Uutuus!

Kiotari, Rodos

Lindian Village


Lapsihinta 11 v asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
60 km (Rodoksen kaupunkiin) 

Kylämäinen hotelli Lindoksen lähellä!

Ainutlaatuisen viehättävä Lindian Village -hotelli, kuuluen Curio Collection by Hiltoniin, on nimensä arvoinen. Saavut luksushotelliin, joka on rakennettu kuin perinteinen kreikkalainen kylä! Pääset viettämään lomasi rannalla, rauhallisen ja kauniin lunonnon ympäröimänä ja majoitut trendikkäältä tuntuvassa luonnon inspiroimassa, boheemissa huoneessa. Valitse tämä hotellin viettääksesi laatuaikaa perheesi kanssa.

Korkeatasoinen All Inclusive kaikkiin tarpeisiin

Lindian Village panostaa terveellisyyteen ja laatuun All Inclusive -konseptissaan. Ruokatarjontaa voidaan mukauttaa vastaamaan eri allergioita ja erilaisia mieltymyksiä. Juomat ja ruoat ovat korkeatasoinen kokemus kaikille vieraille.

Hotelli rannalla Lindoksen läheisyydessä

Lindian Village sijaitsee viihtyisällä kasvillisuuden ympäröivällä rannalla. Hotellilla on rannan lisäksi yhteinen allasalue ja usealla huonetyypillä on omat yksityiset uima-altaat. Kaikki huoneet ovat kylämäisessä maisemassa, joka koostuu useasta valkoisesta maalaistyylisestä talosta, jotka ovat kasvillisuuden ja kukkien ympäröimänä. Pieni keinotekoinen joki virtaa läpi kylän ja veden liplatus luo harmonisen tunnelman alueelle.

Vieraidemme suosikit:

Huoneet yksityisillä uima-altailla

Pieni ranta vehreiden puiden ympäröimänä

Ainutlaatuinen arkkitehtuuri upeineen puutarhoineen

Korkeatasoiset makuelämykset

Suosittelemme hotellia perheille, joilla on pieniä lapsia sekä kaikenikäisille pariskunnille, jotka haluavat asua jännittävässä ympäristössä ja viettää laatuaikaa yhdessä. Jos haluat myös jättäytyä pois kiireisistä aktiviteeteistä lomallasi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin, joka koostuu ehdottomasti hienoimmista luksushotelleistamme.

All Inclusive Lindian Villagessa

Lindian Villagessa kaikki vieraat nauttivat All Inclusivesta. Tämä tarkoittaa, että jo kotona maksamaasi lomaan sisältyy kaikki. Nauti päivän aterioista hotellin bufféravintolassa, jossa voit istua sekä sisällä että ulkona terassilla.

Hotellin ruokailukokemukselle ominaista on terveys ja hyvinvointi. Bufféravintolassa panostetaan pikkeminkin laatuun kuin määrään ja pääset herkuttelemaan laadukkailla alkuruoilla, pääruoilla ja jälkiruoilla. Ravintolassa on tarjolla sekä kylmiä että lämpimiä ruokia ja show cookingia, jossa ruoka valmistetaan paikan päällä.

Tarjolla on myös runsaasti vaihtoehtoja, mikäli kärsit gluteeni- tai laktoosi-intoleranssista tai syöt mielummin kasvisruokia. Ruoan sisältö on merkitty selvästi.

Lindian Villagen baarit ja snacksit

Tässä hotellissa on kaksi baaria. Viehettävällä torilla on pääbaari, jossa tarjolla on erilaisia juomia ja allasalueen baarissa on tarjolla sekä juomia että snackseja. Iltapäivisin voit myös napata makeannälän yllättäessä crêpen tai jäätelön torilla olevasta gelateriasta.

Kuinka monta á la carte -ravintolaa Lindian Villagessa on?

Lindian Villagessa on kolme à la carte -ravintolaa. Italialainen ravintola allasalueella, perinteinen kreikkalainen ja modernimpi versio, jonka ruokalistalta löydät japanilaista ja perulaista fuusiota. Kaksi jälkimmäistä löytyvät pienen kylän torilta, joka on keskellä hotellialuetta.

Lasten All Inclusive

Lindian Villagessa on runsaasti ruokaa ja juomaa lapsille, jotka haluavat syödä ja juoda suhteellisen terveellisesti. Lapsiystävällisten ruokien ja juomien tarjoaman snack-baarin lisäksi hotellilta löytyy gelateria, jossa on tarjolla herkullisia crêpeksia ja jäätelöä tiettyinä vuorokauden aikoina sekä vastustamattoman herkullisia makeisia. Rannalla on ruokakoju, jossa tarjoillaan pikaruokaa kuten hodareita ja hampurilaisia.

Tämä kaikki sisältyy All Inclusive -konseptiin:

All Inclusive -buffé. Aamiainen, lounas ja illallinen

Paikalliset alkoholijuomat sekä alkoholittomat juomat 10.00 – 01.00 välisenä aikana

Yksi vierailu joissain kolmesta teemaravintoloista (koskee viikon matkaa)

Rantabaari juomineen ja ruokineen

Jäätelö tiettyinä vuorokauden aikoina

Snacksit tiettyinä vuorokauden aikoina

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaa pöytä teemaravintoloista ajoissa, mielellään heti loman alussa ja viimeistään päivää ennen käyntiä

Tupakointia saattaa esiintyä hotellin julkisilla alueilla

Tietyt tuontijuomat eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan

Lindian Villagessa huoneet sijaitsevat erillisillä alueilla, joilla kaikilla on oma nimi. Eri alueiden tyyli on saanut vaikutteita luonnosta ja Välimeren monipuolisesta kulttuurista ja historiasta. Kaikki huonetyypit hotellissa ovat maanläheisiä, lempeän sävyisiä ja sisustettu puukalustein, trenditietoisilla tekstiileillä ja maalaismaisen boheemilla tyylillä. Huoneet ovat viihtyisiä, moderneja ja hyvin yksityisiä – voit istua terassilla tai parvekkeella häiriintymättä muista. Kaikissa huoneissa on laattalattiat.

Kaikista huoneista löytyvät:

Parveke tai terassi

Keskusilmastointi

Minijääkaappi

Wifi

Vedenkeitin

Tee- ja kahvintekovälineet

TV, puhelin ja tallelokero

Suihkukaappi tai suihku ja kylpyamme, hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Kaikki kunnolliset sänkypaikat kahdelle ovat parisänkyjä eikä erikseen saatavia vuoteita.

Minijääkaappi sisältää vettä, limua ja viiniä saapuessasi huoneeseen ja tämä sisältyy All Inclusiveen. Minijääkaapin täyttäminen matkan aikana on kuitenkin lisämaksusta.

Monet hotellin huonetyypeistä ovat avonaisia. Kylpyhuone ja suihkukaappi sijaitsevat usein erikseen toisistaan, kuten myös lavuaari, joka löytyy usein huoneen avoimesta osasta.

Mediterraneo

Mediterraneo-huoneet sijaitsevat hotellialueen sydämessä vihreän vehreässä ympäristössä.

Kahden hengen huone Mediterraneo, 2 hengelle

Kahden hengen huone Mediterraneo, 2 hengelle

25 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Täällä tulee vähintään olla kaksi täysihintaista ja enimmillään kaksi aikuista. Tämän huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

River Passage

Löydä rauhaa huoneista hotellin kauniin joen varrella. Aloita aamu jacuzzissa tai omassa altaassa kuunnellen liplattavan veden ääntä.

Juniorisviitti jacuzzilla River Passage, 2–3 hengelle

Juniorisviitti jacuzzilla River Passage, 2–3 hengelle

40 m² juniorisviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 100x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään kolme aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan yhdelle lapselle.

Allassviitti River Passage, 2–4 hengelle

Allassviitti River Passage, 2–4 hengelle

50 m² allassviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvien muodossa, jotka ovat kooltaan 100x200 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan kahdelle lapselle.

Bohemian

Lepää rauhallisessa saarekkeessa auringonottamisen jälkeen. Bohemian-huoneet ovat täydellinen yhdistelmä minimaalista ylellisyyttä ja boheemista viehätystä.

Perhesviitti Bohemian, 2–4 hengelle

Perhesviitti Bohemian, 2–4 hengelle

45 m² perhesviitissä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode perinteisen futonin muodossa, joka on kooltaan 180x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään neljä aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan kahdelle lapselle.

Allassviitti Bohemian, 2–4 hengelle

Allassviitti Bohemian, 2–4 hengelle

45 m² allassviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode perinteisen futonin muodossa, joka on kooltaan 180x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään neljä aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan kahdelle lapselle.

Ottoman Garden

Ottoman Gardenissa asut vapaavyöhykkeessä täynnä historiallista mystiikkaa jacuzzilla tai omalla uima-altaalla. Elä kuin kuninkaalliset näissä upeissa unelman omaisissa huoneissa.

Allassviitti Ottoman Garden, 2–4 hengelle

Allassviitti Ottoman Garden, 2–4 hengelle

76 m² allassviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode perinteisen futonin muodossa, joka on kooltaan 180x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään neljä aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan kahdelle lapselle.

Perhesviitti jacuzzilla Ottoman Garden, 2–4 hengelle

Perhesviitti jacuzzilla Ottoman Garden, 2–4 hengelle

55 m² perhesviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode perinteisen futonin muodossa, joka on kooltaan 180x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään neljä aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan kahdelle lapselle.

Perhesviitti kahdella huoneella ja jacuzzilla Ottoman Garden, 2–6 hengelle

Perhesviitti kahdella huoneella ja jacuzzilla Ottoman Garden, 2–6 hengelle

85 m² perhesviitissä on kuusi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode perinteisen futonin muodossa, joka on kooltaan 180x200 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään kuusi aikuista. Täällä voit saada lapsihinnan neljälle lapselle.

Mitä altaita Lindian Villagessa on?

Lindian Villagessa on kaksi uima-allasta ja lasten allas. Täällä on myös runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, joista valita itselle mieluisa. Allasalueelta löytyy myös allasbaari.

Hotelli rannan äärellä

Aivan hotellin alapuolella olevalla rantakaistaleella voit rentoutua ja nauttia yhdessä perheesi kanssa. Täältä löytyy myös aurinkotuoleja ja -varjoja, jonka lisäksi alueen matalien puiden seasta voit löytää rentouttavan oleskelualueen varjosta. Rannalla on mahdollisuus vuokrata vesiaktiviteetteja tai vuokrata ihana rantapaviljonki tarjoilupalvelulla.

Pienen matkan päästä löytyy julkinen Glystra Beach -ranta, jossa vierailemalla saat vaihtelua hotellin rantaan verrattuna. Aloittaessasi rantaseikkailut, kannattaa sinun käydä vierailulla myös upealla Prasonisi -hiekkarannalla, josta löytyy runsaasti mahdollisuuksia vesiurheiluun.

Tämän kaiken löydät rannalta:

Aurinkotuolit ja -varjot ilman lisämaksua

Rantapaviljongit lisämaksusta

Rantabaari juomilla ja ruoilla – sisältyen All Inclusiveen

Tietyt vesiaktiviteetit lisämaksusta

Hyvä tietää:

Ranta koostuu kivien ja hiekan sekoituksesta veden äärellä. Suosittelemme uimakenkiä!

Palvelut Glystra Beachilla ja Prasonisi Beachilla eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Pyyhepalvelu

Pyyhkeet altaalle ja rannalle odottavat saapuessasi huoneessa. Voit hakea päivittäin uuden pyyhkeen rannan äärellä olevalta pyyhepisteeltä, ilman mitään lisäkustannuksia vaihtaessasi sen vanhan kanssa. Pyyhepalvelu on avoimena tiettyinä vuorokauden aikoina.

Lastenklubi Lindian Villagessa

Lindian Villagessa on viihtyisä vauvaklubi 4 kuukauden ja 3 vuoden ikäisille lapsille lisämaksusta. Täältä löytyy myös 4–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu lastenklubi, joka on avoimena kuusi päivää viikossa. Lastenklubit pidetään tunnelmallisessa klubitalossa, jossa riittää hyvin tilaa leikille ja mielikuvitukselle. Lastenklubin ahkerat aktiviteettioppaat järjestävät vesileikkejä altaalla ja viihtyisiä retkiä rannalle. Lastenklubi tulee varata etukäteen.

Viihdettä lapsille

Lapsesi voi kokea monia upeita asioita lastenklubilla. Miltä kuulostaisi oman pizzan tekeminen, kreikkalaiseen luontoon tutustiminen yhdessä ikätovereiden kanssa tai askarrellen jotain kivaa kotiin vietäväksi? Joskus lapsille voidaan järjestää myös elokuvailtoja tai nukketeatteria.

Tämä kaikki on myös lasten Lindian Villagessa:

Lastenklubitalo, jossa riittää tilaa sekä sisä- että ulkoleikkeihin

Pieni leikkipaikka

Lastenallas

SPA-hoitoja lapsille

Mitä tekemistä Lindian Villagesta löytyy?

Jos kaipaat taukoa auringonotosta ja uimisesta, voit tehdä kierroksen kauppoihin, jotka löydät pieneltä torilta. Täältä löytyvät aurinkolasikauppa, kauppa uimapuvuilla, urheiluvaatteilla ja tuliaisilla sekä pieni minimarketti.

Jos kaipaat liikuntaa, voit ottaa tennismatsin perheesi kanssa hotellin omalla kentällä. Voit käyttää myös hotellin pientä kuntosalia, josta löydät useita treenilaitteita ja painoja.

Lardosksen ja Kiotarin kylät ovat lähellä, mikäli vuokraat auton vierailullesi. Noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta löydät kuuluisan Lindoksen satamakaupungin, joka on vierailun arvoinen. Jos haluat käydä jännittävässä Rodoksen kaupungissa, on sinne matkaa noin 60 kilometriä hotellilta.

Hotellissa järjestetään useita aktiviteetteja, jotka voivat vaihdella viikoittain. Voit tiedustella hotellin vastaanotosta tai Guest Relations -vastaavalta viikon suunnitellusta ohjelmistosta.

Wifi

Huoneissa ja hotellialueella on maksuton wifi. Nopeus saattaa vaihdella sijainnista ja käyttäjien määrästä.

Erilaisia tarjolla olevia aktiviteetteja Lindian Villagessa:

Tennis

 

Katso lisää lapsille suunnatuista aktiviteeteista ja viihteestä osasta ”Lapsille ja nuorille”.

Hotellin spa hemmottelevilla hoidoilla

Hotellin omasta ylellisestä kylpylästä voit varata ihanan rentouttavia ja ainutlaatuisia hoitoja kuten hierontaa, erilaisia kasvohoitoja ja kuorintoja. Spa on avoimena myös lapsille tiettyinä aikoina!

Fitness ja kuntosali Lindian Villagessa

Lindian Villagessa on kuntosali, josta löydät useamman laitteen ja painot pitääksesi itsesi kunnossa loman aikana. Erilaisia ryhmäliikuntatunteja hotellin kokeneiden ohjaajien kanssa on mahdollista saada toivomuksesta.

Treenivalikoima Lindian Villagessa:

Ryhmäliikuntatunteja joogaan ja venyttelyyn

Kuntosali

Lisämaksua vastaan

Spa-hoidot

Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tämä hotelli sijaitsee maaseudulla ja kaukana muusta asutuksesta. Tämän vuoksi kuljetusaika hotellin ja lentokentän välillä voi olla pitkä. Suosittelemme auton vuokraamista, jotta pääset helposti liikkumaan Rodoksella majoittuessasi täällä.

Wifin nopeus ja toimivuus saattaa vaihdella sijaintisi sekä käyttäjämäärien mukaan.

Ruoka ja juoma

Tämä hotelli ei ole pelkkä All Inclusive -hotelli. Vaikka matkustatkin Nazarin All Inclusivella on hotellilla palveluita, ruokia ja juomia, jotka eivät kuulu All Inclusive -tarjontaasi.

Huoneet

Monissa hotellihuoneissa on avoin pohjaratkaisu. Kylpyhuone ja suihkukaappi ovat usein erikseen ja lavuaari on avoimessa huoneessa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Ympäristövero Kreikassa

Kaikista hotelliyöpymisistä Kreikassa peritään ympäristövero (aikaisemmin kutsuttu hotelliveroksi). Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

 

1-2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

 

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme