Uutuus

Lara/Antalya, Turkki

Sherwood Suites

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 13 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
700 m 
Keskusta
13 km 

Uutta ja tyylikästä

Sherwood Suites on tyylikäs vastavalmistunut All Inclusive –hotelli modernilla ja viihtyisällä tyylillä, mikä myös näkyy tämän suurissa huoneissa, jotka ovat kooltaan jopa 85 m². Täällä on upouusi iloisen värinen vesipuisto seitsemällä hauskalla vesiliukumäellä ja jännällä vedenläiskytysalueella, jossa on useita pienempiä vesiliukumäkiä pikkulapsille. Hotellilla on jopa kolme viihtyisää vesiliukumäkeä, ja voitkin valita, mikäli haluat ottaa aurinkoa ja uida hieman vilkkaammassa vai rauhallisimmassa ympäristössä.

Sherwood Suitesin pieni ranta sijaitsee vain parin minuutin bussimatkan päässä hotellilta, jonne pääsee shuttle-bussilla.

Sherwood Suitesissa voi nauttia hyvästä All Inclusive –lomasta ja kaikesta mitä sillä on tarjota. Kolme kertaa päivässä tarjoillaan ruokaa hotellin pääravintolassa seisovan pöydän muodossa, ja nälän tullessa on täällä myös useita välipaloja vesipuistossa sijaitsevassa snackbaarissa, jossa on rento tunnelma.

Mikäli haluat aloittaa lomasi heti laskeuduttuasi Antalyan kentälle, on Sherwood Suites loistava valinta, koska kuljetus tänne vie ainoastaan 15-20 minuuttia.

Sherwood Suites on yksi Nazarin hienoista laatuhotelleista, jossa saat paljon vastinetta rahalle, ja tämä on yksi Holiday Collection -hotelleista.

Syö ja juo mitä haluat!

Lähtiessäsi All Inclusive –lomalle, voit nauttia siitä, että ruokailuja ei tarvitse niinkään miettiä, vaan kaikki voivat syödä lähes milloin haluavat laskua miettimättä, koska kaikki tämä on maksettu jo kotoa käsin.

Pääateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa hotellin suuressa valoisassa pääravintolassa. Täällä on tarjolla niin salaatteja ja paikallisia herkkuja, kuin kansainvälisiä erikoisuuksia. Täällä on myös ulkoilmaosio, jossa iltaruoaksi valmistellaan erilaisia grilliruokia.

Vesipuiston snackbaarissa on tarjolla monenlaisia välipaloja, mikäli päivän aikana tulee nälkä. Täällä on myös jäätelöä suurimman osan päivästä, joka on usein hyvin suosittua perheen lasten keskuudessa. Snackravintolassa on myös pieni nurkkaus, jossa iltapäivisin tarjoillaan muutaman tunnin ajan gözlemeä, joka on turkkilaista erikoisuutta.

Täällä on myös useita baareja, joista voi hakea juomia. Iltaisin voi puolestaan nauttia drinkistä valoisassa ja viihtyisässä aulabaarissa, jossa on rauhallinen tunnelma. Tai miksi et kävisi pienessä konditoriassa nauttiaksesi kupin kahvia maittavan kakkupalan kanssa?

Hotellilla on myös kaksi hienoa teemaravintolaa (yksi turkkilainen ja yksi italialainen), jotka ovat sisustettu eleganttiin tyyliin. Täällä valitaan ruoka menusta, ja näissä ravintoloissa voi syödä pientä lisämaksua vastaan. Teethän pöytävarauksen hyvissä ajoin.

Lisämaksua vastaan

Syönti teemaravintoloissa, tuorepuristettu mehu, energiajuomat, huonepalvelu, tietyt kansainväliset alkoholimerkit.

Värejä ja luovuutta lastenklubissa

Upouusi vesipuisto seitsemällä iloisen värisellä ja vatsanpohjaa kutittavalla vesiliukumäellä, sekä veden läiskytyspaikka, ovat lasten ehdottomia suosikkeja. Aivan vesipuiston luona on värejä täynnä oleva kansainvälinen lastenklubi, jossa järjestetään luovaa tekemistä ja leikkejä.

 

 

Aktiviteetteja päivisin ja iltaisin

Vaikka haluat varmaankin rentoutua lomallasi, on täällä myös hyvät mahdollisuudet aktiiviseen lomaan. Täällä on koripallokenttä, jalkapallokenttä, pöytätennistä, tikanheittoa, petankia ja joka päivä hotellilla järjestetään yhteisiä aktiviteetteja vesipuiston uima-altaassa ja tämän ympäristössä. Voit myös treenata pienessä valoisassa kuntosalissa, jossa on isot ikkunat uima-allasalueen suuntaan.

Niin päiväsaikaan kuin iltaisin pitävät Sherwood Suitesin kansainväliset aktiviteettioppaat huolen ohjelmasta ja viihteestä. Useana iltana viikossa on hotellin vesipuiston luona suurella lavalla iltaesityksiä. Hotellin lähettyvillä on useita baasaareja ja pienempi ostoskeskus, ja pimeän tullessa on mukava kävellä tietä pitkin katsellen upeita isoja hotelleja, jotka ovat usein iltaisin valaistu valoesityksillä.

Wifi aulassa ja huoneissa kuuluu matkan hintaan.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit.

Suuria huoneita moderniin tyyliin

Huoneet ovat suuria, tilavia ja raikkaasti sisustettuja tyylikkäästi pohjoismaiseen tyyliin. Sisustus ja huonekalut ovat harmaissa väreissä ja sävyissä. Täällä on puhtaita linjoja, hienoja visuaalisia yksityiskohtia ja modernia tyyliä. Huoneessa on yksittäinen ilmastointi, tallelokero, puhelin, vedenkeitin, SmartTV sekä jääkaappi, joka päivittäin täytetään vedellä ja limulla. Sherwood Suites sijaitsee paikalla, jossa on aikaisemmin ollut huoneistokompleksi pitkäaikaisilla vuokra-asunnoilla. Huoneet remontoitiin kauttaaltaan vuonna 2019, ja vaikka näihin on jätetty hella sekä tiskikone, eivät nämä ole toiminnassa, eikä keittiössä ole muutakaan varustusta tai astiastoa. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja perhesviiteissä on jopa pesukone näiden kylpyhuoneissa.

Lisämaksua vastaan

Huonepalvelu, puhelin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 35 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Tilavat perhesviitit ovat kooltaan noin 75 m², ja täällä on makuuhuone kolmella kunnollisella sänkypaikalla. Olohuoneessa on kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 180x90 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään sviitissä voi asua kolme aikuista. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Suuri perhesviitti on kooltaan kokonaiset 85 m², ja täällä on yksi makuuhuone kolmella kunnollisella sänkypaikalla. Olohuoneessa on kaksi vuodesohvaa, jotka ovat molemmat kooltaan 180x90 cm. Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään huoneessa voi asua neljä aikuista. Lapsihinnan voi saada jopa kaksi lasta.

Nauti rentouttavista hieronnoista

Mikäli haluat tauon auringosta ja uimisesta, suosittelemme käyntiä viihtyisän valoisaan spa-keskukseen, jossa voi vapaasti käydä saunassa, höyrysaunassa ja turkkilaisessa kylvyssä, eli hamamissa. Täällä voi myös nauttia rentouttavasta hieronnasta tai kasvohoidosta, jotka tosin ovat lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hieronnat ja hoidot.

Sherwood Suites sijaitsee paikalla, jossa on aikaisemmin ollut huoneistokompleksi pitkäaikaisilla vuokra-asunnoilla. Huoneet remontoitiin kauttaaltaan vuonna 2019, ja vaikka näihin on jätetty hella sekä tiskikone, eivät nämä ole toiminnassa, eikä keittiössä ole muutakaan varustusta tai astiastoa. Huomioithan, että käydessäsi vesipuistossa, tulee sinun ottaa avainkortti mukaan, jotta pääset takaisin hotellinrakennukseen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme