Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Hotel

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 24 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 24 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 17 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
100 m 
Keskusta
1 km 

Viihtyisä kaupunkihotelli itäisen rannan vierellä

Eftalia Aytur Hotel on klassinen lomahotelli eläväisellä ja miellyttävällä tunnelmalla. Täällä asut aivan Alanyan itäisen rannan edustalla, vain viiden minuutin päässä lomakohteen keskustasta. Hotellin edestä kulkevaa rantapromenadia pitkin pääset nopeasti ravintoloiden, kulttuurin ja ostosmahdollisuuksien pariin.

Rannan läheisen sijainnin vuoksi tulet varmasti viettämään useita tunteja rannalla varpaat hiekkaan upotettuina, mutta aikaa voi myös viettää hotellialueen kahdella eri altaalla. Täällä vallitsee iloisen viihtyisä tunnelma.

Asut hyvin suunnitelluissa huoneissa, ja hotellin palvelut ovat yhteisessä käytössä huoneistohotelli Eftalia Aytur Apartmentsin kanssa. Valitse huone merinäköalalla saadaksesi upeasta sijainnista mahdollisimman paljon irti!

Kivenheiton päässä itäiseltä rannalta

Hotellialueella on kaksi allasta, joista valita: pääallas sekä toinen pienempi allas. Täällä vallitsee viihtyisä ja eloisa ilmapiiri, joka huokuu lomatunnelmaa. Eftalia Ayturin pienimmille vieraille on erillinen pieni lastenallas pääaltaan yhteydessä. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaasti käytettävissä. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana lisämaksua vastaan.

Eftalia Ayturissa ehkäpä parasta onkin sijainti aivan Alanyan itäisen rannan vierellä. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, sekä viihtyisä rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja snackseja. Lisämaksua vastaan pääset myös kokeilemaan eri vesiurheilulajeja.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit baareissa, aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse joko aamiaisella tai puolihoidolla

Aamiainen sisältyy hintaan ja lisävalintana voit varata puolihoidon, joka sisältää aamiaisen sekä illallisen. Nämä tarjoillaan hotellin pääravintolassa. Lisäksi hotellilta löytyy kaksi baaria ja kolmas rannalta, joissa tarjoillaan juomia lisämaksua vastaan.

Mikäli kaipaat vaihtelua, niin Eftalia Ayturin keskeisen sijainnin ansiosta Alanyan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä, ja täältä löytyy ravintoloita, kahviloita sekä baareja jokaiseen makuun.

 

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Kaikki ruoat ja juomat, lukuun ottamatta aamiaista. (Vesi, tee sekä kahvi sisältyvät hintaan aamiaisella.)

Puolihoidolla: Kaikki ruoat ja juomat, lukuun ottamatta aamiaista sekä illallista. (Vesi, tee sekä kahvi sisältyvät hintaan aamiaisella - illallisella kaikki juomat ovat lisämaksua vastaan.)

Tutustu Alanyaan

Eftalia Ayturissa on oma spa-osasto, jossa on erilaisia hoitoja kuten turkkilainen sauna, hamam. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone vapaasti käytettävissä, mikäli tahdot treenata loman aikana. Useina iltoina viikossa täällä järjestetään livemusiikkia, joka luo mukavan tunnelman.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, josta löydät useita eri aktiviteetteja. Pääset tekemään ostoksia, uintimahdollisuuksia on monia, ja lisäksi täällä on lukemattomasti ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä.

Wifi aulassa on maksuttomassa käytössä.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hyvin suunniteltuja huoneita jopa neljälle hengelle

Eftalia Aytur Hotelissa asut klassisissa ja hyvin suunnitelluissa huoneissa, jotka on sisustettu maanläheisin sävyin. Voit valita huoneen merinäköalalla, joka mahdollistaa täysin nauttimisen hyvästä sijainnista sekä upeista maisemista rannalle ja kimaltavalle merelle.

Kaikissa huoneissa on parveke, laatta- tai laminaattilattia, yksittäinen ilmastointi ja tv. Minijääkaappi (ei täytetty) sekä tallelokero ovat käytettävissä lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

 

 

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla on noin 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa.  Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kauniilla merinäköalalla on 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Minijääkaappi ja tallelokero.

Vieraile spassa rentoutuaksesi hieman enemmän

Mikäli lomatunnelma ja kaikki aurinkotuolissa vietetty aika eivät saa sinua rentoutumaan täysin, tai mikäli haluat vain hemmotella itseäsi hieman enemmän, niin voit vierailla Eftalia Ayturin pienessä spassa. Täällä vierailemisen jälkeen unohdat varmasti arjen kiireet ja voit nauttia lomastasi.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Aulassa on maksuton wifi, mutta nopeus saattaa ajoittain hidastua.

Eftalia Ayturilla on myös huoneisto-osio, katso Eftalia Aytur Apartments.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme