Alanya, Turkki

Melissa Hotel


Ateriat eri vaihtoehtoja
5 henkeä samassa huoneessa
Vieras­arvio
3 / 5
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
50 m 
Keskusta
2,8 km 

Kleopatra-rannan vieressä

Hintalaadukas Melissa Hotel sijaitsee aivan Kleopatra-rannan äärellä ja tämä on kävelymatkan etäisyydellä Alanyan eläväisestä keskustasta. Mikäli et halua viettää kaikkea aikaa rannalla merestä nauttien, on sinulla myös käytössäsi hotellin pieni allas. Melissa Hotelissa voit nauttia All Inclusivesta kaikkien ruokailujen kuuluessa hintaan. 

Viihtyisä allasalue ja lähellä Kleopatra-rantaa

Kuuluisan Kleopatra-rannan sijaitessa vain 50 metrin päässä, tarjoaa Melissa Hotel täydellisen lähtökohdan auringosta ja uimisesta nauttimiseen. Rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja, -varjoja sekä patjoja ja nauttia kauniista näköalasta merelle sekä läheiselle vuorelle, jonka ylle Alanyan vaikuttava linnoitus kohoaa. 

Hotellilla on myös pieni ja viihtyisä allasalue, joka sopii auringonottoon ja vilvoitteluun kylmien juomien parissa. Lisäksi täällä on pieni lastenallas.

 

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit, patjat, varjot ja vesiurheiluaktiviteetit.

Lisämaksua vastaan

Rannalla: aurinkotuolit, patjat, varjot, vesiurheilu sekä juomat rantabaarista.

Nauti ruokailuista merinäköalalla

Melissassa voit jättää lompakon pois laskuista sekä samoin seuraavan ruokapaikan miettimisen. Täällä käytössäsi on All Inclusive ja voit nauttia päivän kolmesta pääateriasta, jotka tarjoillaan seisovan pöydän muodossa pääravintolassa.

Sinulla on myös mahdollisuus ruokailla ravintolan ulkotiloissa ja nauttia näköalasta Kleopatra-rannalle.

Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan, ja näitä on tarjolla koko päivän tarvitessasi virkistävää juomaa. 

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaa hotelli pelkällä aamiaisella

Tiettyinä päivinä huhtikuussa ja toukokuussa voit valita matkustaa tähän hotelliin maksamalla ruokailuvaihtoehdon, johon kuuluu pelkkä aamiainen.Nauti hyvästä aloituksesta päivälle käytännöllisellä aamiaisella ja vapaudella valita itse, missä syöt lounaasi ja illallisesi.

Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Kaupunkielämää vai rentoutumista rannalla

Melissa Hotelissa asut melko lähellä Alanyan keskustaa, joten myös aktiviteetteja löytyy runsaasti heti hotellin ulkopuolelta. Alanya on täydellinen lomakohde tarjoten useita kahviloita, ravintoloita ja baareja sekä lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet. Jos kaipaat vaihtelua hiekkarannasta, suosittelemme myös vierailua Itäisen rannan puolella.

Lisäksi voit pelata pöytätennistä, biljardia tai osallistua rantalentopallo-otteluun rannalla. Rannalla on myös mahdollista kokeilla eri vesiurheiluaktiviteetteja. Rentoutumiseen löydät hotellilta span, jossa voit nauttia hieronnasta, saunasta ja turkkilaisesta kylvystä.

Wifi on käytössä lisämaksutta aulassa, altaalla sekä rannalla. Huoneissa wifi on tarjolla maksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Vesiurheiluaktiviteetit, hieronnat, sauna, turkkilainen sauna ja wifi huoneessa.

Rannalla: Aurinkotuolit, patjat, varjot ja vesiurheiluaktiviteetit.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheiluaktiviteetit, hieronta, sauna, turkkilainen kylpy, wifi.

Vaatimattomasti vaalein värein sisustettuja huoneita

Melissa Hotelin huoneet sijaitsevat kahdessa eri osiossa ja nämä ovat vaalein värein sisustettuja. Kaikissa huoneissa on minijääkaappi ja tallelokero (lisämaksua vastaan), tv, suihkukaappi, hiustenkuivaaja, parveke, laattalattia sekä yksittäinen ilmastointi.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

17 m² kokoisessa huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi majoittua maksimissaan kolme aikuista. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Huone voidaan varata lisämaksua vastaan All Inclusivella.

Perhehuone, 4-5 hengelle

Perhehuone, 4-5 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 24 m² ja täällä on neljä kunnollista vuodepaikkaa sekä parveke. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään tällä voi asua viisi aikuista.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannalla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja siellä onkin paljon katsottavaa, vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen, ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Tiettyinä päivinä huhtikuussa ja toukokuussa voit valita matkustaa tähän hotelliin maksamalla ruokailuvaihtoehdon, johon kuuluu pelkkä aamiainen.Nauti hyvästä aloituksesta päivälle käytännöllisellä aamiaisella ja vapaudella valita itse, missä syöt lounaasi ja illallisesi.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Melissa Hotelin keskeisen sijainnin takia lähellä vilkasta tietä, melua ja ääniä saattaa ilmetä.

Huoneiden sisustustyyli ja huonekalut saattavat vaihdella, ja tietyt huoneet saattavat tuntua hieman ahtailta henkilömäärästä riippuen.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme