Työskentely Malmön päätoimistossa

Malmön päätoimistossa työskentelee noin 25 työntekijää, jotka huolehtivat hallinnollisesta puolesta koskien kaikkia neljää Pohjoismaata. Toimistotilamme ovat modernit ja raikkaat, ja vain kivenheiton päässä Malmön rautatieasemalta. Tämä on täydellistä lounastauoille ja kulkemiseen julkisilla. Kiitos pienen kokomme, on toimistossa avoin tunne ja mielipiteille, sekä ideoille on hyvin tilaa.

Asiakaspalvelukeskuksessamme puhutaan sekaisin ruotsia, tanskaa, norjaa ja suomea – kaikkia kieliä korkealla asiakaspalvelusitoumuksella. Malmöstä käsin hoidetaan myös kaikki markkinointi, hintamuutokset, laaduntakaus, IT ja talouspuoli.

Työskentely kohteissamme

Matkaoppaana tai aktiviteettioppaana työskennellessäsi saat yhdistää intohimoa työskennellä asiakaspalvelun tai lasten parissa ollessasi aurinkoisessa kohteessa kaukana sateesta ja kylmyydestä.

Työpaikkoina ovat pääsääntöisesti 4- ja 5-tähden hotellimme, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua. Edustat kohteessa Nazaria ja olet ensimmäinen kontakti vieraisiimme heidän lomaillessa.

Meille on tärkeää, että oppaidemme persoonallisuus ja lahjat pääsevät oikeuksiinsa, ja rohkaisemmekin työntekijöitämme viemään Dream Providerin merkityksen uuteen merkitykseen!