Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Aqua

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 206 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 206 arvioon

7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
12 
Ranta
50 m 
Keskusta
5 km/17 km 

Suosittu hotelli vesipuistolla lähellä Alanyaa

Vesipuistot ovat vuosikausia olleet Nazarin tunnusmerkki, ja Eftalia Aqua on yksi Nazarin suosituimmista vesipuistohotelleista. 2014 avattiin myös suuri beach club, josta löytyy useita vesiliukumäkiä ja altaita kaiken ikäisille. Itse hotelli koostuu päärakennuksesta sekä neljästä huoneistorakennuksesta, ja kaikki huoneet ovat modernisti sisustettuja sekä tilavia ja toimivia. Asut vain puolen tunnin matkan päässä Alanyasta ja voit ottaa mukaasi koko perheen, sillä lapsihinta on jopa 17-ikävuoteen saakka!

Jos nimi Eftalia vaikuttaa tutulta, johtuu se siitä, että valikoimassamme on myös kaksi muuta Eftalia-hotellia, Eftalia Ocean ja Eftalia Village, jotka sijaitsevat lähellä Eftalia Aquaa.

Hotelli sijaitsee lähellä pientä Avsallarin kylää, jossa on paikallisasutusta ja muutamia kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Jättimäinen Beach Club

Kun asut Eftalia Aquassa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle pitkin rantaa. Beach clubin löydät heti toiselta puolelta tietä, johon pääset kätevästi tunnelia pitkin. Kun olet päässyt paikalle, avautuu täällä vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille löytyy omia lastenaltaita ja yhdessä näissä on kiipeilyteline ja pienempiä vesiliukumäkiä. Toisesta löytyy merirosvoalus ja täältäkin lisäksi vesiliukumäkiä ja muita hauskuutuksia, jota pienet lapset tulevat rakastamaan. Hieman isommille lapsille ja aikuisille löytyy 12 loistavaa vesiliukumäkeä, jotka tarjoavat kutkutusta mahanpohjaan. Täältä löydät myös leikkipaikan sekä lastenklubin.

Isossa beach clubissa on wellness-keskus, jossa voi saunoa, käydä hamamissa, saada vartalohoitoja tai vuokrata rantapaviljonkeja päiväksi. Kaikki hoidot ja puitteet wellness-keskuksessa ovat lisämaksua vastaan. Myös rannalta löytyy paviljonkeja vuokrattavaksi erilaisilla lisäpaketeilla.

Täällä on useita baareja ja ravintoloita ja voit esimerkiksi pitää tauon auringosta nauttiaksesi kylmästä drinkistä yhdellä mukavista sohvista, josta avautuu upea näköala merelle. Lisäksi täällä on neljä iltaisin auki olevaa teemaravintolaa sekä ulkoilmadisco, amfiteatteri ja useita eri kauppoja.

Beach club on viiden Eftalia-hotellin käytössä, jotka ovat Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Ocean ja Eftalia Splash.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Nämä kaikki kuuluvat hintaan sillä onhan kyseessä All Inclusive!

Itse hotellialueelta löytyy tämän lisäksi 11 muuta vesiliukumäkeä niin pienille kuin isoillekin. Täällä on myös iso lastenallas sekä yksi aktiviteettiallas eri ohjelmilla. Lisärakennuksen viereltä löytyy hiljainen allas, jossa voi rentoutua kaikessa rauhassa.

Eftalia Aquassa on myös sisäallas, mikäli toivoo taukoa auringosta. Tämä on fittness-keskuksen yhteydessä.

Hotelli tarjoaa rantapyyhepalvelun maksutta niin altaalle, kuin rannalle, mutta mikäli haluat vaihtaa pyyhettä, on tämä lisämaksua vastaan.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Vesiliukumäet

Wide Slide
30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall
32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole
89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East
69 metriä pitkä. Ikäraja 1 vuotta, 7-10-vuotta aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left
55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze
54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide
54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide
70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl
40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang
23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 145 cm.


Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Ei odottamattomia maksuja!

Jos et ole vielä kokenut All Inclusive -tarjonnan hyviä puolia, on siihen nyt korkea aika! Sinun ei tarvitse kantaa mukana käteistä tai suunnitella missä haluatte ruokailla. 

Aamiainen, myöhäinen aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin päärakennuksen pääravintolan seisovissa pöydissä. Lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä heille on oma buffettinsa, kun taas terveystietoisille löytyy myös dieettinurkkaus, josta voi hakea terveellisempiä vaihtoehtoja. Myös keskiyöllä on tarjolla pienempi buffetti nälän yllättäessä ennen nukkumaanmenoa ja hotellialueelta löydät snacksbaareja ja ruokanurkkauksia, joista voit hakea esim. pizzaa, uuniperunoita, kebabia ja tuoreita hedelmiä. Muista käväistä myös hotellin omassa pubissa, Efesissä, josta saat jääkylmää juotavaa, tai pienessä kahvilassa, josta löydät mitä herkullisempia leivonnaisia ja kahvilajeja. Jäätelö kuuluu hintaan hotellin kaikille vieraille tiettyinä ajankohtina beach clubin puolella. Beach clubista löytyy useita ravintoloita ja baareja niin altaiden kun rannankin lähettyviltä.

Joinain päivinä ruokatarjonta noudattaa päivän ruokateemaa - esimerkiksi turkkilaista iltaa – mikä vaikuttaa ruokalajivalikoimaan sekä tarjoiluun. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

Beach Clubilla on myös neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä grilliravintola - sinulla on mahdollisuus ruokailla yhdessä näistä ravintoloista kerran veloituksetta lomasi aikana tilan niin salliessa.

Lisämaksua vastaan:

Vastapuristettu tuoremehu, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi, vierailu teemaravintoloissa ensimmäistä maksutonta kertaa lukuun ottamatta ja juomat Eftalia Island-discossa.

Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Jos lapset haluavat jotakin muuta viihdykettä kuin viettää aikaa beach clubissa tai vesipuistossa, huolehtivat hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat päivittäin lasten viihdyttämisestä ja leikittämisestä beach clubin puolella.

Lastenklubi on hotellin pienten vieraiden leikkiparatiisi ja se on suunnattu kaikille 4-12-vuotiaille lapsille ja aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja kilpailuja, pelejä ja harjoittelevat tanssiliikkeita minidiscoon. Päivän kohokohta on minidisco, jossa lapset voivat ylpeinä esittää tanssiliikkeittään, ja ehkäpä aikuisetkin saattavat oppia muutaman tanssiaskeleen!

Beach clubista löytyy iso leikkipaikka ja miniamfiteatteri, jonne lapset pääsevät leikkimään.

Aktiviteetteja päivisin ja näytöksiä iltaisin!

Eftalia Aquassa sinulla on hyvät mahdollisuudet testata taitojasi tenniksessä ja koripallossa, ja mikäli sinulla on kilpailuviettiä, pidä silmät auki, kun animaatiotiimi järjestää turnauksia eri aktiviteettien parissa. Hotellin vastaanotossa on ilmainen wifi. Suurimmassa osassa huoneita on langaton internet yhteys, mutta yhteys saattaa olla katkonaista.

Hotellialueella ja beach clubilla on myös runsaasti myymälöitä, joiden korut, nahkatuotteet ja matkamuistot houkuttelevat hotellin vieraita. Illan huvituksista huolehtii hotellin aktiviteettitiimi beach clubin amfiteatterin luona. Lapsille on tarjolla minidisco ja tiettyinä päivinä soitetaan myös elävää musiikkia. Iltaesitysten jälkeen on sinulla mahdollisuus kerrata tanssiaskelia beach clubin ulkoilmadiscossa.

Tilavia perhesviittejä jopa seitsemälle hengelle

Älä huolehdi vaikka olette iso perhe tai lasten leikkikaverit matkustavat kanssanne. Täällä jopa seitsemän henkeä voi asua yhdessä tilavissa perhesviiteissä. Huomioithan, että kolmikerroksisessa sivurakennuksessa ei ole hissiä, mutta hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa teitä mielellään esimerkiksi matkalaukkujen kanssa.

Huoneet jakautuvat päärakennukseen ja neljään huoneistorakennukseen. Kaikissa rakennuksissa on sekä kahden hengen huoneita että perhesviittejä, joten huoneen varaaminen tiettyyn rakennukseen ei ole mahdollista. Huoneet on sisustettu modernisti ruskein, valkoisin ja mustin sävyin. Kaikissa huoneissa on puhelin, laminaattilattia, TV, yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero sekä parveke. Kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Huoneet ovat noin 24 m² ja täältä löytyy parivuode ja yhden hengen vuode. Neljäs vieras nukkuu joko vuodesohvalla tai levitettävässä nojatuolissa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Huone on noin 43 m², joka koostuu kahdesta erillisestä huoneesta ja molemmissa huoneissa on kaksi vuodepaikkaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi majoittua korkeintaan neljä aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle

Huoneisto on noin 60 m² ja koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Täältä löytyy parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Muu seurueesta nukkuu vuodesohvilla. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kuusi aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Hemmottele itseäsi hoidoilla

Miksi et nauttisi hetken rauhasta, kun lapset leikkivät vesipuistossa? Wellness-keskus tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hieronnasta ja hoidoista. Sinulla on ilmainen pääsy saunaan ja turkkilaiseen hamamiin. Täällä tarjotaan myös hierontoja ja eri kasvo- ja vartalohoitoja. Myös beach clubista löytyy wellness-keskus, jossa hoidot ovat lisämaksua vastaan.

Kaikille niille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan myös lomallaan, löytyy täältä kuntosali pulssin kohottamiseen.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Vesipuisto hotellilla, kansainvälinen lastenklubi ja hotellin aktiviteettitiimin järjestämät ohjelmat alkavat 26.3 (sään salliessa). Teemaravintolat ja vesipuisto beach clubilla arvioidaan olevan auki 15.4-24.10, mutta päivämääriin saattaa tulla muutoksia.

Meidän Collectionimme