Lara/Antalya, Turkki

Concorde de Luxe

100% Green Energy
Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 15 arvioon
100% Green Energy
Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 15 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
14 km 
Concorde de Luxe
Concorde de Luxe_1
Concorde de Luxe_2
Concorde de Luxe_3
Concorde de Luxe_4
Concorde de Luxe_5

Ainutlaatuisen kaunis hotelli

All Inclusive -hotelli Concorde de Luxe on suunniteltu kuuluisan Concorde-lentokoneen malliseksi, ja tämä ainutlaatuinen sekä huomiota herättävä muotoilu näkyy lähes joka puolella hotellialuetta.

Concorde de Luxe on raikas sekä tyylikäs, ja täällä on mukava ja rento lomatunnelma. Hotellin keskusta on tämän rehevä puutarha, jossa sijaitsee kaksi suurta uima-allasaluetta. Palmujen varjostama hiljainen allas on aivan omaa laatuaan palmujen kasvaessa altaan keskellä. Tässä vehreässä puutarhassa on vaikuttava food court, jossa päivän aikana tarjoillaan kevyempiä aterioita kuten pizzaa, kebabia, voileipiä, hampurilaisia ja salaattia. Täällä pääsee nauttimaan All Inclusivesta, joka on tietenkin maksettu jo kotoa käsin.

Hotellin leveällä hiekkarannalla on helppo nauttia auringosta joko aurinkotuoleilla tai viihtyisällä laiturilla, josta voi hakea virkistäviä juomia tai pulahtaa suoraan Välimereen.

Concorde de Luxe on loistava valinta pariskunnille, jotka toivovat hieman romantiikkaa lomalleen, mutta täällä on myös hyvät puitteet lapsiperheille. Vaikka täällä on enimmäkseen rauhallinen tunnelma, on tarjolla myös runsaasti aktiviteetteja kuten tennistä, joogaa, Zumbaa, pöytätennistä, minigolfia ja jousiammuntaa mainitaksemme joitain näistä.

Hotelli sijaitsee Larassa, josta on lomakaupunkiin Antalyaan noin 15 kilometrin matka, ja lentokentälle ainoastaan noin 20 minuuttia.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100 % uusiutuvalla energialla tuulivoimasta.

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin, joka koostuu ehdottomasti hienoimmista luksushotelleistamme.

Suuria uima-altaita vehreässä ympäristössä

Concorde de Luxen uima-allasalue on kaunis suuren vehreän puutarhan ympäröimänä. Itse rauhallista allasta varjostavat palmut, ja täällä on mukavia aurinkotuoleja sekä rento ilmapiiri. Suuren aktiviteettialtaan luona voi osallistua moniin hauskoihin aktiviteetteihin, joita järjestetään altaassa ja altaan luona päivän mittaan.

Vesipedoille täällä on alue neljällä hauskalla vesiliukumäellä, joita alas on hauska laskea. Lastenklubin luona on pieni lastenallas, ja osaa altaasta peittää suuri aurinkokatos.

Concorde de Luxen isolla hiekkarannalla on helppo rentoutua. Täällä on aurinkotuoleja, joilla on mukava makoilla ja hengittää meri-ilmaa. Auringosta ja maisemista voi myös nauttia laiturilta, jossa on aurinkotuoleja ja varjoja, unohtamatta pientä baaria. Mikäli haluat hieman ylellisyyttä lomallesi, voit vuokrata yhden hotellin paviljongeista, ja nauttia hemmottelusta. Rannan hiekassa on pikkukiviä erityisesti veden rajassa. Vesi syvenee melko nopeasti.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheilulajit, rantapaviljongit.

Laadukas ja kattava All Inclusive -tarjonta

Selvitä matkan kokonaishinta ennen matkalle lähtöä! All Inclusive –matkoilla ei tule mitään yllättäviä lisäkuluja, kun kaikki on maksettu jo kotoa käsin. Concorde de Luxen All Inclusive –tarjonta on laajaa ja hyvin maittavaa. Aamiainen, lounas ja illallinen katetaan houkuttelevien seisovien pöytien muodossa, minkä antimista pääset nauttimaan vapaasti.

Keskellä kaunista ja rehevää puutarhaa, lähellä niin allasta kuin rantaa, sijaitsee vaikuttava food court, jossa päivän aikana tarjoillaan kevyempiä aterioita, kuten kiviuunissa paistettua pizzaa, kebabia, voileipiä, hampurilaisia ja salaattia. Täällä voi myös nauttia pakkasen sisällöstä, joka iltapäivisin on täynnä jäätelöä.

Lähellä rantaa on pienempi gözleme-snackbaari, jossa tarjoillaan erilaisia maittavia turkkilaisia lettuja sekä perinteistä virkistävää jogurttijuomaa ayrania. Suosittelemme käyntiä myös viihtyisässä konditoriassa, jossa on tarjolla useita eri kakkuja ja muita herkkuja.

Concorde de Luxessa on monia baareja, joten aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan voit nauttia virkistäviä juomia miellyttävissä eri ympäristöissä. Päivisin suuri rantabaari on suosittu paikka, ja tämän terassilta on näkymä suoraan rannan ylle.

Täällä on kaiken kaikkiaan kuusi à la carte –ravintolaa: italialainen, aasialainen, turkkilainen, pihvi-, kala- ja grilliravintola rannalla, missä saat käyttöösi oman grillin pihvien paistamiseen. Näissä ravintoloissa käynti on lisämaksua vastaan, ja pöytä tulee varata viimeistään päivää ennen. Ravintolat ovat vuorotellen kiinni kerran viikossa. Kolme ravintolaa on sisätiloissa, ja kolme ulkotiloissa. Ulkotiloissa olevat ravintolat ovat normaalisti avoinna ainoastaan kesällä, ja aukioloajat ovat riippuvaisia säästä.

Lisämaksua vastaan

Ruokailut á la carte -ravintoloissa.

Huomioithan, että pihviravintola on ainoastaan yli 12-vuotiaille.

Hieno lastenallas ja alue vesiliukumäillä

Vaikka Concorde de Luxe onkin täydellinen lomapaikka aikuisille, jotka haluavat rentoutua lomallaan rauhallisissa maisemissa, on täällä myös ajateltu lasten viihtyvyyttä. Lastenklubissa on leikkipaikka ja lastenallas. Kansainvälinen lastenklubi on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille. Tämä on varma hitti lasten keskuudessa vesiliukumäillä, minigolfradalla, pelihallilla ja tähän kuuluvalla keilaradalla.

Lisämaksua vastaan

Pelihalli, keilaus.

Viihdettä niin päivisin kuin iltaisin!

Vaikka hotellin kaunis, vehreä ympäristö houkuttelee rentoutumaan, on Concorde de Luxessa myös runsaasti aktiviteetteja ja viihdettä. Täällä on muun muassa korista, pöytätennistä, minijalkapalloa, sulkapalloa, minigolfia ja tennistä. Tämän lisäksi hotellilla järjestetään joogaa, Zumbaa, vesipooloa, vesijumppaa, petankkia, jousiammuntaa ja rantapalloa. Näihin voi osallistua päivän mittaan, kun taas iltaisin järjestetään minidisco ja hienoja esityksiä hotellin amfiteatterissa.

Hotellin ympäristössä on basaareja ja pienempi ostoskeskus. Lähellä oleva Antalyan kaupunki on jännittävä tämän historiallisilla rakennuksilla ja alueilla, hyvillä ravintoloilla ja monilla kaupoilla.

Koko hotellilla on käytössä wifi ilman lisämaksua.

Lisämaksua vastaan

Keilaus, biljardi, valaistus tenniskentälle.

Huoneita jopa viidelle hengelle

Aivan kuten muukin hotelli, tehtiin huoneisiin kattavampi remontti vuoden 2019 aikana, jonka johdosta huoneet ovat tyylikkään minimaalisesti sisustettuja rauhallisilla sävyillä. Täällä on tv, puhelin, vedenkeitin, tallelokero, keskusilmastointi, minibaari ja laminaattilattia. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivain. Kaikissa huoneissa on oma parveke pöydällä ja tuoleilla.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 32 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli huoneessa majoittuu kolmas henkilö, nukkuu tämä lisävuoteessa, joka on kooltaan 200x90 cm. Näissä huoneissa on mannernäköala, mutta merinäköalan voi tilata lisämaksua vastaan. Huoneissa voi enimmillään asua kolme henkeä, joista kahden pitää vähintään olla täysihintaisia, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti on noin 56 m² ja täydellinen lapsiperheille. Täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa, ja neljäs henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 200x90 cm. Kahdelle hengelle on kunnolliset sänkypaikat makuuhuoneessa. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, mutta kuitenkin maksimissaan kolme aikuista. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti Duplex, 3-4 hengelle

Perhesviitti Duplex, 3-4 hengelle

Tämä huonetyyppi on kooltaan noin 47 m² jaettuna kahteen kerrokseen ja täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa. Sviitissä voi enimmillään asua neljä aikuista, joista vähintään kolmen tulee maksaa täysi hinta. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Perhesviitti lisähuoneella, 4-5 hengelle

Perhesviitti lisähuoneella, 4-5 hengelle

Perhesviitti lisähuoneella on kooltaan noin 68 m², ja tämä sopii täydellisesti suurelle lapsiperheelle. Täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja viides henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 200x100 cm. Täällä voi asua jopa viisi henkeä, joista neljän tulee maksaa täysi hinta, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Grand-sviitti, 2-5 hengelle

Grand-sviitti, 2-5 hengelle

Upea Grand-sviitti on kokonaiset 70 m², ja täältä onkin upea näköala vehreään puutarhaan, siniselle merelle ja horisontissa näkyvälle vuorelle. Täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä olohuone. Olohuoneen ja toisen makuuhuoneen välillä on liukuovi. Viides henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 200x100 cm. Täällä on kaksi kylpyhuonetta. Sviitissä voi asua jopa viisi henkeä, joista kaksi tulee vähintään olla täysihintaista. Kolmelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Aitoa nautintoa meditatiivisessa ympäristössä

Spa-keskus Concorde de Luxessa on uskomattoman hieno, ja täällä on upeat mahdollisuudet hemmotella itseään tyylikkään rentouttavassa ympäristössä. Saunasta, joka on vapaassa käytössä, on kaunis näkymä puutarhaan, ja ylellisessä hoitohuoneessa, 1001 Nightsissa, voi maksua vastaan nauttia parihieronnasta ja yksityisestä porealtaasta. Hoidon jälkeen on mahdollisuus rentoutua span pienessä puutarhassa ja tämän pienessä ulkoilma-altaassa, missä tunnelma on hyvin rentouttava ja meditatiivinen. Huomioithan, että alle 16-vuotiaat tulevat vierailla spassa aikuisen seurassa.

Lisämaksua vastaan

Höyrysauna ja hieronnat sekä muut hoidot ja pääsy yksityiseen altaaseen.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100 % uusiutuvalla energialla tuulivoimasta.

Vesi rannalla syvenee melko nopeasti.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme