Me Nazarilla!


Johto

Kemal Yamanlar - Managing Director

Suosikkihotelli Nazarilla: Oi, en osaa valita vaan yhtä. Haluan kuitenkin mainita kaksi: Pegasos Worldin ja Aqua Paradise. Molemmat ovat ainutlaatuisia, jollaisia ei löydy keneltäkään kilpailijoiltamme, minkä takia olen hyvin ylpeä näistä hotelleista!

Paras matkavinkkini: Yksityiskuljetus! Jos on kerran varannut loman yksityiskuljetuksella hotelliin, minkä saa hyvin pienellä lisähinnalla, on vaikeaa tyytyä tavalliseen kuljetukseen.Tiia Dilek - Service and Customer Manager

Suosikkihotelli Nazarilla: Suosikkihotellini on Regnum Carya Resort Belekissä. Koko hotelli hohtaa ylellisyyttä!

Paras matkavinkkini: Luulen, että tärkeintä on tehdä selväksi mitä lomalta haluaa eli mikä on tärkeää juuri itselleen ja perheelleen: onko se matkan hinta, All Inclusive-tarjonnan laajuus, hotellistandardi, aktiviteettien määrä, erityispuitteet ja palvelu lapsille vai matkakohde itsessään? Vai onko ehkä tärkeintä, että hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä? Kun tärkeimmät kriteerit on tiedossa, on tässä vaiheessa aika etsiä näihin sopivat hotellit. Nazarin kotisivuilla on todella paljon tietoa, mutta matkamyyjämme ovat myös vierailleet hotelleissamme, jonka takia heillä on helppo antaa henkilökohtaisia vinkkejä, jotta löydät matkan juuri omiin tarpeisiisi.