Oletko seuraava testipilottimme?

Etsimme nyt taitavia testipilotteja kokeilemaan hotellejamme Välimeren alueella. Tehtävänänne on kokeilla altaita, vesiliukumäkiä, ruokia, rantoja sekä retkiä – ja kaikesta tulee kuvata lyhyitä videoita. Tärkeintä on riittävä kokemus videoiden tuottamisesta, sekä että rakastatte lomailua!

Valitsemme useita onnekkaita perheitä Pohjoismaista, jotka pääsevät matkustamaan viikon lomalle yhteen suosituimmista All Inclusive – hotelleistamme joko Turkissa, Bulgariassa tai Rodoksella.

Kuulostaako tämä sinulle ja perheellesi sopivalta? Kiirehdi ja lähetä meille itse tuottamianne videoita, ja juuri sinun perheesi voi päästä unohtumattomalle aurinkolomalle.

Toimi näin tullaksesi testipilotiksemme:

Mukaan voit hakea täyttämällä alla olevan lomakkeen sekä lähettämällä YouTube- tai Vimeo-linkkejä videoihin, joita olet tuottanut. Sivun alhaalta pääset inspiroitumaan aiempien vuosien voittajien videoista. Hae pian, ja viimeistään 25. huhtikuuta!

Päästäksesi testipilotiksi täytyy sinun:

  • Pystyä matkustamaan perheesi kanssa toukokuussa.
  • Omistaa tarvittavat välineet toimittaaksesi valmiiksi tuotettua Full HD (16:9) materiaalia.
  • Mikäli pystyt kuvaamaan dronella, on tästä etua.

Sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja suoriutuaksesi tehtävästä – eikä sinun tarvitse olla edes aikuinen. Testipilottien täytyy pystyä luomaan pyydetty määrä noin 20-60 sekunnin pituisia videoita tietyn teeman mukaan.

Onnea matkaan!

Hae tästä!

Lisää videoita viime vuoden voittajista

Ehdot ja säännöt

Kaiken hakemukseesi liitetyn materiaalin tulee olla itse tuotettua.

Nazar pidättää oikeuden käyttää testipilottien materiaalia markkinointiin sekä käyttöön internetissä.

Mahdollinen voittojen vero tulee voittajan maksaa itse.

Nazar vastaa matkan kuluista kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Mahdollisten muiden matkustajien kulut tulee voittajan maksaa itse.