Rodoksen kaupunki, Rodos

Amaryllis Hotel

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 62 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 62 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
170 m 
Keskusta
0 km 

Viihtyisä kaupunkihotelli sykkivällä sijainnilla kaupungissa

Amaryllis on pidetty kaupunkihotelli, josta on lyhyt matka lähes kaikkialle. Hotellilta rannalle on 170 metriä, ja tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin kävelee 10 minuutissa. Olet oikeassa paikassa piditpä sitten shoppailusta tai auringonotosta sekä uimisesta. Mikäli sijainti keskustassa on tärkeä tekijä, on tämä hotelli oikea valinta sinulle.

Moni vieraista viihtyy hotellin omissa ravintoloissa ja baareissa. Lisämaksua vastaan voi varata matkan aamiaisella tai puolihoidolla, joka tarjoillaan hotellilla.

Huoneet hotellilla ovat yksinkertaisia, mutta tilavia. Kaikissa huoneissa on oma parveke, ja koko hotellialueella huoneet mukaan lukien on ilmainen wifi.

Huomioithan, että lentokenttäkuljetuksessa käytettävän ajoneuvon, sekä hotelliin saapuessa ja/tai hotellilta lähdettäessä, ei välttämättä ole mahdollista ajaa hotellin eteen johtuen paikallisista liikennejärjestelyistä ja kapeista kaduista. Varauduthan kävelemään noin 150 metrin matkan matkatavaroidesi kanssa.

Lähellä rantaa

Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta on ranta nimeltään Windy Beach, jossa voi ottaa aurinkoa ja uida.

Aamiainen vai puolihoito?

Tämän hotellin perushintaan ei kuulu ruokailuja, mutta lisänä voi ostaa majoituksen aamiaisella tai puolihoidolla. Ruokailut tarjoillaan naapurihotellin, Vassilian, ravintolassa seisovan pöydän muodossa. Aamiaiseen kuuluu kahvi ja tee, kun taas muille ruokailuille tulee ostaa juomat erikseen. Mikäli valitset puolihoidon, saat aamiaisen lisäksi joko lounaan tai illallisen.

Amarylliksessa on myös pieni ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja muuta ruokaa sekä juomia lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki juomat teetä ja kahvia lukuun ottamatta aamiaisella, sekä ruoat ruokapakettien ulkopuolella.

Yksinkertaisia huoneita ilman koristuksia

Kaikissa huoneissa on oma parveke, josta näkyy Rodoksen kaupungin tunnelmallisille pikkukaduille. Täällä on minibaari, laattalattiat, tv, sekä wifi lisämaksutta. Ilmastointi sen sijaan on lisämaksua vastaan. Varma säilytyspaikka hotellilla on tallelokero, joka on myös lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi tai kylpyamme, sekä hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huoneet ovat noin 25 m², ja näissä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista. Huoneessa voi asua enimmillään kolme aikuista. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Huoneen voi varata myös yhdelle lisämaksua vastaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme