Lara/Antalya, Turkki

Greenwood Suites (Sherwood)


5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 13 v asti
Vieras­arvio
3.8 / 5
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
750 m 
Keskusta
13 km 

Modernia ja tyylikästä

Greenwood Suites (Sherwood) on raikas All Inclusive -hotelli modernilla ja miellyttävällä tyylillä ja jopa 85 neliöisillä valtavilla huoneilla! Vesipuistossa on kahdeksan hauskaa vesiliukumäkeä, kaksi ihanaa uima-allasta ja jännä vedenläiskytysalue useammilla pienillä vesiliukumäillä perheen pienimmille.

Sherwood Suite Greenwoodin pieni ranta sijaitsee vain parin minuutin bussimatkan päässä hotellilta, jonne pääsee shuttle-bussilla.

Sherwood Suite Greenwoodissa voi nauttia hyvästä All Inclusive –lomasta ja kaikesta mitä sillä on tarjota. Kolme kertaa päivässä tarjoillaan ruokaa hotellin pääravintolassa seisovan pöydän muodossa, ja nälän tullessa on täällä myös useita välipaloja vesipuistossa sijaitsevassa snackbaarissa, jossa on rento tunnelma.

Mikäli haluat aloittaa lomasi heti laskeuduttuasi Antalyan kentälle, on Greenwood Suites (Sherwood) loistava valinta, koska kuljetus tänne vie ainoastaan 15-20 minuuttia.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle.

Syö ja juo mitä haluat!

Lähtiessäsi All Inclusive –lomalle, voit nauttia siitä, että ruokailuja ei tarvitse niinkään miettiä, vaan kaikki voivat syödä lähes milloin haluavat laskua miettimättä, koska kaikki tämä on maksettu jo kotoa käsin.

Pääateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa hotellin suuressa valoisassa pääravintolassa. Täällä on tarjolla niin salaatteja ja paikallisia herkkuja, kuin kansainvälisiä erikoisuuksia. Täällä on myös ulkoilmaosio, jossa iltaruoaksi valmistellaan erilaisia grilliruokia.

Vesipuiston snackbaarissa on tarjolla monenlaisia välipaloja, mikäli päivän aikana tulee nälkä. Täällä on myös jäätelöä suurimman osan päivästä, joka on usein hyvin suosittua perheen lasten keskuudessa. Snackravintolassa on myös pieni nurkkaus, jossa iltapäivisin tarjoillaan muutaman tunnin ajan gözlemeä, joka on turkkilaista erikoisuutta.

Täällä on myös useita baareja, joista voi hakea juomia. Iltaisin voi puolestaan nauttia drinkistä valoisassa ja viihtyisässä aulabaarissa, jossa on rauhallinen tunnelma. Tai miksi et kävisi pienessä konditoriassa nauttiaksesi kupin kahvia maittavan kakkupalan kanssa?

Hotellilla on myös kaksi hienoa teemaravintolaa (yksi turkkilainen ja yksi italialainen), jotka ovat sisustettu eleganttiin tyyliin. Täällä valitaan ruoka menusta, ja näissä ravintoloissa voi syödä pientä lisämaksua vastaan. Teethän pöytävarauksen hyvissä ajoin.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Syönti teemaravintoloissa, tuorepuristettu mehu, energiajuomat, huonepalvelu, tietyt kansainväliset alkoholimerkit.

Värejä ja luovuutta lastenklubissa

Upouusi vesipuisto seitsemällä iloisen värisellä ja vatsanpohjaa kutittavalla vesiliukumäellä, sekä veden läiskytyspaikka, ovat lasten ehdottomia suosikkeja. Aivan vesipuiston luona on värejä täynnä oleva kansainvälinen lastenklubi, jossa järjestetään luovaa tekemistä ja leikkejä.

 

Aktiviteetteja päivisin ja iltaisin

Vaikka haluat varmaankin rentoutua lomallasi, on täällä myös hyvät mahdollisuudet aktiiviseen lomaan. Täällä on koripallokenttä, jalkapallokenttä, pöytätennistä, tikanheittoa, petankia ja joka päivä hotellilla järjestetään yhteisiä aktiviteetteja vesipuiston uima-altaassa ja tämän ympäristössä. Voit myös treenata pienessä valoisassa kuntosalissa, jossa on isot ikkunat uima-allasalueen suuntaan.

Niin päiväsaikaan kuin iltaisin pitävät Sherwood Suite Greenwoodin kansainväliset aktiviteettioppaat huolen ohjelmasta ja viihteestä. Useana iltana viikossa on hotellin vesipuiston luona suurella lavalla iltaesityksiä. Hotellin lähettyvillä on useita baasaareja ja pienempi ostoskeskus, ja pimeän tullessa on mukava kävellä tietä pitkin katsellen upeita isoja hotelleja, jotka ovat usein iltaisin valaistu valoesityksillä.

Wifi aulassa ja huoneissa kuuluu matkan hintaan.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit.

Suuria huoneita moderniin tyyliin

Huoneet ovat suuria, tilavia ja raikkaasti sisustettuja tyylikkäästi pohjoismaiseen tyyliin. Sisustus ja huonekalut ovat harmaissa väreissä ja sävyissä. Täällä on puhtaita linjoja, hienoja visuaalisia yksityiskohtia ja modernia tyyliä. Huoneessa on yksittäinen ilmastointi, tallelokero, puhelin, vedenkeitin, SmartTV sekä jääkaappi, joka päivittäin täytetään vedellä ja limulla. Greenwood Suites (Sherwood) sijaitsee paikalla, jossa on aikaisemmin ollut huoneistokompleksi pitkäaikaisilla vuokra-asunnoilla. Huoneet remontoitiin kauttaaltaan vuonna 2019, ja vaikka näihin on jätetty hella sekä tiskikone, eivät nämä ole toiminnassa, eikä keittiössä ole muutakaan varustusta tai astiastoa. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja perhesviiteissä on jopa pesukone näiden kylpyhuoneissa.

Lisämaksua vastaan

Huonepalvelu, puhelin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 35 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Tilavat perhesviitit ovat kooltaan noin 75 m², ja täällä on makuuhuone kolmella kunnollisella sänkypaikalla. Olohuoneessa on vuodesohva, joka on kooltaan 300x100 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään sviitissä voi asua kolme aikuista. Kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Suuri perhesviitti on kooltaan kokonaiset 85 m², ja täällä on yksi makuuhuone kolmella kunnollisella sänkypaikalla. Olohuoneessa on kaksi vuodesohvaa, jotka ovat molemmat kooltaan 300x100 cm. Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään huoneessa voi asua neljä aikuista. Lapsihinnan voi saada jopa kaksi lasta.

Nauti rentouttavista hieronnoista

Mikäli haluat tauon auringosta ja uimisesta, suosittelemme käyntiä viihtyisän valoisaan spa-keskukseen, jossa voi vapaasti käydä saunassa, höyrysaunassa ja turkkilaisessa kylvyssä, eli hamamissa. Täällä voi myös nauttia rentouttavasta hieronnasta tai kasvohoidosta, jotka tosin ovat lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hieronnat ja hoidot.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Greenwood Suites (Sherwood) sijaitsee paikalla, jossa on aikaisemmin ollut huoneistokompleksi pitkäaikaisilla vuokra-asunnoilla. Huoneet remontoitiin kauttaaltaan vuonna 2019, ja vaikka näihin on jätetty hella sekä tiskikone, eivät nämä ole toiminnassa, eikä keittiössä ole muutakaan varustusta tai astiastoa. Huomioithan, että käydessäsi vesipuistossa, tulee sinun ottaa avainkortti mukaan, jotta pääset takaisin hotellinrakennukseen.

Ulkoallas on lämmitetty kauden alussa ja lopussa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme