Rodoksen kaupunki, Rodos

Vassilia Hotel

Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 124 arvioon
Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 124 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ei 
Ranta
150 m 
Keskusta
50 m 
Vassilia Hotel
Vassilia Hotel_1
Vassilia Hotel_2
Vassilia Hotel_3
Vassilia Hotel_4
Vassilia Hotel_5

Yksinkertainen ja viihtyisä hotelli lähellä kaikkea

Vassilia on kaupunkihotelli hyvin keskeisellä sijainnilla sijaiten vain 150 metrin päässä yhdestä Rodoksen kaupungin suosituimmista rannoista.

Täältä on lyhyt matka kaikkialle, mitä kaupungilla on tarjota ravintoloiden, shoppailun eikä ainakaan vähiten yöelämän muodossa, sillä suosittu baarikatu sijaitsee vain muutaman minuutin päässä.

Vassilia Hotel on sopiva sinulle, joka haluat asua keskeisesti lähellä rantaa, eikä sinulla ole erityisiä odotuksia itse hotellihuoneen suhteen.

Huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja ja kaikissa huoneissa on parveke.

150 metriä kaupungin suositulle rannalle

Suosittu Windy Beach -ranta sijaitsee vain 150 metrin päässä hotellilta ja siksi voitkin helposti aloittaa päivän virkistävällä uinnilla tai nauttia ihanasta iltapäiväauringosta. Harvat hotellit sijaitsevat näin keskeisesti kaupungissa sekä samalla lähellä rantaa.

Ei aterioita, aamiainen vai puolihoito – valinta on sinun

Vassiliassa ateriat eivät kuulu hintaan, mutta sinulla on mahdollisuus aamiaiseen tai puolihoitoon lisävalinnan myötä. Aamiaiseen kuuluvat kahvi ja tee, mutta muilla aterioilla tulee juomat ostaa erikseen. Mikäli valitset puolihoidon, kuuluu tähän aamiaisen lisäksi valinnan mukaan joko lounas tai illallinen.

Keskeisen sijainnin vuoksi lähettyviltä löytyy useita ravintoloita, baareja sekä kahviloita, joten syötävää ja kylmiä juomia on helposti saatavilla.

Lisämaksua vastaan

Kaikki juomat aamiaiselle kuuluvaa kahvia ja teetä lukuun ottamatta (mikäli olet varannut matkan aamiaisella).

Vaatimattomia huoneita parvekkeella

Vassilian huoneet ovat hyvin yksinkertaisesti ja vaatimattomasti sisustettuja ja näissä kaikissa on parveke. Täällä on pieni jääkaappi, tv, laattalattia, ilmastointi sekä wifi. Kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku. Ilmastointi ja tallelokero ovat lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huone on noin 20 m², ja huoneeseen vaaditaan vähintään yksi täysihintainen ja enimmillään täällä voi asua kolme henkilöä. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. 

Huomioithan, että lentokenttäkuljetuksessa käytettävän ajoneuvon, sekä hotelliin saapuessa ja/tai hotellilta lähdettäessä, ei välttämättä ole mahdollista ajaa hotellin eteen. Varauduthan kävelemään noin 150 metrin matkan matkatavaroidesi kanssa.

Hotellin keskeisen sijainnin takia ääniä ja meluhaittoja voi ilmetä niin päivisin kuin öisinkin.

Ilmastointi ja tallelokero ovat lisämaksua vastaan.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Vassilia Hotelissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Kaikki hehkulamput on vaihdettu LED-lamppuihin sähkönkäytön vähentämiseksi

Vanhat suihkupäät on vaihdettu vettä säästäviin suihkupäihin

Käytetty ruokaöljy kerätään talteen, jotta se ei saastuttaisi luontoa

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa on peritty vuodesta 2018 alkaen turistiveroa hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

 

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla(hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

Paikallisten säännösten vuoksi koskien huoneen siivousta, monissa hotelleissa huoneesta uloskirjautuminen on aiemmin (klo 11), ja huoneeseen sisäänkirjautuminen myöhemmin (klo 15) kuin normaalisti.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme