Matkusta turvallisesti – tietoa Covid-19-virukseen liittyen

Me Nazarilla olemme olleet alalla yli 16 vuotta. Tiedämme, mitä vieraamme tarvitsevat, odottavat ja ansaitsevat. Otamme vastuun vieraistamme - aina varaushetkestä kotiinpaluuseen saakka. Tavoitteemme on, että vieraanamme saat niin upean lomaelämyksen kuin vain on mahdollista. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan matka, joka täyttää toiveesi ja sopii juuri sinulle!

Pakettimatkojen edut

  • Säästät aikaa antamalla meidän koota matkasi sen sijaan että tekisit itse kaiken tutkimustyön

  • Jos lentoosi tulee viivästyksiä tai muutoksia, pidämme sinut ajan tasalla sekä ilmoitamme muutoksesta myös hotellille sekä kuljetuksen järjestäjälle, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä

  • Pakettimatkat ovat edullisia! Haluamme murtaa myyttiä siitä, että itse kokoamalla matkustaminen olisi aina edullisempaa. Meillä on hyvät suhteet yhteistyökumppaneihimme ja voimme näin pakata sinulle parhaat matkat edulliseen hintaan.

  Matkusta turvallisesti

  • Tunnemme hotellimme hyvin ja olemme rakentaneet niihin vuosien saatossa vahvat suhteet.

  • Oma pohjoismainen henkilökuntamme on paikalla kohteissamme ja hotelleissamme.

  • Pakettimatkalaki suojelee sinua ja takaa, että saat rahasi takaisin, jos matka perutaan; jopa pandemioiden, konkurssien tms. sattuessa

  • Olemme osa maailman suurinta matkailualan yritystä, TUI:ta

  • Noudatamme aina viranomaisten suosituksia

  Matkusta mukavasti

   • Varauksen teon yhteydessä saat henkilökohtaista palvelua ja apua sekä vinkkejä henkilökunnaltamme, joka on vieraillut tai asunut lomakohteissamme

   • Valitse yksi tarkoin valikoiduista hotelleistamme ja välty valtavan hotelliviidakon kahlaamiselta

   • Tarjoamme kokonaisratkaisun, jossa on mukana kaikki tarvittava alusta loppuun asti

   • Sinulla on saatavilla henkilökohtaista palvelua koko matkasi ajan, 24/7

   • Tarjoamme palvelua omalla kielelläsi -ennen matkaa, matkan aikana sekä tämän jälkeen

   Suuntaamme kaudelle 2021

   Tarjontamme kaudelle 2021 tulee koostumaan jälleen kerran Turkista, jossa mm. Pegasos-hotellimme sijaitsevat, Kreikasta, jossa on Lindos Imperial ja Sun Palace sekä Bulgariasta, jossa on vaikuttava Aqua Paradise. Myynti ensi kaudelle on alkanut jo hurjaa vauhtia. Tämä ehkä kuulostaa siltä, että liioittelemme, mutta myynti on kasvanut viime vuoteen verraten jo 400 %!

   Tietoa matkustuskiellot

   Nazar seuraa Suomen Ulkoministeriön matkustussuosituksia järjestäessämme matkoja. Emme päivitä maakohtaisia matkustussuosituksia (Turkki, Bulgaria, Kreikka) tällä hetkellä kotisivuillemme, koska kaikki pakettimatkat lomalennoilla on peruttu kaudella 2020. Järjestämme pakettimatkoja reittilennoilla Mallorcalle loppukesästä ja syksyllä 2020. Mikäli ulkoministeriön matkustussuositukset vaikuttaisivat varattuihin/myynnissä oleviin matkoihin, olemme aina henkilökohtaisesti yhteydessä vieraisiimme.

   Usein kysyttyä:

   Mitä tapahtuu matkarahojen palautuksien kanssa koskien peruutettuja matkoja?

   Haluamme vahvistaa, että olemme palauttaneet maksut kaikille vieraillemme, joiden matka on peruttu kaudella 2020. Olemme myös lähettäneet lahjakortit vieraillemme, jotka päättivät itse perua matkansa ennen, ulkoministeriön suositusten voimaantuloa. Meille on todella tärkeää, että vieraamme voivat luottavin mielin varata matkan meiltä Nazarilla, ja emme siis halunneet vieraidemme kärsivän peruutusmaksuista tänä vaikeana aikana. Suuret kiitokset vieraillemme mahtavista positiivisista palautteista, joita olemme vastaanottaneet!


   Voiko Nazar selvitä ilman koko vuotista toimintaa?

   Lyhyt vastaus on kyllä. Me kuulumme maailman suurimpaan matkakonserniin TUI:hin, ja 2004 jälkeen, jolloin aloitimme toimintamme, on meillä ollut vakaa talous ja olemme selvinneet monista kriiseistä, jotka ovat vaikuttaneet matkailualaan. Tämän kriisin aikana meillä ei esimerkiksi ole ollut ongelmia maksaa peruutettuja matkoja vieraillemme, ja luulemmekin, että olemme tehneet tämän nopeiten verraten kilpailijoihimme juuri vakaan talouden vuoksi.


   Onko matkustaminen turvallista?

   Me Nazarilla emme tee tätä arviota, vaan jätämme sen viranomaisten tehtäväksi. Kehotammekin asiakkaitamme tutustumaan lomakohteen voimassaoleviin suosituksiin, jotta saat tietää mitä sairauksia siellä on ja miten voit vähentää tartuntariskiä. Linkit löydät alta. Lisätietoa saat kaikista Pohjoismaiden Ulkoministeriöistä ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksilta.

   Lue lisää:

   Ulkoministeriö

   THL

   Peruutus- ja muutosehdot

    

    

   Me Nazarilla haluamme, että voit tuntea olosi turvalliseksi ennen matkaa ja matkan aikana, ja kehoitammekin lukemaan tietoa tästä tältä sivulta. Tätä sivua päivitetään jatkuvasti, ja suosittelemmekin lukemaan uutta tietoa säännöllisesti. Pyydämme myös huomioimaan, että eri maat sekä lentoyhtiöt voivat muuttaa suosituksiaan sekä määräyksiään ilman, että Nazarilla on tästä tietoa. Tämän takia on tärkeää, että itse tutustut tietoon antamiemme virallisten tahojen linkkien kautta tällä sivulla.

   Eri lentoyhtiöiden säännöt poikkeavat toisistaan ja näitä päivitetään jatkuvasti. Kehoitamme siis lukemaan tämän hetkistä tietoa ja säännöksiä suoraan lentoyhtiöiden kotisivuilta. Linkit eri lentoyhtiöihin löydät täältä.

   Tärkeää tietoa koskien pakollista FCS-kaavaketta:

   Matkustaessasi Espanjaan tulee sinun täyttää pakollinen FCS-kaavake ennen matkaasi, jonka jälkeen saat QR-koodin, joka tulee näyttää maahan saapuessasi. Tämä koskee kaikkia kansallisuuksia ja ikäryhmiä. Kaavakkeen löydät täältä >>

   Kaavake tulee täyttää aikaisintaan 48 tuntia ennen matkalle lähtöä Espanjaan.

   Matkustajat, jotka täyttävät kaavakkeen ovat vastuussa itse, että heidän antamansa tiedot pitävät paikkaansa. Mikäli matkustaja on alaikäinen tai liikuntarajoitteinen, voi kaavakkeen täyttää huoltaja tai holhooja, joka puolestaan vastaa, että annettu tieto pitää paikkaansa. Jokaisen matkustajan tulee täyttää kaavake. Nazaria ei voida pitää vastuullisena mahdollisista virheistä tämän kaavakkeen täyttämisessä.

   Tietoa pakollisesta PCR-testistä

   Kaikilta matkustajilta, jotka lentävät Espanjan lentokentille Suomesta, vaaditaan negatiivinen PCR- tai TMA-testi. Testi tulee tehdä aikaisintaan 72 tuntia ennen matkustamista, eli aikaa ei lasketa siitä kun testitulos saadaan, vaan itse testin tekohetkestä. Todistuksen pitää olla alkuperäinen, ja olla joko englanniksi, espanjaksi, saksaksi tai ranskaksi. Tämä siis tarkoittaa, että suomenkielinen testituloksen todistus ei ole riittävä. Testitulos tulee näyttää joko paperiversiona tai elektronisena, ja tästä tulee käydä ilmi testinottoaika, -paikka, tiedot testaushenkilöstä, tulos sekä tuloksenottotapa. Ainoastaan PCR- ja TMA-testit ovat hyväksyttyjä.

   Yleiset turvallisuustoimenpiteet Espanjassa

   Täältä löydät tärkeimmät tiedot tämän hetken tilanteesta koskien covid-19 -säädöksiä Espanjassa.

   - Sosiaalinen turvaväli:

   1.5 metriä.

   - Suojamaskien käyttö aikuisilla:

   - Maskeja tulee käyttää kaikkialla julkisissa sisätiloissa ja ulkona. Poikkeuksena ovat ainoastaan rannat, uima-allasalueet ja liikunta-aktiviteetit.

   - Suojamaskien käyttö lapsilla:

   Alle 6-vuotiaat lapset eivät tarvitse käyttää suojamaskia viimeisimmän tiedon mukaan.

   - Ulkonaliikkumiskielto:

   Ulkonaliikkumiskielto koskee koko maata kello 23.00-06.00 välisenä aikana lukuun ottamatta Kanariansaaria.

   - FCS-kaavake ennen matkalle lähtöä (pakollinen):

   Jokaisen matkustajan, joka matkustaa Espanjaan, tulee täyttää FCS-kaavake ennen matkalle lähtöä. Tämä koskee kaikkia kansallisuuksia ja ikäryhmiä.

   Löydät kaavakkeen täältä >>

   - Karanteenisäännöt:

   Tällä hetkellä ei ole mitään pakollisia karanteenisäännöksiä tulon yhteydessä viimeisimmän saamamme tiedon mukaan.

   - Turismirajoitteet Espanjassa

   Paikalliset määräykset säännöstelevät rajoituksia ja käytäntöjä hotelleissa, ravintoloissa, busseissa, rannoilla ja aktiviteeteissa, jotta turismi toimisi mahdollisimman turvalliseen tapaan. Hotelleilla on muun muassa tiukat määräykset miten ruokaa tarjoillaan, koskien huoneiden ja yleisien tilojen siivousta ja miten kaukana eri seurueiden tulee olla hotellialueella ja sisäänkirjautumisessa toisistaan.

   Hyvä tietää:

   • Yli 6 hengen ryhmät lasketaan kokoontumisiksi, jotka ovat kiellettyjä. Baarit, yökerhot ym. ovat suljettuina ja ravintoloiden aukioloaikoja sekä kapasiteettia on rajoitettu. Myös sosiaalista etäisyyttä koskevia säännöksiä esiintyy.
   • Alkoholin tarjoaminen veneretkillä ei ole sallittua, ja sama pätee myös muihin ns. bileveneisiin ja tilaisuuksiin, joissa on uima-altaita tai juhlia päiväaikaan.
   • Tupakointi ei ole sallittua kaduilla ja ulkoalueilla, joissa vähintään 2 metrin sosiaalista etäisyyttä ei voida pitää. Sama pätee myös vesipiippuihin ja muihin vastaaviin tuotteisiin.

   Nazar ei voi ottaa vastuuta, jos viranomaiset muuttavat sääntöjä ilmoittamatta siitä meille. Päivitämme verkkosivustoamme säännöllisesti, kun olemme saaneet vahvistettuja päätöksiä.

   Pidä itseäsi ajantasalla:

   Tietoa Espanjan suurlähetystöstä Helsingissä koskien matkoja Espanjaan löydät täältä >>


   Soita meille
   Puhelinpalvelu
   0306-227575 Aukioloajat

   Ma - pe:
   10:00 – 18:00
   Loppiainen - Suljettu
   La - su:
   Suljettu


   Chatti
   Lyhyisiin kysymyksiin saat nopean vastauksen chatin välityksellä.

   Sähköposti
   Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

   info@nazar.fi


   Soittaminen on maksullista.

   Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä: 8,35 snt/puhelu + 3,2 snt/min (22% alv.sis.) Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä: 8.35 snt/puhelu+19.4 snt/min (22% alv.sis.) Puhelut ulkomailta: Ulkomaan operaattori määrää puhelukulut.