Side, Turkki

Dosi Hotel

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 109 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 109 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
 
Keskusta
3 km 

Vihreä keidas lähellä Siden keskustaa

Viihtyisä Dosi Hotel on kauniin hotelli-alueen, kahden uima-altaan ja laajan aktiviteettivalikoimansa ansiosta mainio lomakohde perheille. Kodikas Dosi Hotel sijaitsee lähellä Siden keskustaa ja Siden romanttisesta vanhasta kaupunginosasta löydät kaikkea korujen ja nahkojen, sekä vaatteiden ja muiden matkamuistojen väliltä. Muiden hotellien, asuntojen ja pienten paikalliskauppojen ympäröimänä, sijainti on kuitenkin melko suojassa liikenteeltä.

Dosi Hotel sopii kaikille ikäluokille; niin lapsiperheille, nuorisolle kuin vanhemmillekin pariskunnille. Allas-alueelta pääset suoraan ihastuttavaan puutarhaan missä on helppo unohtaa että hotelli sijaitsee aivan Siden keskustassa. Hotelli on perheen pyörittämä ja on helppo huomata että omistaja on lisännyt oman henkilökohtaisen ja naisellisen kosketuksensa koko hotellikuvaan. Iloinen ja avulias henkilökunta tekee kaikkensa, jotta sinä ja perheesi saatte nauttia unohtumattomasta lomasta!

Kaksi allasaluetta liukumäellä

Dosi Hotel sijaitsee noin 700m rannasta. Hotellin oma rantabussi ajaa rannan ja hotellin väliä koko päivän ja kuljetus on maksuton. Rannalta löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, joita voit käyttää vapaasti ilman lisäkuluja. Rannalta löytyy myös rantabaari, josta voi tilata juomia ja naposteltavaa lisämaksua vastaan.

Hotellialueelta löytyy kaksi suurta uima-allasta, joiden ääreltä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja. Janon sattuessa löytyy altaan läheisyydestä allasbaari, josta voit ostaa juotavaa koko päivän ja snackseja suurimman osan päivästä. Täältä löytyy myös erillinen lastenallas ja liukumäki – joten myös hotellin pienemmät vieraat viihtyvät hyvin.

Täällä on mahdollista vuokrata rantapyyhkeitä altaalle ja rannalle.

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja juoma rannalla, rantapyyhkeiden vuokraus.

Viihtyisä ravintola-alue terassilla

Pääravintolan suuresta All Inclusive -seisovastapöydästä voit vaihtelevasti nauttia monipuolisesta aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta. Viihtyisän ravintola-alueen yhteydessä on myös ihastuttava terassi, jossa voit nauttia ateriasi ulkoilmassa. Hotellialueelta löytyy myös aulabaari ja yhden altaan äärellä voit nauttia paikallisesta herkusta; turkkilaisista gözleme letuista. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive-tarjontaan.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, pullotetut juomat, vastapuristettu tuoremehu, jäätelö ja turkkilainen kahvi.

Leikkipaikka ja minidisco

Hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään hotellin pienempiä vieraita lastenkerhossa. Joinakin tiettyinä iltoina oppaat järjestävät myös minidiskon, missä lapset voivat tanssia uusien ystäviensä kanssa. Tämän lisäksi alueelta löytyy leikkipaikka ja täällä voi myös pelata pöytätennistä, sekä lisämaksua vastaan pöytäjalkapalloa. Aurinkoisina lomapäivinä vesiliukumäetkin ovat lasten keskuudessa suosittua ajanvietettä.

Aktiviteetteja ja shoppailua

Dosi Hotel tarjoaa myös useita eri aktiviteetteja aikuisille. Voit pelata lentopalloa, biljardia, ilmakiekkoa, heittää tikkaa tai vierailla alueen nettikahvilassa. Aulassa ja huoneissa on maksuton wifi-yhteys, mutta nopeus voi vaihdella huomattavasti.

Mikäli pidät shoppailusta, olet oikeassa paikassa! Sideen, jossa on paljon eri paikallisliikkeitä, on vain kolmen kilometrin matka. Hotellilta löytyy myös pieni huone muutamalla kuntosalilaitteella, kampaamo sekä wellness-keskus, jossa voi nauttia turkkilaisesta hamamista ilman lisämaksua. Muut wellness-keskuksen hoidot sekä sauna ovat maksullisia.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, ilmakiekko, nettikahvila, kampaamo, sauna, eri hoidot wellness-keskuksessa.

Raikkaat, hyvin suunnitellut huoneet

Kaikista Dosi Hotellin kodikkaista huoneista löytyy minijääkaappi, joka täytetään päivittäin vesipullolla, hiustenkuivaaja, kylpyamme, keskusilmastointi, taulu-tv, parveke, sekä lisämaksua vastaan säilytyslokero. Huoneen voi saada joko allasnäköalalla tai näköalalla hotellin ympäristöä päin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

N. 20 neliön huoneesta löytyy parisänky tai kaksi yhden hengen sänkyä sekä vuodesohva, joka on kooltaan 85 x 165 cm. Täällä tulee asua vähintään kaksi täysihintaista ja yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Kahden hengen huoneessa on kokolattiamatto. Huoneen voi myös lisämaksua vastaan varata yhdelle.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

N. 35 neliön perhesviitit koostuvat makuuhuoneesta, sekä yhdistetystä makuu-ja olohuoneesta. Makuuhuoneesta löytyy kahden hengen sänky ja yhdistetystä makuu-ja olohuoneesta löytyy kaksi yhden hengen sänkyä. Perhesviiteissä on laminaattilattia. Täällä tulee asua vähintään kolme täysihintaista, jonka lisäksi maksimissaan yksi lapsi voi saada lapsihinnan.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.