja. Hayatissa on tietysti oma buffetti lapsille. Jos lapset eivät halua lähteä lastenklubista, voi ruoasta nauttia klubin seisovasta pöydästä, joka on täynnä terveellisiä ja vähemmän terveellisiä herkkuja.

Viihtyisässä ravintolassa muistuttaen suurta kotaa, on La Sofa Lounge Bistro, jossa tarjoillaan ylellisiä aamiaisia, ja josta on näkymät turkoosille Välimerelle. Iltaisin bistrosta tulee La Sofa Lounge & Grill. Täällä tarjoillaan ruokaa, jossa on rikkaita makuja grillistä. La Sofa on yksi parhaista Nazarin maistamista döner-kebabeista!

Galata Beach Club sijaitsee rannalla tarjoillen kreikkalaisen ja balilaisen tunnelman yhdistelmää. Päivisin DJ pitää sinulle seuraa tilatessasi kylmää olutta, kun taas iltaisin paikka muuttuu Galata Tavernaksi, jonka ruokalistalla on herkullisia mereneläviä.

Korkealla ylhäällä, kauniin valkoisen Lake Housen ylle avautuu ainutlaatuinen kasvis- ja vegaaniruokaravintola La Sante, joka on myös à la carte -ravintola ruoan sisältäessä muun muassa paikallista oliiviöljyä. La Santén alapuolella sijaitsevassa kerroksessa on La Perla, joka tarjoaa sisilialaisia ruokailukokemuksia oliivipuiden varjossa.

Ehkä haluaisit tutustua Meksikoon? Vieraile La Salsa -ravintolassa, niin saatat luulla saapuneesi perille! Syö hyvin tehty fajita ja siemaile margaritaa unohdtamatta ottaa kuvaa matkamuistoksi.

Astu japanilaiseen kulinaariseen nautintoon, jota Ela Excelence Resort tarjoaa Akari Teppanyaki -ravintolassa. Täällä on tilaa niin isoille kuin pienille seurueille, ja show cooking on osa illan elämystä.

Ela Anatolian 7/24 on avoinna ympäri vuorokauden, joten täällä Ela Excellence Resortissa on aina jotain herkullista syötävää!

Hotellissa on peräti kaksi konditoriaa. Yksi päärakennuksessa ja toinen ostoskadun pienellä aukiolla. Tämä on leipomista parhaimmillaan itse tehdyillä leivoksilla! Konditorian vieressä on myös hedelmäbaari nimeltään Manav, jossa sinulle tehdään maittavia smootheja.

Hotellissa on kaiken kaikkiaan seitsemän baaria! Tilaa turkkilainen kahvi aulabaarissa, pelaa biljardia oluen kanssa Oxford Loungessa tai nauti herkullinen cocktail La Sofa Barissa. Jos kaipaat erikoisempaa kokemusta, nauti detox-mehu hotellin kylpylän vitamiinibaarissa, juo drinkki auringossa laituribaarissa tai läikytä hieman lasistasi tanssiessasi Night Zone -yökerhossa. Allasbaari, joka on allasalueen keskipiste, on puettu kukka-asetelmiin ja lähellä pääallasta.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt maahantuodut ja paikalliset juomat, à la carte -ravintolat Akari Teppanyaki, Galata Taverna, La Sofa Lounge&Grill, aamiainen La Soffassa.

Massiivinen ja ainutlaatuinen lastenklubi

Hotellin ostoskadun toisessa päässä on Everland Kids World - paikka, jossa moderni virtuaaliteknologia kohtaa perinteisen ja ajattoman leikin luonnon ollessa tärkeänä tekijänä. Kyse on jännityksestä, hauskanpidosta ja oppimisesta, ja suuressa monitoimihuoneessa on kuin olisit ulkona, paitsi oikeasti sisällä. Tämä on kuin satumetsä!

Osallistu kilpailuihin, peleihin, työpajoihin tai tieteellisiin kokeisiin. Tai leiki vapaasti suurella ulkoleikkipaikalla, jossa on leikkimökkejä ja oma minigolfrata. Lastenklubiin kuuluu myös kolme erilaista elokuvateatterihuonetta, joissa esitetään elokuvia eri kielillä, Lego-huone, kaksi interaktiivista digitaalista leikkihuonetta, joista toisessa voit herättää Lego-ukkosi eloon valkokankaalla uusimman tietotekniikan avulla -, amfiteatteri ja buffet-tyyppinen lastenravintola. Matala lastenallas ja allas, jossa on neljä vesiliukumäkeä, sijaitsevat aivan klubitalon ulkopuolella.

Vauvaklubi 0-3-vuotiaille

Täällä nuorimmat vieraat leikkivät rauhassa ja hiljaisuudessa vanhempiensa ja hotellin oman lastenklubin henkilökunnan turvallisessa seurassa. Vauvahuoneessa on leikkinurkkaus, erilaisia leluja, imetystila ja vaipanvaihtohuone. Pikkulapsille on jopa viihtyisä huone, jossa he voivat syödä päivällistä, ja lastenhoitopalvelu, jonka voi varata päivää etukäteen.

Miniklubi 4-7-vuotiaille

Lastenklubin lahjakas kansainvälinen henkilökunta sekoittaa taidetta, kilpailuja ja opettavaisia pelejä, joten lapsesi viettää täällä ollessaan hauskaa ja mielekästä aikaa. Liity lastesi kanssa lokakuussa järjestettävään oliivipoimintafestivaaliin tai seuraa, kun he harjoittelevat esityksiä varten. Ja mitä on All Inclusive -loman lastenklubi ilman minidiscoa - joka ilta!

Midi Club 8-11-vuotiaille

On aika leikkiä ja oppia! Tämä jengi osallistuu kaikkeen leijanlennätysfestivaaleista työpajoihin tai vaikkapa leiripäiviin henkilökunnan kanssa, jolloin he oppivat paljon luonnosta.

Nuorisoklubi 12-17-vuotiaille

Nuorisoklubilla on paljon hauskaa! Täällä on todellinen pelihuone, jossa on PlayStation 5, Xbox, pöytätennistä, koripallopelejä ja ilmakiekkoa. Nuorisoklubilla on myös hieno VR-huone, jossa nuoret voivat tanssia ja leikkiä yhdessä VR-ympäristössä ryhmänä. Turnauksia, juhlia ja erilaisia työpajoja järjestetään yhdessä henkilökunnan kanssa.

 

Everland Kids World Vocational Academy

Kouluttaudu aikuiseksi! Tämä osa lastenklubialuetta koostuu arkielämän rakennetuista kohtauksista, jotka ovat ammattimaisia ja ylellisiä, hyvin eläväisiä ja ainutlaatuisia! Täällä on palokunta, jossa voit sammuttaa kuvitteellisia tulipaloja oikealla vesiletkulla. Hammasklinikka, jossa voit kokeilla hampaan vetämistä nukesta. Eläinklinikka, arkeologinen alue ja rikospaikka, jossa voit näytellä varasta, poliisitarkastajaa tai jopa salaista agenttia. Hauskaa ja hienoa kaikille tuleville ammattilaisille!

Everland Kids Worldin aukioloajat voivat muuttua sen mukaan, kuinka monta lasta lastenklubialueella on.

 

Lisämaksua vastaan

Lastenhoito

Liikuntaa, hauskanpitoa ja ostoksia lomalla

Osallistu laadukkaaseen harjoitteluun henkilökohtaisten ryhmävalmentajien avulla ja treenaa Les Mills -ohjelman mukaisesti. Tai mikset kokeilisi treenejä, kuten Aerial Yogaa, Fit Boxia ja Muay Thaita?

Viihdytkö kuitenkin mieluiten ulkona? Tässä tapauksessa on mahdollisuus pelata jättimäistä Jenga-peliä, shuffleboardia tai tavallista jalkapalloa.

Täällä on myös eri vesiurheilulajeja, kuten Aquabike ja vattenpolo. Mikäli pidät tenniksestä tai padelista, on tämä sinulle oikea paikka voiden pelata hotellin eri kentillä.

Lomalla pitäisi pitää hauskaa, eikö niin? Ela Excellence Resortin tavoitteena on saada sinut uteliaaksi ja hämmästyneeksi antamalla sinulle jotain ainutlaatuista koettavaa! Tämä toteutetaan värikkäillä iltaesityksillä. Kun hotellissa on tarjolla elävää musiikkia, voit kuulla uusimpia hittejä, retrohittejä tai musiikkityylejä, joita et ole koskaan ennen kuullut.

Amfiteatterissa on tarjolla sirkusesityksiä tai tanssiesityksiä kaikkialta maailmalta näyttävine pukuineen ja värikkäine teatterimeikkeineen. Hotellissa on myös oma elokuvateatteri. Wifi on käytössä maksutta koko hotellin tiloissa. Haluatko ostaa jotain kivaa itsellesi tai ehkä viedä jotain kotiin? Kävele aukiolla ja sen ostoskadulla, jossa on valokuvausliike, kahvila ja vaatekauppoja. Hotellin päärakennuksesta löytyy myös lisää kauppoja.

Belek, hotellin lähin keskus, on pienempi paikka, jossa on joitakin ostosmahdollisuuksia noin neljän kilometrin päässä hotellista. Belekin alue on kuuluisa golfkentistään.

Ylellisiä huoneita ja sviittejä

Ela Excellence Resortin huoneet noudattavat koko hotellin luonnollista ja ajatonta designia. Väri- ja muotoyhdistelmät ovat täydellisesti harkittuja, ja vain yö yhdessä näistä huoneista tuo täydellisen harmonian lomalle.

Kaikissa huoneissa on laminaatti- tai parkettilattia, tv, wifi, keskusilmastointi, tallelokero, minibaari ja parveke tai terassi. Kylpyhuoneissa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Päärakennus

Kahden hengen huone metsänäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone metsänäköalalla, 2-4 hengelle

45 neliön kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa, jonka koko on 190x120 cm. Huoneesta on metsänäköala, ja lisämaksusta on mahdollista varata huone merinäköalalla. Huoneeseen tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista henkilöä, ja tänne mahtuu enintään kaksi aikuista ja kaksi lasta, ja on mahdollista saada lapsihinta yhdelle lapselle. Huone voidaan varata yhden hengen huoneena lisämaksusta.

Perhesviitti Duplex metsänäköalalla, 3-5 hengelle

Perhesviitti Duplex metsänäköalalla, 3-5 hengelle

Tämä huonetyyppi on kooltaan 60 m² ja on jaettu kahteen kerrokseen. Huoneessa on neljä kunnollista vuodepaikkaa, ja viides henkilö nukkuu 190x120 cm vuodesohvalla. Huoneesta on metsänäköala, ja lisämaksusta on mahdollista varata huone merinäköalalla. Huoneeseen mahtuu enintään neljä aikuista tai neljä aikuista ja yksi lapsi, ja kahdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Excellency suite Duplex metsänäköalalla, 2-4 hengelle

Excellency suite Duplex metsänäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä kahdessa kerroksessa sijaitseva 190 m²:n upea sviitti sijaitsee päärakennuksessa, jossa on olohuone pohjakerroksessa ja makuuhuone porealtaalla terassilla yläkerrassa. Lisäksi sviitissä on parveke. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva, jonka koko on 190x160 cm. Huoneeseen on majoitettava vähintään kaksi täysihintaista, ja tänne mahtuu enintään kaksi aikuista ja kaksi lasta, sisältäen kaksi lapsihintaa.

Lake Houses

Näissä huoneissa ja sviiteissä majoittuville tarjotaan aamiainen à la carte -ravintola La Salsassa osana All Inclusive -tarjontaa.

Lake House kahden hengen huone uima-altaalle, 2-3 hengelle

Lake House kahden hengen huone uima-altaalle, 2-3 hengelle

Tämä ylellinen 38 m² huone sijaitsee kerrosta ylempänä, ja tämän makuuhuoneesta on näkymät Lake House -alueen uima-altaalle. Huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja tarvittaessa vuodesohva, jonka koko on 190x120 cm. Huoneeseen on majoitettava vähintään kaksi täysihintaista, ja tänne mahtuu enintään kaksi aikuista ja yksi lapsi ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huone voidaan varata yhden hengen huoneena lisämaksusta.

Lake House kahden hengen huone swim up, 2-3 hengelle

Lake House kahden hengen huone swim up, 2-3 hengelle

Tämä upea 38 m² huone sijaitsee pohjakerroksessa, ja täällä on makuuhuone, josta on näköala Lake House -alueelle sekä oma terassi, josta on suora pääsy uima-altaalle. Huoneessa on kaksi kunnon sänkypaikkaa ja tarvittaessa vuodesohva, jonka mitat ovat 190x90 cm. Huoneessa on oltava vähintään kaksi täysihintaista, ja tänne mahtuu enintään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle.

Lake House -perhesviitti swim up, 3-5 hengelle

Lake House -perhesviitti swim up, 3-5 hengelle

Tässä 76 m² ylellisessä huoneessa, joka sijaitsee pohjakerroksessa, on kaksi makuuhuonetta, joissa on yhteinen pääsisäänkäynti ja oma terassi, josta on suora pääsy uima-altaalle. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva, jonka koko on 190x90 cm. Huoneessa on oltava vähintään kolme täysihintaista, ja tänne mahtuu enintään neljä aikuista ja yksi lapsi, ja täällä on mahdollista saada kaksi lapsihintaa.

Ylellinen hotelli omalla spalla!

ElaZen spa on Ela Excellence Resortin oma kylpylä. Monet hotellit palkkaavat kylpylähoitopalvelun ulkopuolelta, mutta Ela tekee sen parhaiten itse - kuten kaiken muunkin hotellissa. Kylpylä on hyvin suunniteltu keidas, joka on tehty nautintoa varten. Täällä on satoja erilaisia hoitoja sekä suuri ja kaunis turkkilainen sauna, joten täällä on paljon tutkittavaa heille, jotka arvostavat hyvinvointia.

Kylpyläkonseptiin kuuluu rentoutumislounge, sauna, poreallas, sisäuima-allas aikuisille ja yksi lapsille, valoisa ja tilava kuntosali, josta on näkymät vehreään puutarhaan sekä huone ryhmäkoulutusta varten. Hotellin valikoimassa on jopa erityisesti lapsille suunniteltuja hierontoja. Kaikissa hierontaohjelmissa ja hoidoissa käytetään luonnollisia ihonhoitotuotteita.

Perinteisten hoitojen lisäksi - joita yleensä tarjotaan kylpylöissä - on tarjolla ainutlaatuisia hoitoja, kuten kasvohoitoja ikääntymisen merkkejä vastaan kultalehdellä tai kaviaarilla sekä vartalohoitoja. Tai miten olisi Bali-hieronta tai neljän käden hieronta? Toisin sanoen hierontaa tekee kaksi ihmistä yhden sijasta. Ja kaiken tämän seesteisyyden keskellä on vitamiinibaari, joka lataa akkujasi.

 

Lisämaksua vastaan

Hieronnat, kauneushoidot, kampaamo, personal trainer, span VIP-osasto.

Ravintoloiden ja aktiviteettien aukioloajat voivat vaihdella sääolosuhteiden mukaan.

Everland Kids Worldin aukioloajat voivat muuttua sen mukaan, kuinka monta lasta lastenklubin alueella on.

Turvallisuussyistä kaikissa vesipuiston päävesiliukumäissä on 120 cm minimipituusraja.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme