Lisää hakuvaihtoehtoja

Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Lajitteluperuste

Matkapaketti lomalennoilla

Eftalia Village

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 488 arvioon

Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Village on viihtyisä perhehotelli ihanalla ja rentouttavalla tunnelmalla. Sinulla on vapaa pääsy uskomattomaan beach clubiin, joka levittäytyy suurelle alueella rantaa pitkin. Täällä on useita altaita, vesipuisto, ravintoloita ja baareja - sisältyen tietenkin All Inclusiveen. Tämä on oiva valita perheille, tarjoten lapsihintoja jopa...

Fakta
Lastenallas
Kyllä
Etäisyys rannalle
50 m
Etäisyys keskustaan
5 km/17 km
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Kahden hengen huoneet ovat noin 28 m² ja näitä on kaikissa rakennuksissa ja kerroksissa. Täällä on kolme kunnollista vuodepaikkaa ja mahdollinen neljäs henkilö nukkuu lisävuoteessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä, joista kolme voi olla aikuisia. Mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Perhesviitti on kooltaan noin 39 m² ja tilaa on 2-4 hengelle. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Näissä sviiteissä on kaksi erillistä huonetta ja molemmissa huoneissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Kummassakin huoneessa on ilmastointi (mutta vain yksi kaukosäädin). Sviitistä löytyy lisäkti tilava vaatekaappi. Enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä.
Vain muutama huone jäljellä
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
Katso lisää (2 kpl)
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.