Lara, Turkki

IC Green Palace

Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 15 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
10 
Ranta
500 m 
Keskusta
25 km 

Uima-altaita kauniin vehreässä ympäristössä!

IC Green Palace on Larassa sijaitseva All Inclusive -hotelli, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kaikille lapsiperheille tämän hienoilla puitteilla.

Hotelli on hakenut inspiraationsa balilaisesta tyylistä ja tämä tulee esille selvästi vehreän ympäristön myötä. Hurmaavilla allasalueilla vehreä yleisilme jatkuu kaikkine kukkaistutuksineen, palmuineen ja havupuineen.

Kaiken kaikkiaan neljällä uima-allasalueella ja leveällä rannalla, jossa on laituri, on täällä useita uintimahdollisuuksia. Uudessa vesipuistoss on seitsemän vauhdikasta vesiliukumäkeä unohtamatta lastenallasta leikkitelineellä ja läiskyaltaalla, joissa lapset tulevat takuulla viihtymään.

Lapsille tekemistä löytyy IC Green Palacen lastenklubin puolelta, jossa järjestetään luovia ja hauskoja aktiviteetteja, kuten pizzan paistoa, olympialaisia turnauksia ja hiekkalinnojen rakentamista.

Tämä laaja ja maittava All Inclusive -tarjonta antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia runsaasta tarjonnasta. Aamiainen, lounas, illallinen, välipalat, jäätelö ja juomat kuuluvat kaikki matkan hintaan! Näiden lisäksi hotellilla on myös kuusi teemaravintolaa.

IC Green Palace kuuluu Holiday Collectioniin, joka koostuu laatuhotelleista, joissa on All Inclusive -tarjonta ja hienot puitteet hyvään hintaan. Mikäli haluat käyttää IC Green Palacen puitteita, mutta samalla asua ylellisessä ympäristössä suoralla pääsyllä uima-altaaseen, suosittelemme varaamaan sisarhotellin, IC Residencen, joka kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin.

Neljä upeaa allasaluetta

IC Green Palacessa on kaiken kaikkiaan neljä allasaluetta vehreässä ympäristössä huojuvilla palmuilla ja kukilla. Siitä huolimatta, valitsetko rentoutumisen rauhallisella altaalla, osallistumisen aktiviteetteihin aktiviteettialtaan puolella vai virkistävän sukelluksen sisäaltaaseen, voit nauttia rentouttavasta lomatunnelmasta!

Lasten suosikki on hieno uusi vesipuisto iloisin värein, missä on seitsemän jännittävää vesiliukumäkeä. Lastenklubin luona on läiskyalue, allas leikkitelineellä sekä lastenallas, jossa on varjo suojatakseen perheen pienimpiä.

Muistathan myös hotellin ihanan hiekkarannan. Rannalla on rantabaari sekä pieni laituri, jossa voi ottaa aurinkoa ja mennä uimaan. Rannalla on aurinkotuoleja hotellin vieraille niin auringossa kuin varjossa, mutta samalla täällä on myös paljon tilaa lapsille hauskanpitoon ja hullutteluun. Vesi syvenee melko nopeasti.

Sinulla on mahdollisuus nauttia kevyimmistä á la carte -ravintolan lounaista rannalla tämän snackbaarissa, josta on loistava näköala merelle ja rannalle. Uima-altaiden luona on myös maittavaa ruokaa ja kylmiä juomia tämän eri baareissa ja ruokapaikoissa – kaikki tämä kuuluu All Inclusiveen! Pyyhkeitä altaille ja rannalle voi lainata hotellilta.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

Jäätelöbaari ja kuusi teemaravintolaa!

IC Green Palacessa on laaja All Inclusive -tarjonta. Pääravintola on valoisa, houkutteleva ja viihtyisä erillisten pienten osioiden myötä. Täällä katetaan suuret seisovat pöydät erilaisilla jännittävillä ruoilla niin turkkilaiseen kuin kansainväliseen tyyliin.

Täällä on suuri snackbaari, jossa tarjoillaan kevyempiä välipaloja ja virkistäviä snackseja. Rantabaarissa voi nauttia yksinkertaisemmasta lounaasta, ja iltapäivisin on täällä turkkilaisia lettuja, eli gözlemeä. Hotellilla on myös jätskibaari, sekä pakastimia, joissa on kansainvälisiä jäätelömerkkejä. All Inclusiven ansioista voit tietenkin syödä niin paljon kuin haluat!

IC Green Palacessa on useita baareja ja aulabaarista voi hakea juomia vuorokauden ympäri, ja täällä on tarjolla live-musiikkia useampana iltana viikossa. Paikalliset sekä tietyt tuontijuomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

Voit myös ruokailla yhdessä hotellin kuudessa teemaravintolassa varausmaksua vastaan. Täällä voit valita turkkilaisen, kalan, meksikolaisen, italialaisen, sushin tai teppanyakin välillä. Varaus tulisi tehdä viimeistään kaksi päivää ennen. Italialainen ravintola, josta on näköala Välimeren horisonttiin, on romanttinen paikka, ja täällä tulee olla vähintään 12-vuotias.

Lisämaksua vastaan

Tietyt tuontijuomat ja varausmaksu teemaravintoloihin.

Hauskoja aktiviteetteja lastenklubilla

IC Green Palacen lapset ovat tervetulleita leikkimään ja pitämään hauskaa hotellin suuressa kansainvälisessä lastenklubissa. Täällä lapset pääsevät osallistumaan eri leikkeihin, leipomaan, kokeilemaan luovia aktiviteetteja ja käyttämään hienoja puitteita, kuten pallomerta, pientä leikkimaata, lautapelejä, pientä pomppumattoa ja leikkiautoja. Lastenaltaan luona on uusi alue leikkeihin matalassa vedessä ja tämä loistavan värikäs leikkipaikka onkin täynnä iloisia hetkiä.

Lastenklubissa järjestetään myös pieniä retkiä rannalle, jossa lapset pääsevät leikkimään ja osallistumaan pikkukisoihin. Lastenklubiin ovat kaikki 4-12-vuotiaat lapset tervetulleita. Hieman vanhemmille on nuorisoklubi, missä nuoriso voi katsella leffoja, pelata pelejä ja kilpailla pöytäjalkapallon merkeissä uusien kansainvälisten kavereiden kanssa.

Kun pimeys laskee, kerääntyvät aikuiset ja sisarukset minidiscoon, jossa hotellin lapset esittävät tanssiesityksen, mitä he ovat harjoitelleet päivällä lastenklubissa.

Hauskoja aktiviteetteja ja upeita esityksiä

IC Green Palacessa on mahdollisuus rentoutua tai viettää aktiivisempaa lomaa. Täällä on tenniskenttiä, aerobic-tunteja, minigolfia, allasleikkejä, vesijumppaa, biljardia, keilausta sekä pelihalli, jossa on useita pelikoneita.

Näiden lisäksi on täällä hieman ainutlaatuisempia aktiviteetteja, joihin ei voi osallistua ihan missä hotellissa tahansa. Täällä on pilatesta, latinalaista tanssia ja ilmakivääriammuntaa. Voit myös vierailla tunnelmallisessa spassa, jossa on muun muassa turkkilainen hamam. Hotellin hyvin varusteltu kuntosali on hyvin valoisa isojen allasalueella päin avautuvien ikkunoiden myötä. Voit myös useina iltoina nauttia drinkistä live-musiikkia kuunnellen aulabaarin puolella tai vierailla discon puolella.

Hotellilla on kattava tarjonta ohjelmaa iltaesityksillä musikaalien, tanssiesityksien ja sirkustaiteen muodossa. Olet tietenkin tervetullut osallistumaan järjestettyihin rantabileisiin tai kokeilemaan taitojasi lavalla karaoken merkeissä.

Täällä wifi on käytettävissä maksutta niin hotellialueella kuin huoneissa.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, biljardi, keilaus, pelihalli, tietyt vesiurheiluaktiviteetit ja kampaamo.

Tyylikkäästi sisustettuja huoneita

IC Green Palacen huoneet ovat tyylikkäitä ja valoisia, ja sisustettu beigeillä ja sinisillä sävyillä. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, aamutakit ja tossut, puhelin, wifi, parveke tai terassi, tallelokero, sekä minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä, mehulla, limulla ja oluella – tämä kaikki kuuluu tietenkin All Inclusiveen!

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Tämä perinteinen kahden hengen huone on kooltaan 26 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, meikkipöytä, kylpyamme ja pieni nojatuoli. Kolmannen henkilön tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi majoittua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta, ja tämän voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone neljälle, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone neljälle, 2-4 hengelle

Nämä kahden hengen huoneet ovat kooltaan 26 m², ja muistuttavat tavallisia kahden hengen huoneita, mutta näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja lisänä kaksi sänkyä, jotka saadaan avattua seinästä (200x90 cm). Kylpyhuoneessa on kylpyamme. Täältä on mannernäköala, mutta lisämaksua vastaan saa tämän varattua osittaisella merinäköalalla (Seaside). Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Näissä tilavissa sviiteissä on kokonaiset 52 m², kaksi makuuhuonetta meikkipöydällä ja säilytystilalla. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen on kylpyammeella ja toinen suihkulla. Täällä on myös olohuone televisiolla. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa, ja viidennen henkilön tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja enimmillään tilaa on neljälle aikuiselle. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta.

Hemmottele itseäsi yksityisessä ympäristössä

Kun haluat rentoutua hieman enemmän, voit viettää aikaa IC Green Palacen hienoissa spa-tiloissa. Täällä on romanttinen valaistus, tuoksuvia öljyjä, ja tästä rauhallisesta paikasta hohtaa rentouttava tunnelma. Voit käyttää saunaa, lepohuonetta ja hamam-huonetta aivan vapaasti. Voit myös istua jacuzzissa tai nauttia ihanasta hoidosta esimerkiksi kuorinnan tai hieronnan merkeissä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot ja jacuzzi.

Tärkeää tietää ennen matkasi varausta

Italialainen teemaravintola on kohdistettu aikuisille, jonka johdosta ikäraja tänne on 12 vuotta.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme