Nazarin Black Friday tekee pian paluun!

Marraskuussa Black Friday tekee paluun Nazarille. Juhlimme sitä uusilla fantastisilla tarjouksilla, joita ei kannata jättää väliin!

Älä missaa yhtään kampanjaa!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon Black Friday -kampanjastamme ja muista mahtavista tarjouksista. Älä missaa tilaisuutta säästää isosti seuraavasta unelmamatkastasi! 

Lähetä

Nykyiset tarjouksemme

Parhaat tarjouksemme

Tänne keräämme Nazarin parhaita tarjouksia ja alennuksia, jotta voit löytää sinulle täydellisen loman halvempaan hintaan!

Tarjouksia

Äkkilähtöjä lämpöön!

Edullisia äkkilähtöjä Turkkiin ja Kreikkaan. Tee löytöjä All Inclusive –matkoista, äkkilähdöistä ja lentomatkoista! Varaa matkasi Nazarilla!

Äkkilähtöjä

Huoneita altaalla

Haluatko mahdollisuuden virkistävään pulahdukseen suoraan terassiltasi?

Nazar tarjoaa laajan valikoiman hotelleja uskomattomilla uima-altailla – mutta mikä olisikaan ylellisempää kuin oma allas heti oven ulkopuolella? Useat ihanat hotellimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia auringosta ja virkistävistä aamu-uinneista suoraan omalta terassilta.

Huoneita altaalla

Perhehuoneita ja –sviittejä jopa yhdeksälle hengelle

Koko perheen tulee tietenkin olla lomalla yhdessä!

Nazar tarjoaa suuria perhehuoneita ja –sviittejä jopa yhdeksälle hengelle, joka on hyvin iloinen asia perheille, joihin kuuluu useampi kuin vain isä, äiti ja yksi lapsi. Täydellistä myös mikäli haluat matkalle useamman sukupolven kesken, ja isovanhemmat, vanhemmat ja lapset voivat asua samassa huoneessa.

Perhehuoneet