Lara, Turkki

IC Residence


9 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 v asti
Vieras­arvio
4.6 / 5
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
20 km 

Ainutlaatuisia huviloita upeissa puitteissa

IC Residence on ainutlaatuinen luksushotelli, jossa asut upeissa huviloissa, ja joissa voit nauttia joko aivan omasta altaasta tai suorasta pääsystä suureen altaaseen. Toisin sanoen olet aina lähellä viilentävää pulahdusta!

Asuessasi IC Residencessä ovat käytössäsi myös naapurihotelli IC Green Palacen useat aktiviteetit, altaat sekä ravintolat. Maksat siis vain yhdestä hotellista, mutta saat todellisuudessa käyttöösi kahden hotellin palvelut! Hotelleja yhdistää polku, joten pääset helposti hotellilta toiselle lähes huomaamatta, että olet vaihtanut hotellia.

Hotellin All Inclusive -tarjonta sisältää niin herkullisia seisovia pöytiä kuin á la carte -aterioita eri ajankohdilla, ja voit näiden lisäksi nauttia jopa huonepalvelusta ilman lisämaksua!

IC Residence sijaitsee Larassa, ja on rauhallinen paikka ylellisessä ja idyllisessä ympäristössä. Yksityinen VIP-kuljetus lentokentältä ja takaisin kuuluu matkan hintaan.

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniin, joka koostuu ehdottomasti hienoimmista luksushotelleistamme.

Oma allas vai suora pääsy suureen altaaseen

Jos varaat itsellesi ylellisen Bali- tai Superior–huvilan, saat puutarhan omalla pienellä altaalla, jonka äärelle on sijoitettu aurinkovuoteita ja varjoja. Tällä tapaa voit nauttia omasta ajasta ja yksityisyydestä samalla, kun sinulla on mahdollisuus käyttää myös hotellin muita altaita.

Lake-huvilassa asut IC Residencen suuren allasalueen vierellä, joka kiemurtelee kauniisti sitä ympäröivien rakennusten välillä, ja täällä käytössäsi on yksityinen terassi aurinkovuoteineen, ja pääset hyppäämään suoraan altaaseen! Tällä allasalueella ei järjestetä aktiviteetteja, joten voit nauttia lomasta altaalla kaikessa rauhassa.

Vauhdikkaampaa päivää altaalla voit viettää naapurihotelli IC Green Palacen neljällä allasalueella, joihin pääset muutamassa minuutissa. Täällä on muun muassa suuri allasalue, jossa järjestetään eri allasleikkejä sekä uusi vesipuisto seitsemällä vesiliukumäellä, sekä hauska ja värikäs leikkialue vedessä pienimmille vieraille.

IC Residencellä on yksityinen ranta-alue, jonka rantabaarista voi hakea kylmiä virvokkeita – tämä on tietenkin All Inclusivella. Koko ranta-alueen tunnelma on oikein miellyttävä, hiekka on hienoa, vaikka tässä onkin jonkin verran pikkukiviä. Huomioithan, että vesi syvenee nopeasti.

Asuessasi Bali- tai Superior-huviloissa käytössäsi ovat hienot rantapaviljongit aurinkotuoleilla ja olkikatoilla lisämaksutta. Täällä tarjoilijat tarjoilevat juomia ja välipaloja toiveidesi mukaisesti!

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljonkien vuokraus, mikäli et asu Bali- tai Superior-huvilassa.

Herkuttelijoiden oma All Inclusive!

Ic Residencessä käytössäsi on herkullinen All Inclusive -tarjonta! Ylellisessä pääravintolassa satsataan suuret resurssit laatuun. Täällä pääset nauttimaan maittavasta buffetista, jonka tarjonta on hieman suppeampaa, mutta jonka ateriat ovat á la carte -listalta. Tämän lisäksi kuuluu osa huonepalvelun listalta All Inclusive-tarjontaan vuorokauden ympäri, eli sinulla on mahdollisuus nauttia vaikka illallisesta ylellisessä huvilassasi.

All Inclusive -tarjontasi kattaa myös osittain naapurihotellin, IC Green Palacen. Täällä on tarjolla hedelmiä, välipaloja, sekä ilmaista jäätelöä. Jäätelöä saa joko jätskibaarista tai pakastimista, joissa on kansainvälinen jäätelötarjonta. Juomia on tarjolla hotellin kaikissa baareissa ja rantabaarissa, sekä IC Green Palacen aulabaarissa, joka on avoinna vuorokauden ympäri!

IC Residencessä on viisi à la carte -ravintolaa, joiden teemat ovat merenelävät, Steakhouse, meksikolainen, italialainen ja sushi/teppanyaki. IC Residencin Superior- tai Bali Villojen vieraana voit aterioida yhden kerran jokaisessa à la carte -ravintolassa maksutta, kun taas Lake Villan vieraana on osa à la carte-ravintoloita maksua vastaan.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Tietyt tuontijuomat, viinit pulloissa, varausmaksu teppanyaki-ravintolaan (ei koske Superior- ja Bali-huviloiden vieraita).

Kansainvälinen lastenklubi jännittävillä aktiviteeteilla

Naapurihotellin kansainvälisessä lastenklubissa pääsevät IC Residencen ja IC Green Palacen lapset leikkimään yhdessä ja keksimään paljon hauskoja juttuja ja aktiviteetteja! Täällä harjoitellaan illan minidiscoa varten, leikitään altaalla, leivotaan kakkuja ja pizzaa, sekä pelataan pelejä ja pidetään hauskaa leikkipaikalla. Lastenklubissa järjestetään myös hauskoja retkiä rannalle.

Lastenklubi on täydellinen tapa lapsille löytää samanikäisiä ystäviä ja tämä onkin kohdistettu 4-12-vuotiaille lapsille.

Lasten suosikkeina ovat myös värikäs veripuisto, allas loistavilla kiipeilypaikoilla ja pienillä vesiliukumäillä. Lastenklubin luona oleva läiskyalue on myös hyvin suosittu lasten keskuudessa. Kun pimeys laskee ja discolamput sytytetään, kerääntyvät molempien hotellien vieraat minidiscoon IC Green Palacessa, jossa lapset esittävät hienon tanssiesityksen osaavien kansainvälisten oppaiden johdolla.

Rauhallista oleskelua vai vauhdikasta menoa?

IC Residencessä yhdistät molemmat toiveet, sillä koko hotellialue on yhtä rauhallista hotellialuetta ilman aktiviteetteja, kun taas vain viiden minuutin päässä on IC Green Palace, jossa voit urheilla, osallistua allasleikkeihin ja aktiviteetteihin sekä nauttia eläväisestä tunnelmasta.

Puitteiden ja aktiviteettien tarjonta naapurihotellissa, IC Green Palacessa, on hyvin laaja. Voit pelata tennistä, squashia tai minigolfia, käydä aerobic-tunnilla tai jumpassa, osallistua allasaktiviteetteihin, pelata biljardia tai pelejä pelihallissa, keilata tai kiertää kivoissa, pienissä kaupoissa matkamuisto-ostoksilla. Voit myös osallistua huippusuosituille pilates-tunneille tai tanssiopetukseen. Fitness-keskuksen ammattitaitoiset ohjaajat voivat neuvoa sinua treeniohjelman suunnittelussa PT:n lailla!

IC Green Palacen ulkoilmadiscossa voit tanssia ja juomat täällä sisältyvät All Inclusive –tarjontaan. Voit myös nauttia joka ilta live-musiikista IC Green Palacen aulabaarissa tai osallistua iltaesityksiin, jotka koostuvat musikaaleista, tanssinäytöksistä ja akrobatiasta jokaisen makuun sopien. Wifi on käytössä vapaasti koko hotellialueella.

Ylellisiä design-huviloita yksityisellä altaalla

IC Residencen upeissa huviloissa suoralla pääsyllä altaaseen, on tilaa jopa yhdeksälle hengelle. Mikäli haluat asua ylellisessä ympäristössä, suosittelemme varaamaan Superior-huvilan. Täällä on oma allas ja tietenkin oma turkkilainen kylpy!

Kaikissa huviloissa on wifi, tv, puhelin, vedenkeitin, parveke tai terassi, laminaatti- tai laattalattia, tallelokero, kylpytakit ja –tossut, sekä säädettävä ilmastointi. Kylpyhuoneista löydät valikoiman saippuoita sekä hiustenkuivaajan. Kalustukseen kuuluu myös hyvin varusteltu ja päivittäin täytettävä minibaari, joka sisältyy All Inclusive -tarjontaan.

Lake-huvila, 2-5 hengelle

Lake-huvila, 2-5 hengelle

Täällä asut vehreällä huvila-alueella, jonka keskellä kiemurtelee ihana allasalue, ja joka on varattu vain Lake-huviloiden vieraille. Sinulla on suora pääsy uima-altaalle omalta puuterassiltasi, jossa on aurinkotuoleja ja aurinkovarjo. Huone on kooltaan noin 65 m² ja nämä sijaitsevat joko maantasalla tai ensimmäisessä kerroksessa, eikä näissä ole hissiä. Lake-huvilassa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi sänkypaikkaa huonetta kohden. Täällä on oleskeluhuone laattalattialla ja kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tarvittaessa voi tänne saada lisävuoteen, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja näissä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneen voi varata myös ainoastaan kahdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huvila Lake, 6-9 hengelle

Deluxe-huvila Lake, 6-9 hengelle

Tämä tilava sviitti on kooltaan noin 130 m² ja sisustettu samaan tyyliin kuin Lake Villa. Täältä on suora pääsy samalle uima-allasalueelle. Huvilassa on iso olohuone ja neljä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli lisävuoteelle on tarvetta, saa tänne sellaisen, joka on kooltaan 190x90 cm. Makuuhuoneessa on parketti ja eteisessä sekä olohuoneessa laattalattia. Tässä sviitissä on neljä kylpyhuonetta. Täällä tulee majoittua vähintään kuusi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kahdeksalle aikuiselle. Kahdella lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta.

Bali-huvila, 4 hengelle

Bali-huvila, 4 hengelle

Tämä eksoottinen huvila on kooltaan kokonaiset 323 m², ja on sisustettu kodikkaasti puisilla Bali-kalusteilla ja laattalattialla. Saat täällä oman huvilan, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, jotka sijaitsevat ulkotiloissa olevan katetun olohuoneen molemmin puolin. Olohuoneessa on lasipöytä ja nojatuoleja sekä ihana näköala omalle pienelle yksityisaltaalle, ja kaksi kylpyhuonetta. Jokaisessa Bali-huvilassa on oma, eristetty puutarha, jossa on lepotuoleja ja riippumatto. Tilaa on neljälle hengelle, joista kaikki maksavat täyden hinnan.

Superior-huvila, 4-6 hengelle

Superior-huvila, 4-6 hengelle

Nazarin yksi ehkä ylellisimmistä majoitusmuodoista! Nämä mahtavat huvilat ovat kooltaan uskomattomat 396 m². Huvilassa on laminaattilattia ja parkettilattia. Täällä saat kolme suurta tyylikästä makuuhuonetta, suuren olohuoneen amerikkalaisella keittiöllä, suuren tv:n, ja musiikintoistovälineet. Eristetystä puutarhasta löydät huvilan oman yksityisaltaan, aurinkotuoleja, varjoja ja riippumaton, sekä yksityishamamin, jonne voi tilata maksua vastaan hierojan. Sinulle kuuluu myös pesupalvelu. Superior-huvila täyttää kaikki lomaunelmasi! Täällä tulee asua vähintään neljä täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kuudelle aikuiselle. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Pisteenä iin päälle

IC Residencen spa ei jätä mitään sattuman varaan, olipa kyse tunnelmasta, sisustuksesta tai ylellisyydestä! Tämän rauhallinen ilmapiiri saa sinut heti rentoutumaan. Spassa voit tilata kaikkia mahdollisia kasvo- ja vartalohoitoja lisämaksua vastaan, ja voit käydä vapaasti niin usein kuin haluat hamamissa, saunassa, venäläisessä höyrykylvyssä ja ihanassa lepohuoneessa.

Superior-huvilan vieraana on sinulla aivan oma hamam, jonne lisämaksua vastaan voit tilata oman ammattihierojan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Antalya

Hotelli sijaitsee Antalyassa Turkin etelärannikolla. Antalya on suuri, moderni lomakaupunki, joka on säilyttänyt autenttisen, viehättävän paikallistunnelmansa. Kaupungin sydämessä on sen historiallinen keskus, jonka pienet, kiemurtelevat kujat, vanhat kivitalot sekä viehättävä, roomalainen satama-alue kutsuvat luokseen. Näet kaikkialla jännittäviä myymälöitä sekä hyviä ravintoloita suuren, kansainvälisen ostoskeskuksen vastapainoksi.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

IC Residencen vieraana on sinulla vapaapääsy käyttää naapurihotellin, IC Green Palacen, puitteita. Näin pääset nauttimaan niin rauhallisesta kuin vauhdikkaammasta tunnelmasta. IC Green Palacen vierailla ei ole mahdollista käyttää IC Residencen puitteita.

Allas- ja rantapyyhkeet ovat käytössä ilman lisämaksua.

Italialainen á la carte -ravintola on suunnattu aikuisille, ja ikäraja tänne on 12 vuotta.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

IC Residencessä tehdään muun muassa seuraavaa:

Hotellin ylijäämäruoka lahjoitetaan eläinkeskukseen, jossa pidetään huolta katukissoista ja koirista

IC-hotelleissa järjestetään ympäristöystävällisiä projekteja ja kampanjoita koululapsille, jotta heidän huomio kiinnittyisi kuinka maapallolla tulisi työskennellä ympäristöystävällisiä asioita huomioon ottaen

Löytötavarat lahjoitetaan kuuden kuukauden päästä opiskelijoille, mikäli näille ei löydy omistajia

Hotelli tukee projektia ”Let my daughter go to school”, jossa kerätään rahaa köyhille perheille, jotta heidän tyttärensä pääsivät kouluun

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. Hotelli on osallistunut myös projektiin ”Indigo Turtle”, jossa on adoptoinut 115 kilpikonnaa

 

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme