Alanya, Turkki

Gardenia Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ranta
50 m 
Keskusta
500 m 

Sijainti ei voi olla paljon tätä parempi

All Inclusive -hotelli Gardenia sijaitsee erityisen hienolla paikalla! Täällä asut Alanyan tunnetun Kleopatra-rannan äärellä näköalana kaupungin tunnusmerkkinä tunnettu vuoristo.

Tunnelma hotellilla on mukava ja rentouttava. Täällä voi rentoutua altaan äärellä ja nauttia vastakohdasta eli Alanyan sykkivästä keskustasta, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Gardenia Hotelissa on All Inclusive, ja tämän viidennessä kerroksessa sijaitsevassa pääravintolassa voi nauttia upeasta näköalasta useana kertana päivässä. Näköala on upea etenkin auringon laskiessa.

Asu Kleopatra-rannan äärellä

Asuessasi hotellissa, joka on näin loistavalla sijainnilla kuin Gardenia Hotel, on rannalla helppo viettää suurin osa lomasta. Kleopatra-ranta, joka on hotellin vierellä, on suorastaan upea. Hiekka on pehmeää ja sileää, vesi on sinistä ja raikasta sekä ihana pulahtaa virkistävälle uinnille kuumana kesäpäivänä.

Mikäli toivot vaihtelua auringosta ja aurinkotuolista, on täällä runsaasti liikuntaa ja vesiaktiviteetteja pitkin rannan vartta. Täällä voi vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja, ja rannalla on myös rantabaari, josta voi ostaa kylmiä juomia.

Päästäksesi rannalle, tulee sinun ainoastaan ylittää viihtyisä pieni puisto hotellin edessä, eli matkaa rannalle onkin vain 50 metriä.

Altaalla rentoutumiseen ja uimiseen on Gardeniassa hyvät mahdollisuudet, ja täällä on jopa lapsille oma allas. Rantapyyhkeitä voi vuokrata hotellilla, mikäli et halua ottaa kotoa omaa mukaasi.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit ja -varjot rannalla, kaikki juomat, välipalat ja ruoka rantabaarissa.

Ravintola kauniilla näköalalla

Vaikka asutkin ihan keskustassa, ja suurin osa tarvittavasta on heti oven ulkopuolella, on myös mukava tietää, että täällä ei tarvitse miettiä missä syöt seuraavan ateriasi. Gardeniassa lomaillessa kuuluu nimittäin All Inclusive matkan hintaan, minkä johdosta suurin osa juomista ja ruoista on jo maksettuna. Tällä tapaa voi kaupunkiin lähteä tutustumaan juuri silloin kuin haluat.

Gardenian pääravintola sijaitsee viidennessä kerroksessa. Täältä voi nauttia kauniista näköalasta useaan otteeseen päivästä, ja näköala onkin erityisen kaunis juuri auringonlaskun aikaan. Alanyan auringonlasku sisältää usein upeita värejä taivaalla, ja tämän seuraaminen on suosittua, mistä pääset juuri täällä seuraamaan eturivistä.

Hotellilla on myös teemaravintola, jossa voi ruokailla toivoessasi vaihtelua seisovasta pöydästä.

Lisämaksua vastaan

Käynti teemaravintolassa, kansainväliset juomamerkit, tuorepuristettu mehu, minibaarin sisältö, energiajuomat, cocktailit ja champagne.

Asu keskellä kaikkea

Heti hotellin ulkopuolelta löytyy muutakin kuin vain ranta. Hotellin ja rannan välillä on tunnelmallinen pieni puisto, joka on täynnä elämää ja aktiviteetteja koko päivän. Halutessasi nostattaa pulssiasi on sinun mahdollista pelata muun muassa tennistä, koripalloa tai rantalentopalloa. Mikäli toivot mieluummin rentoutumista, on puistossa mukava tunnelma sekä mahdollisuus istuutua varjossa olevalle penkille ja vain katsella ihmisiä. 

Itse hotellilla on pieni kuntosali yksinkertaisemmalla varustuksella laitteita ja painoja, jotka ovat vapaasti käytössäsi. Voit myös haastaa matkaseuralaisesi tikanheittoon tai pöytätennikseen. Aivan hotellin lähettyvillä on gondolihissi, joka kuljettaa linnoituskukkulalle, josta avautuu upea näköala Alanyan ylle.

Gardenia Hotel sijaitsee lähellä Alanyan sykkivää kaupunginkeskustaa, jossa on loputtomat mahdollisuudet ostosten tekoon, kulttuuriin, ruokaan, juomiin, tanssiin ja musiikkiin. Parina kertana viikossa on hotellilla iltaohjelmaa. Maksuton wifi on käytössä koko hotellialueella.

Lisämaksua vastaan

Aktiviteetit puistossa, rannalla ja köysiradalla .

Viihtyisiä huoneita

Huoneet Gardenia Hotelissa ovat hyvännäköisiä ja miellyttävän sävyisiä. Täällä on tv, minibaari, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja puhelin. Huoneissa on laminaattilattia ja parveke.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, minibaari ja puhelin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 18 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 80x180 cm, eli kapeampi kuin monet muut sängyt. Täällä voi enimmillään asua kolme henkeä ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Kahden hengen huone Large, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone Large, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone Large on kooltaan noin 20 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva kooltaan 80x180 cm, eli kapeampi kuin monet muut sängyt. Huoneessa voi enimmillään asua neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kokeile hamam-hoitoa

Mikäli et koskaan ole kokeillut rentouttavan ihanaa hamam-hoitoa, suosittelemme kokeilemaan sitä täällä. Gardenialla on pienempi hyvin viihtyisä hamam-kylpylä. Hamam tarkoittaa turkkilaista kylpyä, jossa ihosi kuoritaan kunnolla, jonka jälkeen tästä tulee pehmeän sileä osaavien käsien johdosta tässä perinteisessä kylvyssä. Mikäli toivot lämpöä, on hotellilla myös sauna.

Lisämaksua vastaan

Hamam-hoidot ja käynti saunassa (sauna kuuluu hamam-hoitoon).

Hotelli sijaitsee hyvin keskellä Alanyaa, minkä johdosta hotellille saattaa hyvin kantautua melua.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme