Lara/Antalya, Turkki

Delphin Be Resort

Asiakasarvio
4.6/5
Perustuu 37 arvioon
Asiakasarvio
4.6/5
Perustuu 37 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
16 km 

Tunnelmallisen ylellinen perhehotelli

Delphin Be Resort on ylellinen ja upea All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee Lara Beachilla, lähellä Antalyaa.

Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee aivan rannan äärellä, ja täällä on kaikki mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan - minitivoli, lastenklubi sekä ylellinen All Inclusive -tarjonta. Muita suosikkeja ovat Delphin Be Resortin kaksi hauskaa vesipuistoa ja lazy river, jossa voit kellua ympäri pitäessäsi taukoa vesiliukumäistä.

Mikäli haluat kuntoilla lomallasi, on täällä siihen loistavat puitteet. Hotellilla on todella suuri hyvin varusteltu kuntosali, jossa kuntosaliohjaaja voi auttaa sinua. Täällä on tarjolla myös joogaa ja muita ryhmäliikuntatunteja. Mikäli haluat mieluummin ottaa rauhallisemmin ja nauttia lisäylellisyydestä lomallasi, suosittelemme vierailua hotellin suuressa spassa, jossa tarjolla on ainutlaatuisia ja rentouttavia hoitoja ammattilaisilta.

Delphin Be Resort on osa Premium Collectionia, johon Nazarin ehdottomasti ylellisimmät hotellit kuuluvat.

Vesiparatiisi loistavilla vesipuistoilla

Hotellin rehevät ulkotilat reunustavat tyylikkäästi hotellin pääuima-allasta. Lisäksi täällä on puolikas pitkän radan allas kuntouintiin, erillinen lastenallas sekä sivummassa sijaitseva hieman rauhallisempi allas.

Adrenaliinia hakeville on Delphin Be Resortissa kaksi upeaa vesipuistoa - yksi seitsemällä vesiliukumäellä pienemmille, ja toinen hurjempi kokonaisella yhdeksällä vesiliukumäellä, joka sopii 12-vuotiaasta ylöspäin. Suuren vesipuiston ympäri kulkee lazy river, jossa voi kellua ja nauttia auringosta. Täällä on myös viihtyisä luistonestolla päällystetty leikkialue sekä suihkuavia lähteitä ja eri esteitä, eli paikka on täydellinen pienten lasten leikkiin ja hauskuutteluun.

Tämä viihtyisä All Inclusive -hotelli sijaitsee suoraan perheystävällisen rannan äärellä, jossa hiekka on pehmeää, ja jonka seassa on myös karheampaa kiveä. Täältä löydät kauniin laiturin, josta voi pulahtaa suoraan mereen, tai nauttia viileistä juomista tämän baarissa. Parhaan viihtymisen takaamiseksi on täällä aurinkotuoleja ja varjoja, joita voit käyttää vapaasti, olitpa sitten altaalla, laiturilla tai rannalla. Niin allas- kuin rantabaarissakin voit nauttia kylmistä juomista.

Täällä on hyvät uintimahdollisuudet myös liikuntarajoitteisille vieraille, ja ulkoaltaalle pääsee hissillä. Hotellilla on ilmainen pyyhepalvelu rannalle ja altaille.

Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteet.

 

Lisämaksua vastaan

Paviljongit altaalla sekä rannalla.

Korkealaatuista All Inclusivea kaikkien makuun

Delphin Be Resortissa on loistava korkealuokkainen All Inclusive -tarjonta. Pääravintolassa tarjoillaan päivän pääateriat seisovan pöydän muodossa eri teemojen ja laajan valikoiman muodossa. Hotellin hieno ravintola on jaettu pienempiin osiin, joka tekee ilmapiiristä tunnelmallisemman ja vähentää melutasoa.

Pääruokailujen välillä Delphin Be Resortissa on tarjolla maittava kakkubuffetti, viileää jäätelöä ja tuoreita hedelmiä. Kello 22-7 välisenä aikana irlantilaisessa pubissa tarjoillaan pikkupurtavaa. Hotellin eri baareissa on tarjolla olutta, viiniä, drinkkejä ja vettä. Kaikki paikalliset juomat ja osa tuontijuomista kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

Mikäli haluat hieman lisäylellisyyttä, on hotellilla kahdeksan loistavaa à la carte -ravintolaa. Voit vierailla näistä jokaisessa ilman lisämaksua kerran tilan niin salliessa. Koska paikkoja on rajoitetusti, on tärkeää tehdä varaus hotellilla hyvissä ajoin.

Minitivoli on lasten oma unelmapaikka!

Delphin Be Resortin upeiden vesipuistojen lisäksi on täällä loistava minitivoli, joka on hyvin suosittu erityisesti perheen pienimpien keskuudessa.

Muutama kierros minitivolin karuselleissa ja radoilla on täydellinen lopetus päivälle. Mikäli pienimmillä on kuitenkin yhä energiaa, on täällä myös leikkipaikka heidän ilokseen. Hieman rauhallisempaan puuhaan, on täällä lasten elokuvateatteri, jossa voi katso eri elokuvia ja rauhoittua.

Tässä perhehotellissa on kansainvälinen lastenklubi, jonne kaikki 4-12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita leikin ja hauskuuttelun pariin uusien ystävien kanssa. Iltaisin järjestetään hyvin suosittu minidisco, jossa lapset voivat päästää tanssijalkansa valloilleen vanhempien ja sisarustensa edessä.

Kuntoilijoiden paratiisi!

Sinulle, joka kaipaat aktiivista lomaa, sopii Delphin Be Resort täydellisesti. Täällä on eri liikuntapuitteita, ja voit valita muun muassa tenniksen, pöytätenniksen, tikanheiton ja keilauksen väliltä.

Mikäli haluat kuntoilla loman aikana, on hotellilla oma BeFit-kuntosali, joka on yksi Antalyan isoimmista hotellikuntosaleista. Tässä hyvin varustetussa kuntosalissa on ohjaajia, jotka auttavat mielellään tekemään sinulle henkilökohtaisen treeni- ja ravinto-ohjelman. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua eri ryhmäliikuntatunteihin, kuten joogaan ja aerobiciin. Toisin sanoen Delphin Be Resort on loistava hotelli, jossa voit yhdistää liikunnan ylelliseen lomaan All Inclusivella.

Aktiviteettioppaat tekevät myös osansa saadakseen lomalaiset osallistumaan eri urheiluturnauksiin, kisoihin, allasleikkeihin, vesijumppaan ja aerobiciin. Iltaisin on tarjolla erilaista ohjelmaa, kuten esityksiä ja livemusiikkia. Hotellilta löytyy myös pelihalli.

Mikäli sinun tekee mieli lähteä ostoksille, on itse hotellialueella hyvä tarjonta kauppoja. Hotellin lähellä on pienempi ostoskeskus ja basaarialue, ja mikäli haluat lähteä pidemmälle, pääsee hotellin ulkopuolelta bussilla Antalyan keskustaan.

Wifi huoneissa ja aulassa on maksuton.

 

Lisämaksua vastaan

Keilaus, pelihalli ja biljardi.

Trendikkäitä ja kutsuvia huoneita

Huoneet Delphin Be Resortissa ovat tilavia ja upeasti sisustettuja vaalein värein ja hienoihin yksityiskohtiin keskittyen.

Kaikissa huoneissa on parveke, keskusilmastointi, tv, tallelokero, ja päivittäin täytettävä minibaari. Täällä on myös vedenkeitin ja huoneessa on laminaattilattia. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Wifi toimii huoneissa ilman lisämaksua.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Tyylikkäät kahden hengen huoneet ovat noin 35 m², ja huoneen voi varata joko manner- tai merinäköalalla, tai merenpuoleisena (Seaside) – kaksi viimeksi mainittua ovat lisämaksua vastaan. Täällä on 2-3 kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva, joka on kooltaan 160x80 cm, mikä on tavallista sänkyä pienempi. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneessa voi asua enimmillään kolme aikuista ja yksi lapsi. Tämän huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 56 m², ja täällä on kaksi erillistä makuuhuonetta, joita erottaa väliovi. Kunnollisia sänkypaikkoja on neljä, ja vuodesohvia yksi (160x80 cm, joka on kooltaan pienempi kuin tavallinen sänky). Huone vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneessa voi asua enimmillään neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahden hengen huoneet ja perhesviitit sijaitsevat eri rakennuksissa, jonka takia näitä huonetyyppejä ei voi saada toistensa läheltä.

Hotellin spassa tarjotaan upeita elämyksiä

Mikäli toivot täydellistä rentoutumista lomaltasi, suosittelemme lämpimästi käyntiä hotellin hienossa spassa. Täällä on perinteinen turkkilainen kylpy, hamam, jossa voit rentoutua ja nauttia ihoa pehmentävästä lämmöstä, tai voit varata kuorinnan ja vaahtohieronnan. Täällä on myös tavallinen sauna, höyrysauna ja useita hierontahuoneita, joissa voi nauttia hoidoista sellaisen varatessaan.

 

Lisämaksua vastaan

Hoidot, hieronnat ja kuorinta spassa.

Täällä on hyvät uintimahdollisuudet myös liikuntarajoitteisille vieraille, ja ulkoaltaalle pääsee hissillä. Täällä on allaspyyhepalvelu, joka on maksuton. Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteet. Kahden hengen huoneet ja perhesviitit sijaitsevat eri rakennuksissa, jonka takia näitä huonetyyppejä ei voi saada toistensa läheltä. Huomioithan, että vuodesohvat näissä huonetyypeissä ovat kooltaan 160x80 cm, eli nämä ovat pienempiä kuin normaalit sängyt.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme