Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Alanya, Turkki

Sealine Hotel

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 494 arvioon

Sealine on edullinen, suosittu sekä pieni All Inclusive -hotelli Alanyassa. Tunnelmallinen uima-allasalue on hotellin tapaamispaikka ja täällä All Inclusive kuuluu matkan hintaan. Majoittumiseen on tarjolla tilavia perhesviittejä.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
400 m
Etäisyys keskustaan
1 km Alanya Bazar
Lapsihinnan enimmäisikä
12 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Perhesviitit ovat kooltaan noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä yksi tai kaksi nojatuolia, jotka voidaan levittää lisävuoteiksi. Levitettyinä nämä ovat mitoiltaan 180x70 cm, eli hieman tavallisia sänkyjä pienempiä. Mikäli huoneessa on vain yksi nojatuoli ja huoneeseen majoittuu enemmän kuin kolme henkilöä, tuodaan huoneeseen lisäsänky. Tämä on mitoiltaan 180x80 cm, eli myöskin pienempi kuin tavalliset sängyt. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä henkeä.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.