Nazar – Luksuslomia kaikille!

”Dream Providers” – me toteutamme teidän unelmanne!

Me Nazarilla tiedämme, etta meidän tärkein tehtävämme on auttaa teitä tekemään unelmien lomasta totta! Me kutsummekin itseämme ”Dream Providers” –unelmien toteuttajiksi, jatkuvana muistutuksena meidän tärkeimmästä tavoitteestamme. Saavuttaaksemme tämän tavoitteemme, vaadimme paljon niin itseltämme kuin palveluiltammekin ja teemme kaikkemme, että sinun ja perheesi lomasta tulee unelmien lomakokemus.

 

 

Vieraita, ei asiakkaita

Meille on tärkeää, että me olemme pohjoismaisten perheiden ykkösvalinta, kun on aika varata seuraavan vuoden loma. Me tiedämme, että se onnistuu vain, jos pidämme minkä lupaamme.

Rehellinen toiminta ja kunnioitus vieraita kohtaan on meille ainoa oikea tapa saavuttaa asetetut tavoitteet. Me puhuttelemmekin teitä sen vuoksi vieraina, ei asiakkaina, ja panostamme täysillä henkilökohtaiseen palveluun matkakohteissa. Kun olet lomalla meidän kanssamme, tunnet olosi tervetulleeksi ja turvalliseksi loman kaikissa vaiheissa!

Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi se, että meillä on suurin määrä matkaoppaita per vieras kaikissa matkakohteissamme, verrattuna kaikkiin muihin matkanjärjestäjiin. Me olemme myös aina tavoitettavissa, joko henkilökohtaisesti tai puhelimella, kun tarvitset apua. Me haluamme tehdä lomastasi parhaan mahdollisen kokemuksen sinulle, joten me panostamme paljon muun muassa oppaiden jatkuvaan koulutukseen.

 

Sinun mielipiteelläsi on merkitystä

Me pidämme koko ajan silmällä matkailumarkkinoiden kehitystä, sillä me haluamme kehittyä koko ajan itsekin yhä paremmaksi matkanjärjestäjäksi. Me asetamme korkeat vaatimukset muun muassa hotellien tasolle ja arvioimmekin jokaisen hotellin toimintaa ja tasoa vähintään yhden kerran kuukaudessa yhdessä hotellijohtajien kanssa.

Seuraamme myös tarkkaan vieraidemme kommentteja sosiaalisissa medioissa, kyselylomakkeiden vastauksissa sekä reklaamatioissa. Otamme mielellämme vastaan niin suuret kuin pienetkin ongelmat ja kysymykset, ja olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä joko päätoimistoomme tai matkakohteessa..