Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Alanya, Turkki

Avena Resort

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 283 arvioon

Avena Resort on kotoisa All Inclusive-hotelli tunnelmallisessa kaupunginosassa Alanyan Obassa, Turkissa. Täällä huoneet ovat isoja ja tyylikkäitä, parvekkeet tilavia ja uima-allasalueella on eloisa tunnelma. Hienohiekkainen ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
200 m
Etäisyys keskustaan
3 km Alanya
Lapsihinnan enimmäisikä
12 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huoneissa, jotka ovat 40 m², on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan sekä huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Huone liikuntarajoitteisille on kooltaan noin 40 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Täällä tulee vähintään olla kaksi täysihintaista, ja tilaa on enimmillään kolmelle aikuiselle. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.