Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Aqua

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 206 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 206 arvioon

7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
12 
Ranta
50 m 
Keskusta
5 km/17 km 

Suosittu hotelli vesipuistolla lähellä Alanyaa

Vesipuistot ovat vuosikausia olleet Nazarin tunnusmerkki, ja Eftalia Aqua on yksi Nazarin suosituimmista vesipuistohotelleista. 2014 avattiin myös iso beach club, josta löytyy useita vesiliukumäkiä ja altaita kaiken ikäisille. Itse Hotelli koostuu päärakennuksesta ja neljästä huoneistorakennuksesta, ja kaikki huoneet ovat modernisti sisustettuja sekä tilavia ja toimivia. Asut vain puolen tunnin matkan päässä Alanyasta ja voit ottaa mukaasi koko perheen, sillä lapsihinta on 17-ikävuoteen saakka!

Jos Eftalia-nimi vaikuttaa tutulta, johtuu se siitä, että valikoimassamme on myös kaksi muuta Eftalia-hotellia, Eftalia Ocean ja Eftalia Village, jotka ovat lähellä Eftalia Aquaa.

Hotelli on lähellä pientä Avsallarin kylää, jossa on paikallisasutusta ja muutama kahvila, ravintoloita ja kauppoja.

Jättimäinen Beach Club

Kun asut Eftalia Aquassa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Beach clubin löydät heti toiselta puolelta tietä, johon pääset kätevästi tunnelia pitkin. Kun olet päässyt paikalle, avautuu täällä vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille löytyy omia lastenaltaita ja yhdessä näissä on kiipeilyteline ja pienempiä vesiliukumäkiä ja toisesta löytyy merirosvoalus. Myös tämä vesiliukumäillä ja muulla hauskuutuksella, jota pienet lapset tulevat rakastamaan. Hieman isoimmille lapsille ja aikuisille löytyy 12 loistavaa vesiliukumäkeä, jotka antavat erilaista kutitusta mahanpohjaan. Täällä on myös leikkipaikka ja lastenklubi.

Isossa beach clubissa on wellness-keskus, jossa voi saunoa, käydä hamamissa, saada vartalohoitoja tai vuokrata rantapaviljonkeja päiväksi. Kaikki hoidot ja puitteet wellness-keskuksessa ovat lisämaksua varten. Myös rannalla on paviljonkeja vuokrattavana erilaisilla lisäpaketeilla.

Täältä löytyy myös useita baareja ja ravintoloita ja voit esimerkiksi pitää tauon auringosta nauttiaksesi kylmästä drinkistä yhdellä mukavista sohvista, josta avautuu upea näköala merelle. Tämän lisäksi täällä on neljä teemaravintolaa, jotka ovat auki iltaisin sekä ulkoilmadisco, amfiteatteri ja useita eri kauppoja.

Beach club on viiden Eftalia-hotellin käytössä, jotka ovat Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Ocean ja Eftalia Splash.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Kaikki kuuluvat hintaan. Onhan kyseessä All Inclusive!

Itse hotellialueelta löytyy tämän lisäksi 11 muuta vesiliukumäkeä niin pienille kuin isoillekin. Täällä on myös iso lastenallas ja yksi aktiviteettiallas eri ohjelmilla. Lisärakennuksen viereltä löytyy hiljainen allas, jossa voit rentoutua kaikessa rauhassa.

Eftalia Aquassa on myös sisäallas, mikäli toivoo taukoa auringosta. Tämä on fittness-keskuksen yhteydessä.

Hotelli tarjoaa rantapyyhepalvelua maksutta niin altaalle, kuin rannalle, mutta mikäli haluat vaihtaa pyyhettä, on tämä maksua vastaan.

Vesiliukumäet

Wide Slide
30 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall
32 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole
89 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East
69 metriä pitkä. Ikäraja 1-vuotta, 7-10-vuotta aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left
55 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze
54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide
54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide
70 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl
40 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang
23 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 145 cm.


Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, ruoka ja juoma osissa teemaravintoloita Beach Clubissa, juomat Eftalia Island-discossa, Beach Clubin wellness-keskus, rantapyyhkeiden vaihto.

Ei odottamattomia maksuja!

Jos et ole vielä kokenut All Inclusive-tarjonnan hyviä puolia, on siihen nyt korkea aika! Sinun ei tarvitse kantaa mukana käteistä tai suunnitella missä haluatte ruokailla. 

Aamiainen, myöhäinen aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin päärakennuksen pääravintolan seisovissa pöydissä. Lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä heille on oma buffettinsa, kun taas terveystietoisille löytyy myös dieettinurkkaus, josta voi hakea terveellisempiä vaihtoehtoja. Myös keskiyöllä on tarjolla pienempi buffetti nälän yllättäessä ennen nukkumaanmenoa ja hotellialueelta löydät snacksbaareja ja ruokanurkkauksia, joista voit hakea esim. pitsaa, uuniperunoita, kebabia ja tuoreita hedelmiä. Muista käväistä myös hotellin omassa pubissa, Efesissä, josta saat jääkylmää juotavaa, tai pienessä kahvilassa, josta löydät mitä herkullisempia leivonnaisia ja kahvilajeja. Jäätelö kuuluu hintaan hotellin kaikille vieraille tiettyinä ajankohtina beach clubissa. Beach clubista löytyy useita ravintoloita ja baareja niin altaiden kun rannankin lähettyviltä.

Joinain päivinä ruokatarjonta noudattaa päivän ruokateemaa - esimerkiksi turkkilainen ilta – mikä vaikuttaa ruokalajivalikoimaan sekä tarjoiluun. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

Beach Clubissa on neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä kala- ja pihviravintola. Viimeiseksi mainittu on lisämaksua vastaan. Yhdessä muista teemaravintoloista on tlan salliessa mahdollisuus ruokailla kerran loman aikana ilman lisämaksua. Varaathan paikkasi ajoissa!

Lisämaksua vastaan

Vastapuristettu tuoremehu, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi. Ylimääräiset ruokailut teemaravintolassa ensimmäistä maksutonta kertaa lukuunottamatta, juomat Eftalia Island-discossa. Ruokailu kala- ja pihviravintolassa.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:00
Illallinen Pääravintola 19:00 - 21:00
Snacks   12:00 - 16:00
À la carte   19:00 - 21:00
Burgerland   24 h lukuunottamatta iltapäiviä
Konditoria & Bar   11:00 - 21:00
Lobby Bar   10:00 - 21:00
Aqua Bar   10:00 - 18:00
Pool Bar   10:00 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 17:00
Bistro Lobby Bar   24 h
Efes Pub Bar   15:00 - 00:00
Disco Bar   23:00 - 02:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Jos lapset haluavat jotakin muuta viihdykettä kuin viettää aikaa beach clubissa tai vesipuistossa, huolehtivat hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat päivittäin lasten viihdyttämisestä ja leikittämisestä Beach Clubilla.

Lastenklubi on hotellin pienten vieraiden leikkiparatiisi ja se on suunnattu kaikille 4-12-vuotiaille lapsille ja aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja kilpailuja, pelejä ja harjoittelevat tanssiliikkeita minidiskoon. Päivän kohokohta on minidisco, jossa lapset voivat ylpeinä esittää tanssiliikkeittään ja ehkäpä aikuisetkin oppivat muutaman tanssiaskeleen!

Beach clubista löytyy iso leikkipaikka ja miniamfiteatteri, jossa lapset voivat leikkiä. 

Aktiviteetteja päivisin ja näytöksiä iltaisin!

Eftalia Aquassa on sinulla hyvät mahdollisuudet testata taitojasi tenniksessä ja koripallossa, ja mikäli sinulla on kilpailuviettiä, pidä silmät auki, kun animaatiotiimi järjestää turnauksia eri aktiviteettien parissa. Hotellin vastaanotossa on ilmainen wifi. Suurimmassa osassa huoneita on langaton internet yhteys, mutta yhteys saattaa olla katkonaista.

Hotellialueella ja beach clubilla on myös runsaasti myymälöitä, joiden korut, nahkatuotteet ja matkamuistot houkuttelevat hotellin vieraita. Illan huvituksista huolehtii hotellin aktiviteettitiimi beach clubin amfiteatterin luona. Lapsille on tarjolla minidisco ja tiettyinä päivinä soitetaan myös elävää musiikkia. Iltaesitysten jälkeen on sinulla mahdollisuus kerrata tanssiaskelia beach clubin ulkoilmadiscossa.

Lisämaksua vastaan

Valaistut tenniskentät, tennisvarusteet.

Tilavia perhesviittejä jopa seitsemälle hengelle

Älä huolehdi vaikka olette iso perhe tai lasten leikkikaverit matkustavat kanssanne. Täällä voi jopa seitsemän henkeä asua yhdessä tilavissa perhesviiteissä. Huomioithan että kolmikerroksisessa sivurakennuksessa ei ole hissiä, mutta hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa teitä mielellään esimerkiksi matkalaukkujen kanssa.

Huoneet jakautuvat kahteen rakennukseen, päärakennukseen ja neljään huoneistorakennukseen. Kaikissa rakennuksissa on sekä kahden hengen huoneita että perhesviittejä, joten huoneen varaaminen tiettyyn rakennukseen ei ole mahdollista. Huoneet ovat sisustettu modernisti ruskein, valkoisin ja mustin sävyin. Kaikissa huoneissa on puhelin, laminaattilattiat, TV, yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero sekä parveke. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Suurimmassa osassa huoneita on langaton internet yhteys, mutta yhteys saattaa olla katkonaista.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Huoneet ovat noin 24 neliötä ja täältä löytyy parivuode ja yhden hengen vuode. Neljäs vieras nukkuu joko vuodesohvalla tai levitettävässä nojatuolissa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua maksimissaan kolme aikuista. Mahdollisuus kahteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Huone on noin 43 neliötä, joka koostuu kahdesta erillisestä huoneesta ja molemmissa huoneissa on kaksi vuodepaikkaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi majoittua korkeintaan neljä aikuista. Mahdollisuus kahteen lapsihintaan.

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Huoneisto on noin 60 neliötä ja koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Täältä löytyy parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Muu seurueesta nukkuu vuodesohvilla. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi asua maksimissaan kuusi aikuista. Mahdollisuus kahteen lapsihintaan.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Vesipuisto hotellilla, kansainvälinen lastenklubi ja hotellin aktiviteettitiimin järjestämät ohjelmat alkavat 26.3 (sään salliessa). Teemaravintolat ja vesipuisto beach clubilla arvioidaan olevan auki 15.4-24.10, mutta päivämääriin saattaa tulla muutoksia.