Lara, Turkki

IC Green Palace

Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 26 arvioon
Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 26 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
500 m 
Keskusta
25 km 
IC Green Palace
IC Green Palace_1
IC Green Palace_2
IC Green Palace_3
IC Green Palace_4
IC Green Palace_5

Uima-altaita kauniin vehreässä ympäristössä!

IC Green Palace on Larassa sijaitseva All Inclusive -hotelli, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kaikille lapsiperheille tämän hienoilla puitteilla.

Hotelli on hakenut inspiraationsa balilaisesta tyylistä ja tämä tulee esille selvästi vehreän ympäristön myötä. Hurmaavilla allasalueilla vehreä yleisilme jatkuu kaikkine kukkaistutuksineen, palmuineen ja havupuineen.

Kaiken kaikkiaan neljällä uima-allasalueella ja leveällä rannalla, jossa on laituri, on täällä useita uintimahdollisuuksia. Uudessa vesipuistoss on seitsemän vauhdikasta vesiliukumäkeä unohtamatta lastenallasta leikkitelineellä ja läiskyaltaalla, joissa lapset tulevat takuulla viihtymään.

Lapsille tekemistä löytyy IC Green Palacen lastenklubin puolelta, jossa järjestetään luovia ja hauskoja aktiviteetteja, kuten pizzan paistoa, olympialaisia turnauksia ja hiekkalinnojen rakentamista.

Tämä laaja ja maittava All Inclusive -tarjonta antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia runsaasta tarjonnasta. Aamiainen, lounas, illallinen, välipalat, jäätelö ja juomat kuuluvat kaikki matkan hintaan! Näiden lisäksi hotellilla on myös viisi teemaravintolaa.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle. Mikäli haluat käyttää IC Green Palacen puitteita, mutta samalla asua ylellisessä ympäristössä suoralla pääsyllä uima-altaaseen, suosittelemme varaamaan sisarhotellin, IC Residencen, joka kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin.

Neljä upeaa allasaluetta

IC Green Palacessa on kaiken kaikkiaan neljä allasaluetta vehreässä ympäristössä huojuvilla palmuilla ja kukilla. Siitä huolimatta, valitsetko rentoutumisen rauhallisella altaalla, osallistumisen aktiviteetteihin aktiviteettialtaan puolella vai virkistävän sukelluksen sisäaltaaseen, voit nauttia rentouttavasta lomatunnelmasta!

Lasten suosikki on hieno vesipuisto iloisin värein, missä on seitsemän jännittävää vesiliukumäkeä. Lastenklubin luona on läiskyalue, allas leikkitelineellä sekä lastenallas, jossa on varjo suojatakseen perheen pienimpiä.

Vierailethan myös hotellin ihanalla hiekkarannalla. Rannalla on rantabaari sekä pieni laituri, josta on helppo pulahtaa mereen. Huomioithan, että vesi syvenee melko nopeasti.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

Jäätelöbaari ja viisi teemaravintolaa!

IC Green Palacessa on laaja All Inclusive -tarjonta. Pääravintola on valoisa, houkutteleva ja viihtyisä erillisten pienten osioiden myötä. Täällä katetaan suuret seisovat pöydät erilaisilla jännittävillä ruoilla niin turkkilaiseen kuin kansainväliseen tyyliin.

Täällä on suuri snackbaari, jossa tarjoillaan kevyempiä välipaloja ja virkistäviä snackseja. Rantabaarissa voi nauttia yksinkertaisemmasta lounaasta, ja iltapäivisin on täällä turkkilaisia lettuja, eli gözlemeä. Hotellilla on myös jätskibaari, sekä pakastimia, joissa on kansainvälisiä jäätelömerkkejä. All Inclusiven ansioista voit tietenkin syödä niin paljon kuin haluat!

IC Green Palacessa on useita baareja ja aulabaarista voi hakea juomia vuorokauden ympäri, ja täällä on tarjolla live-musiikkia useampana iltana viikossa. Paikalliset sekä tietyt tuontijuomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

Voit myös ruokailla yhdessä hotellin viidestä teemaravintolassa varausmaksua vastaan. Täällä voit valita steakhousen, kalaravintolan, meksikolaisen, italialaisen ja sushin/teppanyakin väliltä. Varaus tulisi tehdä viimeistään kaksi päivää ennen. Italialainen ravintola, josta on näköala Välimeren horisonttiin, on romanttinen paikka, ja täällä tulee olla vähintään 12-vuotias.

Lisämaksua vastaan

Tietyt tuontijuomat ja varausmaksu teemaravintoloihin.

Hauskoja aktiviteetteja lastenklubilla

IC Green Palacen lapset ovat tervetulleita leikkimään ja pitämään hauskaa hotellin suuressa kansainvälisessä lastenklubissa. Täällä lapset pääsevät osallistumaan eri leikkeihin, leipomaan, kokeilemaan luovia aktiviteetteja ja käyttämään hienoja puitteita, kuten pallomerta, pientä leikkimaata, lautapelejä, pientä pomppumattoa ja leikkiautoja. Lastenaltaan luona on uusi alue leikkeihin matalassa vedessä ja tämä loistavan värikäs leikkipaikka onkin täynnä iloisia hetkiä.

Lastenklubissa järjestetään myös pieniä retkiä rannalle, jossa lapset pääsevät leikkimään ja osallistumaan pikkukisoihin. Lastenklubiin ovat kaikki 4-12-vuotiaat lapset tervetulleita. Hieman vanhemmille on nuorisoklubi, missä nuoriso voi katsella leffoja, pelata pelejä ja kilpailla pöytäjalkapallon merkeissä uusien kansainvälisten kavereiden kanssa.

Kun pimeys laskee, kerääntyvät aikuiset ja sisarukset minidiscoon, jossa hotellin lapset esittävät tanssiesityksen, mitä he ovat harjoitelleet päivällä lastenklubissa.

Hauskoja aktiviteetteja ja upeita esityksiä

IC Green Palacessa on mahdollisuus rentoutua tai viettää aktiivisempaa lomaa. Täällä on tenniskenttiä, aerobic-tunteja, minigolfia, allasleikkejä, vesijumppaa, biljardia, keilausta sekä pelihalli, jossa on useita pelikoneita.

Näiden lisäksi on täällä hieman ainutlaatuisempia aktiviteetteja, joihin ei voi osallistua ihan missä hotellissa tahansa. Täällä on pilatesta, latinalaista tanssia ja ilmakivääriammuntaa. Voit myös vierailla tunnelmallisessa spassa, jossa on muun muassa turkkilainen hamam. Hotellin hyvin varusteltu kuntosali on hyvin valoisa isojen allasalueella päin avautuvien ikkunoiden myötä. Voit myös useina iltoina nauttia drinkistä live-musiikkia kuunnellen aulabaarin puolella tai vierailla discon puolella.

Hotellilla on kattava tarjonta ohjelmaa iltaesityksillä musikaalien, tanssiesityksien ja sirkustaiteen muodossa. Olet tietenkin tervetullut osallistumaan järjestettyihin rantabileisiin tai kokeilemaan taitojasi lavalla karaoken merkeissä.

Täällä wifi on käytettävissä maksutta niin hotellialueella kuin huoneissa.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, biljardi, keilaus, pelihalli, tietyt vesiurheiluaktiviteetit ja kampaamo.

Tyylikkäästi sisustettuja huoneita

IC Green Palacen huoneet ovat tyylikkäitä ja valoisia, ja sisustettu beigeillä ja sinisillä sävyillä. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, aamutakit ja tossut, puhelin, wifi, parveke tai terassi, tallelokero, sekä minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä, mehulla, limulla ja oluella – tämä kaikki kuuluu tietenkin All Inclusiveen!

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Tämä perinteinen kahden hengen huone on kooltaan 26 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, meikkipöytä, kylpyamme ja pieni nojatuoli. Kolmannen henkilön tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi majoittua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta, ja tämän voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Näissä tilavissa sviiteissä on kokonaiset 52 m², kaksi makuuhuonetta meikkipöydällä ja säilytystilalla. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen on kylpyammeella ja toinen suihkulla. Täällä on myös olohuone televisiolla. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa, ja viidennen henkilön tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja enimmillään tilaa on neljälle aikuiselle. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Hemmottele itseäsi yksityisessä ympäristössä

Kun haluat rentoutua hieman enemmän, voit viettää aikaa IC Green Palacen hienoissa spa-tiloissa. Täällä on romanttinen valaistus, tuoksuvia öljyjä, ja tästä rauhallisesta paikasta hohtaa rentouttava tunnelma. Voit käyttää saunaa, lepohuonetta ja hamam-huonetta aivan vapaasti. Voit myös istua jacuzzissa tai nauttia ihanasta hoidosta esimerkiksi kuorinnan tai hieronnan merkeissä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot ja jacuzzi.

Tärkeää tietää ennen matkasi varausta

Italialainen teemaravintola on kohdistettu aikuisille, jonka johdosta ikäraja tänne on 12 vuotta.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

IC Green Palacessa tehdään muun muassa seuraavaa:

Hotellin ylijäämäruoka lahjoitetaan eläinkeskukseen, jossa pidetään huolta katukissoista ja koirista

IC-hotelleissa järjestetään ympäristöystävällisiä projekteja ja kampanjoita koululapsille, jotta heidän huomio kiinnittyisi kuinka maapallolla tulisi työskennellä ympäristöystävällisiä asioita huomioon ottaen

Löytötavarat lahjoitetaan kuuden kuukauden päästä opiskelijoille, mikäli näille ei löydy omistajia

Hotelli tukee projektia ”Let my daughter go to school”, jossa kerätään rahaa köyhille perheille, jotta heidän tyttärensä pääsivät kouluun

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. Hotelli on osallistunut myös projektiin ”Indigo Turtle”, jossa on adoptoinut 115 kilpikonnaa

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme