Uutuus!

Aiya Napa, Kypros

Margadina Lounge Hotel


Aamiainen sisältyy hintaan
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 v asti
Vieras­arvio
4.8 / 5
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
300 m 
Keskusta
500 m 

Erittäin keskeisellä sijainnilla Ayia Napassa

Tämä moderni ja mukava hotelli sijaitsee pääkadun varrella, joka johtaa vilkkaaseen Ayia Napan keskustaan. Margadina Lounge Hotel sopii sinulle, joka haluat yöpyä lähellä sekä rantaa että keskustaa Ayia Napassa. Hotellissa on valoisa ja moderni design, ja täällä on uima-allas, kaksi baaria ja buffetravintola.

Lyhyt kävelymatka lähimpään rantaan

Margadina Lounge Hotelin uima-allasalue on ympäröity ihanalla vehreydellä. Houkuttelevan uima-altaan ympärillä on vaaleita aurinkotuoleja riviin aseteltuna, ja täällä on myös trendikäs pieni allasbaari.

Jos suosit hiekkaa varpaiden välissä, lähimmälle rannalle on vain lyhyt kävelymatka.

 

Aamiainen kuuluen hintaan

Hotellin pääravintolassa toivotetaan sinut tervetulleeksi nauttimaan runsaasta aamiaisbuffetista modernissa ja raikkaasti sisustetussa ympäristössä. Voit valita istumapaikan sisätiloissa tai ulkona ihanaa lämmintä säätä hyödyntäen ja nauttia aamiaisestasi.

Jos noudatat erikoisruokavaliota, voi hotellin henkilökunta yleensä osittain huomioida nämä.

Baareja Margadina Lounge Hotelissa

Margadina Lounge Hotelissa on kaksi baaria. Yksi baareista on trendikäs ja tyylikäs, jossa tarjoillaan sekä kuumia että kylmiä juomia. Täällä voit istua sisätiloissa tai ulkoterassilla ja ihailla hotellin puutarhaa. Toinen baari sijaitsee uima-altaan vieressä viehättävällä puuterassilla, jossa voit nauttia virkistävästä juomasta, jäätelöstä tai vaikkapa välipaloista uimisen lomassa?

Hyvä tietää:

Tupakointia saattaa esiintyä yleisillä ulkoalueilla

Ravintoloiden pukukoodi on niin sanottu smart casual, joka tarkoittaa rentoa pukukoodia. Uima-asut eivät ole aterioilla sallittu.

Huoneita modernilla designilla

Hotellin 176 valoisaa ja kaunista huonetta on suunniteltu raikkaalla ja modernilla väriskaalalla, mikä luo aitoa rentoutumisen tunnelmaa lomalla.

Nämä löytyvät kaikista huoneista:

 • Parveke
 • Tilakohtainen ilmastointi
 • Minijääkaappi
 • Wifi
 • Vedenkeitin
 • Tee- ja kahvintekotarvikkeet
 • Tv, puhelin, tallelokero
 • Suihkukaappi tai kylpyamme, hiustenkuivaaja

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2 hengelle

17 m² kahden hengen huoneessa mannernäköalalla on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja yksi lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 196x80 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään yksi täysihintainen ja enimmillään täällä voi majoittua kaksi aikuista. Huoneen voi myös varata yhden hengen huoneena lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla, 2–3 hengelle

17 m² kahden hengen huoneessa osittaisella merinäköalalla on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 196x80 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään yksi täysihintainen ja täällä voi enimillään majoittua kolme aikuista. Lapsihinta on mahdollisuus saada yhdelle lapselle ja huoneen voi varata yhden hengen huoneena lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone mannernäköalalla, 2–3 hengelle

Deluxe-huone mannernäköalalla, 2–3 hengelle

20 m² deluxe-huoneessa on mannernäkymä ja kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja yksi lisävuode vuodesohvan muodossa, jonka koko on 196x80 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään yksi täysihintainen, ja enimmillään täällä voi majoittua kolme aikuista. Lapsihinta on mahdollista saada yhdelle lapselle.

Perhesviitti mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Perhesviitti mannernäköalalla, 2-4 hengelle

24 m² perhesviitissä mannernäköalalla on kaksi kunnollista vuodepaikkaa sekä lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on mitoiltaan 196x140 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi majoittua enintään kaksi aikuista. Mahdollista on myös saada lapsihinta yhdelle lapselle.

Miten monta uima-allasta Margadina Lounge Hotelissa on?

Kolme! Hotellin pääaltaalla voit nauttia juhlallisesta drinkistä aurinkotuolillasi. Pienemmillä vierailijoilla on erillinen lastenallas, jossa on hauska vesiliukumäki.

Hotellissa on myös sisäuima-allas spa-alueella sisätiloissa uimiseen. Sisäuima-altaalla on myös poreallasosasto rentoutumista varten. Erilaisten allasalueiden ympärillä on valkoisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

300 metriä rannalle

Kun haluat vaihtelua uima-allaskäynteihin ja pulahtaa mereen, voit kävellä noin 300 metriä alaspäin Ayia Napan kuuluisille uimarannoille. Useimmat näistä rannoista ovat hyvin matalia ja näiden vesi on kirkasta ja kaunista hienohiekkaisella pohjalla.

Nämä löytyvät rannalta:

 • Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja lisämaksua vastaan
 • Tiettyjä vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksua vastaan

Pyyhepalvelu

Tämä hotelli tarjoaa rantapyyhkeitä sekä uima-altaalle että rannalle.

Hotelli kansainvälisellä lastenklubilla

Hotellin omassa lastenklubissa lapset voivat nauttia viihdyttävästä ja luovasta tekemisestä uima-altaan sijaan iloisessa ja ystävällisessä ympäristössä. Täällä voi kokeilla kädentaitoja ja kasvomaalausta tai vain leikkiä vapaasti ja katsoa elokuvia.

Nämä löytyvät myös lasten Margadina Lounge Hotelista:

 • Lasten klubirakennus sisäleikeille
 • Pieni leikkipaikka
 • Yksi lastenallas

Mitä tekemistä Margadina Lounge Hotelissa on?

Tämä hotelli on täydellinen tukikohta kaikelle, mitä Ayia Napa ja Kypros tarjoavat. Ayia Napan ympärillä sijaitsee joitakin Euroopan kauneimmista rannoista, ja vain 500 metrin päässä hotellista on Ayia Napan vilkas keskusta, jossa on paljon mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia.

Jos haluat tutustua Kyprokseen hieman kauempana, mutta et halua ottaa taxia tai vuokrata autoa, bussipysäkille hotellilta on noin 600 metriä.

Iltaisin hotellissa on viihdettä eri muodoissa, kuten live-esiintymisiä eri tyyleillä.

Spa saunalla ja hoidoilla

Astu hotellin rentouttavaan spahan ja koe hyvinvoinnin maailma. Täällä voit kokeilla rentouttavaa sauna- tai höyrysaunakokemusta tai ottaa muutaman uintivedon sisäuima-altaassa. Ehkäpä haluat hemmotella itseäsi ihanalla kasvohoidolla tai manikyyrillä?

Hotellin oma kuntosali

Hotellin moderni pieni kuntosali takaa, että voit harjoitella lomalla ilman taukoa hyviin arkirutiineihisi! Kuntosalissa on moderneja laitteita koko kehon treeniin, sekä hierontatuoli lihasten rauhoittamiseen treenin jälkeen.

Yleistä

Tupakointia voi esiintyä yleisillä ulkoalueilla

Bussi lentokentälle ja takaisin pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista

Ruoka ja juoma

Ravintolassa on niin sanottu smart casual -pukeutumiskoodi, mikä tarkoittaa rentoa, mutta tyylikästä pukeutumista. Uima-asut eivät ole sallittuja syödessä.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme