Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Ocean

Asiakasarvio
3.6/5
Perustuu 149 arvioon
Asiakasarvio
3.6/5
Perustuu 149 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
10 
Ranta
100 m 
Keskusta
4 km/17 km 

Vesipuistohotelli, jossa tilaa myös suurille perheille

Eftalia Ocean on viihtyisä vastavalmistunut All Inclusive –hotelli, ja viimeinen lisäys Eftalia-perheessä. Tämä on todellinen lomaparatiisi lapsiperheille suurilla perhesviiteillä, joissa on tilaa jopa kahdeksalle hengelle ja lapsihinnoilla, joita voi saada jopa 17-vuotiaat.

Asuessasi Eftalia Oceanissa, on sinulla vapaa pääsy valtavaan beach clubiin, Eftalia Islandiin, joka on myös sisarhotellien, Eftalia Aquan ja Eftalia Villagen. Täällä on muun muassa suuri vesipuisto, uima-altaita, lastenklubi, ravintoloita ja tietenkin hiekkaranta! Hotellialueella on suuri alue merirosvoaluksella, vesiliukumäillä ja altailla, missä koko perhe tulee varmasti viihtymään.

Täällä on kattava All Inclusive –tarjonta ihanilla seisovilla pöydillä, jotka ovat houkuttelevia niin isojen kuin pienien mielestä. Näiden lisäksi voit ruokailla Burger Landissa, syödä niin paljon jätskiä kuin haluat ja nauttia illallisesta teemaravintoloissa.

Aivan kuten hotellinimestä saattaa päätellä, on meri ollut suuri inspiraation lähde, mikä näkyy selkeästi sisustuksessa, kuten tilavissa ja moderneissa huoneissa. Voit saada lomaasi hieman lisäylellisyyttä varaamalla huoneen suoralla käynnillä terassiltasi, jollaisia löytyy yhdestä hotellirakennuksesta.

Eftalia Ocean sijaitsee Türklerissa, lähellä pientä Avsallarin kylää, josta löydät joitain kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilta on vain puolen tunnin automatka suosittuun lomakohteeseen Alanyaan.

Tämä hotelli on yksi perheystävällisistä All Inclusive –hotelleistamme korkealla tasolla, ja kuuluu Holiday Collectioniimme.

Perheystävällinen beach club vesipuistolla

Lomaillessasi Eftalia Oceanissa on sinulla pääsy upeaan beach clubiin, Eftalia Islandiin, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Sinun ei tarvitse kuin kävellä tien toiselle puolelle, mihin helpoiten pääset tunnelia pitkin. Täällä on aivan oma maailmansa vesiaktiviteetteja, uima-altaita, ravintoloita ja tietenkin ihana hiekkaranta.

Lapsille on monta erillistä allasta, joissa on muun muassa kiipeilyteline, pienempiä vesiliukumäkiä, vaikuttava merirosvoalus ja muuta hauskaa, mistä pienet yleensä pitävät. Hieman vanhemmille lapsille ja leikkimielisille aikuisille on vauhtia tarjolla beach clubin vesipuistossa. Täällä on 12 hauskaa vesiliukumäkeä, jotka tulevat varmasti kutkuttamaan mahan pohjassa.

Beach clubilla on myös monia baareja ja ravintoloita, joissa voit pitää taukoa auringosta ja nauttia kylmästä juomasta yhdellä mukavista sohvista merelle katsellen.

Ranta on hienohiekkaista sen seassa ollen pikkukiviä etenkin veden rajassa. Täällä on aurinkotuoleja, varjoja ja rantabaari, jossa on tarjolla välipaloja sekä paikallisia juomia kaiken kuuluessa All Inclusive –tarjontaan. Lisämaksua vastaan voit vuokrata rantapaviljongin päiväksi. Vesi rannalla syvenee melko nopeasti.

Beach clubissa voi vapaasti viettää aikaa Eftalia Oceanin ja neljän muun hotellin vieraana, joista myös Eftalia Aqua ja Eftalia Village ovat Nazarin tarjonnassa.

Itse Eftalia Oceanissa on myös hieno uima-allasalue yhdellä isolla uima-altaalla ja monilla vesiliukumäillä niin pienille kuin isoimmille. Täällä on myös sisäuima-allas sinulle, joka haluat viettää taukoa auringosta.

Hotellilla on tarjolla pyyhepalvelu maksutta niin altaille kuin rannalle, mikä toimii panttimaksua vastaan. Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteita, joista voit lukea enemmän ”tärkeää tietää ennen lomaasi”-osiosta.

 

Lisämaksua vastaan

Osa vesiaktiviteeteista, rantapyyhkeiden vaihto.

Eftalia Island: Juomat olutta, viiniä, limuja ja vettä lukuun ottamatta. Ruoka ja juoma osassa teemaravintoloista, spa sekä kaikki juomat yökerhossa.

Laaja All Inclusive –tarjonta

Eftalia Oceanissa ei koskaan tarvitse olla nälkäinen tai stressata ruokailuajoista, koska tarjolla on runsaasti All Inclusive –ruokaa. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovien pöytien muodossa hotellin pääravintolassa. Täällä on myös ajateltu lapsia tarjoten heille aivan oman buffetin. Tiettyinä päivinä on juhlallisia teemaillallisia, kuten turkkilaisia iltoja, jotka antavat mukavaa vaihtelua tarjoiluun ja ruokalistan sisältöön.

Pääaterioiden välissä on hotellilla avoinna Burger Land amerikkalaiseen 80-luvun tyyliin ja täällä onkin tarjolla pizzaa, hampurilaisia, salaattia ja keittoja. Myös myöhäinen aamiainen on saatavilla heille, jotka haluavat nukkua hieman pidempään.

Ethän jää paitsi käynnistä Eftalia Oceanin brittipubissa, jossa on tarjolla kylmää olutta, tai ranskalaisessa konditoriassa, jossa on maittavia leivonnaisia ja kahvia.

Jätskiä beach clubissa on tarjolla kaikille hotellin vieraille tiettyinä aikoina, ja täällä on useita ravintoloita ja baareja niin altaalla kuin rannalla. 

Hotellilla on italialainen teemaravintola sekä grilliravintola. Beach Clubilla on myös neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä grilliravintola - sinulla on mahdollisuus ruokailla yhdessä näistä ravintoloista kerran veloituksetta lomasi aikana tilan niin salliessa.Varaathan pöytäsi hyvissä ajoin!

 

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, erityiscoktailit, juomat pullossa, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi ja kaikki juomat Eftalia Islandin yökerhossa. Beach barissa tulee maksaa juomista, lukuun ottamatta olutta, viiniä, limuja ja vettä. Ruokailut teemaravintoloissa ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Mikäli lapset toivovat muuta tekemistä kuin beach clubilla vapaasti oloa ja vesipuistossa laskemista, järjestetään beach clubilla kansainvälisten aktiviteettioppaiden johdolla paljon hauskuuttelua lastenklubissa. Lastenklubi on leikkiparatiisi hotellin kaikille 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Illan kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmille! Beach clubissa on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, joissa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Aktiviteetteja päivisin ja esityksiä iltaisin

Asuessasi Eftalia Oceanissa on sinulla hyvät mahdollisuudet pelata tennistä, korista ja heittää tikkaa. Mikäli sinulla on kilpailuviettiä, voit osallistua hotellin aktiviteettioppaiden järjestämiin turnauksiin ja aktiviteetteihin beach clubissa. Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin beach clubissa, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Mikäli haluat kuntoilla, on hotellilla pieni kuntosali tätä varten. Rentoutumista varten löytyy hotellilta sekä beach clubilta spa.

Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä beach clubilla, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan beach clubin valtavaan ulkoilmadiscoon. Pikkulapsia varten täällä on minidisco.

Maksuton wifi on käytössä koko hotellialueella.

 

Lisämaksua vastaan

Tennisvarusteet ja valaistu tenniskenttä, beach clubin spa.

Tilavia huoneita jopa kahdeksalle hengelle

Eftalia Ocean sopii loistavasti lomailuun lasten kanssa ja erityisesti jos mukana on suuri perhe. Täällä on nimittäin huoneita jopa kahdeksalle hengelle ja huoneiden sisustus tekee näistä tilavan oloisia. Tämän lisäksi jopa 17-vuotiaat lapset voivat saada lapsihinnan. Huoneita on niin päärakennuksessa kuin erillisessä osassa, jossa on ihania allashuoneita suoralla pääsyllä uima-altaaseen.

Huoneet ovat uusia ja modernisti sisustettuja valkoisin ja sinisin värein meriaiheiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on puhelin, tv, yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero ja parveke. Kylpyhuoneen ulkopuolella on pieni walk-in-closet. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Maksuton wifi on käytössä kaikissa huoneissa.

Kahden hengen huone 2-4 hengelle

Kahden hengen huone 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 45 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään olla kolme aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan, ja tämän huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Ekonomihuone 2-3 hengelle

Ekonomihuone 2-3 hengelle

Ekonomihuone on kooltaan noin 35 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Nämä ovat kahden hengen huoneiden tapaisia, mutta pienempiä eikä täällä voi asua yhtä monta henkeä. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Näköala on parkkipaikan suuntaan.

Perhehuone, 4-6 hengelle

Perhehuone, 4-6 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 91 m². Täällä on viisi kunnollista sänkypaikkaa sekä pedattava nojatuoli, joka on mitoiltaan 180x80 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, enimmillään täällä voi asua korkeintaan viisi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan.

Duplex-sviitti A altaalla, 4-6 hengelle

Duplex-sviitti A altaalla, 4-6 hengelle

Tämä huonetyyppi on kahdessa kerroksessa ja tilaa on lähes 100 m² heille, jotka haluavat hemmotella itseään hieman enemmän. Huonetyypissä on kaksi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Täältä on suora pääsy uima-altaalle, joka sijaitsee aivan terassin ulkopuolella, ja joka on sinun ja viereisten huoneiden yhteisessä käytössä. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettynä mitoiltaan 180x80 cm oleva nojatuoli. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, enimmillään tilaa on viidelle aikuiselle sekä yhdelle lapselle. Mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan.

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Tämä on suurin huonetyyppi, jonka tästä hotellista voi varata. Tilaa on jopa 113 m². Sviitti on jaettu kahteen kerrokseen, jossa on yhteensä kolme makuuhuonetta sekä kaksi vessaa. Täältä on suora käynti uima-altaalle, joka sijaitsee terassin ulkopuolella ja joka on ainoastaan sinun ja viereisten huoneiden yhteisessä käytössä. Huonetyypissä on kuusi kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettävä nojatuoli mitoiltaan 180x80cm, ja tarpeen vaatiessa huoneeseen tuodaan samankokoinen lisävuode. Huoneeseen vaaditaan vähintään viisi täysihintaista, ja tilaa on enimmillään kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Mahdollisuus on jopa kolmeen lapsihintaan.

Hemmottele itseäsi hoidoilla

Nauti rauhasta lasten leikkiessä lastenklubissa! Vieraile Eftalia Oceanin spassa ja unohda kaikki stressi samalla, kun ammattihieroja antaa sinulle ihanan hoidon. Täällä voi käydä saunassa ja hamamissa, joka on toisin sanoen turkkilainen kylpy. Lisämaksua vastaan voi nauttia hieronnoista, sekä laajasta valikoimasta kasvo- ja kokovartalohoitoja. Myös beach clubissa on spa, jossa kaikki on lisämaksua vastaa.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot, käynnit beach clubin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Vesi rannalla syvenee melko nopeasti, eli pikkulapsia on hyvä pitää tarkkaan silmällä heidän leikkiessään vedenrajassa. Beach clubissa voi vierailla vapaasti ollessasi jonkin neljän Eftalia-hotellin vieras. Näistä myös Eftalia Aquaan ja Eftalia Villageen voi matkustaa Nazarin kautta.

Pääravintolassa on usein paljon vieraita, ja etenkin korkeasesonkina täällä voi olla jonoja.

Wifi on käytössä maksutta koko hotellissa, mutta yhteys voi vaihdella vuorokauden ajasta riippuen.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän suhteen.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

 

Wide Slide

30 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall

32 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole

89 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East

69 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta, 7-10-vuotta aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left

55 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze

54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide

54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide

70 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl

40 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang

23 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

 

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Vesipuisto hotellilla, kansainvälinen lastenklubi ja hotellin aktiviteettitiimin järjestämät ohjelmat alkavat 26.3 (sään salliessa). Teemaravintolat ja vesipuisto beach clubilla arvioidaan olevan auki 15.4-24.10, mutta päivämääriin saattaa tulla muutoksia.

Meidän Collectionimme