Järjestä

x

Hakuehdot

x
Hotelliluokitus
Hotellin tarjonta
Collection-luokka
Tyhjennä hakukenttä
Tuloksia

Matkapaketti lomalennoilla

Ialyssos, Rodos

Filerimos Hotel

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 212 arvioon

Koko perheelle sopivassa viihtyisässä Filerimos Hotelissa vallitsee ihanan rauhallinen lomatunnelma. Täällä on kaksi viihtyisää allasaluetta kauniissa ympäristössä sekä uusi alue vesiliukumäillä ja hauskalla leikkipaikalla vedessä. Nazarin pohjoismaalainen lastenkerho 2022.

Fakta
Lastenallas
2
Etäisyys rannalle
700 m
Etäisyys keskustaan
2 km
Lapsihinnan enimmäisikä
12 -vuotiaille
Lue lisää hotellisivulta
Valitse huonetyyppi
Perhesviitit ovat noin 44 m², ja näissä on neljä kunnollista sänkypaikkaa. Kaksi sänkypaikoista on makuuhuoneessa, kun taas toiset kaksi ovat olohuoneen puolella. Nämä huonetyypit sijaitsevat päärakennuksessa.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.
Hinta voi muuttua maksuvaiheeseen asti. Huomioi, että mahdolliset alennukset ovat jo valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa.
i

Matkapaketti lomalennoilla

Tämä on matkapaketti lomalennoilla ja hotellilla. Varatessasi lennon ja hotellin yhdessä, ovat yleiset matkapakettiehdot voimassa. Lisätietoa ja matkaehdot löydät täältä https://www.nazar.fi/yleiset-valmismatka-ja-pakettiehdot/. Lisätietoa matkatavaroita koeskien löydät täältä https://www.nazar.fi/asiakaspalvelu/flygresaochbagage//.