Side, Turkki

Dosi Hotel

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 142 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 142 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
700 m 
Keskusta
3 km 

Vehreä keidas lähellä Siden keskustaa

Dosi Hotel on viihtyisän hotellialueen, kahden uima-altaan ja hyvän aktiviteettivalikoiman ansiosta mainio valinta perhelomalle. Hotelli on perheen pyörittämä ja on helppo huomata, että omistajan oma erityinen ja naisellinen tyyli näkyy hotellikuvassa. Iloinen ja avulias henkilökunta tekee kaikkensa, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia unohtumattomasta lomasta Turkissa!

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä Siden keskustaa ja romanttisesta vanhasta kaupunginosasta löydät kaikkea korujen, nahkatuotteiden, vaatteiden ja muiden matkamuistojen väliltä. Läheiselle rannalle pääset helposti maksuttomalla rantabussilla, joka kuljettaa vieraita tänne suoraan hotellilta ja takaisin päivän aikana.

Hotellin parhaita puolia ovat ehdottomasti riemukas vesiliukumäki, lastenklubi sekä maistuva All Inclusive -tarjonta, mitkä tekevät lomasta helpon ja toimivan. Dosi Hotel sopii kaikenikäisille, niin perheille, pariskunnille kuin myös nuorille.

Hotellin lähistöllä on muita hotelleja, paikallisasutusta sekä pieniä kauppoja, mutta hotelli on kuitenkin hyvin suojassa enimmältä liikenteeltä.

Dosi Hotel kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme keränneet hinta-laatusuhteeltaan edullisia All Inclusive -hotelleja.

Kaksi allasaluetta liukumäellä

Dosi Hotelin allasalueella on kaksi suurta allasta, sekä tietenkin aurinkotuoleja ja varjoja käytössäsi. Janon yllättäessä ratkaisu löytyy allasbaarista, joka tarjoilee juomia aamusta iltaan ja myös snackseja useimpina aikoina. Tämä kuuluu tietenkin All Inclusiveen. Oliivipuun varjossa voit nauttia maistuvasta drinkistä ja hengähtää. Alueella on myös erillinen pieni lastenallas ja toisesta suuremmasta altaasta löytyy riemukas liukumäki.

Dosi Hotel sijaitsee noin 700 metrin päässä ihanasta rannasta, jonne pääsee helposti rannan ja hotellin väliä kulkevalla maksuttomalla rantabussilla. Kaikki hotellin vieraat voivat vapaasti käyttää rannalla olevia aurinkotuoleja ja varjoja, mutta rantabaarin snacksit ja juomat ovat lisämaksua vastaan.

Rantapyyhkeen vuokraaminen hotellilta on mahdollista.

 

Lisämaksua vastaan

Ruoat ja juomat rannalla, rantapyyhkeen vuokraaminen.

Viihtyisä ravintola-alue terassilla

Täällä All Inclusive kuuluu hintaan, jolloin sinun ei tarvitse aina etsiä uusia ravintoloita tai huolehtia ylimääräisistä ruokakuluista. Tämä mahdollistaa sinulle ja perheellesi huolettoman lomailun ja voitte rentoutua täysin!

Pääravintola tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen suuren ja monipuolisen seisovan pöydän muodossa. Kodikkaan ravintolan yhteydestä löydät viihtyisän terassin, jossa aterioista voi nauttia yhdessä. Hotellialueella on tietenkin aulabaari, josta voi hakea viileitä juomia ja toisen altaan vierellä pääset kokeilemaan paikallista erikoisuutta – nimittäin herkullisia turkkilaisia pannukakkuja, jotka tunnetaan nimellä gözleme. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

 

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut juomat, pullojuomat, tuorepuristetut mehut, jäätelö, turkkilainen kahvi, cocktailit sekä ruoat ja juomat rannalla.

Aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia

Hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään hotellin pienimpiä vieraita lastenklubissa, jossa he pääsevät tapaamaan samanikäisiä ystäviä samalla, kun muut perheenjäsenet rentoutuvat aurinkotuoleilla. Joinain iltoina hotellilla järjestetään minidisco, jossa lapset pääsevät tanssimaan uusien ystäviensä kanssa. Lisäksi alueella on pieni leikkipaikka, mahdollisuus pelata pöytätennistä, ja lisämaksua vastaan myös pöytäjalkapalloa. Kuumien päivien aikana vesiliukumäki on varmasti lasten ehdoton suosikki.

 

Lisämaksua vastaan

Pöytäjalkapallo.

Aktiviteetteja ja shoppailua

Dosi Hotel tarjoaa aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Näitä ovat lentopallo, biljardi ja tikanheitto vain muutamia mainitaksemme. Hotellialueella on kuntoiluun sopiva ruohokenttä, joka onkin useasti aktiivisten vieraiden käytössä. Wifi on maksuttomasti käytössä aulassa sekä huoneissa, mutta huomioithan, että nopeus huoneissa voi vaihdella huomattavasti.

Hotellin lähettyviltä löytyy hyvin kauppoja, mikä tekee shoppailusta helppoa! Mikäli haluat tutustua Siden keskustaan ja shoppailla vielä enemmän, niin ylittämällä hotellin viereisen suuren tien pääset suoraan polkua pitkin rantakadulle. Rantakatua pitkin hurmaavaan Siden vanhaan kaupunginosaan on vain kolmen kilometrin matka. Päivisin saattaa olla hyvinkin kuuma, joten suosittelemme lähtemään kävelyretkelle ennemmin iltapäivän tai illan aikaan.

Mikäli haluat pitää itsestäsi huolta loman aikana, niin hotellilla on pieni muutamalla laitteella varustettu kuntoiluhuone, kampaamo ja pienempi spa.

 

Lisämaksua vastaan

Biljardi, kampaamo, sauna ja hoidot spassa.

Yksinkertaiset ja käytännölliset huoneet

Kaikista hotellin kodikkaista huoneista löytyy päivittäin vesipullolla täytettävä minijääkaappi, hiustenkuivaaja, kylpyamme, keskusilmastointi, tv, parveke, sekä tallelokero, joka on lisämaksua vastaan. Huoneen näköala avautuu joko altaan tai hotellin ympäristön suuntaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huoneet ovat kooltaan noin 20 m² ja näissä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa sekä pienempi vuodesohva, joka on mitoiltaan 155x75 cm. Vuodesohva on pienempi kuin normaali vuode ja sopii vain lapsille. Kahden hengen huoneissa on kokolattiamatot. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi majoittua kaksi aikuista ja yksi lapsi, sekä yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Mikäli teitä on useampi kuin kaksi henkilöä ja tahdotte enemmän tilaa, niin suosittelemme varaamaan perhesviitin, sillä kolmelle hengelle tämä huonetyyppi voi tuntua ahtaalle.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitit ovat kooltaan noin 27-33 m² ja koostuvat makuuhuoneesta sekä yhdistetystä makuu- ja oleskelutilasta. Molemmissa tiloissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Perhesviiteissä on laminaattilattiat. Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kokeile turkkilaista hamamia

Dosi Hotelin pienestä spasta löytyy turkkilainen sauna, hamam, jossa hotellin vieraat voivat vierailla maksutta. Mikäli haluat nauttia rentouttavasta hieronnasta tai muista hoidoista niin nämä ovat lisämaksua vastaan. Spassa on myös sauna, jossa voit vierailla lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna ja muut hoidot.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Dosi Hotelissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Täällä on vastavalmistunut alue aurinkopaneeleilla, jotka tuotanto on korkeampi kuin hotellin sähkönkulutus

Jätteet lajitellaan, jotta mahdollisimman paljon saadaan kierrätettyä

Tänne on asennettu uusia lämpövesipumppuja, täällä käytetään LED-lamppuja sekä energiaystävällisiä laitteita, jotka vähentävät hotellin sähkönkulutusta

Huomioithan, että kahden hengen huoneen pieni vuodesohva on mitoiltaan vain 155x75 cm, joka on pienempi kuin useimmat vuodesohvat yleensä ja sopii vain lapsille.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme