Alanya, Turkki

Atak Apart

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 126 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 126 arvioon

Aamiainen sisältyy hintaan
6 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
500 m 
Keskusta
2,5 km Alanya Bazar 

Viihtyisiä loma-asuntoja Alanyan keskustan lähellä

Monille suomalaisille Alanya Turkin Rivieralla on ehdoton lomaparatiisi. Sekoitus kauniita hiekkarantoja, vilkasta satama-aluetta, runsaita ostosmahdollisuuksia, kaunista luontoa ja loistavaa historiaa on jo useiden vuosien ajan vanginnut tuhannet turistit luokseen. Atak Apart-hotellissa saat asuntohotellin noin 2,5 kilometriä Alanyan keskustasta, joka antaa täydellisen mahdollisuuden tutkia Alanyan laajaa tarjontaa omatoimisesti.

Atak Apart on pieni viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lähellä Alanyan suosittua Kleopatra-rantaa ja keskustaa. Hotelli on remontoitu jokin vuosi sitten. Huoneet ja yhteiset tilat ovat käytännölliset ja toimivat. Atak on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat asua yksityisesti, mutta samalla nauttia hotellin tiloista. Näissä tilavissa asunnoissa voi asua yhdessä jopa kuusi henkeä.

Vaikka Atak sijaitseekin hieman sivussa rauhallisen kadun varrella, on hotelli kuitenkin kaupunkihotelli ja melua saattaa näin esiintyä.

Kävele Kleopatran jalanjälkiä pitkin

Atak on ainoastaan lyhyen kävelymatkan päässä Kleopatran rannalta, joka legendan mukaan on saanut nimensä itse Julius Ceasarilta, jonka mielestä ranta oli yhtä kaunis kuin nimeltä mainittu Egyptin kuningatar. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, sekä useita rantabaareja, joissa myydään jäätelöä, juomia ja snacksejä. Pitkin Kleopatran rantaa kulkee pitkä rantapromenaadi, joka tarjoaa mahdollisuuden kävelyille kauniiden auringonlaskujen aikaan tai vain katsella ihmisiä, jotka kulkevat ohi päivän askareissa. Atakista löytyy pieni uima-allasalue erillisellä lastenaltaalla, sekä aurinkotuoleilla ja varjoilla.

Huomioithan, että rantapyyhkeet eivät sisälly hintaan, eikä huoneissa olevia pyyhkeitä voi viedä uima-allasalueelle tai rannalle, joten on hyvä idea ottaa omat rantapyyhkeet kotoa mukaan.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokra sekä ruoka ja juomat rannalla.

Ruoka ja juoma

Asuessasi Atak-hotellissa sisältyvät aamiainen ja kahvi, sekä tee aamiaisella hintaan. Aamiainen tarjoillaan seisovan pöydän muodossa ravintolassa, missä on kananmunia, juustoa, mehua, leipää, marmeladia; lyhyesti ja ytimekkäästi kaikkea mitä tarvitset aloittaaksesi aamusi hyvältä pohjalta.

Tämän lisäksi on lisämaksua vastaan mahdollista ostaa snacksejä, jäätelöä ja juomia ulkobaarista. Alanyan keskustasta löytyy runsaasti eri kahviloita ja ravintoloita, johon on noin 2,5 kilometrin matka. Täällä sinulla on hyvä mahdollisuus kokeilla niin paikallisia, kuin kansainvälisesti tunnettuja suosikkiruokia lomasi aikana.

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja juoma (teetä ja kahvia lukuun ottamatta) aamiaista lukuun ottamatta.

Elämyksiä Alanyassa

Sinulla on kaikki mahdollisuudet rentoutua lomasi aikana joko altaalla tai rannalla, sekä vastapainoksi tutustua hotellin ympäristöön, joka houkuttelee elämyksillä. Eksy pienille kiemuraisille kaduille ja näe turkkilaisia miehiä pelaamassa backgammonia paikallisissa kahviloissa samalla kuin lapset pelaavat kaduilla jalkapalloa tai shoppaile Alanyan useilla kaduilla, jotka ovat täynnä erilaisia kauppoja, kuten nahkaliikkeitä, korukauppoja ja matkamuistoesineitä.

Tulet ehkä löytämään suosikkiravintolasi laajasta valikoimasta ja voit tanssia aina auringon nousuun Alanyan monissa baareissa ja yökerhoissa. Mikäli pidät luonnosta ja historiasta, on Alanyan vanha linna täydellinen retkikohde ylhäällä kukkulan laella. Mikäli haluat hieman viihdykettä hotellilla, voit joko pelata biljardia, pöytätennistä tai heittää tikkaa.

Voit myös viettää muutaman tunnin hotellin hamamissa, jossa voit hellitellä itseäsi ainutlaatuisella turkkilaisella kokemuksella. Turkkilaisella kylvyllä, jossa koko vartalo kuoritaan ja olet näin valmis saamaan mahdollisimman tasaisen rusketuksen. Hotellilta löytyy myös ilmainen langaton nettiyhteys aulassa ja uima-altaalla.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, hamam ja kylpylähoidot.

Tilavia asuntoja koko perheelle

Atak hotellin asunnot ovat remontoitu 2012 ja ovatkin hyväkuntoisia ja käytännöllisiä. Asunnot koostuvat yhdestä makuuhuoneesta, sekä yhdistetystä makuu- ja olohuoneesta, josta keittiö jatkuu. Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa, sekä jääkaappi ja vedenkeitin.

Huoneistosta paistaa kodikas tunnelma. Asunnosta löytyy tv, hiustenkuivaaja, iso kylpyhuone suihkukaapilla, tallelokero sekä yksittäinen ilmastointi yhdistetyssä makuu- ja olohuoneessa. Asunnoissa on laattalattia sekä parveke. 

Kahden huoneen asunto, 2-6 hengelle

Asunnossa voi asua enimmillään kuusi henkeä, joista maksimissaan neljä voi olla aikuista. Täältä löytyy neljä kiinteää sänkyä ja kaksi vuodesohvaa. Asunto on noin 30 m2. Huonetyypin voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Ilmastointi ja tallelokero.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.