Lara/Antalya, Turkki

Delphin Diva

Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 17 arvioon
Asiakasarvio
4.5/5
Perustuu 17 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
16 km 

Ylellisyyttä rakastaville lapsiperheille

Delphin Diva hehkuu perinteistä ylellisyyttä ja tyyliä. Asutte täällä keskellä suurta, idyllistä puutarhaa ja ihanan rauhallista tunnelmaa rikkoo vain lasten iloiset äänet. Hotelli sijaitsee Larassa, Turkin parhaimpien luksushotellien alueella, ja voimmekin vain todeta, että Delphin Diva on aivan oikeassa seurassa. Hotellilta on vain 16 km lentokentälle ja Antalyan keskustaan.

Delphin Diva on sisarhotelli Delphin Imperialille ja Delphin Be Resortille. Palvelu on ensiluokkaista ja asut klassisissa, tyylikkäissä tiloissa, jonka ilmapiiriin ja esteettiseen ilmeeseen sisä- ja ulkotiloissa on panostettu todella paljon. Delphin Divan alueella on runsaasti pieniä, viihtyisiä nurkkauksia, joissa voi paistatella rauhassa päivää, ja se on lapsiperheiden suuri suosikki, joten lapsille on paljon samanikäisiä leikkikavereita.

Hotellin aula ja huoneet remontoitiin 2014 ja ovat nyt entistäkin hienommat ja valoisammat.

Upea ranta ja hienot puiset paviljongit

Suurella allasalueella on paljon aurinkovuoteita ja varjoja ja se sijaitsee keskellä kaunista puutarhaa. Altaalla on myös puoliksi katettu terassi, joka ulottuu altaan ylle, ja siellä odottavat terassin suuret, mukavat ja tyylikkäät pehmusteet. Alue suorastaan uhkuu lomatunnelmaa.

Osa lomalaisista rentoutuu hyvän kirjan parissa, kun taas toiset istuvat altaan äärellä jalat vedessä polskutellen, lasten leikkiessä altaassa. Hymyilevä henkilökunta saattaa palvella teitä allasalueella rullaluistimilla luistellen!

Suurella altaalla järjestetään päivittäin allasleikkejä, vesipooloa ja vesijumppaa kaikille niille jotka haluavat olla aktiivisia lomallaankin.

Hotellissa on lisäksi kaksi erillistä lastenallasta vesiliukumäkineen, joista toinen soveltuu suuremmille ja toinen paremmin pienemmille lapsille. Hotellissa on myös matalavetinen kahluuallas, jossa aivan pienetkin lapset voivat leikkiä huoletta.

Ranta on suurimmaksi osaksi hienohiekkainen, mutta täällä on jonkin verran pikkukiviä, jotka jatkuvat vesirajaan asti. Vesi syvenee melko nopeasti, joten lapsia tulee pitää silmällä. Mikäli toivot hieman yksityisyyttä maatessasi rannalla, voit hakeutua  hienoille rantapaviljongeille ja mukaville patjoille. Rantapaviljonkeja varataan eri paketeilla lisämaksua vastaan. Altaan ympärillä olevat paviljongit kuuluvat taas vapaaseen käyttöön. Rannalta pääsee myös laiturille, jossa on aurinkotuoleja, varjoja ja baari, jossa tarjoillaan kylmiä ja lämpimiä juomia, sekä yksinkertaisempia snacksejä.

Pyyhkeet rannalle ja altaalle sisältyvät hintaan.

Huippuluokan All Inclusive–tarjonta

Emme liioittele ollenkaan, kun kutsumme Delphin Divan All Inclusive –ohjelmaa yhdeksi Nazarin parhaista. Ruokailu täällä ei käsitä vain nälän tyydyttämistä, vaan se on kokonaisvaltainen kokemus!  

Ruokatarjonta on lähes rajatonta ja pääravintolan pitkät seisovat pöydät pursuavat kauniisti katettuja ruokia. Pääravintola on jaettu pienempiin osiin, joten voit itse valita missä ruokailet. Paras vaihtoehto saattaa kuitenkin olla suuri terassi, josta on upea näköala, ja siellä voit nauttia parina iltana viikossa myös elävästä musiikista. Täällä tarjoillaan myös useita eri herkkuja suoraan grillistä.

Lapsiakaan ei ole unohdettu ravintolaa suunniteltaessa, sillä heille on suunniteltu oma osa Prinsessa Ruususen teemalla - sisustukseen kuuluvat prinsessalinnaan sopivat tuolit ja pöydät. Täällä tarjoillaan perinteisiä lasten herkkuja.

Alueella on useita snackbaareja, joissa tarjoillaan välipaloina vaikkapa jäätelöä, kebabia ja gözlemejä eri aikoina päivässä. Täällä on myös englantityylinen pubi, jossa näytetään urheilumatseja isolta kankaalta, sekä tarjoillaan snacksejä yöaikaan.

Delphin Diva tarjoaa sinulle mahdollisuuden ruokailla maksutta kerran kaikissa seitsemässä à la carte-ravintolassa lomasi aikana tilan niin salliessa. Onkin tärkeää, että varaat pöydän hyvissä ajoin, sillä nämä ravintolat ovat oikein suosittuja. Ravintolavalinta voi olla vaikeaa, sillä kaikissa on kerrassaan loistava ruokatarjonta. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista: italialainen, sushi, japanilainen, kiinalainen, meksikolainen, perinteinen turkkilainen, tai kalaravintola. Ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat sään ja sesongin mukaan.

Hotellialueella on myös  kuusi baaria, joista voit hakea virvokkeita. Huomaa, että osa tuontiviineistä ja tuontialkoholeista, joita tarjoillaan suurimmaksi osaksi diskossa ja aulabaarissa, saattavat olla lisämaksua vastaan. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät kuitenkin hintaan. Aulabaari on oivallinen paikka aperitiivien nauttimiseen ennen illallista ja voitte rentoutua hienossa lounge-tilassa, jonka tunnelmaa luovat tummat nahkakalusteet. Käväise myös miellyttävässä Topaz Caféssa, jonka viihtyisissä itämaisissa tiloissa on mukava nauttia makeasta, turkkilaisesta teestä tai vahvasta kahvista.

Syötävää saa yölläkin, joten jos nälkä yllättää, voit hakea välipalaa joko sportbaarista, jossa tarjoillaan snacksejä koko yön. Aulassa on myös pieni leipomo, missä tarjoillaan herkkuja makeannälkään.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 11:00
Lounas Pääravintola 13:00 - 14:30
Illallinen Pääravintola 19:30 - 21:30
Lastenbuffé Pääravintola 19:30 - 21:30
À la carte   19:00 - 21:30
Snacks   10:00 - 00:00
Cinnabar Lobby Bar   24 h
Show Arena Bar   20:00 - 00:00
Azur Bar   10:00 - 00:00
Vitamin Bar   10:00 - 18:00
Topaz Tea House   10:00 - 18:00
Double Day Night Club   23:00 - 02:00
Konditoria   10:00 - 22:00
Beach Bar   10:00 - 18:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. À la carte -ravintolat ovat käytettävissä paikkatilanteen salliessa.

Delphin Diva on todellinen lasten paratiisi!

Lasten loma on yleensä pelastettu, kunhan hotellilta löytyy yksi suuri allas - täältä niitä löytyy useampia! Saat myös 2 allasta, joista löytyy vesiliukumäkiä. Toinen niistä sijaitsee lastenklubilla ja toinen vesipuistossa.

Lastenklubin alue on laaja ja kansainväliset aktiviteettioppaat ovat valmistautuneet päivittäiseen ohjelmaan ja hauskanpitoon, pitäen lapsesi huomion keskipisteessä. Alue on kuitenkin suunniteltu niin, että myös aikuiset voivat rentoutua paviljongeissa tai ottaa aurinkoa aurinkovuoteissa altaan äärellä, lasten leikkiessä. Lastenklubi on kaikille 4-12 -vuotiaille lapsille. Siellä on runsaasti tekemistä lapsille, kuten liukumäki pallomereen ja allas vesiliukumäkineen. Täällä on myös nuorisoklubi, joka on avoinna tiettyinä iltoina, ja jossa voi viettää aikaa ikäistensä kanssa, kuten videopelejä pelatessa.

Illan kohokohta lapsille on tietenkin kun siirrytään rannalla sijaitsevaan hienoon minitivoliin, jonka laitteet ovat ilmaisia. Aurinkoa pakoon pääsette pistäytymällä pohjakerroksen pelihallissa, jonka monet pelikoneet ovat kovasti lasten mieleen.

Lisämaksua vastaan

Pelihalli.

Paljon aktiviteetteja pienille ja isoille

Tässä upeassa hotellissa ei käy koskaan aika pitkäksi! Hotellin aktiviteettitiimi järjestää päivän aikana kilpailuja ja aktiviteettejä kuten jalkapalloa, pöytätennistä ja tikanheittoa. Jos pidät tenniksestä, voit pelata hotellin kahdella kentällä, mutta voit osallistua myös aamujumppaan, aerobiciin tai käydä hienossa kuntosalissa, joka on auki päivittäin. Ilmainen wifi löytyy hotellialueelta ja huoneista.

Jos mielesi tekee tanssilattialle, voit osallistua tanssiopetukseen ja harjoitella uusia taitojasi illalla discossa. Iltaisin järjestetään myös viihdettä amfiteatterissa.

Pelihallista löydät kaikkea hauskanpitoon kuuluvaa kuten pelikoneita, pöytäjalkapallon ja ilmakiekon. Sisäänkäynti muistuttaa avaruusalusta ja koko sisustus on hienon modernia punaisin sävyin!

Kun nyt kerran asut näin lähellä Antalyan keskustaa, niin suo itsellesi päivä tässä kiehtovassa lomakaupungissa. Hotellin linja-auto vie sinut 15 kilometrin päähän Antalyaan ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain muistaa varata paikka yhtä päivää aikaisemmin. Minimimäärä osallistujia on 10.

Lisämaksua vastaan

Pelihalli, keilarata, biljardi, nettikahvila, pöytäjalkapallo, ilmakiekko.

Kaksikerroksiset perhesviitit jopa viidelle hengelle

Asut tyylikkäissä, modernisti sisustetuissa huoneissa, jotka ovat mukavia ja tilavia. Tilaa huoneissa on jopa viidelle hengelle.

Delphin Divan huoneissa on kaikissa on taulu-tv, puhelin, keskusilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja, suihkukaappi, parveke, vedenkeitin kahvi/tee-valikoimalla sekä laminaattilattia. Huoneissa on myös minibaari. 

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneissa, jotka ovat 26-30 neliötä, on parivuode ja yhden hengen vuode. Suurimmassa osassa huoneita on vuodesohva, jonka mitat ovat 75 cm x 170 cm. Tilaa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Huoneeseen saa yhden lapsihinnan sekä yhden lapsialennuksen aikuishinnasta. Sisustus on miellyttävän valoisaa, mitä korostavat tummat tekstiilit. Parvekkeella on kaksi muovituolia ja pöytä. Lisämaksua vastaan voit valita täyden tai osittaisen merinäköalan. Voit saada huoneen yhdelle lisämaksua vastaan.

 

 

Perhesviitti Duplex, 3-5 hengelle

Duplex-perhesviiteissä, jotka ovat 47 neliötä, on kaksi huonetta kahdessa kerroksessa, joiden välillä on avoimet rappuset. Ylemmässä kerroksessa on ovi, jolla tila voidaan erottaa. Tilaa on jopa neljälle aikuiselle ja yhdelle lapselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta. Huoneeseen saa yhden lapsihinnan sekä yhden lapsialennuksen aikuishinnasta.

Pohjakerroksessa on parivuode ja yhden hengen vuode, kylpyhuone suihkukaapilla ja parveke, joka on puoliksi peitetty sivuilta, koska nämä huoneet sijaitsevat rakennuksen ylimmissä kerroksissa. Yläkerroksessa on parivuode ja kylpyhuone suihkulla.

Wellness

Aivan kuntosalin vieressä on upea wellnesskeskus, joka houkuttelee luokseen hemmottelevilla kasvohoidoilla ja hieronnoilla. Suosittelemme lämpimästi kuorintaa ja hierontaa turkkilaisessa hamamissa!

Wellnesskeskus on oikein hieno ja sisustettu kauniisti himmennetyin valoin ja tummilla kalusteilla. Sinun tarvitsee vain astua ovesta sisään ja tunnet jo olosi rauhallisemmaksi. Voit käydä ilmaiseksi saunassa ja turkkilaisessa hamam-kylvyssä, vaikka et valitsisikaan hoitoja tai muita käsittelyjä.

Lisämaksua vastaan

Hieronnat ja muut käsittelyt.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Antalya

Hotelli sijaitsee Antalyassa Turkin etelärannikolla. Antalya on suuri, moderni lomakaupunki, joka on säilyttänyt autenttisen, viehättävän paikallistunnelmansa. Kaupungin sydämessä on sen historiallinen keskus, jonka pienet, kiemurtelevat kujat, vanhat kivitalot sekä viehättävä, roomalainen satama-alue kutsuvat luokseen. Näet kaikkialla jännittäviä myymälöitä sekä hyviä ravintoloita suuren, kansainvälisen ostoskeskuksen vastapainoksi.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.