Lara, Turkki

IC Residence

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

9 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
10 
Ranta
0 m 
Keskusta
20 km 

Ainutlaatuisia huviloita ylellisyydellä

IC Residence on ainutlaatuinen luksushotelli, jossa asut ylellisissä huviloissa, ja joissa voit nauttia joko omasta allasalueesta tai saat oman pääsyn suurelle altaalle. Toisin sanoen olet aina lähellä viilentävää pulahdusta! Olemme iloisia, että voimme toivottaa sinut taas tervetulleeksi tähän suosittuun hotelliin.

Asuessasi IC Residencessä saat käyttöösi myös naapurihotelli IC Green Palacen ravintolan, altaat ja muut mukavuudet. Maksat siis vain yhdestä hotellista, mutta saat todellisuudessa käyttöösi kahden hotellin palvelut! Hotelleja yhdistää polku, joten pääset helposti hotellilta toiselle lähes huomaamatta, että olet vaihtanut hotellia.

Hotellin ainutlaatuinen All Inclusive-tarjonta sisältää niin seisovia pöytiä kuin á la carte-aterioita eri ajankohdilla, ja voit näiden lisäksi nauttia jopa huonepalvelusta lisämaksutta!

IC Residence sijaitsee Larassa, ja on rauhallinen paikka ylellisessä ja idyllisessä ympäristössä. Arkkitehtuuri ja design ovat tyylikästä niin sisällä kuin ulkona, mikä näkyy erityisesti Fendi-huviloissa, joiden huonekalut ovat italialaisen muotitalon, Fendin suunnittelemia. Yksityinen VIP-kuljetus lentokentältä ja takaisin kuuluu matkan hintaan, mikä todistaa hotellin palvelun huippuluokkaa!

Tämä hotelli kuuluu ylelliseen Premium Collectioniimme, ja on siis yksi ylellisimmistä Nazar-hotelleista.

Oma allas tai suora pääsy altaalle

Jos varaat itsellesi ylellisen Bali- tai Fendi–huvilan, saat puutarhan omalla pienellä altaalla, jonka äärelle on sijoitettu aurinkovuoteita ja varjoja. Tällä tapaa voit nauttia omasta ajasta ja yksityisyydestä samalla, kun sinulla on mahdollisuus käyttää myös hotellin muita altaita.

Lake-huvilassa asut suuren allasalueen vieressä, joka kiemurtelee kauniisti sitä ympäröivien rakennusten välillä, ja täällä saat oman puuterassin aurinkovuoteineen, ja pääset hyppäämään suoraan altaaseen. Laken allasalueella ei järjestetä aktiviteetteja, joten voitte nauttia lomastanne altaalla aivan rauhassa.

Vauhdikkaampaa päivää altaalla voit viettää naapurihotelli IC Green Palacen seitsemällä altaalla, jonne pääset muutamassa minuutissa. Täällä on muun muassa suuri allasalue, jossa järjestetään eri allasleikkejä sekä uusi vesipuisto seitsemällä vesiliukumäellä, sekä leikkimiseen oleva läiskyntäalue iloisin värein hotellin kaikille lapsille.

IC Residencellä on yksityinen ranta-alue, jonka rantabaarista voi hakea kylmiä virvokkeita – tämä on tietenkin All Inclusivella. Koko ranta-alueen tunnelma on oikein miellyttävä, hiekka on hienoa, vaikka tässä onkin jonkin verran pikkukiviä. Vesi syvenee nopeasti. Asuessasi Bali – tai Fendi-huviloissa saat käyttöösi ilmaiseksi hienot rantapaviljongit aurinkotuoleilla ja olkikatoilla. Täällä tarjoilija tarjoilee juomia ja välipaloja toiveidesi mukaisesti!

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljonkien vuokra, mikäli et asu Bali- tai Fendi-huvilassa.

Herkuttelijoiden oma All Inclusive!

Ic Residencessä on aivan ainutlaatuinen All Inclusive-tarjonta! Tässä ylellisessä pääravintolassa satsataan suuret resurssit laatuun. Täällä pääset nauttimaan maittavasta buffetista, joka on hieman pienempi kooltaan, mutta jonka ateriat ovat á la carte-listalta – jotain mitä ei tarjoilla ihan missä hotellissa tahansa.

Tämän lisäksi kuuluu osa huonepalvelun listalta All Inclusive-tarjontaan vuorokauden ympäri, eli sinulla on mahdollisuus nauttia vaikka illallisesta ylellisessä huvilassasi.

All Inclusive-tarjonta kattaa myös sisarhotellin, IC Green Palacen, tarjonnan. Täällä on tarjolla hedelmiä, välipaloja, sekä ilmaista jäätelöä. Jäätelöä saa joko jätskibaarista tai pakastimista, joissa on kansainvälinen jäätelötarjonta. Hotellin mukavassa kahvilassa voi nauttia erilaisista kahveista suklaapalan ja leivonnaisen kanssa. Juomia on tarjolla hotellin kaikissa baareissa ja rantabaarissa, sekä IC Green Palacen aulabaarissa, joka on avoinna vuorokauden ympäri.

Aivan kuten sinulla on vapaapääsy IC Green Palacen tiloihin, on sinulla myös vapaapääsy kuuteen á la-carte-ravintolaan. Näiden teemat ovat kala, turkkilainen, meksikolainen, italialainen, sushi ja teppanyaki. IC Residencen Fendi- tai Bali-huvilan vieraana voit vierailla kaikissa lisämaksutta, kun taas teppanyaki-ravintola on lisämaksua vastaan hotellin Lake Villa-vieraille. Ravintoloiden korkean tason vuoksi on kysyntä näihin suuri, joten varaathan pöytäsi viimeistään kaksi päivää aikaisemmin. Italialainen ravintola on suunnattu aikuisille, ja tämän ikäraja on 12 vuotta.

Lisämaksua vastaan

Osa tuontijuomista, viini pulloissa, varausmaksu teppanyaki-ravintolaan (ei koske Fendi- ja Bali-huviloiden vieraita).

Kansainvälinen lastenklubi jännittävillä aktiviteeteilla

Naapurihotellin kansainvälisessä lastenklubissa pääsevät IC Residencen ja IC Green Palacen lapset leikkimään yhdessä ja keksimään paljon hauskoja juttuja ja aktiviteetteja! Täällä harjoitellaan illan minidiscoa varten, leikitään altaalla, leivotaan kakkuja ja pizzaa, sekä pelataan pelejä ja pidetään hauskaa leikkipaikalla. Lastenklubissa järjestetään myös hauskoja retkiä rannalle.

Lastenklubi on täydellinen tapa lapsille löytää samanikäisiä ystäviä ja tämä onkin kohdistettu 4-12-vuotiaille lapsille.

Lasten suosikkeina ovat myös värikäs veripuisto, allas loistavilla kiipeilypaikoilla ja pienillä vesiliukumäillä. Lastenklubin luona oleva läiskyalue on myös hyvin suosittu lasten keskuudessa. Kun pimeys laskee ja discolamput sytytetään, kerääntyvät molempien hotellien vieraat minidiscoon IC Green Palacessa, jossa lapset esittävät hienon tanssiesityksen osaavien kansainvälisten oppaiden johdolla.

Rauhallista oleskelua vai vauhdikasta menoa?

IC Residencessä yhdistät molemmat toiveet, sillä koko hotellialue on yhtä rauhallista hotellialuetta ilman aktiviteetteja, kun taas vain viiden minuutin päässä on IC Green Palace, jossa voit osallistua urheiluaktiviteetteihin, allasleikkeihin ja tanssia vilkkaassa ympäristössä olevassa discossa.

IC Green Palacen aktiviteettivalikoima ei tunnu ikinä lähestyvän loppua! Voit pelata tennistä, squashia tai minigolfia, käydä aerobic-tunnilla tai jumpassa, osallistua allasaktiviteetteihin, pelata biljardia tai pelejä pelihallissa, keilata tai kiertää kivoissa, pienissä kaupoissa matkamuisto-ostoksilla. Voit myös osallistua huippusuosituille pilates-tunneille tai tanssiopetukseen. Pisteenä iin päälle on hotellin hyvin varustettu spa, jonka ammattitaitoinen ohjaaja neuvoo sinua treeniohjelman suunnittelussa henkilökohtaisen treenivetäjän lailla.

IC Green Palacen ulkotilassa olevassa discossa voit tanssia, ja täällä juomat sisältyvät All Inclusive–tarjontaan. Voit myös nauttia joka ilta live-musiikista IC Green Palacen aulabaarissa tai osallistua iltaesityksiin, joka koostuu musikaaleista, tanssinäytöksistä ja akrobatiasta jokaisen makuun. Wifi on käytössä vapaasti koko hotellissa.

Ylellisiä design-huviloita yksityisellä altaalla

IC Residencen ainutlaatuisissa huviloissa, joista on suora pääsy altaalle, on tilaa jopa yhdeksälle hengelle. Mikäli haluat asua hieman erillään ja ylellisen tyylikkäästi, suosittelemme varaamaan Fendi-huvilan, jonka huonekalut tulevat Fendi-muotitalosta. Täällä on myös oma allas ja oma turkkilainen kylpy!

Kaikissa huviloissa on wifi, tv, puhelin, vedenkeitin, parveke tai terassi, kokolattiamatot tai laattalattiat, tallelokero, kylpytakit ja –tossut, sekä säädettävä ilmastointi. Kylpyhuoneista löydät valikoiman saippuoita sekä hiustenkuivaajan. Kalustukseen kuuluu myös hyvin varustettu minibaari, joka sisältyy All Inclusive-tarjontaan.

Lake-huvila, 3-5 hengelle

Lake-huvila, 3-5 hengelle

Täällä asut vehreällä huvila-alueella, jonka keskellä kiemurtelee ihana allasalue, ja joka on varattu vain Lake-huviloiden vieraille. Sinulla on suora pääsy uima-altaalle omalta puuterassiltasi, jossa on aurinkotuoleja ja aurinkovarjo. Huone on kooltaan noin 65 m² ja nämä sijaitsevat joko maantasalla tai ensimmäisessä kerroksessa, eikä näissä ole hissiä. Lake-huvilassa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi sänkypaikkaa huonetta kohden. Täällä on oleskeluhuone laattalattialla ja kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tarvittaessa voi tänne saada lisävuoteen, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja näissä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Deluxe-huvila Lake, 6-9 hengelle

Deluxe-huvila Lake, 6-9 hengelle

Tämä tilava sviitti on kooltaan noin 130 m² ja sisustettu samaan tyyliin kuin Lake Villa. Täältä on suora pääsy samalle uima-allasalueelle. Huvilassa on iso olohuone ja neljä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli lisävuoteelle on tarvetta, saa tänne sellaisen, joka on kooltaan 190x90 cm. Kylpyhuoneiden luku vaihtelee kolmesta neljään. Tiettyä määrää kylpyhuoneita ei ole mahdollista varata. Makuuhuoneessa on parketti ja eteisessä sekä olohuoneessa laattalattia. Täällä tulee majoittua vähintään kuusi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kahdeksalle aikuiselle. Kahdella lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta.

Bali-huvila, 4 hengelle

Bali-huvila, 4 hengelle

Tämä eksoottinen huvila on kooltaan kokonaiset 323 m², ja on sisustettu kodikkaasti puisilla Bali-kalusteilla ja laattalattialla. Saat täällä oman huvilan, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, jotka sijaitsevat ulkotiloissa olevan katetun olohuoneen molemmin puolin. Olohuoneessa on lasipöytä ja nojatuoleja sekä ihana näköala omalle pienelle yksityisaltaalle, ja kaksi kylpyhuonetta. Jokaisessa Bali-huvilassa on oma, eristetty puutarha, jossa on lepotuoleja ja riippumatto. Tilaa on neljälle hengelle, joista kaikki maksavat täyden hinnan.

Fendi-huvila, 4-6 hengelle

Fendi-huvila, 4-6 hengelle

Nazarin yksi ehkä ylellisimmistä majoitusmuodoista! Nämä mahtavat huvilat ovat kooltaan uskomattomat 396 m², ja ovat kalustettu ainutlaatuisilla, tyylikkäillä Fendi-kalusteilla, joiden italialainen, selkeä tyyli on vertaansa vailla viimeisiä yksityiskohtiaan myöten. Huvilassa on laattalattia, ja saat täällä kolme suurta, tyylikästä makuuhuonetta, suuren olohuoneen amerikkalaisella keittiöllä, suuren tv:n, ja musiikintoistovälineet. Eristetystä puutarhasta löydät huvilan oman yksityisaltaan, aurinkotuoleja, varjoja ja riippumaton, sekä yksityishamamin, jonne voi tilata maksua vastaan hierojan. Sinulle kuuluu myös pesupalvelu. Fendi-huvila täyttää kaikki lomaunelmasi! Täällä tulee asua vähintään neljä täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kuudelle aikuiselle. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Pisteenä iin päälle

IC Residencen spa ei jätä mitään sattuman varaan, olipa kyse tunnelmasta, sisustuksesta tai ylellisyydestä! Tämän rauhallinen ilmapiiri saa sinut heti rentoutumaan. Spassa voit tilata kaikkia mahdollisia kasvo- ja vartalohoitoja lisämaksua vastaan, ja voit käydä vapaasti niin usein kuin haluat hamamissa, saunassa, venäläisessä höyrykylvyssä ja ihanassa lepohuoneessa.

Fendi-huvilan vieraana on sinulla aivan oma hamam, jonne lisämaksua vastaan voit tilata oman ammattihierojan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Tärkeää tietää ennen matkasi varausta

IC Residencen vieraana on sinulla vapaapääsy naapuri- ja sisarhotellin, IC Green Palacen, tiloihin, jossa voit nauttia niin rauhallisesta kuin vilkkaammasta ilmapiiristä. Sisarhotellin vierailla ei puolestaan ole pääsyä IC Residencen tiloihin.

Allas- ja rantapyyhkeet ovat käytössä ilman lisämaksua.

Italialainen á la carte-ravintola on suunnattu aikuisille, ja ikäraja tänne on 12 vuotta.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme