10 matkustaa ja vain 9 maksaa!

Etsitkö täydellistä All Inclusive -matkaa sinulle ja suurelle perheellesi vai haluatko lähteä lomalle parhaiden ystäviesi kanssa?

Varaa nyt matka, josta olette niin monesti jo puhuneet. Kaikki tulevat takuulla pitämään tästä unohtumattomasta kokemuksesta. Lähde matkalle yhdessä isovanhempien, vanhempien, lasten ja serkkujen kanssa, eli kerää porukka kasaan ja nauti lomasta useiden sukupolvien kesken!

10 matkustaa, mutta maksat vain 9 henkilöstä - edullisin matkustaa ilmaiseksi!

Juuri nyt! 100 € varaa ajoissa -alennus ja avokauppa 31.01.2020 saakka!

On erityisen tärkeää varata matka ajoissa, mikäli haluatte matkustaa isolla porukalla, asua lähekkäin, lähteä kahden viikon matkalle tai varata huoneen omalla altaalla. Varaa 2020-matkasi jo nyt - et menetä mitään, sillä avokauppa on voimassa 31. tammikuuta 2020 saakka! Lisäksi pääset hyödyntämään 100 € varaa ajoissa -alennuksen henkeä kohden. Varaa ajoissa -alennus ei koske jo ennestään matalia lapsihintojamme.

Me tarjoamme edullisimman matkustajan lennot ja hotellin (ei koske sylilapsia). Kymmenes henkilö maksaa itse mahdolliset lisävalinnat, kuten ateriat lennolla sekä kuljetukset. Kaikki kymmenen matkustajaa täytyy varata yhtä aikaa ja kaikilla täytyy olla sama lähtöpäivä, mutta matkustaminen eri lentokentiltä on mahdollista. 10 matkustaa ja vain 9 maksaa -tarjous koskee vain uusia varauksia alla mainittuihin hotelleihin.

Näin varaat:

  • Soita meille 0306 227 575 saadaksesi henkilökohtaista apua matkan varaukseen.

  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@remove-this.nazar.fi sisältäen yhteystietosi sekä toiveesi.

  • Kirjoita meille chatin tai facebookin kautta

Valitse näistä hotelleista:

Turkki - valitse näistä hotelleista:

Rodos - valitse näistä hotelleista:

Bulgaria - valitse näistä hotelleista: