Lisävalinnat ja vakuutukset


Lisävalinnat ja vakuutukset

Comfort Class | Kids Comfort | HamamHintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta | Peruutusvakuutus | Matkavakuutus | Late check out | Side by Side| Merirosvoristeily


Comfort Class (vain Turkissa)

 

Korota lomasi Comfort Class-luokkaan!

Jos olet valinnut lomakohteeksesi yhden Nazar Collection –hotelleistamme, voit ostaa matkaasi Comfort Class –paketin, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin, myöhäisen huoneenluovutuksen lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class–paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi numerosta 0306-227 575!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

 

Hinta per viikko:

Aikuiset: 90 €
Lapset: 25 €

 

HUOM! Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

 

Lue lisää.


Kids Comfort (vain Turkissa)

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että sekä lapset ja heidän vanhemmillansa on niin mukavaa kuin mahdollista! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

 

Pegasos-hotelleissamme voit nimittäin nyt varata Kids' Comfort-paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kanssa.
Rajoitettu määrä paketteja.

 

Hinta 30€/viikko.


Hamam (vain Turkissa)

Aloita lomasi parhaalla mahdollisella tavalla – hamamilla!

 

Hamam on perinteinen, turkkilainen käsittely, jossa yhdistyvät lämpö, höyry, kuorinta ja hieronta. Ammattitaitoinen hoitoterapeutti kuorii vartalosi kauttaaltaan poistaen kuolleet ihosolut, jolloin upeasta lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Hoito päätetään ihanalla saippuavaahtohieronnalla.

 

Kun varaat lomasi yhdestä meidän Pegasos-hotelleistamme, voit varata itsellesi ylellisen hamam-kokonaisuuden kotoa käsin. Kokonaisuuteen sisältyy perinteinen kuorinta ja vaahtohieronta, ja sen päättää 30 minuuttia kestävä, rentouttava öljyhieronta. Turkissa sinulla on oiva mahdollisuus hemmotella itseäsi riippuvuutta aiheuttavilla wellness-hoidoilla.

 

Hinta per hoito: 32 €Peruutusvakuutus

Kauttamme on mahdollista ostaa myös peruutusvakuutus, joka antaa parhaan turvan ennen matkallesi lähtöä. 

Peruutusvakuutus kattaa muun muassa äkillisen sairastumisen ja tietyt odottamattomat tilanteet, jotka ilmenevät ennen matkalle lähtöä aina lähtöselvitykseen asti.

Turva PLUS

Juuri nyt annetaan kaikkiin uusiin varauksiin automaattisesti uusi Turva PLUS -pakettimme maksutta, joka on arvoltaan 36 € henkeä kohden.

Turva PLUS -pakettiin kuuluu muun muassa mahdollisuus muuttaa ja perua 2021-matka maksutta. Voit siis perua matkasi muun muassa maksutta äkillisen sairauden vuoksi. Tällöin muu seurue saa yhä majoittua samaan huonetyyppiin ilman lisämaksua. Voit myös perua matkasi kuluitta, mikäli menettäisit työpaikkasi.

Lue lisää täältä: Turva PLUS


Hinnat
Allianz – Peruutusvakuutus

2-15 v: 19 €
16-86 v: 38 € 

Mikäli haluat perua matkasi, ota yhteyttä Nazarin asiakaspalveluun puhelinnumeroon 0306-227 575 ennen matkalle lähtöä. Palveluaikojen ulkopuolella voit lähettää sähköpostin osoitteeseen info@remove-this.nazar.fi. Tässä viestissä sinun tulee kertoa varausnumerosi, kaikkien henkilöiden nimet, joita peruutus koskee sekä perusteltu syy peruutukselle. Huomioithan, että tiedon tulee tulla päävaraajalta. Matkan peruttuasi ja käyttäessäsi peruutusturvan, tulee sinun olla itse yhteydessä Allianziin/Falckiin puhelimitse numeroon 09 37 47 74 30 tai sähköpostitse claims.fga@fi.falck.com

On tärkeää, että tutustut huolellisesti vakuutusehtoihin.
Lue tarkemmat peruutusvakuutusehdot täältä: 

13.04.2021 alkaen solmittujen sopimusten ehdot:

Tuoteseloste vakuutukselle
Vakuutusehdot

28.11.2019 alkaen solmittujen sopimusten ehdot:

Tuoteseloste vakuutukselle
Vakuutusehdot

Peruutusvakuutus kattaa esimerkiksi:

Sairastumisen ennen matkalle lähtöä lääkärintodistusta vastaan, jossa ilmenee matkustuskyvyttömyys (mukaan lukien epidemia- tai pandemiataudista kuten covid-19 johtuvan sairastumisen 13.04. alkaen ostetuissa vakuutuksissa)

Tulipalon tapahtuessa kotona (lähellä matkalle lähtöä)

Murtautumisen kotiin (lähellä matkalle lähtöä)

Vaaditun osallistumisen uusintakokeeseen

Avioeron, asumuseron tai avoliiton päättymisen

Ollessasi töissä Suomen armeijalle, poliisille, palokunnassa tai työskentelet ensihoitajana ja esimiehesi peruu loman.

Työttömyyden työnantajan päättäessä työsuhteen yllättäen


Hintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta

Tarjoamme lisävalintaa hintatakuulle tai varauksesi muutoksille. Tähän kuuluu:

- Muutokset maksutta syystä huolimatta, kun kanssamatkustajilla on sama vakuutus ja matkan lähtöön on vähintään 35 päivää. Ilmaiset muutokset eivät koske alennettuja matkoja.

- Hintatakuu. Mikäli matkasi hinta laskee (sama päivämäärä, lentoreitti, hotelli ja huonetyyppi) yli 60 päivää ennen matkalle lähtöä, sinulla on oikeus saada väliraha sinulle maksettuna. Ota meihin yhteyttä, niin maksamme välirahan.

Kun käytät hintatakuuta, ei hinnankorjaus koske alennuksia, jotka ovat tarkoitettu eri myyntikanaville. Alennusten kohdalla tulee niiden olla yhä voimassa hetkellä, kun haluat hintaerotuksen. Muussa tapauksessa matkan alkuperäinen ostohinta on voimassa. Hintatakuu ei koske erikoismatkoja tai henkilökohtaisia alennuksia.

Huomioithan, että hintatakuun voi ostaa vain matkapaketteihin lomalennoilla.

Hintatakuu 9 € henkilöMatkavakuutus

Loma on vuoden odotetuinta aikaa
- Nyt laajennetulla covid-suojalla

Lomalle lähdetään rentoutumaan, lataamaan akkuja ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Joskus lomallakin tapahtuu odottamattomia asioita, jotka saattavat viedä mielenrauhan. Silloin on tärkeää, että vakuutuksesi on riittävän kattava ja oikea.

Nazar tekee yhteistyötä Allianzin kanssa pystyäkseen tarjoamaan markkinoiden kattavimman vakuutuksen. Kauttamme on mahdollista ostaa matkavakuutus, joka antaa parhaan turvan matkallesi. 

 

Super Turva

• Matkasairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut korvataan ilman ylärajaa (mukaan lukien epidemia- tai pandemiataudista kuten covid-19 johtuvan sairastumisen 13.04. alkaen ostetuissa vakuutuksissa).
• Matkasairauden hoitoa korvataan enintään 120 päivältä hoidon alkamisesta ja tapaturman hoitoa enintään kolme vuotta.
• Vakuutus korvaa lisäksi matkan keskeytymiseen, matkalta myöhästymiseen tai matkan odottamiseen liittyviä perusteltuja kuluja sekä mm. vainajan kuljetuksen kotimaahan.
• Vakuutus korvaa tapaturman aiheuttamasta haitasta syntyviä kuluja 20 000 euroon asti ja kuolemasta 20 000 euroa.
• Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaran vahingoittumisen tai varkauden ilman omavastuuta, sekä matkatavaroiden myöhästymisestä (yli 6 h) tai katoamisesta aiheutuvia kuluja.
• Matkatavaroiden vakuutusmäärä on 2000 euroa.

Esimerkiksi nämä sisältyvät Super Turva –vakuutukseen:

Ei omavastuuta
Lääkärikulut korvataan
Korvaus sairastuessa menetetyistä lomapäivistä
Korvaus myöhästyneestä laukusta
Akuutti sairastapaus kotona, jolloin sinun täytyy matkustaa kotiin aikaisemmin
Lentomyöhästymiset – kompensaatio jo ensimmäisen kuuden tunnin jälkeen
Akuutti hammashoito
Henkilökohtaiset matkatavarat
Hukattu passi
Onnettomuudet
Oikeuskulut

Hinnat 2-15 v . 16-86 v.
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 9 päivää 23 € 46 €
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 16 päivää 31 € 62 €

 

Ajankohtaista tietoa:
COVID-19 – lue tietoa mikä koskee matkavakuutustasi täältä.


Tärkeää tietää
• Jos sinulla on olemassa ja tiedossa olevia sairauksia, tutustuthan vakuutusehtoihin huolella, sillä vakuutuksessa on rajoituksia näiltä osin.
• Matkavakuutus voidaan myöntää henkilölle, joka asuu vakituisesti Suomessa. Vakuutetun tulee olla enintään 86-vuotias tai nuorempi, ja hänellä tulee olla voimassa oleva Kela-kortti.
 • Huomioithan, että vakuutusta lapsihintaan ei voi ostaa erikseen lapselle, mikäli tätä ei osteta myös vähintään yhdelle aikuiselle.

Allianzilla on oma 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä puhelin vakavia sairaus- ja onnettomuustapauksia varten. Puhelinnumero on +358 9 37 47 74 30 ja numerossa palvellaan suomeksi.

Saadaksesi rahat takaisin matkastasi, tulee sinun olla itse yhteydessä Allianziin/Falckiin puhelimitse numeroon 09 37 47 74 30 tai sähköpostitse claims.fga@remove-this.fi.falck.com

On erittäin tärkeää, että tutustut huolellisesti vakuutusehtoihin.

Lue tarkemmat matkavakuutusehdot täältä:

13.04.2021 alkaen solmittujen sopimusten ehdot:

Tuoteseloste vakuutukselle
Vakuutusehdot

28.11.2019 alkaen solmittujen sopimusten ehdot:

Tuoteseloste vakuutukselle
Vakuutusehdot

Mikäli olet varannut matkavakuutuksesi ennen 5.11.2019, tutustuthan ehtoihin täältä


Late Check-out

Kun matkustat Nazarilla, tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden ”Late Check-out”-palveluun, eli myöhäisempään huoneen luovutukseen tietyissä hotelleissa. Tiettyä summaa vastaan voit pitää huoneesi klo. 17.00 asti. ”Late Check-out” täytyy varata ja maksaa viimeistään viisi päivää ennen lähtöpäivää ja huoneiden määrä on rajoitettu. Löydät tiedon hotellien omilta sivuilta mistä hotelleista kyseinen palvelu on varattavissa.


Side by side

Haluatko asua lähellä ystäviesi tai perheesi huoneita? Pegasos-hotelleissa Turkissa (Pegasos World, Pegasos Royal ja Pegasos Resort) on lähekkäisten huoneiden takaaminen mahdollista lisämaksua vastaan.

Kaikki kolme hotellia, Pegasos World, Pegasos Royal ja Pegasos Resort ovat suuria, jonka takia voi olla hyvä valita tämä mahdollisuus, mikäli lomastanne tulee onnistuneempi ja helpompi asuessanne toistenne lähettyvillä.

Mikäli varaatte kaksi huonetta, voitte saada takuun, että asutte enimmillään kolme ovea toisistanne hintaan 39 € huonetta kohden per viikko. Tämän voi ostaa lähes kaikkiin huonetyyppeihin.

Mikäli haluat käyttää tämän loistavan mahdollisuuden, ota meihin yhteyttä numeroon 0306-227575, niin autamme varauksessa!Merirosvoristeily

Lasten suosikkiretki!

Lähde Captain Nemon ja hänen miehistönsä kanssa upealle seikkailupäivälle Manavgat-joelle. Päivä on täynnä hauskanpitoa ja leikkejä merirosvolaivalla, ja kun laskemme ankkurit ja nousemme maihin, alkaa suuri aarrejahti! Kansainväliset merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaikki seikkailumieliset merirosvot, niin pienet kuin isot, ovat tervetulleita osallistumaan hauskanpitoon. Edestakainen bussikuljetus sisältyy hintaan. Retki järjestetään tiistaisin.

Retki voidaan peruuttaa sään tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Retkilippu lähetetään tekstiviestitse viimeistään maanantaina kello 12 (tämä koskee myös matkustajia, jotka tulevat kohteeseen maanantaina). Mahdolliset retkiperuutukset tulee tehdä viimeistään maanantaina kello 11.00. Mikäli et ole vastaanottanut tekstiviestiä, otathan yhteyttä Service Centeriin. Kahden viikon matkalaiset varataan ensimmäisen viikon tiistain merirosvoretkelle. Jos haluat vaihtaa toisen viikon tiistaille, otathan yhteyttä oppaaseen paikan päällä tarkistaaksesi onko tämä mahdollista. Tämän retken voit varata asuessasi tietyissä hotelleissa Alanyassa, Incekumissa, Sidessä, Belekissä tai Antalyassa Turkissa.


Soita meille
Puhelinpalvelu
00358942722760 Aukioloajat

Ma - pe:
10:00 – 19:00

La - su:
Suljettu


Chatti
Lyhyisiin kysymyksiin saat nopean vastauksen chatin välityksellä.

Sähköposti
Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

info@nazar.fi


Soittaminen on maksullista.

Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä: 8,35 snt/puhelu + 3,2 snt/min (22% alv.sis.) Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä: 8.35 snt/puhelu+19.4 snt/min (22% alv.sis.) Puhelut ulkomailta: Ulkomaan operaattori määrää puhelukulut.
Lahjakortti

Miksi et yllättäisi hyvää ystävää tai perheenjäsentä Nazarin lahjakortilla?

Lue lisää


Tykkää meistä Facebookissa

Tykkää Nazarista ja ota osaa loistaviin tarjouksiin ja kilpailuihin.

Seuraa meitä Facebookissa