Belek, Turkki

IC Santai

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 41 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 41 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
8 Km 
IC Santai
IC Santai_1
IC Santai_2
IC Santai_3
IC Santai_4
IC Santai_5

Yltäkylläinen All Inclusive ja kauniita huviloita

IC Santai on kaunis ja perheystävällinen hotelli ihanan rentouttavalla lomatunnelmalla ja hienoilla yksityiskohdilla. Ruoan ystäville on luvassa makunystyröitä hiveleviä All Inclusive–kokemuksia suurten, maukkaiden, ja monipuolisten aterioiden lomassa. Kaikki ovat kauniisti esillä ja täällä voikin olla hankala valita mitä haluaa.

Hotellilla on paljon tilaa ja hienoa kasvillisuutta kahden suuren altaan luona. Ranta on leveä ja 300 metriä pitkä, ja pehmeältä hiekalta on houkuttelevaa pulahtaa siniseen mereen. Valitse asumukseksesi IC Santain ihana huvila-alue päästäksesi mahdollisimman lähelle allasaluetta. Täällä ihanan idyllisellä ja vehreällä alueella löydät pastellinvärisiä huviloita, joiden välillä kiemurtelee uima-allas kaikessa komeudessaan rauhallisessa ympäristössä.

Lapsille on luvassa riemukkaita kokemuksia loistavassa lastenklubissa monenmoisten aktiviteettien, kuten pizzan paistamisen, kasvomaalausten, leivonnan ja luovien leikkien lomassa.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle.

Kaunis allasalue ja 300 metriä yksityistä rantakaistaa

IC Santaissa on kaksi uima-allasta; yksi suurempi allas keskellä hotellialuetta ja toinen rauhallinen allas, joka sijaitsee rauhallisessa nurkkauksessa varjostavien puiden ympäröimänä. Rauhallisella altaalla vallitsee rento, suorastaan meditatiivinen tunnelma, kun taas pääaltaalla järjestetään useita aktiviteetteja päivisin, ja tunnelma on vilkkaampi. Alue, jossa pääallas sijaitsee, on suuri ja tilava. Tätä ympäröi hyvin hoidetut nurmikot.

Näiden altaiden lisäksi hotellista löytyy myös erilliset altaat sekä pienemmille lapsille, että vauvoille. Jos kaipaat enemmän roiskeita, hauskanpitoa, ja perhosia vatsaasi, löydät täältä myös kuudella vesiliukumäellä varustetun vesipuiston. Lastenklubin ohessa sijaitsee ihana pienemmille lapsille suunnattu läiskyalue.

Varatessasi yhden upeista villoista, on sinulla lisäksi mahdollisuus pulahtaa ihanaan villa-alueen ympärillä kiemurtelevaan altaaseen aivan ovesi ulkopuolelta. Asuessasi maatasolla, pääset suoraan terassiltasi altaaseen, mutta asuessasi ensimmäisessä kerroksessa, on sinulla näkymä altaalle, ja päästäksesi houkuttelevalle altaalle tarvitsee sinun vain kulkea pienet rappuset alas.

300 metriä pitkä leveä hiekkaranta houkuttelee pulahdukselle siniseen mereen. Jos haluat hemmotella itseäsi oikein kunnolla, voit vuokrata paviljongin (tai niin kutsutun cabanan) päiväksi, missä tarjoilija vastaa tarpeistasi koko päivän ajan.

Luonnollisesti IC Santailla on tarjolla uimapyyhkeitä kaikkien käytettäväksi.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit

Vesi herahtaa kielelle kaikista maukkaista suupaloista

Sinä, joka rakastat ruokaa, tulet myös rakastumaan IC Santain maukkaaseen All Inclusive–tarjontaan. Pääateriat tarjoillaan suurten, kutsuvien, ja monipuolisten seisovien pöytien muodossa. Hyvän ruoan ystäville on siis luvassa makunystyröitä hiveleviä, ja mahdollisesti valinnanvaikeuksia tuottavia All Inclusive–kokemuksia.

Tämä perhehotelli on panostanut lasten lomatarpeisiin oikein olan takaa, minkä takia ravintola aukeaa puoli tuntia aiemmin hotellin nuorimmille vieraille, sekä aamu- että iltapalan aikoihin. Lapsille on myös oma hieno osastonsa kirjavine väreineen ja hauskoine yksityiskohtineen.

Kaiken kukkuraksi lapsiperheiden pienimmille on tarjolla äidinmaitokorviketta sekä lastenruokia.

Päivisin snackbaarit tarjoilevat erinäistä naposteltavaa, kuten salaatteja, pizzaa, hampurilaisia, uuniperunaa, vohveleita, sekä jäätelöä. 

Hotellissa on jopa kuusi baaria, joissa tarjoillaan kylmiä juomia aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Suurelta terassilta, joka sijaitsee aulabaarin ohessa, aukeaa maisema allasalueen yli merelle saakka ja on iltaisin suosittu kohtaamispaikka. Aulabaari on auki koko vuorokauden ympäri!

IC Santaissa on viisi teemaravintolaa, joissa voit syödä varausmaksua vastaan. Hotellista löytyy italialainen, meksikolainen, turkkilainen, aasialainen sushilla, sekä yksi seafood-ravintola. Suosittelemme varaamaan pöydän heti loman alussa varmistaaksesi pöytävarauksen, joita saa tilan niin salliessa.

Lisämaksua vastaan

Teemaravintolat, huonepalvelu, sekä tietyt alkoholipitoiset tuontijuomat.

Riemukas lastenklubi läiskyalueella

Yksi IC Santain suurista ja suosituista vetonauloista on vaikuttava ja lasten rakastama kansainvälinen lastenklubi. Ensikatsaus hienoon, värikkääseen klubiin, kirjavine koristeineen tuo hymyn sekä lasten, että aikuisten huulille.

Täällä reippaat aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja aktiviteetteja, kuten leivontaa, kasvomaalausta, ja luovia leikkejä koko päivän ajan. Lastenklubissa on myös auringolta suojattu leikkikenttä ja runsaasti tilaa. Lastenklubin ohessa sijaitsee juhlava, vettä suihkuava läiskyalue ja lastenallas. Lastenklubi on jaettu ikäryhmittäin, ja aktiviteetit sovelletaan iän mukaan. Esimerkiksi nuorisokerhossa on mahdollisuus pelata hieman vanhemmille lapsille soveltuvia PlayStation- ja Xbox-pelejä.

Lasten- ja nuorisokerhoon kuuluu myös IC Santain seikkailupuisto, missä lapset voivat haastaa itsensä tai toisensa jännittävässä kiipeilyradassa.

Lisämaksua vastaan

Seikkailupuisto kahden maksuttoman kerran jälkeen

Osallistu aktiviteetteihin tai rentoudu

IC Santaissa sinun ei tarvitse käyttää koko lomaasi rentoutumiseen kauniissa ympäristössä, sillä hotellilla on myös mahdollisuus osallistua erinäisiin aktiviteetteihin. Voit muun muassa harrastaa aamujumppaa, pilatesta, step aerobiciä sekä boccia unohtamatta jousiammuntaa, tikanheittoa, rantapalloa ja minigolfia, sekä pöytätennistä. Myös vesiaktiviteetteja kuten vesijumppaa ja vesipooloa järjestetään uima-altaalla.

Iltaisin järjestetään muun muassa erilaisia esityksiä, puutarhajuhlia ja turkkilaisia iltoja.

Jos haluat pitää huolta myös muodoistasi loman aikana, voit maksutta käyttää hotellin suurta ja hyvin varustettua kuntosalia. Kuntosali sijaitsee valoisassa tilassa ja suurista ikkunoista avautuu näkymä puutarhaan, mikä luo oikein mukavan kuntoiluympäristön.

Halutessasi voit viedä mielesi uusiin ulottuvuuksiin rentoutumalla IC Santain ihanassa spassa turkkilaisen ja perinteisen saunan lomassa.

Koko hotellialueella on maksuton wifi.

Tilavia viihtyisiä huoneita mahdollisuudella allasyhteydelle

IC Santaissa voit joko majoittua päärakennukseen valiten mannernäköalan ja merinäköalan välillä, tai majoittua hotellin huvila-alueelle.

Huoneissa on tv, minibaari osana All Inclusivea päivittäin täytettynä, kahvin- ja teentekovälineet, keskusilmastointi, wifi, aamutakit ja aamutossut. Näissä on parkettilattia.

Päärakennus

Päärakennuksen huoneet ovat tilavia ja käytännöllisesti sisustettu vaalein ja beigein huonekaluin. Kaikissa huoneissa on parveke pöydällä ja tuoleilla, ja valitessasi merinäköalalla, voit nauttia kimaltelevasta merestä parvekkeeltasi. 

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Tämä huone on kooltaan 26 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kolmas henkilö nukkuu puolestaan lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Lisämaksusta voi huoneen varata merinäköalalla.

Huvila-osio

Huvila-osio on suorastaan mahtava! Tämä muistuttaa enimmäkseen pientä eteläistä kylää, jossa talot ovat erinäköisiä, mutta sopivat kuitenkin toisiinsa pastelliväreillään ja ihmeköynnöskukillaan, jotka kasvavat rakennusten seinillä. Joka puolella on palmuja, puskia, hyvin hoidettuja nurmikkoja ja värikkäitä kukkia.

Aivan huviloiden edessä kiemurtelee suuri allas, ja onkin vaikeaa olla haluamatta pulahtaa tänne uinnille tässä idyllisessä rauhallisessa ympäristössä. IC Santain tässä osassa tunnet rauhallisuutta, ja uskomme, että suuri osa lomista vietetään juuri tässä ympäristössä.

Asuessasi huvila-osiossa, voit vierailla tunnelmallisessa pienessä kahvilassa, joka sijaitsee viihtyisää huvila-osiota vastapäätä, ja täältä on näköala kauniille altaalle. Täällä voi myös nauttia aamiaisesta rauhallisemmassa ympäristössä, ja päiväsaikaan on tarjolla maittavia välipaloja huvila-osion vieraille.

Huoneet ovat tilavia ja hienosti sisustettuja vaalein värein, kauniilla huonekaluilla ja mukavaan tyyliin, mikä on pohjoismaalaiseen makuun sopivaa. Kaikissa huoneissa on terassi tai parveke pöydällä ja tuoleilla. Huomioithan, että et voi itse vaikuttaa sijaitseeko huone maatasolla vai ensimmäisessä kerroksessa.

Kahden hengen huone uima-altaalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone uima-altaalla, 2-3 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan 37 m² ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kolmas henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kolmelle aikuiselle. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti uima-altaalla ja kahdella makuuhuoneella, 3-5 hengelle

Perhesviitti uima-altaalla ja kahdella makuuhuoneella, 3-5 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan 71 m², ja näissä on olohuone sekä kaksi makuuhuonetta. Molemmissa huoneissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja viides henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta - yksi suihkulla ja toinen ammeella. Sviitissä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Hemmottele itseäsi kauniissa ympäristössä

IC Santain kauniissa spassa voit rentoutua täydellisesti ja hemmotella itseäsi kauniissa ympäristössä. Täällä on sisäuima-allas, turkkilainen kylpy, sauna, höyrysauna sekä vitamiinibaari, jotka kaikki kuuluvat matkan hintaan. Mikäli haluat nauttia jostain rentouttavasta hoidosta, voi näissä käydä lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Huomioithan, että et voi itse vaikuttaa sijaitseeko huone maatasolla vai ensimmäisessä kerroksessa, asuessasi IC Santain villa-alueella.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

IC Green Palacessa tehdään muun muassa seuraavaa:

Hotellin ylijäämäruoka lahjoitetaan eläinkeskukseen, jossa pidetään huolta katukissoista ja koirista

IC-hotelleissa järjestetään ympäristöystävällisiä projekteja ja kampanjoita koululapsille, jotta heidän huomio kiinnittyisi kuinka maapallolla tulisi työskennellä ympäristöystävällisiä asioita huomioon ottaen

Löytötavarat lahjoitetaan kuuden kuukauden päästä opiskelijoille, mikäli näille ei löydy omistajia

Hotelli tukee projektia ”Let my daughter go to school”, jossa kerätään rahaa köyhille perheille, jotta heidän tyttärensä pääsivät kouluun

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa. Hotelli on osallistunut myös projektiin ”Indigo Turtle”, jossa on adoptoinut 115 kilpikonnaa

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme