Nazar-suosikit, jotka myydään loppuun ensimmäisenä!

Lomasuunnitelmat kannattaa tehdä ajoissa ja nyt onkin aika varata ensi vuoden matka, erityisesti mikäli haluat varmistaa paikkasi suosikkihotelleihimme. Kannattaa olla ensimmäisenä liikenteessä halutessasi huoneen altaalla, suuren perhehuoneen tai –sviitin, matkan Pegasos-hotelleihimme kesällä tai lähteä kahden viikon matkalle.

Huoneita altaalla

Haluatko mahdollisuuden virkistävään pulahdukseen suoraan terassiltasi?

Nazar tarjoaa laajan valikoiman hotelleja uskomattomilla uima-altailla – mutta mikä olisikaan ylellisempää kuin oma allas heti oven ulkopuolella? Useat ihanat hotellimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia auringosta ja virkistävistä aamu-uinneista suoraan omalta terassilta.

Perhehuoneita ja –sviittejä jopa yhdeksälle hengelle

Koko perheen tulee tietenkin olla lomalla yhdessä!

Nazar tarjoaa suuria perhehuoneita ja –sviittejä jopa yhdeksälle hengelle, joka on hyvin iloinen asia perheille, joihin kuuluu useampi kuin vain isä, äiti ja yksi lapsi. Täydellistä myös mikäli haluat matkalle useamman sukupolven kesken, ja isovanhemmat, vanhemmat ja lapset voivat asua samassa huoneessa.

Nazar Collection kesälomalla

Perhesuosikkeja Nazarin omilla aktiviteeteilla lapsille ja nuorille!

Nazar Collection on yhteisnimike meidän omille ja suosituimmille hotelleillemme – Pegasos Wordille, Pegasos Resortille sekä Pegasos Royalille. Hotellit tarjoavat runsaasti mukavuuksia koko perheelle. Nämä sijaitsevat rannalla ja löydät näistä suuret allasalueet sekä vesipuistot – täydellistä siis koko perheelle iästä riippumatta.

Kahden viikon matkoja

Tuntuuko viikon loma aivan liian lyhyeltä?

Juuri kun olet päässyt lomatunnelmaan ja unohtanut herätyskellon ja painavat ostoskassit… onkin aika lähteä kotiin? Ei, mikä onkaan ihanampaa kuin tajuta lomaa olevan vielä toinen viikko jäljellä? Kahden viikon matkoja on rajoitettu määrä ja nämä viedään käsistä nopeasti!