Uutuus

Alanya, Turkki

Krizantem Hotel

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 33 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 33 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
30 m 
Keskusta
3 km 

Kaikki onnistuneeseen lomaan

Rentouttavassa Krizantem Hotelissa on lähes kaikki. Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on nimittäin aivan itäisen rannan äärellä Alanyassa. Hotellissa on runsas All Inclusive -tarjonta, kolme uima-allasta, spa perinteisellä turkkilaisella saunalla sekä baareja, ja näin ollen kaikki mitä tarvitset upeaan lomaan. Hotellilla on jopa lastenklubi pienimmille vieraille. Tämä hotelli on sinulle, joka haluat kävellä rannalla, pistäytyä pienissä kaupoissa, nauttia olostasi uima-altaan äärellä tai vain ottaa rennosti lomallasi. Hotellilla on edessään suurempi remontti jo vuonna 2023.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä huonetyyppi on noin 26 m² ja kunnollisia sänkypaikkoja on kolme. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneesta löytyy yksi lisäsänky, joka on mitoiltaan 80x180 cm. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata myös yhdelle hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Tämä huonetyyppi on noin 26 m² ja kunnollisia sänkypaikkoja on kaksi. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneesta löytyy yksi lisäsänky, joka on mitoiltaan 80x180 cm. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata myös yhdelle hengelle.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Tämä huonetyyppi on noin 55 m² ja kunnollisia sänkypaikkoja on neljä. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus saada kaksi lapsihintaa. Huoneesta löytyy yksi lisäsänky, joka on mitoiltaan 80x180 cm.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, huonepalvelu

Arvostettu ja tunnelmallinen spa

Jos auringonotto ja uinti eivät riitä luomaan lomatunnelmaa, tai jos vain haluat hemmotella itseäsi jollakin ylimääräisellä, voit vierailla Krizantem Hotelin spassa. Käytyäsi täällä voit varmasti renoutua arjen stressistä. Hotellin spasta löydät turkkilaisen saunan, hamamin, jota hotellin vieraat arvostavat suuresti. Lisämaksua vastaan voit halutessasi hemmotella itseäsi erilaisilla hieronnoilla tai hoidoilla.Hotellissa on myös kampaamo ja oma kuntosali.

Lisämaksua vastaan

Hoidot spassa, kampaamo

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme