Faliraki, Rodos

Sun Palace

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 532 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 532 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
400 m 
Keskusta
1 km 
Sun Palace
Sun Palace_1
Sun Palace_2
Sun Palace_3
Sun Palace_4
Sun Palace_5

Suuri vesipuisto ja All Inclusive

Perheystävällisessä All Inclusive -hotellissa, Sun Palacessa, on sinulla pääsy upeaan, vauhtia täynnä olevaan vesipuistoon, jossa on kokonaiset 12 vesiliukumäkeä ja paljon muita hauskoja vesiaktiviteetteja koko perheelle. Hotellilla on lisäksi kaksi viihtyisää allasaluetta, leikkipaikka sekä kansainvälinen lastenklubi. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee suosittu ranta, Faliraki Beach, ja noin kilometrin päässä on vilkas Falirakin keskusta.

Hotelli on täydellinen valinta perheille, sillä täällä on huoneita jopa kuudelle hengelle. Hotellialuetta ympäröivät ihanat viheralueet sekä värikkäät kukat.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Loistava vesipuisto niin isoille kuin pienille

Sun Palace on Rodoksen suurin vesipuistohotelli ja Nazarin vieraana on sinulla vapaa pääsy vauhdikkaaseen vesipuistoon, jossa on runsaasti vesiaktiviteetteja! Täällä on 12 vesiliukumäkeä, joita pitkin laskea sekä Lazy River rauhalliseen kellumiseen, unohtamatta hauskaa aaltoallasta. Alueella on myös suuri lastenallas vesileikkipaikalla ja vesiliukumäillä pienemmille lapsille.

Itse hotellialueella on myös uima-allas erillisellä lastenaltaalla, aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla. Lyhyen kävelymatkan päässä (noin 400 metrin) on ihana suosittu ranta, Faliraki Beach, joka on kivikkoista.

Huomioithan, että huonojen sääolosuhteiden takia saattaa vesipuisto olla suljettu.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia. Luethan lisätietoa osasta "Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi".

Hotellilta löytyy rantapyyhepalvelu.

All Inclusive – mukavuuden huippua!

All Inclusivella matkustaminen on ihanan helppoa, sillä sinun ei tarvitse miettiä mitä seuraava ruokailu tulisi maksamaan, ja niin suuret kuin pienet löytävät takuulla mieluista syötävää ja juotavaa laajasta tarjonnasta.

Sun Palacessa kaikki pääateriat tarjoillaan buffettien muodossa pääravintolan puolella. Kaikki paikalliset juomat, kahvi, tee, kaakao ja osa drinkeistä kuuluvat hintaan, ja kaikki juomat tarjoillaan lasista.

Pääaterioiden välillä on tarjolla erilaisia snackseja sekä jäätelöä.

Pääravintolan lisäksi on Sun Palacessa kaksi teemaravintolaa. Yhdessä näistä tarjoillaan kreikkalaista ruokaa ja toisessa meksikolaista.

All Inclusive on käytössäsi myös vesipuistossa, joten voit uida ja pitää hauskaa täällä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee poistua alueelta.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Liikuntaa ja iltaohjelmaa

Vietä aikaasi vesipuistovierailujen välillä osallistumalla hauskoihin aktiviteetteihin Sun Palacessa. Täällä on mahdollisuus pelata biljardia ja osallistua eri allasleikkeihin. Useimpina päivinä ja iltoina viikon aikana järjestetään ohjelmaa, kuten kreikkalaisia iltoja sekä muita teemailtoja.

Wifiä voi käyttää lisämaksutta yleisissä tiloissa, mutta ei huoneissa. Lapsille on hotellilla leikkipaikka.

Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Falirakin keskustasta, jossa on mahdollisuus shoppailla, vierailla ravintoloissa ja viettää yöelämää.

Huoneita jopa kuudelle hengelle

Huoneet ovat vaatimattomaan tyyliin sisustettuja ja kaikissa huoneissa on puhelin, tv, pieni jääkaappi, tallelokero (lisämaksua vastaan), ilmastointi sekä parveke tai terassi. Keskusilmastointi toimii päärakennuksessa ja yksittäinen säädettävä ilmastointi sivurakennuksissa. Kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku.

Silitysraudan ja vedenkeittimen voi lainata vastaanotosta.

Huomioithan, että saman huonetyypin huoneet ovat samankokoisia ja näissä on samat puitteet, mutta pohjaratkaisu voi olla huomattavasti erilainen eri huoneiden välillä.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 neliötä ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode tai kahden hengen vuodesohva. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista, tai vastaavasti kaksi aikuista ja kaksi alle 12-vuotiasta lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 3-4 hengelle

Perhehuone, 3-4 hengelle

Perhehuoneessa on noin 31 neliötä ja käytössäsi on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa seinä ja lasiovi sekä ikkuna näiden välissä. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja yksi lapsi, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 4-6 hengelle

Perhesviitti, 4-6 hengelle

Noin 33 neliön perhesviitissä on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasiovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä mahdollisuus saada kaksi lisävuodetta sekä kaksi lisävuodetta lapsille. Huoneessa tulee olla vähintään neljä henkeä, joista vähintään kolmen tulee olla täysihintaisia. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja kaksi lasta, ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Rentoudu uudessa spassa

Sun Palacen juuri avatussa spassa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi oikein kunnolla. Täältä löytyy sauna ja poreallas, ja erilaisten hoitojen parissa rentoutuminen onnistuu lisämaksua vastaan. Kylpylän tiloissa on myös pieni kuntosali.

Lisämaksua vastaan

Hieronta ja muut hoidot

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Huomioithan, että saman huonetyypin huoneet ovat samankokoisia ja näissä on samat puitteet, mutta pohjaratkaisu voi olla huomattavasti erilainen eri huoneiden välillä.

Vesipuistossa noudatetaan TUI-konsernin turvallisuussääntöjä, ja paikalla on uimavahteja. Kaikkien vieraiden, jotka ovat alueella, täytyy olla uimataitoisia. Alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispainoraja on 110 kiloa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vesiliukumäet

Lazy River
Ei rajoituksia, mutta kaikkien vieraiden tulee käyttää uimarengasta.

Lastenalue
Vesiliukumäkiä 3-9-vuotiaille lapsille.

Side Wave Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla. 

Body Ball Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Rafting Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Black Hole
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Kamikaze
Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

Free Fall
Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Multi Slide
Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Wave Pool
Kaikkien vieraiden tulee olla uimataitoisia ollakseen tässä altaassa ja alle 14-vuotiaiden lasten tulee olla aikuisen seurassa.  


Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Ympäristövero Kreikassa

Kaikista hotelliyöpymisistä Kreikassa peritään ympäristövero (aikaisemmin kutsuttu hotelliveroksi). Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

 

1-2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

 

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme