Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
100 meter 
Keskusta
1 kilometri 

Kaupunkihotelli parhaalla sijainnilla Alanyan itäisellä rannalla

Täällä asut parhaalla paikalla, tien toisella puolella itäiseltä rannalta ja vain noin kilometrin päässä lomasuosikki Alanyasta ja kaikista ravintoloista, yöelämästä, kulttuurista ja shoppailusta, joita sieltä löytyy. Rantakatu kulkee aivan hotellin edestä ja jatkuu koko matkan satamaan asti.

Asut raikkaissa huoneissa, jopa neljälle hengelle ja voit itse valita haluatko aamiaisen vai puolihoidon.  Eftalia Aytur Hotel koostuu neljästä rakennuksesta sisarhotelli Eftalia Aytur Apartmentsin kanssa ja näillä kahdella hotellilla on yhteiset palvelut käytössään.

Huomioithan, että hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Kivenheiton päässä itäiseltä rannalta

Parasta Eftalia Ayturissa on mahtava sijainti itäisellä rannalla. Rannalta löytyy aurinkotuoleja ja –varjoja, joita voi vuokrata sekä viihtyisä rantabaari, joka tarjoilee juomia ja snackseja lisämaksua vastaan. Voit myös kokeilla eri vesiurheiluaktiviteetteja, lisämaksua vastaan.

Hotellialueella on kaksi allasta, joiden väliltä voit valita sekä myöskin erillinen lastenallas. Täällä on aurinkotuoleja ja –varjoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Löydät täältä myös allasbaarin, joka tarjoilee juomia pitkin päivää lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit baareissa, aurinkotuolien ja- varjojen vuokra rannalla, vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse joko aamiainen tai puolihoito

Aamiainen sisältyy hintaan ja voit myös varata puolihoidon, jolloin aamiainen sekä illallinen sisältyvät hintaan. Nämä tarjoillaan pääravintolassa. Hotellialueelta löytyy kaksi baaria sekä yksi rannalta, joista voit ostaa juomia lisämaksua vastaan.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä suositusta Alanyan lomakohteesta, josta löytyy useita ravintoloita, kahviloita ja baareja jokaisen makuun.

Lisämaksua vastaan

Aamiainen: Kaikki ruoat ja juomat aamiaista lukuun ottamatta.
Puolihoito: Kaikki ruoat ja juomat aamiaista ja illallista lukuun ottamatta.

Nauti rentouttavasta hieronnasta wellness-keskuksessa

Hotellilla on oma wellness-keskus, josta löytyy sauna, turkkilainen kylpylä hamam ja erilaisia hoitoja. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone, jota voit käyttää vapaasti. Muutamina iltoina viikossa hotellilla järjestetään livemusiikkia ja ilmainen nettiyhteys on käytössäsi huoneissa ja aulassa. Kaistan toimivuus on kuitenkin rajoitettua ja yhteys saattaa olla hidas.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, joka tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja. Löydät täältä hyvät ostosmahdollisuudet, useita ihania uintipaikkoja sekä kattavan tarjonnan ravintoloista ja baareista sekä runsaan yöelämän.

Lisämaksua vastaan

Hoidot ja vierailu wellness-keskuksessa.

Raikkaita huoneita jopa neljälle hengelle

Eftalia Ayturissa asut raikkaissa ja hienoissa huoneissa. Kaikissa huoneissa on parveke, langaton nettiyhteys, laminaattilattia, säädettävä ilmastointi ja tv. Minijääkaappi (ei täytetty) ja tallelokero ovat lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Lisämaksua vastaan

Minijääkaappi ja tallelokero.

Kahden hengen huone mannernäköala, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalla on noin 21-25 m² ja huoneessa on kolme oikeaa vuodepaikkaa ja levitettävä nojatuoli.  Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kolme aikuista ja yksi lapsi, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Kahden hengen huone merinäköala, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla on noin 21-25 m²  ja huoneessa on kaksi tai kolme oikeaa vuodepaikkaa ja joissain näistä on myös levitettävä nojatuoli. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja yksi lapsi, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.